Hemavan över nyår

Vi kom hem från Hemavan i söndags (3 Jan). Vi hade sjukt kul, förutom att vi bodde i ett spökhus, men mer om det senare hehe. Resan började i onsdags, med en 6 timmar lång bussresa! Dock var det inte så jobbigt som jag har tänkt, utan gick rätt så fort. När vi kom fram fick vi skjuts till stugan av tanten vi hyrde av. Det hade aaaldrig gått att bära allt som vi hade med oss, iallafall inte för mig ;) Vi kom fram vid middagstid, och resten av kvällen chillade vi mest.

Torsdagen (nyår), åkte vi i backen. Jag var sjukt nervös, eftersom att jag inte åkt på typ 5 år, om man inte räknar med bygdsiljum för några veckor sedan. Dessutom visste jag ju inte om pjäxorna skulle passa, haha. Men allt löööste sig. Jag tror mina fötter domnade bort lite tillslut, så de gjorde inte ont då iaf.



Första dagen i backen.




På kvällen lagade vi middag själva, fläskfilé och kroketter, blev sjukt gott! Dock fanns det väldigt lite skålar i stugan.. så salladen fick vi ha i en pepparkaksburk haha!










Efter alla smällar osv, gick vi hem och la oss. Jag blev lite sur på lamporna som inte fungerade i vårat rum, men som hade fungerat förut!! (Spööke!).

På fredagen åkte vi slalom igen, dock inte så länge, för sedan for vi till after ski.


Här har vi spöket igen!

På kvällen åt vi middag, alla 4, och plötsligt hör vi att något faller i golvet på övervåningen! Fyfan vad hemskt det var, vi gick upp och kollade men inget låg på golvet.. Då vägrade jag vara kvar i huset (kanske de andra också? haha), så på kvällen gick vi upp till hotellet och spelade biljard och pingis.

Innan vi gick iväg spelade vi lite kort, och byggde haha! Fast dom bilderna har moa.


På lördagen sov jag och Sebbe ganska länge.. så vi åt lunch innan vi for till backen. När vi satt där och åt, föll helt plötsligt en sop ner från kroken där den hade hängt! Fyfan! Återigen vägrade jag vara kvar i stugan, så jag fick sminka mig vid skiduthyrningshuset..




På kvällen blev det film, och lite städning/packning.

På söndagen sov vi läänge, för jag orkade inte åka i backen igen, hehe. Därför städade vi undan lite, tog en promenad och packade klart, för att sedan ta bussen hem.





(Säg till om ni vill att jag ska ta bort någon bild!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0