Lång dag

I helgen har jag varit med Sebbe för det mesta, som de flesta andra helger, hehe. Imorse kom jag till skolan en timme innan vi började, för han skulle jobba. Tur att vi har en soffa i klassrummet, chiill. Nu har vi sista lektionen för idag, den här dagen har varit så sjukt lång. Även fast vi bara haft tre lektioner. Nu vill jag inget hellre än att lägga mig i sängen och somna, så det är väl vad jag tänker göra när jag kommer heeem.

JENNIFER JEFF PERRO IFER och allt vad du kallas

GRAAAAAAATTISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Beställning av kläder

Jag kom på att jag beställde kläder nyss, haha helt random egentligen.



Idol

Nu sitter jag och ser på idol och har sjuukt tråkigt. Jag har inte varit så insatt i idol, men nu helt plötsligt är jag nästan de. Tove är så braa, och hon är från umeå! Därför måste hon ju vinna. Såg nu att hon iallafall är vidare till göteborg, niiiice.

Imorgon fyller Jennifer år, så då ska vi över till dom på middag. Det blir nog trevligt! Jag hörde något om tacogratäng, och det sitter aldrig fel. Jag ska nog träffa sebbe också :)

Twilight+new moon

Äntligen har denna dag kommit! ÄÄÄntligen blir jag 18år! Det känns vääldigt bra måste jag säga, haha.

Igår var jag med mysanpysan, vi stannade kvar på skolan, sen for vi till träningen (Juniorerna har blivit så duktiga!), sen tillbaka till skolan för att vara på öppet hus. Det var dock ganska dött på skolan när vi kom dit, alla var där mycket tidigare. Men vi for och köpte massa gotta, och sedan till biiiiiion. Vi var på twinight, där de visade både twilight och new moon. Det var en paus mellan filmerna, och då passerade klockan 00.00, vilket betydde att jag blev 18 yeey! Jag fick min present av my i bion, alla runt omkring tyckte säkert det var skumt att jag satt och rev upp massa papper helt plötsligt, höhö. fast jag var inte den enda som fyllde år heller. Jag fick iaf ett par assnygga skor av mysan! Sånna som jag velat ha läääääänge! tack!! Seeen började new moon. Åh! Helt sjukt vad länge man har väntat på den filmen. Jag hade ställt in mig på att ha lågt förväntningar om den, därför tyckte jag att den var bra! Tyckte dom gjorde den väldigt bra, med tanke på vad alla förmodligen hade förväntat sig efter böckerna. Men jag är nöjd med filmen, haha!




Filmen slutade vid 2, då cyklade jag och my hem till henne, och somnade direkt.

Svininfluensa

Jag har alltid tänkt att jag iiinte tänker ta sprutan mot svininfluensa, men mamma kom och började tvinga mig.. usch sprutor är så obehagliga. Dessutom tycker jag att hela grejen är så förstorad, men jag tog iallafall den hemska sprutan igår. När vi kom dit var det ca 150 före oss i kön.. det tog kanske någon timme, och jag var lika orolig hela den timmen. Men sprutan gick bra, och kändes bara som en helt vanlig, hehe som tur var! Efteråt firades det med pizza. Det jobbiga nu är att armen gör ont, och det var joobbigt att sova i natt! Hoppas det går över snart.

Måste bara lägga till att jag blir 18 om exakt 8 dagar! Helt sjukt, känns som igår jag räknade ner och kom fram till att det var över 2 månader kvar, yey!

Nyyttigt

Igår blev det en nyttig kväll, eller inte. Först blev de glass, och sedan korvbricka samtidigt som ullared gick på teven. En god kväll var det iaf ;)




Ella utan päls

Ella har kliiippt sig! Hon ser nu ut som en liten råtta, visst? haha! Tur att det växer ut snabbt ;)




RSS 2.0