MIN KAMERA

Idag hade vi cheerleading träning igen då, det känns att vi har tränat mycket på sista tiden, jag är så sjukt trött! Vi har haft tränigar tisdag, onsdag och torsdag! Men nu ska det bli skönt att vila tills söndag, då vi har träning nästa gång.

Nu har jag suttit och jobbar med en läxa, som vi ska redovisa imrogon. Den ska iförsig redovisas i tvärgupper, alltså inte inför hela klassen, det är ju tur det, men jag hatar ändå att redovisa. Imorgon ska jag hämta min kamera!! äntligen, den har varit mycket saknad! :)

I Helgen ska jag och My spela sims!

Blogga

Nu fick jag lust att blogga lite. Jag har egentligen lektion, men jag orkar inte den. Vi ska ha tvärgruppsredovisningar imorgon, men jag orkar inte. Jaja, det är ändå bara 5 minuter kvar av lektionen. Den här dagen har varit riktigt jobbig, 5 lektioner, varje lektion har varit 70 min, joooobbigt.

På Lunchen skulle jag lära mig att dricka te, jag kommer aldrig lyckas! Det smakar precis som svag saft som man har värmt upp, usch. Men jag har bestämmt mig för att gilla te, det är så fint.

Nu kommer My..

Jag kan

Jag kan:
strech-övningar;
(x) spagat
( ) split
( ) bow and arrow
(x) strech
( ) chin chin
(x) scorpion
(x) scale

Extension bygg (som bakpers & bas);
(x) doublebase
(x) bow and arrow
(x) hitch
(x) heel strech
(x) chin chin
(x) scorpion
(x) scale
(x) lib
(x) arabesque

Gymnastik;
(x) kullebytta
(x) hjulning
( ) sidovolt
( ) rondat (Jag får aldrig ihop bena!)
( ) flickis
( ) rondatflickis
( ) salto
( ) frivolt

Pengar

Jag måste få skriva av mig lite. Och jag ska skriva av mig om pengar. Den här månaden får jag 1050kr, 200 av de ska gå till sundsvall-resan, sen ska nog, 450kr gå till DM. Då får jag 400kr kvar, att spendera. Nästa månad får jag också 1050kr, då ska 550kr gå till DM (I DM kostnaden räknar jag med fickpengar, det kommer kaanske finnas Cheerleading saker att köpa). Då kan jag spendera 500kr nästa månad! Men då har jag inte räknat med medlemsavgiften på 900kr, fan. Jag kommer inte klara mig länge.

Onyttigt

Vi har nyss haft en extra cheer träning, eller det var klockan 5-6. Jag och Mysan stannade kvar i stan efter skolan, och jag köpte mat från Max (nyttigt, jag vet;), som jag tog med. Vi slutade vid 4, så det var väl inte så jättebråttom. Det var inte så mång som kom till träningen, många hade långt att åka och hann inte osv, men vi skulle ändå bara dansa, alltså inga bygg.

Idag tog vi med oss fika till skolan, vi skulle äta det innan lunch. Behöver jag säga att jag blev otroligt mätt? Jag orkade typ ingen lunch, uschusch. Sen till middag åt jag på Max, inte så gott faktiskt.

Idag blev jag rik!! Jag hittade en tia på marken, när vi gick till träningen! Fast efter träningen köpte jag en läsk, FY vilken onyttig dag det här har varit, jag får ta och skärpa mig!!

/Ida

Modeakuten, träning och kakor

Nu sitter jag på skolan, och vi börjar om en TIMME! Det är så jobbigt på tisdagar, när man kommer fram till skolan en timme innan man börjar. Fast det är ju iallafall bra att vi har datorer.


Ikväll är det träning, och jag längtar! Det ska bli jättekul. Jag vet inte varför jag är så taggad just idag, men det ska bli så kuul! Förresten, har jag sagt att vi i laget ska åka ner till Sundsvall den 16-17 Februari? Jaja, vi ska iallafall åka dit, det ska bli roligt att få träna på en riktig tävlingsmatta, vi har ju bara vanligt mattor som vi rullar ut. Det är ganska fuskigt när vissa lag alltid tränar på riktiga mattor, men vi måste resa genom halva landet för att få göra det! Okej, där överdrev jag lite, det är inte genom halva landet ;)


Nu ska ni få ett tips. Tävla på modeakuten! Jag har tävlat där igår och i helgen, och vunnit! Hon har jätteroliga tävlingar, först till kvarn tävlingar. Dom är extra roliga, då man har en stor chans att faktiskt vinna!!


Jag kan också passa på att berätta att jag var med My i helgen, vi har bakat små söta kakor. Jag ska bju dom i klassen på kakorna, för på onsdag är det någon spec dag i skolan (typ klassens dag), sen ska alla baka.

Mina kakor:
image222

Hur många år är jag?

Vad är din mentala ålder?

[ ] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[/] Mina morföräldrar och farföräldrar är intresserdade av mina vänner
Total: 1,5p

[x] Går i skolan alla vecko dagar (utom helger)
[ ] Har en penna med mej övar allt
[ ] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[ ] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan

Total: 2p

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till 10 på ett annat språk
[/] När jag säger att jag ska göra nått så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få en vuxen att skratta utan att
göra nått dumt
[x] Kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Pluggar när jag borde
[/] Lyssnar och tar till mig på lektionerna
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
Total: 7p

[x] Kan skriva till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa nått jag inte behöver
[/] Förstår skämt första gången jag hör det
[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme?
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 år för att få
jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok

Total: 5.5p

ålder: 16 år (som jag är)!
                   

Just nu är det..

.. 17 dagar kvar tills alla hjärtansdag.
.. 32 dagar kvar tills sportlovet.
.. 33 dagar kvar tills Cheerleading DM.
.. 52 dagar kvar tills påsklovet.
.. 135 dagar kvar tills SOMMARLOVET.
.. 205 dagar kvar tills My blir 17år.
.. 297 dagar kvar tills jag blir 17år.

SUR, träning och tävling

Nu är jag SUR! Jag är så himla SUR! Jag hade en tid hos optikern idag (jag skulle kanske få linser). Men jag tyckte att det var sent, så mamma ringde och skulle kolla om det fanns en tidigare tid. Sen ringer hon tillbaka till mig, och säger att hon avbokade tiden idag, och tog en tid NÄSTA vecka!! Jag hade längtat efter den här dagen i en månad, sen kommer mamma och ger mig en till vecka att längta! Åhh, hon är så jobbig.

Inatt har jag sovit hos farmor, det gör jag typ jämt när vi har träning på söndagar. Ja, vi hade träning igår. Vi byggde nästan ingenting. Vi dansade mest, och bytte tillbaka till den gamla dansen. Men vi gjorde den lite långsammare.

Innan jag for till träningen, var det en stor tävling hos modeakuten, jag vann en navelpiercing och en tungpiercing, som jag ska ge till en tjej från Cheerleadingen.  My fick sig en näspiercing också, det är så roligt med tävlingar! Haha.

SKIT KUL KVÄLL!!

Nu kanskeke ni undrar varför jag inte har uppdaterat något på ett tag? Okej, förmodligen har ingen undrat det, men hur som helst så har jag varit borta idag! Och GUD vad kul det var! Den roligaste kvällen på lääänge. Det hela började med att jag, Olivia, Lena och Erika gick möttes på stan, sedan gick vi till great eastern och åt. Det är en kinarestaurang med otroligt god mat! Den friterade kycklingen är såå god, mums. När vi var (JÄTTTE)mätta och belotna, gick vi hem till Erika som bor i stan, hon fyller år på måndag, så det var som ett "kalas". Det var så roligt, vi sjöng kareåke (?) och åt tårta, super mysigt :) Det enda negativa är att jag inte kommer ha någon röst imorgon..

Nu borde jag inte sitta här och skriva, för klockan 00.00 inatt ska vi lämna in en saga som vi har skrivit på engelskan, jag är dock inte klar, så jag måste jobba på den nu.
/Ida

Nyheter om dräkterna

Jag glömde skriva att vi har fått några nyheter om dräkterna. De håller på att sys om, eftersom att de hade gjort hög midja på alla kjolarna.. åhh, tänk om dom inte hinner komma nu?!? Fy vad pinsamt det hade vart, om vi kom till tävlingen med saints dräkter, fast hellre dom än inget? De skulle komma innan 20 februari men det var innan de hade sytt fel.

Cheer och ARG

Nu är ännu en cheerleading träning slut. Idag tränade vi inte så mycket bygg, bara de första och sista i programmet. Vi gjorde även om det första, så nu är det lite svårare. Dansen ändrade vi också (den ändrar vi jämt). Men vi snackar om att ha kvar den gamla ändå. För den nya var så seeg. Aja, ni fattar ändå inte vad jag snackar om säkert, eftersom ni aldrig har sett vårat program, haha.

Jag är ARG. Hela vägen efter träningen läängtade jag efter att få sitta vid datorn. När jag väl kommer hem och startar datorn, så funkar inte internet, hm tänker jag. Sen kollar jag runt i mitt rum, och ser att någon (PONTUS!!) har slitit bort internetsladden, så att allt smink och tjoffs jag hade efter väggen är borta. ÅHH vad jag blir arg! Igår satt jag och ställde iordning allt så snyggt, sen kommer min lillebror, usch för småbröder!!

Jag ska också passa på att lägga in en bild på min nya mössa. Den var på rea och kostade 5kr på Ica Maxi. Haha, jag var bara tvungen att köpa den!
image214
/Ida

Liv på mars?

Jag sitter här och läser på aftonbladet att de har hittat en bild från mars, där man kan se en människoliknade varelse sitter på en sten, kanske en rymdsnubbe? Enligt mig så kan det lika gärna vara en sten eller något, men det hade varit coolt om det nu finns liv på mars, eller  vad säger ni?

Läs artikel om rymdsnubben här
image212
Bild: Aftonbladet



För mycket tävlande

Den här dagen känns hel skum. När jag kommer till skolan, är allt svart, jag kom typ 10 min tidigare än normalt, och inte en människa på skolan?! Haha, dörrarna var iallafall öppna. Men det känns så konsigt, jag är nästan ensam på hela skolan! xD

Mitt tur halsband funkar verkligen, jag har vunnit TRE tävlingar på typ 1 dag!! Det är helt sjukt. Fast de tävlingarna är typ så här: "Den som skriver först vinner". Då sitter jag där och väntar på att få skriva xD Jag blir typ beroende också.. På bussen satt jag och tänkte hela tiden: Shit, jag måste till skolan och kolla om någon har lagt in en tävling!!
Jag får sluta tävla helt enkelt! :(

TIPS

Just nu kan du vinna navelpiercingar hos Modeakuten Titta in där NU! Om du är först med att vilja ha en speciell piercing, så får du den. Det är bokstäver, hehe jag gick I:et!

kicka här för att komma till "tävlingen"

Massa kommentarer och lite träning

HAHA shit! Gissa om jag blev förvånad nu när jag kom hem, och hade fått jättemånga (typ 6st) nya kommentarer! Haha, gud vad roligt, jag blir alltid så glad när jag får kommentarer, forsätt kommentera! Dessutom har min besöksstatistik mer än dubblats, fast det var väl bara för att jag vann den där tävlingen.

Jaa, som sagt, det var cheerleading träning idag. Den var precis som alla andra träningar. Vi byggde, körde programmet med byggen, hoppade, dansade och körde gymnastik. Fast den här gången körde vi inte igenom programmet lika mycket som vi brukar.

Den har dagen har varit helt kanon! Jag vann min första tävling, ingen dog på träningen och MY FÅR OPERERAS! Det är nog tack vara mitt nya tur halsband :)

/En glad Ida

JAG VANN!

Åhh, allt tävlande har gett reaultat- JAG VANN EN TÄVLING!! Linda hade en tävling, eller man skulle skriva vilken navlpiercing man ville ha, och om man var först med att skriva, så fick man den!

Här är de man kunde vinna, den i rödmarkering är min!
image204

ÖVERLYCKLIG

Igår gick hittade jag ett lyckohalsband! Okej, det var faktiskt mamma som hittade det, men jag hittade det i våran bil. Jag hade med mig den idag, och vet ni? Den funkar! 
   My var på "inför operation" idag. Detaljerna från det besöket kan ni ju fråga henne om, för jag var inte med. Hur som haver, så SKA HON OPERERAS!! Hon ska till stockholm (JIPPIE) och bli opererad. Någon (typ sjukhuset) ska stå för kostaden av flyg och sånt. Mys mamma ville typ inte följa med, så jag ska kanska få följa!!! Det är helt perfekt, då kan vi bo på hotell och gå på gamla stan, ÅH VAD KUL!! Jag är verkligen hur glad som helst, ni kanske inte fattar vad jag skriver, men jag är iallafall GLAD! =) My skickade sms på lektionen och skrev att hon skulle opereras, jag höll nästan på att börja gråta!

/AS GLAD IDA

Cheerleading snack och bilder

Hejhej!

Haha, jag har nog aldrig börjat ett inlägg med "hejhej". Så jag var tvungen att testa. Nu sitter jag iallafall i skolan, vi har just ätit. Snart ska vi ha multimedia, det är jättekul. Då sitter vi med photoshop, sen har vi bad, det är också kul. Vi har samma lärare i båda ämnena, och han är inte här, men vi ska göra sakerna utan han.

Igår hade vi ju cheerleading. Det går frammåt för oss, nu har vi satt in de flesta byggen i programmet, och det ser bra ut (fast jag har inte sett det..), eller det känns som att det ser bra ut.
My kanske vill följa med på träningen imorrn och filma lite?? ;)

Jag bju på några bilder:
Den här bilden var i vk eller vf för snart ett år sen. Vi hade uppvisning på kultur natta i Umeå.
image200

My har gjort den här bilden i photoshop. Det var efter att vi blivit mest minnesvärd på DM i piteå.
image201

Den här bilden är från juluppvisningen förra året.
image202

Hejdå! /Ida

Vill ha vill ha vill ha vill ha!!

Idag har det varit en rätt så seg dag, jag orkar inte hitta på något. De flesta söndagar är väl seg dagar. Jag har iallfall kollat omkring på olika sidor på internet, och på bluebox.se hittade jag massor av gulliga/fina/praktiska saker som jag vill ha! Båda nu, och tills jag flytter hemifrån (vilket jag vill ska hända SNART).

image199
1. Jättesöta champagneglas med stjärnor. 179:-/st
2. Supersöt brödrost, flyttahemifrånsak. 485:-/st
3. En skalare, den såg praktiskt ut! 110:-/st
4. Cool väggklocka. 199:-/st
5. En söt liten visp. 129:-/st

image197
6. En data mus som är hur söt som helst! 249:-
7. Sitt kudde, vill verkligen ha en sån, den är kanske lite dyr men. 1995:-/st
8. Magnetiska vaser, underduken ska man gömma en magnetisk bricka, så dom håller sig uppe. 349:- För 5 st.
9. Hjärtformad stekpanna. 59:-/st
10. Glasunderlägg och kapsyl öppnare i ett. 59:-/st
11. En slev+ kudde. Den såg bara så söt ut! 79:- För sleven och kudden.

Extra Cheerleading

Det var jättelängesen jag skrev ett vanligt inlägg, nu på sistone har det bara varit tävlingar, och aldrig vinner jag heller!

Igår hade vi en extra cheerleading träning. Vi har börjat ha några extra träningar lite då och då, och det är jättebra! På onsdag har vi också en extra träning, den börjar klockan 4, jag kommer få springa dit efter skolan, men det blir kul!

Det börjar gå rätt så bra för oss! Jag tror att vårat program ser rätt så bra ut, även fast jag inte har sett det xD hahaha. På DM kommer vi äga ut alla, fast, jag är rätt så nervös inför DM, det är ju bara 41 dagar kvar!! Shit shit shit, nu är jag nervös.

Haha, det här inlägget blir lite random, men ni får leva med det.


Ingen kamera och träning

Jag vet, jag är väldigt ouppdaterad här på bloggen, men jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om!
Men nu har jag haft träning så då kan jag passa på att berätta att det gick jättebra! Även fast några inte var där, så gör vi framsteg. My följde med på träningen och tog lite kort med pappas kamera. Förresten, har jag berättat att min kamera kommer vara borta i 3 veckor? Nej, det har jag säker inte. Men.. min kamera kommer  vara borta i 3 veckor och det känns jättehemskt!!! Så nu vet ni!

Jag lägger in några av bilderna My tog.
image188
image189

/Idiiiiiiis



Konstigtyp

Hahaha, alltså seriöst jag DÖR! Idag åkte jag och My hem i bussen, sen sitter det en kille brevid oss och pratar om massa saker med busschafförn:

Det lät ungefär så här: Man vill ju inte berätta om sitt livsdröm för tjejen när man träffar henne först, som jag vill ju ha 8 barn, det kanske jag inte ska säga dirket. Och ett problem med mina förhållanden är mitt ex, hon gör allt för att förstöra för mig. Jag har fått två av mina tjejkompisar att inte vilja ta livet av sig m.m.

Han berättade också om alla sina egenskaper. Sen berättar busschaffisen att han har en dotter i hans ålder, och han blir intresserad av henne, och börjar ställa massa frågor om henne, som typ: Hur kommer det sig att hon är singel? Hur är hon som person? Vad har hon för humor?

_______________________________________________________________________________________

Hahaha, jag och My satt där brevid och höll på att skratta ihjäl oss! Först var det som att han ville berätta för alla på bussen (han pratade HÖGT) att han sökte tjej m.m. sen ville han träffa busschaffisens dotter! Ojoj, det var kul!

Inga pengar och ingen shopping

Okej, jag kan glömma allt som jag vill ha. DM kommer kosta 671kr, och linserna kommer kosta himla mycket (jag vet inte vad de kostar, och jag hoppas pappa kan vara snäll och betala dem), sen ska jag förmodligen till SM också (även om vi inte går vidare så ska jag dit). Juste, sen har vi ju terminsavgiften till Cheerleadingen på 900kr.
Allt det där är nu på våren också, FY! Jag vill ju shoppa!! Så fort jag hör att vi kommer sluta tidigare (som vi förmodligen kommer göra idag) så tänkte jag: Ja! Nu ska jag till stan, men sen kommer jag på att jag inte har några PENGAR! Det är så tråkigt :(

/Ida

Jag vill ha

Nu har jag hittat jättemycket saker som jag vill köpa när jag får pengar. Om jag inte skriver upp det, så kommer jag glömma bort det, så bäst att jag gör det!

* Röda skor med liten klack, Wedins 349:-
* Något som håller ögonbrynen på plats, H&M 49:-
* En klänning (ser ut som kjol+tröja), Gina Tricot 149:-
* Gråa/Svarta leggins (som inte går sönder), Gina Tricot 129:-
* Runda bamboo örhängen från cocoo.se 145:- (116:- med kenza-rabatten).


Det var de enda jag kom på nu, jag får väl uppdatera om jag kommer på något mer!
/Ida

Prinsess-test

Vilken prinsessa är du?

Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[ ] Du gör många sysslor hemma
[x] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur
[x] Du väntar på din drömprins.
[ ] Din mamma är väldigt sträng
[ ] Du har systrar som är avundsjuka på dig.
[/] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[x] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[ ] You have blonde hair
TOTAL: 4½



Belle:
[ ] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[x] Du har gått vilse i skogen
[x] Du älskar att läsa
[ ] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[x] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[x] Du har jobbat frivilligt någon gång
[ ] Du har en vild fantasi
[ ] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[ ] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[ ] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTAL: 4


Ariel;
[x] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[x] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[/] Du är lite av en trubbelmakare
[ ] Du är yngst i din familj
[ ] Du har många systrar (2 eller fler)
[ ] Du samlar på nånting
[ ] Du har/har haft långt hår
[x] Du har/har haft en fisk som husdjur
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTAL: 5½

snövit;
[ ] du vet att du är vacker
[ ] ibland verkar det som din mamma avundas dig
[ ] du har nästan blivit dödad
[ ] du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[ ] Du har/haft kort hår
[ ] du kommer överrens med nästan alla
[ ] alla dina kompisar är anourlunda.
[x] Du älskar att ha kul
[ ] du är gladare när du inte är hemma
TOTAL: 1

mulan;
[ ] du är lite av en pojkflicka
[ ] många önskar att du va lite tjejigare
[ ] Du har låsats vara någon du inte är
[x] Du har haft en fysisk fight med någon.
[x] du har rymt hemifrån.
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[ ] du har många killkompisar
[ ] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[x] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTAL: 3



Törnrosa ;
[x] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[ ] Du dog nästan vid tidig ålder
[ ] du är vänlig, älskande& tankfull
[ ] Du har en fin sångröst
[x] Du gillar att sova sent på helgerna
[/] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[ ] Du är väldigt romantisk
[x] Rosa är en av dina favoritfärger
TOTAL: 3½

pocahontas;
[x] Du älskar att utforska stora städer
[/] Du är mer andlig än religös
[ ] Du har haft ett omöjligt förhållande
[x] Någon i din familj är död (mamma, pappa, bror, syster, morföräldrar, farföräldrar)
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[ ] Någon du känner har varit med i något krig
[/] Du älskar naturen
[ ] Du har/har haft svart hår
[/] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[/] Du är väldigt äventyrlig
TOTAL: 5

Haha, jag blev mest Ariel!

Dålig dag

Snart kommer jag bryta ihop!! Den här dagen har inte varit bra alls!! Först följde jag med pappa och kollade på innebandy matcher, då gick min kamera sönder. Sen kommer jag hem och får virus till datorn! Jag bryter IHOP!

Hoppas jag överlever träningen ikv..

Gratis bio och presentkort!

Jag tycker att alla som läser det här ska bli medelm på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=26458
Det är en jättebra sida, man kan få gratis biobiljetter och presentkort på blandannat åhlens, HM och kicks! Om du blir medlem tjänar båda på det, jag får poäng för värvning, och du får poäng!! Vad väntar ni på? Bli medlem!

/Ida

Utmanad

När du ser det här är du utmanad!

Ta första bokstaven i ditt namn & kom på tre saker du gillar & tre saker du inte gillar på den bokstaven.

Ida
Tre saker jag gillar: Jag kommer inte på någonting, haha!
Tre saker jag inte gillar: Insekter, Is och Innebandy.



Mandy kommer hit!

Igår hade vi träning, alla var jättetrötta, så vi orkade inte riktigt köra så hårt. Vi fick också reda på att Mandy ska komma tillbaka och hälsa på oss! Mandy var korreografen som lärde oss vårat tävlningsprogram. Hon ska komma över en helg, så då ska vi ha som ett mini-läger. Det kommer bli kul, vi blir säkert as bra då! Vi ska också ha fler träningar, vi kommer lägga till träningar på vissa lördagar och söndagar tror jag.

Jag sov över hos farmor efter träningen, så jag kom aldrig hem och kunde skriva något.
/Ida

Första skoldagen och bort med Januari

Idag hade vi den första skoladagen på det här året, det kändes skit jobbigt, rent ut sagt! Men det var nog för att jag inte hade ställt om dygnet, så igår kunde jag såklart inte somna, men jag somnade nog vid 12-tiden (Det är sent för mig!). På dansen sen var jag helt slut, jag ville bara lägga mig ner och sova, men det gjorde jag inte.

Nu längtar så otroligt mycket tills slutet av Januari! Någon får gärna spola förbi hela januari, då får jag både studiebidraget och linserna (förhoppningsvis). Jag är otroligt less på att ha glasögon. Det är så jobbigt att vara helt blind på träningarna eftersom att jag inte kan träna med glasisarna. Pengar behöver jag också, jag har nog aldrig varit helt pank, men det är jag nu! Jag har bara några få kronor, det känns förjävligt!


Nu sitter jag och spelar samma låt om och om igen. Den är så fin! Jag lägger in musikvideon.
 
/Ida

Första träningen efter lovet

Nu är tränigarna igång, vi har haft våran första träning 2008! My följde med på träningen och tog lite kort. På träningen byggde vi mest, och det gick väl rätt så bra. Vi klarade väl det mesta och satte in i programmet. Jag tror att de flesta var ganska slita efter lovet och så där, men var en bra träning!

Vi har inte fått dräkterna, åhhhh, jag längtar efter dom så sjukt mycket! När vi får dom kommer jag aldrig ta av mig den, hahah.

Här är en bild som My tog.
image182
/Ida

Sista dagen på lovet

Jaha, då var lovet så gott som slut. Imorgon börjar alltså skolan igen. Det känns iaf bra att de flesta börjar skolan idag, men det gör inte vi! Nu när skolan börar komma igång, så börjar också träningarna. Idag är första träningen år 2008, jag längtar! Dessutom kommer våra nya dräkter snart, dom borde kommer väldigt snart!! Inatt drömde jag till och med att vi fick dräkterna, dom borde komma snart!

Nu borde jag ta och göra mig iordning, för idag ska jag till My och spela sims.
/Ida

Handla mera

Nu har jag just kommit hem från stan, som vanligt har jag köpt upp alla pengar, fast jag handlade ändå upp alla presentkort som jag haft kvar. Jag köpte ett helt vanligt, lila linne på Gina, det kommer jag förmodligen träna i. På kicks köpte jag en "penna" som man täcker t.ex. finnar i ansiket. Sen köpte jag hårstoddar och mat.

Jag gick på stan med My, och hon klippte sig! Det blev skit bra, jag vill också ha en sån frilla! Hon klippte lite kortare där bak och längre där fram, SKIT SNYGGT! Nu när My har klippt sig snyggt, vill jag också göra det, men jag vet inte hur jag vill haa!

/Ida



Test om mig

Jag är:
[ ] Pojke
[X] Flicka

[ ] upptagen
[ ] förlovad
[ ] gift
[x] singel
[ ] singel och letar

[x] lycklig
[ ] olycklig

[ ] mamma
[ ] pappa
[x] kompis
[x] syster
[ ] bror
[x] kusin
[ ] kusinbarn

[x] ärlig
[x] empatisk
[ ] destruktiv
[x] estetisk
[x] knäpp
[x] omtänksam
[ ] störd
[x] vänlig
[x] rolig

Jag äter:
[x] kött
[ ] fisk
[x] fågel
[x] grönsaker
[x] frukter
[ ] rotfrukter
[x] mjölkprodukter
[x] pasta
[x] tabletter

Jag dricker:
[x] mjölk
[ ] havredryck
[ ] energidryck
[x] juice
[x] saft
[x] läsk
[ ] kaffe
[ ] te
[x] oboy
[x] Vatten

Jag har:
[x] en mamma
[x] en pappa
[x] en mormor
[x] en morfar
[x] en farmor
[ ] en farfar
[ ] en/flera systrar
[x] en/flera bröder
[x] en/flera kusiner
[ ] en/flera kusinbarn
[x] en moster
[x] en morbror
[ ] en faster
[ ] en farbror
[ ] en flickvän
[ ] en pojkvän
[x] en/flera vänner

[ ] allergi
[/] höjdskräck
[x] cellskräck
[ ] ormfobi
[ ] någon sjukdom
[x] någon/några jag älskar

[x] gröna ögon
[ ] blåa ögon
[ ] bruna ögon
[ ] vitt hår
[x] brunt hår
[ ] svart hår
[ ] blont hår
[ ]Rött hår

Jag älskar:
[x] min familj
[x] mina vänner
[x] mina släktingar
[ ] mina gosedjur
[ ] min säng
[ ] musik
[x] djur
[ ] reptiler
[x] böcker
[ ] havet
[ ] naturen
[ ] att skriva
[ ] att sjunga

Jag hatar:
[x] myggbett
[x] flugor
[ ] min pappa
[ ] min mamma
[x] getingar
[x] bimbon och \"plastics\"
[x] pedofiler
[x] alkoholister
[x] knarkare
[x] fiskar
[ ] mina systrar
[x] misshandel
[x] mördare
[x] våldtäkter
[ ] utlännignar
[x] krig

Jag har:
[x] haft kvarsittning
[x] kommit för sent till lektion
[ ] skolkat
[x] varit på besök hos rektorn
[x] gråtit mig till sömns
[ ] blivit mobbad
[ ] skurit mig
[ ] nästan blivit dränkt
[ ] blivit misshandlad
[ ] blivit utstirrad
[x] blivit anklagad för saker som jag inte har gjort
[x] kramat någon av motsatt kön
[x] kramat någon av samma kön

Jag har blivit kallad för:
[x] mitt namn
[ ] mina smeknamn
[x] hora
[ ] slampa
[ ] bimbo
[ ] emo
[ ] skabb
[ ] sötnos
[ ] gumman
[x] bitch
[x] hon
[ ] punkare
[x] du
[ ] äckel
[ ]snygging

Innebandy matcher och filmer

Idag ska jag iväg till ersäng och kolla på Innebandy matcher! Min lillebror och hans lag har tagit sig till final i 13-dagscupen, och den måste man väl kolla på? Jag ska iallafall dit och ta lite kort.
  Egentligen hatar jag alla innebandy och fotbolls matcher, lixom, vad är det roliga med dem? Man sitter bara och kollar på massa människor som jagar en boll. Men det är kul att ta kort på dem.

Ikväll ska jag till My, hon har fixat en massa filmer som vi ska kolla på. Vi ska se: A Cinderella story, bring it on 4, polar expressen ( ? ) och en massa filmer som jag inte minns. Hehe, självklart ska vi gå till ICA och köpa lite gottigott. Varför är vi alltid så tjocka? xD

/Ida

SMS- test

Kolla dina inkomna sms, börja uppifrån och skriv innehåll och vem som skickade:

Ditt första sms?
Jennifer: Jag är hemma

Ditt 5:e sms?
Olivia: Joyeux noel!

Ditt 9:e sms?
Olivia: Grejt, jag är i kåddis :). Hur mycket kostar det att skicka sms för dig?

Ditt 11:e sms?
Olivia: Jag med. Men mamma sa att man kunde få bedövning, men jag vill känna iaf en gång hur det känns

Ditt 16:e sms?
Erika: Hemma orkade inte kommer kl 2

Ditt 20:e sms?
My: Jag fattar inte vad vi har i läxa till spanska

Ditt 22:a sms?
My: Åh vad har du hittat för ljus grej? Får jag låna?

Ditt 24:e sms?
My: Förstod det :)

Ditt sista sms?
My: Vad har jag gjort för att få en sån bra vän som du? Det gjorde asont med inte lika ont som jag trodde!
                   

Sammanfatting på år 2007- med bilder.

Här kommer en liten sammanfattning på år 2007, med lite bilder.

image179
Vi börjar med Cheerleadingen. Nästan i början av 2007 tävlade vi i Cheerleading DM, det var min första tävling, vi tävlade som Cheer B Jr. På DM kom vi två, och vi vann även priset för mest minnesvärda. Det var en helt sjukt härlig känsla.

Någon månad senare tävlade vi på SM också. Där det också gick bra! Vi kom 4 av 9 lag, vilket vi var sjukt nöjda över! Lixom, fjärde bäst i Sverige!! Det var helt underbart.






image160Ett tag efter tävlningarna, gick jag ut grundskolan och lämande klassen och alla lärarna.

Det kändes faktiskt skönt att slippa minervaskolan och hela grundskolan. Nu på gymnasiet är det verkligen mycket roligare och bättre.

Fast jag saknar endå lärarna, om jag ska vara ärlig så saknar jag faktiskt inte klassen så mycket, för min klass nu är så mycket bättre!







image162
Några dagar efter skolavslutningen drog jag och My iväg till Bulgarien. My mamma följde också med. Det var underbart, och himla skönt! Allt var så billigt där nere och vi shoppade hur mycket som helst.

Om jag ska säga en dålig sak med Bulgarien, så är det lätt maten. Frukosten var inte god!

På bilden är det jag vid stranden. Det var varmt i luften och vattnet, ser det inte för härligt ut?!





image166På sommarlovet var jag mest i Angsjön. Det är en camping som ligger runt 10 mil från mig.
Varje år ställer vi upp husvagnen och har den som en stuga kan man säga, det gjorde vi även iår.

Jag gillar att vara där, fast det är ju roligare när kompisarna följder med. I sommar följde My med en gång och Jennifer kom dit med hennes familj.

Det bästa med Angsjön är lätt badplatsen, det finns också ett hopptorn som man kan simma ut till, jättekul! Sen är det förstås också kiosen och restaurangen, det är jättebra mat där!


image168I slutet av Sommaren åkte jag och familjen till Göteborg. Jag brukar ju vara hundvakt till edit, vi åkte dit med hennes familj. Vi bodde hos deras farmor och farfar. Eftersom att de inte bodde mitt i Göteborg, så for vi in och sov i en lägenhet som vi lånade en gång. Då for vi till liseberg och hade det jättemysigt.

En dag for vi ner till Ullared, det var det roligaste på hela resan! Jag shoppade myyycket. Fast, jag önskar nu att jag hade köpt mer, för jag handlade endå bara för typ 300-400kr. Man skulle ha passat på att handla när man hade chansen!




image169
Eftersom att jag hade gått ut grundskolan och 9an, så började jag såklart gymnasiet nu i höstas.

Andra dagen i skolan åkte vi till pengsjö för att lära känna varandra. Bilden är från de "lägret".

Jag är nöjd med min klass. Som jag skrev tidigare, så är den här klassen mycket bättre än min förra.








image170
På höst lovet hade vi ett Cheerleading läger med Mandy från Canada. Hon lärde oss massa ny teknik och tricks. Hon gjorde också vårat tävlingsprogram och tävlings musiken.

Hon körde hårt med oss hela veckan (vi tränade hela dagarna i nästan en vecka), så efter den veckan blev nog alla mycket starkare och bättre.





image176
Så har vi kommit till julen. Dagen före julafon var vi hos mina kusier (jennifer). Det var mysigt, fast, vi öppnade mest bara julklapparna, och jag fick en navelpiercing.

På den riktiga julaftonen for vi (jag och familjen) till mormor och morfar. Fast farmor och Ivan var också där och firade. Det var mest bara som vanligt, vi tittade på kalle anka, åt julbord, öppnade packet och for hem. Men det är mysigt endå!







image180
Så har vi kommit till den sista punkten, nyår. På nyår var My hos mig, eftersom att min familj var i ansjön över nyår.

Jag och my hade jättekul, vi åt plankstek, som jag hade gjort, så den var extra god. Sedan såg vi mest bara på olika filmer och tjockade i oss massor av godis och chips, jag lär gå upp en hel den nu!








Det här var såklart inte allt som hade hänt under år 2007, men det var de roligaste delarna, så jag hoppas år 2008 blir minst lika roligt eller roligare!
Det jag hoppas ska hända i år är;
Att My får opereras (det är den viktigaste delen)
sen vill jag också att det ska gå bra för oss på tävlingarna! :)

GOTT NYTT ÅR

Jahapp, då var nyårn också över! Gott nytt år på er alla! :)

Jag och My hade jättekul igår, vi åt jättegoda plankstekar (som jag gjorde).
Vi åt upp dom kanske fort, haha. Medans plankstekarna var i ungnen
(där var de jättelänge!) så dukade vi såå fint och tände ljus. 
 
Hela kvällen satt vi typ och såg på massor av filmer, eller typ 2st, det var 7 mijonärer och Crossroads. Vi såg även Peter Pan idag när vi vaknade.

Vi gick ut och kollade på raketerna klockan 12. Haha, en till rolig sak som hände var att jag och My gick ut där vid 10 i tolv. Vi förvänade oss att alla skulle vara ute och förbereda sig, men det var inte en människa någonstanns! Haha, sen stog vi där fullt med massa kläder (det var kallt) och med våra champangeglas. Tillslut kom det iallafall folk.  Det hände också en hemsk sak, en av våra grannar skulle klättra upp i ett träd och hämta en ballong som hade fasnat, sen ramlade han ner. Fast det var inte så farligt, men han är kvar på sjukhuset bara för att kolla. Som ett av hans barn sa: Han lever iallafall!




RSS 2.0