Jobbet och HEMAVAN

Nu på lovet har jag jobbat några dagar. Jag och Vanessa har mest fått göra julkorgar, dock sålde dom inte så bra.. så några dagar fick vi mest bara sitta haha. Den här veckan har jag varit på grööönt. Naaajs med pengar i Januari, får ju högre lön nu när jag är 18 också, ännu mera naajs. Imorgon far vi ju till hemavan också!! Shit, börjar bli nervös. Hur ska JAG kunna åka slalom i 4 dagar? Haha hemska tider, det kommer aldrig gå. Men man får väl hoppas att jag överlever. Tror inte jag skriver något mer innan vi far, för bussen går ju 10.20 imorgon, men jag måste fara kl 6, wiie!


Bygdsiljum

I Söndags for jag och Sebbe till bygdsiljum. Vi tog bilen dit, och det var myycket längre än vad jag trodde! Vi ska ju till hemavan över nyår med Matte och Moa också, så jaag behövde öva lite.. Det gick väl inte allt för bra ändå. Det var bara två backar öppna, den svåraste och lättaste. I den svåra var det fullt med isklumpar också, dååligt.






Lilla julafton

Igår hade vi lilla julafton hos Jennifer. Vi hade även julklappsleken! Alla hade köpt ett paket för 50kr, sedan lägger man alla paket på bordet. Man slår en tärning och den som får en 6a får ta ett paket, tillslut får man ta av varandra också, sjuk kul! Jag fick iallafall ett paket! Fick goodis, som jag inte tycker om haha. Sedan kom tomten, och jag fick en parfym och biobiljett av mostra, och lotion och läppglans av jeeff. Vi spelade också bingolotto såklart, haha! Jennifer var den enda som vann, 100kr ;)




God Jul

Så var det jul igen! Det känns verkligen inte som julafton, av någon konstig anledning. Det finns ju mycket snö, till skillnad från några år sedan när det inte fanns snö alls. Det kanske känns lite mer senare mot daagen. Försöker iallafall få in lite stämning med julmusik haha, underbart. Hoppas ni alla har en riiiiiiiktigt god jul! :) hehe


Usch för idol

Jag tycker aldrig att jag har något att skriva om här på bloggen.. men nu har jag det! Såg just klart idol, och usch vad det spårade i år! Den där skrikande snubben borde verkligen inte vinna, han känns inte det minsta speciell, okej, kanske speciell på ett dåligt sätt?! Herregud Tove skulle ju lätt vinna?! Eller iallafall Calle av de där två, inte haaaaaaaan! Som Erica säger, när han sjunger låter det som en bilmotor! Men som de tog upp ikväll, det är oftast inte vinnaren det går så bra för, tur de ;)

Önskalistaa, för håååret

http://www.bangerhead.se/sv/artiklar/kampanjvaror/loral-absolut-repair-paket.html





http://www.bangerhead.se/sv/artiklar/julklappstips/gama-cp1-ceramic.html



http://www.bangerhead.se/sv/artiklar/styling/varmeskydd/redken-extreme-iron-repair.html


Juligt

Har fixat lite mys i mitt rum nu! Jag har till och med köpt en adventsljusstake, har velat ha en i några år nu, haha.




Jag har också köpt akvarellsaker, sjukt kul :)



Olika bilder

Jennifers födelsedag (28 Nov):



Min födelsedag, och min nya garderob som jag fick!


Shopping igår:



Jag köpte maaaaaassa saker! Men jag har bilder på de hemma, så det kommer upp senare :)

RSS 2.0