Eurovision

Jag och mysan sitter hos mig nu, efter en lååång pluggdag. Det är nämligen sista inlämningsdagen imorrn, haha. Nu är det eurovision, tyskland vann just. Jag blev taggad på att fara dit nästa år och kolla på det.. Dock sa jag samma sak förra året när det skulle vara i norge hehe. Men jag är fortfarande så sur att vi inte gick vidare! Direkt när hon där Anna vann sa jag att hon aldrig kommer gå vidare till finalen, och tydligen hade jag rätt! Jag tror jag skrev om det i bloggen också.

Iförsig kanske det var bra, för vi har suttit och pluggat istället för att se alla bidrag.

Coolstuff

Coolstuff har infört ett nytt taggsystem, och min favorit är den här. Bling bling!


Klicka på bilden för att få alla sakerna på bilden ;)

Kommissarie Späck

Idag hade jag tal! Jag var supernervös, men jag tror det gick bra ändå. Och snart har vi träning, och jag orkade inte fara hem så jag köpte en sallad till middag så jag kunde stanna. Jag har blivit sjuk nu igen, känns som att jag är sjuk hela tiden! Så jag tar det nog lugnt på tränigen.

Efter träningen är det förhandsvisning av Kommissarie Späck, som jag ska på med Sebbe. Jag fick biljetterna gratis tack vare bioklubben, sjuk nice. Jag är grymt taggad på den, för den låter sjukt bra! Det ska tydligen vara något parodi på bäck! När jag läste om den fattade jag inte det direkt, men det stog att ett lik hade hittats med massa knivar och gafflar i sig, och de trodde att det rörde sig om en serie självmördare! Sen finns det även en grünvald med, då gick det upp för mig att det var en parodi! Men det låter skojig så jag är taggad!


Gala

I fredags var det några i klassen som ordnat en välgörenhetsgala, så jag sebbe och my for dit! Det var faktiskt riktigt roligt. Kodjo var nog de bästa av allt! På kvällen spelade Industri royal:


Våruppvisning

Igår hade vi uppvisning på cheerleadingen. Det var våran våruppvisning, med både seniorer och miniorer. Det gick bra, och vi satt typ allt, tror jag! Måste bara säga att miniorerna är typ världens sötaste ungar! Och de har blivit så duktiga på de få månader som dom har tränat :)








Ella 2 år

Idag fyller ella 2 år! Shit vad fort tiden går :)


Uppviiisning

Nu sitter jag på lektion, har svenska. Om en vecka ska vi ha taaaal. Men det känns faktiskt ganska lugnt. Ikväll ska vi ha uppvisning, så jag ska stanna kvar i skolan några timmar nu. Uppvisningen är kl 8 på blodomloppet. Jag börjar bli liite nervös, men det brukar bara vara roligt. Uppvisningar och tävlar är ju det bästa med cheerleading! Vi ska dit 5 iaf, om massa timmar..

Balen

Nu var det längesen jag skrev här! Men det ska ändras på ;)
Förra veckan fick jag balklänningen, sen i rätt storlek! Dessutom sålde jag den förra på tradera, så det är klart. Skorna köpte jag i lördags, och väskan är också den köpt. Smyckena köpte sebbes mamma i stockholm, och alla frisör och smink tider är bokade. Jag är såååå glad att alla är klart nu inför balen. Dock måste vi hitta en bil.

Vi har världens chillaste veckor i skolan nu, inge block, så det blir typ en lektion per dag. Det behövs nu, då det ändå är mycket uppgifter att göra. Haha kom just på att klockan bara är halv 9, vaknade 8 idag! Och jag börjar ju 12, kul att jag är bra på att sova.

Sommar

Det känns helt otroligt att sommaren snart är här! Tänk, om exakt 5 veckor tar jag studenten! Alltså är det 4 veckor till balen. Hur kan det gå så fort? Sjukaste! Åh så underart allt är, dock har vi några större uppgifter i skolan kvar, men bara de är gjorde slipper jag det föralltid, nästan ;)

RSS 2.0