My 20år

Igår sov jag ju över hos Jennifer, jag vaknade tidigt som vanligt. Sen gick jag hem och började förbereda massa, för My fyllde 20år igår! Förberedde middag hemma, sen kom Jennifer och hjälpte till att göra en tårta (vispa grädde;). När allt var klart tog jag bilen till My där det var tårtkalas med goofika också. Jag gjorde middag till oss, och kände för att vara kreativ, haha.


Sedan tog vi bilen till ica och köpte gotta. Sedan åkte vi bort till bölesholmarna med datorn för att se på film! Det var då svårare än jag kunde tro att hitta dit.. Vi hade hjälp på telefon och ändå hittade vi inte. Men tillslut såg vi en liten gångbana som ledde ner till något vatten så vi gick ner där. Vi mötte några killar som sa åt oss att inte gå till vänster, för där var det inge folk. Perfekt tänkte vi! Vi gick dit där de hade lämnat en eld på och bänk precis vid elden. Vi hade med oss filt och allt, så de kunde inte bli bättre!


Sedan åkte vi hem, vi tänkte stanna uppe hela natten men så blev det inte riktigt. Undrar om vi ens var uppe till 12? Haha minns inte ens.

När vi vaknade körde vi iaf en gofrukost i säng med greys på datorn!


Jag for iväg och jobbade vid 4 sen åkte jag hem till Obbola!

Jeff

Oj vad längesen jag bloggade! Har jobbat för fullt, och även fått 3 veckors förlängning på sommarjobbet. Så det är ju kul! Sitter hos jeff nu med våra datorer, det blir att lana sims ikväll. Nyss bokade jag en klipptid i lund. Det borde stå stad lite större..

Förut ikväll grillade våra familjer, och jonny kom med sin motorcykel som jennifer fick provåka!

RSS 2.0