Angsjön och talang

I helgen blir det inte mycket uppdatering, för om någon timme bär det av till angsjön (en camping). Hoppas det är fint väder där och att vi får skoj. Jag ska vara med Malin som ska dit, jag tvingade henne, hehe.

På talang igår hejade jag på Zaara, som också vann hela grejen. Hon var helt sjukt duktig. Bara 10 år dessutom!

En hel dag med dans

Ingen skoldag idag alltså. Det var en rätt så rolig dag, vi tog det mest bara lungt och tränade på danser osv under hela dagen. Vi hade lite pauser för lunch och middag. Sedan vid 6 tiden började uppvisningen. Det var inte så mycket folk, eller jo det var nog ganska många tror jag. Alla danser som jag var med i gick ganska bra, och de andras också tror jag.



Avslutingen med cheerleadingen

Igår hade vi avslutning med cheer. Vi hade det mysigt och satt och grillade. Det var ganska många som inte kunde komma, det var tråkigt, men vi hade det kul ändå, iallafall jag. Det kändes jätteroligt att träffa alla, det var faktiskt en hel vecka sedan vi hade setts, så det var kul. Jag vet inte hur jag kommer överleva hela sommaren utan laget och träningarna. Jag saknar dom redan!






Cheer avslutning och läkaaarn

Till att börja med: Gud så skönt väder! Det är ju hur otroligt varmt som helst, ikväll ska vi dessutom ha avslutning med cheerleadingen. Vi kommer vara ute och spela brännboll m.m. Kommer bli sjukt härligt, med det här underbara vädret, och med världens bästa lag!<3

Imorse var jag hos läkarn, och vi fick en tid. Som tur var är strejken över och det gick hyfsat snabbt. Han sa att det inte var något farligt och de kommer gå över efter ett tag. Fast jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med dansen imorgon..


Husis

Ikväll har jag jobbat på rikitgt bra med skolarbetet! 3 uppgifter till är klara, fan vad skönt det lät och det är det, men det är i övermorgon de andra 3 jobben ska in.. det kändes inte lika bra.

Jag tog nyss en paus och gick till våran husis som står hos mormor. Min dåliga kamera följde med:



Mobiltest

Regler:
1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra slumpmässigt i din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan.
4. Gör likadant på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Jag är hemma

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vid i20, midgård typ

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ja, vi sa nåt men jag minns inte när..

Vilket sms blev du mest berörd av?
Vi är på campingen :) Vem är du?

Vad säger din pappa innan du går och lägger dig?
Jag är där på 3 min :)

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hej vars är ni? /Johanna

Vilka ord ska du säga till Gud när du kommer till himlen?
Ni är bäst!

Vad vill du höra mest av allt?
Nej? Det är ju jättebra! Grattis! :)

Förvirrade jag

Jag vet inte vad jag ska ta mig till eller vad jag ska göra. Jag vet inte när jag ska till läkarn, jag vet inte om jag ska vara med på dansen, jag vet inte hur jag ska hinna med alla läxor vi har, jag vet ingenting! Fast troligtvis kommer jag fara till läkarn imorrn, och jobba jävel hemma nu för att ta igen allt jag missar då jag far till läkarn. Då kan han ju kolla om det är något farligt med ryggen eller om jag kan dansa. Så nu är jag inte lika förvirrad längre.

Läkarn

Det gick inte så bra med läkarn imorse, eftersom att det är strejk. Vi satt där i nästan en timme, sen gav vi upp när vi fick en tid 2 timmar senare. Imorgon ska vi ge oss på ett nytt försök, och nu får vi väl sitta och hoppas på att strejken tar slut idag!

Massamassa inlämningar och läkarn

I veckan han vi 8 uppgifter att lämna in i olika ämnen, 2 av dom är gjorda. Fyfan, jag hatar att lärarna lägger allt samma vecka, vi har ju inget till nästa vecka, och vi hade inget förra veckan. Det suger. Men jag får tänka posetivt, det är bara 6st kvar.

Imorgon innan skolan ska vi kolla upp ryggen (äntligen). Det är något problem med strejken, så jag ska sitta där och vänta, har ingen aning om när jag får träffa någon läkare. Hoppas att det inte tar allt för lång tid, jag behöver jobba på lektionerna och försöka göra klart uppgifterna som jag skrev om.

Älskade kjolen

Nu har jag äntligen fått min kjol från forever21! Den är helt underbar. Fast den är lite tajt, men jag kommer ändå ha den högt så det spelar ju ingen roll, hihi. Åhh vad jag gillar den, kolla in snyggingen (och då menar jag kjolen):




En cheerleading tröja

För ett tag sedan beställde jag en tröja från någon hemsida, eller man skulle få den om man gjorde något test. Hursomhelst, den har kommit nu! Haha, den är ganska stor, speciellt vid armarna! Den kostade tillslut 80kr, haha.



Ryggen är jobbig

Vi missade våran sovmorgon imorse, för vi hade dans, som jag ändå inte kunde vara med på (ryggen, det gör ont om jag bara böjer den fram lite). Jag kommer inte vara med på våran dans uppvisning heller, den är på fredag och även om ryggen blir bättre så kan jag ändå inte träna på dansen. Det känns ganska skönt att slippa snabb lära mig hela dansen som alla är värsta bra på.

Snart har vi gympa också, då kan jag inte heller vara med. Vi ska ha konditionstest men jag kan inte springa.. Jag ska kolla med läraren om jag kan gå samma runda istället.

Edit har fått valpar

Ja, det har hon! Jag minns inte om jag har sagt att hon skulle få det? Men det blev iallafall 5st valpar, 3 tjejer och 2 killar. Dom ser ut som små råttor nu men, dom kommer bli världens sötaste. Två av dom ser ut som kossor, två är svarta och en är brun.


Melodi

Jahapp, då har vi kommit till ännu en tråkig söndag. Igår var det melodifestivalen, jag var hur trött som helst och somnade några gånger, fan vad jobbigt. Men vad jag förstod så gick det inte så bra för oss.
Måste vi kvala in nästa år igen?

Idag har vi ingen träning, vad konstigt det känns. Vi har sommar uppehåll med träningarna nu, gud vad tråkigt! Jag tycker ändå att vi borde träna i sommar.

Bilder från kulturnatta




Kulturnatta och ont i ryyyggen

Kulturnatta är nu över. Första gången vi körde gick det urkasst.. vi rev typ allt och det sög. Men 45min senare alltså på den andra uppvisningen gick det bättre, eller då gick det hur bra som helst! Allt satt helt perfekt! Vi är så bra<3 Efter det gick vi på stan och delade ut flyers till personer som såg lämpliga ut. Vi ställde oss på torget och körde hur många tossar som helst, haha. Många stannade upp och kollade på oss, då sprang Mysan dit med flyers! Sen har vi mest bara gått omkring på stan, folk stirrade hur mycket som helst på oss, fast det kan man kanske förstå? Nu har jag as ont i fötterna för att jag har gått så mycket.

När vi körde tänkte jag inte så mycket på min onda rygg, men nu efteråt gör det skitont.. tänk om det aldrig kommer bli bättre? Just nu känns det inte som att det har blivit bättre iaf.. tur att träningarna är över.

Bada bort det onda

Nu ska jag ta mig ett vaaaaaarmt bad, och hoppas på att min onda rygg går över.. fast det kommer den förmodligen inte göra. Åhh, man kan ju alltid hoppas. Jag sitter här stel som en pinne, det gör ont i ryggen om man böjer den lite fram eller bak, uscha.

Slutet är nära

Idag testade jag och My en sak.. Hon stog vanligt, och jag ställde mig på händer mot hennes rygg, sen skulle hon ta mina fötter och böja sig framåt, så att jag hamnar framför henne.. fattar någon? Hursomhelst, vi klarade det typ 3 gånger, men, sen körde vi igen, och jag stog där på händer, men då blev det något fel så vi ramlade bakåt och jag hamnade på nacken. Det gjorde svin ont i ryggen och jag har fortfarande ont även fast det var typ 3 timmar sen.. Vi får se hur det blir med kulturnatta imorgon, men jag kan väl härda lite iaf.. Det är väl mest dansen jag oroar mig för.. och byggen.. och hoppen.. och det var hela vårt program, lyckat.


Nu är alla spanska nationella över, muntliga gick inte så bra.. men jaja, jag får väl hoppas att jag klarade det.


Melodifesten

Kollar ni på melodifesten? Det gör jag, eller lite till och från. Alla är ju så dåliga, vi måste ju bara gå vidare. Eller?

Smink party

Nu sitter jag ensam kvar i klassrummet. Alla andra bor nära skolan, dom kan bara gå/cykla hem när vi slutar. Men stackars lilla mig får sitta kvar i 45 minuter för att vänta på en buss. När jag väl kommer hem har jag en halvtimme på mig att äta och byta om inför träningen, jag älskar verkligen torsdagar (ironisk).

Mamma ska ha smink party idag, hon planerar alltid in dom just när jag har träning, bara för att jag inte ska vara hemma och vilja ha massor. Det är orättvist tycker jag! Fast hon handlar alltid mycket själv, men det är jag som använder det, hehe.

Nu har jag snart suttit här i mina 45 min, så det är dax för mig att rusa till bussen.

Somrigt och droskan

Solen skiner och jag hoppas det håller i sig för idag har jag bara klänning! Värsta somrigt. Dessutom har jag gjort om luggen, jag blev så less på min vanliga lugg, så nu har jag sne lugg! Jag blir nog less på sne luggen snart också, men då är det bara att mublera om den till en lugg. Jaja, nog pratat om min lugg nu. Idag är det torsdag, den jobbiga dagen. Men det är chickennuggets på droskan, så det taggar vi!

Kort inlägg

Jag har precis räknat ut att jag har 3 sår, och 9 blåmärken, det mesta är förmodligen från cheerleadingen, haha. Jag brukar inte ha så lätt för att få blåmärken, men nu är dom på gång. Oj! Klockan blev tvär mycket, redan 9?!

Jag måste hoppa i badet!


nationell och lite cheerleading

Fyfan, nu har vi haft spanska nationella, undrar när omprovet är? Eller får man ha omprov i nationella?Jaja, usch nu ska jag inte tänka på nationella någe mer.

Igår hade vi träning, vi skulle haft uppvisning med cheer på midgårdskolan imorgon, men det blev inget. Vi skiter i det och satsar på kulturnatta istället. Det är nya tider för kulturnatta nu också, det kommer vara 11:40 och 12:30 i vänortsparken, fast jag har ingen aning om vars den parken är, haha. När vi inte visar upp något ska vi gå omkring på stan och dela ut lappar, vi ska också bygga lite då. När allt med cheerleadingen är klart, ska jag och Mysan stanna kvar där och kanske äta middag (som pappa betalar). Vi skulle typ kolla på något också, som jag inte minns vad det var.

Tränings bilder




NAAAAAIMA

GRATTIS NAIMA PÅ 17ÅRS DAGEN!


Kommaikapp och flytt

Vi har haft komma-i-kapp-dag hela dagen idag, sen man fick bara sluta när man var klar. Jag gjorde lite av varje tills jag for hem, skönt. Dessutom skiner solen (Ja My, jag ska skaffa en kategori som heter väder), det är verkligen hur härligt som helst, och nu önskar jag bara mer att jag bodde i stan. Tänk vad härligt att cykla till skolan eller bara dra ner till stan helt plötsligt. Synd bara att jag är den enda i min familj som vill flytta..


Komma-i-kapp-dag

Att göra lista:
1.
Träna på spanska nationella
2. Göra X&Y (Bara för att ligga lite före)
3. Jobba på filmen


Hinderbana

På gympan idag skulle vi göra någon hinderbana vid hagaskolan, vi skulle träffas där också. Självklart blir vi helt förvirrade och har ingen aning om vars hagaskolan eller den där hinderbanan är. Vi gick runt hela stan, och när vi äntligen kom fram var vi en kvart sena, haha lyckat!

Idag insåg jag hur mycket jag hatar mitt hår, så jag klippte mig. Inte för att det blev någon skillnad, men kul var det iallafall. Nu måste jag lägga in en soffa på blocket.


Gamla Cheerleading bilder

Kollade igenom lite bilder som jag har på datorn, och hittade massor av gamla bilder från träningarna, haha här har ni dom:




Lite shopping

Den här kjolen från forever21 har jag kollat in länge, och nu har jag köpt den från tradera, för 175kr!


Jag köpte en klänning på loppis igår, bara 60kr!

Jööööööööööööörn

Äntligen internet, underbara internet. Vi kom hem från jörn igår, men internet funkar inte som vanligt hemma.

I Jörn hade vi det bra, om man inte tänker på att elen försvann, vattnet på toaletterna slutade komma, det var snö kvar där, maten vi fick var iskall, allt var kallt för förresten och det fanns ingenting att göra där. Men vi hade det roligt iaf!


Dikt uppläsning och systemis

Nyss läste jag upp en dikt. Alla i klassen läste iförsig upp en dikt. Det kändes ganska bra ändå, jag brukar alltid vara hur nervös som helst när jag ska ha redovisning eller stå och prata, men det kändes bra att läsa upp en dikt.

Jag blir snart galen, jag vill ha en systemkamera nuuuuuu! Jämt när jag ser något tänker jag: "Åhh nu skulle jag haft min systemkamera så jag kunde tagit kort.." 



Ny design kanske

Jag insåg precis att jag vill göra om min design här på bloggen. Jag gillar inga texter och jag vill ha en ny färg. Det får jag fixa så fort jag får tid, ikväll har vi träning+ att jag måste packa inför jörn, som jag ska till hela helgen. Datorn åker med dit, så jag kom på nu att jag kan ju jobba på designen där, nu blev jag taggad. Jag vill göra desiiiiiiiiign!

Bra väder?!

Jag kan ju säga så här, glöm solen, glöm att bli brun, glöm värmen! Självklart haglar det just nu, självklart! Haglarna är hur stora som helst! och jag som trodde att det skulle bli fint väder?!

Är det bara här vädret har varit dåligt i typ 2 veckor?!

Jag kommer bli rik

Idag känns det rätt så varmt ute, det blir säkert en fin dag idag. Fast det har jag trott hela den här veckan, och det har slutat med bla. hagel. Men idag ska ni se att vädert blir finfint. Igår kväll var det topmodel finalen, såg ni den? Det gjorde jag och My, tillsammans med varsin Ben&Jerrys. Jag hejade på chantal, men jag tycker ändå att den andra tjejen var bäst, tyckte ni att rätt person vann? Det var helt underbart gott, men efter halva började jag må illa och la undan den, kul att ha kvar den nu idag.

Förresten, jag skrev i förra inlägget att jag och My kanske skulle få sommarjobba tillsammans, men det fick vi inte. Jag kommer alltså jobba ensam där i 4 veckor, det kommer bli väldigt jobbigt. Men jag får tänka på de 12000 som jag får, då kanske jag kan härda. Tänk när man får pengarna, 12000 är ändå mycket pengar, tänk att shoppa upp allt det, huuuh. Fast jag ska ju köpa en systemkamera för pengarna :)

Sommaren

Statistiken här på bloggen är hel knäpp. Jag förstår inte.. besökarna försvinner, på samma dag? Det är helknäppt, förmodligen har det något med den här nya plattformen att göra. Jag har hört andra som också ha statistik problem.

Hursomhelst, idag är det exakt 1 månad kvar till skolavslutningen. Det kommer bli skönt, men jag det känns ändå skumt. Vi har så otroligt mycket nationella, och jag oroar mig sjukt mycket för dom. Så jag kan inte ens tänka på sommarlovet, gud vad knas det lät, men det är så det känns. Förresten, jag angående mitt sommarjobb, så fick jag det! Men jag kommer måste jobba själv där, i 1 heel månad (yey, lika långt som till sommarlovet!!). Jag vill ju sjävklar inte vara där så länge, tills jag kom på världens bästa plan, att jag och My borde jobba där tillsammans, och sedan dela på pengarna! Det hade varit så sjukt roligt och de förlorar ju inte dirket på det, eftersom vi tjänar samma pengar som jag skulle tjänat själv. Dom får ju bara mer arbetare för pengarna, perfekt!



Godislöftet

Godislöftet är brutet igen kan jag ju tala om.
Jag måste verkligen tänka på vad jag stoppar i mig.
Det roliga är, att det alltid är smartisar som jag råkar äta.
I helgen var dom i en glass, och idag fick vi dom på tyskan eftersom smartisar tydligen
kommer därifrån? Men imorgon börjar jag om.. igen.
Nu järnpiller ska jag klara det, jag måste skriva upp på händerna att jag inte får äta godis, annars glömmer jag det.


Basis

Kom alldeles precis hem från träningen, den var skit rolig! Jag älskar verkligen träningarna nu förtiden, man skrattar hela tiden! Vi "lek-byggde" också, skiiiiiiiiiiiit kul! Jag var bas, det är as roligt. När jag först började var jag ju bas, men sen blev jag bakperson med tiden. Jag minns då inte att det var så här roligt att vara bas. My följde med på träningen också!


Från DM förra året, jag är huvudbasen längstfram, alla har jätteböjda knän, varför?

Haglande och photoshop

När jag vaknade imorse kollade jag ut genom fönstret, och såg inte ett enda moln, och solen var framme. Jag blev överlycklig och tog på mig mina jeansshorts. Det var ganska kallt ute imorse, men jag tänkte att det kommer ändå bli varmare mitt på dagen. Men, tror ni det blev varmare? Nej, rätt. När vi gick till lunchen HAGLADE det till och med! Sommaren kommer aldrig komma hit, så jobbigt! Men det var ju tur att det inte snöade, för haglet försvann ju direkt.

Nu har vi svenska lektion, det är så tråkigt, så jag har suttit i photoshop, höhö. Den här har jag gjort:







Ikväll är det träning, jag taggar som fan! Naima ska få sin tungpiercing, wiie.

Nationella

Vi hade precis nationella, jag tyck int om de! Det känns som att vi alltid har nationella typ, och det har vi fan. Gymnasiet kommer bli sjukt jobbigt, när man har nationella varje år, fyfan. Vi har gjort klart alla Engelska iallafall, och det känns skönt. Men jag längtar inte tills spanskan, herregud vad jobbigt det kommer bli. Jag är verkligen hur dålig som hels på spanska, om någon möjligtvis är bra på det, så kan ni gärna få hjälpa mig.

Enchanted

Nu på kvällen har jag varit med My, jag har fått lite nya filmer till datorn, hehe. Vi såg också på Enchanted, helt underbar film! Den är så himla sagolik, ni måste se den! När den gick på bio såg jag den då, men jag kommer nog aldrig tröttna på den ;)


Har ni sett Enchanted, eller förtrollad som den heter på svenska? =)



DM filmer

Här kommer lite filmer från DM:

När vi tävlade



Här är våran duktiga Evelyn som tävlade individuellt: 
 

Piercingar

När jag kom hem från skolan idag, och tittade ner i brevlådan blev jag överlycklig! Där låg ett brev från modeakuten= MINA PIERCINGAR!! Självklart sprang jag in och slet upp brevet, och där fanns 3st navlar, 1 näsa och 1 tunga! Näsan är Mys och tungan är Naimas, men navlarna dom är mina dom! Jag vann alla piercingar från Modeakutens blogg och de har varit väldigt efterlängtade kan jag ju säga! haha.





Promenad bilder

På gympan idag hade vi promenad. Vi skulle gå runt vid berghem och förbi östra (där vi tränar) och så tillbaka till skolan. Det var ganska kallt även fast solen var där. Följ våran väg i bilder:

Vid berghem (?).


Ööööööööstraaa! Längtar tills träningen imorrn ;)


En tunnel vid östra, den är hemsk, mörk och kall.


Vi hittade ogräs.


Kolla vad fina träden håller på att bli, nästan. Men de håller faktiskt på att bli gröna ;)


Haha, jag hade värsta tur, och hittade 3 st regestrerings skyltar på promenaden! Nu är jag på 048!

Cheer uppvisningar

Hejhej! Idag är jag svin glad, vet inte varför. Haha jag vill bara hoppa omkring.. men det gör jag inte. Det kanske är för att vi ska ha uppvisningar med Cheerleadingen. På torsdagen är den första, den kommer vara på midgårdskolan vid 10-tiden = Jag måste ta ledigt från skolan, yes! Vi ska också ha en uppvisning på kulturnatta som är nästa helg, men det har jag redan sagt. På lördagen den 24 kommer det vara, klockan 12, 1 och 2 på någon scen utan tak, haha det är det enda jag vet.

Kulturnatta förra året

Jiiiiippie

Jag älskar verkligen att gå upp 05:15, och sedan komma på att vi börjar Kvart i 10 idag! Åhh, haha, vad ska jag göra nu? Internet funkar iaf, det när ju alltid något posetivt. Jag borde nästan gå ut och köra gymnastik.. det behövs kan jag ju säga. Vädret är fasktiskt fint också. Ähh, vi får se om jag orkar.

Scrapbook

Det är himla jobbigt med vårat internet (jag vet att jag tjatar mycket om det), nu funkar internet bara på en dator, sjukt jobbigt. Jag längtar tills vi har löst det, eller tills pappa har löst det. När de andra i min familj hade våran enda dator idag har jag skrivit dikter. Haha, det lät roligt, men vi håller på med dikter på svenskan så, det var som en läxa. Jag har gjort lite på scrapbooken också, är klar med framsidan. Dessutom har jag börjat på junior sidan! Kolla in:



Ikväll blir det träning, eller ikväll och ikväll, jag ska fara om en timme.

Rondater, nästan

Det blev inget mer skrivande igår, för internet funkar inte på mina datorer och för att vi fick främmen.

Igår kväll gjorde vi inte så mycket, vi var ute och övade gymnastik, det kan jag behöva kan jag ju säga er! Men mina rondater äger ju nästan nu, haha! Bena landar iallafall ihop, en liten förbättring kanske. Vi gick också in och blev viga. Jag bestämde mig för att kunna gå ner i spagat med fel ben innan midsommar, vi får väl se hur det blir med det.

Jag ska kolla om vi har någon mat i huset nu, hejdå.


Gymnastik tävling

Jag for till gymnastik tävlingen iaf. När jag kom dit först var ingen från cheer där, så jag stog där några år och hoppades på att någon skulle dyka upp. Efter ett tag kom iallafall Evelyn och Linnea, så jag hängde på dom. Gymnastik tävlingen var ganska tråkig enligt mig, det kändes så enformigt. Alla gjorde precis likadant, förutom när de dansade då. Vi började lessna ganska fort, så vi cyklade ner till stan och åt glass. Det var roligt. Vädret var också hur bra som helst, iallafall innan tävlingen, så kjolen åkte på, riktigt härligt och somrigt. Nu är det dock inte lika fint väder..

Evelyn och Linnea, den första är på tävlingen och den andra på stan.


Igår började jag med ett godisförbud, men jag råkade bryta det idag. Jag tänkte inte på att smartisarna i McFlurryn var godis.. haha. Men imorgon ska jag börja igen, och då ska jag tänka på allt jag äter!

Tävling?

Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Det är gymnstik tävling imorgon klockan 9:40, hm. Ska jag ta bussen och få sitta där i 1 timme och vänta, eller åka med pappa och komma 2 timmar senare? Åhh, jag vet inte hur jag ska göra. Om jag kommer dit senare får jag väl sitta ensam i ett hörn.. :/

I kväll har varit en tråkig kväll, jag var med Jennifer ett tag, men sen kom det några och kidnappade henne. Då har jag bara suttit och lockat håret, tråk. Nu ska jag nog gå och lägga mig, tragiskt men sant. Jag börjar nästan bli trött till och med.

flytta

Jag vill flytta, så otroligt gärna!! Jag spricker nog snart, om jag inte får flytta. Jag är så otroligt less på Obbola och bussarna så nu tänker jag flytta. Teg verkar bra, lagomt långt till stan. Underbart det hade varit, jaa! Fast, egentligen spelar det inte så stor roll vars jag bor, bara det är inne i stan, hehe.

På muntliga engelska nationella igår, då pratade vi just om vars man bor osv. Då slog det mig, att jag ska flytta!

Försov mig

Försov mig imorse, denna underbara fredag! Det spelade iallafall inte så stor roll, för jag han med bussen. Igår åt vi tacos till middag, det fick bli min frukost idag, så idag luktar jag vitlök, mums!

Jag vet inte när jag slutar idag, vissa säger att vi inte har någon dans men jag har ingen aning.

bäst lag

Idag somnade jag på bussen, igen. Varje dag sedan vi kom hem från Borås, har jag somnat på bussen. Jag är verkligen hur trött som helst, så mamma tyckte jag skulle skita i träningen ikväll, men det finns ingen chans att jag skiter i den! Jag har nog aldrig varit så här taggad på att träna, jag älskar verkligen laget och allt som har med cheerleading att göra!

Men nu ska jag gå och vila innan träningen, hoppas jag inte försover mig bara!

MATTTTE

YES! Vi fick precis tillbaka matteproven som vi gjorde för ett tag sedan, jag klarade det! överlycklig!

Men jag är fortfarande hungirg

Hungrig

Matte lektioner är alltid dryga, speciellt när man ska ha lunch efter åt, så sjukt jobbigt. Jag sitter här och hungrar ihjäl. vi ska träna på nationella, men jag orkar verkligen inte, fy. Jag tänker bara på mat hela tiden. Undrar vars vi ska äta, jag känner mig sugen på droskan eller catarinas eller taj mahal, åååååh nu blev jag ju ännu hungirgare, det har var inge roligt.

Huuuuuuuuuuuungrig

Gymnastiktävling och kultur natta

På lördag ska laget fara till gymnastiktävling. När vi tränar brukar några gymnaster träna i hallen bredvid, det är dom som ska ha tävlingen, så vi har fått fribiljetter. Jag är svin taggad, fast det börjar strax före 10 på morgonen, det är väl de negativa! Fast jag kan aldrig sova så jag går väl upp där vid 7 ändå, haha. Men det kommer bli roligt att kolla på dom, även fast jag kommer bli sjukt arg för att jag aldrig kan lära mig gymnastik, men i sommar, då jävlar!

Sen ska vi ha en uppvisning med cheerleadingen på kultur natta här i Umeå! Jag vet inte vilken tid eller plats, men det skriver jag när jag får reda på det, om nu någon har tänk komma dit.

Bada bort U

Mitt U (som i Evelyn Mukka) vill inte försvinna, så jag ska ta och hoppa ner i badet och skrubba sönder min mage nu. Det kändes skönt, hehe. Det här gången ska jag kolla på Bring it on 3, det var länge sen ;)

Sömnig och cheervägga

Nu är jag hemma efter en jobbig skoldag. Jag har varit trött hela dagen, precis som igår. I bussen påvägen hem somnade jag, det var den skönaste sömn jag har varit med om, ska kanske ta och sova lite till snart, om jag kan slita mig från datorn.


Kolla in här, jag har gjort om min Cheerleading vägg hemma, haha den är rätt så rörig, men här har ni den:


Skolan

Imorse hade vi nationella i matte, det gick väl sådär. Sista uppgiften var rätt så svår, men det är väl så det ska vara. Nu börjar snart min tyska, jag är inte så taggad. Vi har dessutom dans efter tyskan, huh. Ingen kommer typ vara där så på den är jag riktigt otaggad.

Nu börjar tysken

Laget

Jag insåg precis hur tråkigt Umeå är. SM var det underbaraste på länge, sen kommer man hit till världens tråkigaste stad, jag vill inte bo här. Men det som gjorde SM så underbart, var ju laget. Jag vill verkligen ut och resa massor med er i laget, alla är helt underbara <3

image470

Cheerleading SM

Torsdagen:
Det hela började med att laget träffades på tågstationen i torsdags kväll. Vi såg Northers Allstars komma ut från tåget, vi visste att de skulle åka samma tåg. De började bygga, självklart åkte min kamera fram. Sen gick vi på tåget, vi mest bara tog det lungt om jag minns rätt. Northern kom och hälsade på oss i våran hytt, och vi hade det bara roligt. Det blev ganska sent, men det var roligt. Till slut kunde jag somna i de där osköna sängarna, även fast jag vaknade upp rätt så mycket.



Fredagen:
Efter en lång dag av tåg och bussåkande, kom vi tillslut fram till Borås. Det första vi gjorde var att checka in på hotellet, sen nästan sprang alla ut på stan. Det var marknad i Borås just när vi var där, så det fanns en hel del shoppingställen. Jag hittade inte så mycket saker, men några, som jag redan har lagt ut. På kvällen träffades laget och vi gick till Scandic för att äta tacos, det var gott. Det hände inte så mycket mer den kvällen, vi kollade på talang och gjorde tävlingsfrillorna, inte så mycket mer. Vi gick och la oss ganska sent, och det skulle vi inte ha gjort..



Lördagen:

Det var tävlingsdagen och vi gick upp vid 6-tiden för att hinna göra oss i ordning med smink osv. Det var jätteskönt att inte behöva packa ihop alla resväskorna då, som vi har fått göra på de andra tävlingarna. Vi packade bara ihop lite och drog till tävlingshallen. När vi kom dit blev det en hel del problem, My fick inte komma in med oss, hon är en skakad i laget och borde absolut få följa med. De tvingade henne att köpa en biljett, så där fick hon sitta ensam i publiken, och innan det hade hon suttit ute på en stentrappa i 3 timmar. Sjukt dåligt. Medans hon satt ensam hade vi förträning, det gick super dåligt, när vi skulle volta blev det något fel och jag fick toppens fot i huvvet. Med tårar i ögona fortsatte vi med programmet. Eftersom att vi missade så många bygg fick vi ha en till förträning, inför alla i träningshallen! Det var jättemånga lag som kollade på, men bara Northern som var snälla och hejade på oss. På tävlingen var Northern också jättesnälla och hejade och skrek jättemycket på oss! De är verkligen hur snälla som helst.



Söndagen:
På söndagen fick vi lite sovmorgon, eftersom att vi inte tävlade. Men för Evelyn blev det ingen sovmorgon, för hon tävlade ju individuellt. Hur som helst, vi gick och käkade på Mcdonalds innan vi började gå mot tävlingshallen. Det var inte så där jätteroligt att släpa omkring på alla resväskorna på SM kan jag ju säga. Man kände sig lagomt klumping när man släpade sig förbi massor av människor. Vi kom lite sent till tävlingen, vi missade invigningen men inte sjävla tävlingarna. Medan vi väntade på att det skulle vara evelyns tur att tävla, satt vi och ritade på magarna. Och när jag målade min, gick pennan sönder, så jag fick gå omking med magtröja och ett halvt ifyllt U på magen, haha många stirrade kan jag tala om!
Till slut blev det Evelyns tur att tävla, vi såg henne stå med våra tränare just innan hon skulle in, då hoppade vi upp på stolarna och började skrika som vi aldrig skrikit förut, åhh det var helt underbart! Evelyn gjorde allt helt perfekt, och hennes spirit var underbar. Men tyvärr var vi tvungna att springa till tåget efter hon hade kört, så vi hann inte vara med på prisutdelningen.
På tåget ringde de från tävlingen och talade om att evelyn hade kommit tvåaa!!! Oj gud vad alla bara skrek och hoppade upp och ner! Det var nära att jag började gråta, våran Evelyn är så duktig! :)



Hela Cheerleading SM var helt underbart, jag saknar det redan.

Shopping i Borås

Det blev inte så mycket shopping i borås, men lite köpte jag iallafall. Cheer shoppen var jättedålig iår, det fanns nästan ingenting, så där sparade jag lite pengar, haha.

Min älskade, älskade, älskade kjol som jag köpte på Gina, den är helt underbar och helt perfekt. Den kostade inte så farligt mycket heller, 249kr. (På bilden ser den rosa ut, men den är röd). Skärpet köpte jag också.
image451

Lite små saker som jag köpte, det är en hårspray sak, som man får saltvattenhår av (?), ett par gråa leggins, vita sockar (perfekt för tävlingar!), några armband och en t-shirt som man fick med i Elle.
image452

Tebax

Nu är vi tillbaka efter en otroligt rolig resa till borås! Vi tävlade i internationellt och mötte ett lag från finland, ett från norge och några svenska lag och slutade på fjärde plats. Vi är så otroligt nöjda, med tanke på att vi gjorde om ALLT i programmet för 2 veckor sedan, och vi rev rätt så mycket. På juniordagen tävlade evelyn!! Vi i laget hade skrivit Evelyn Mukka på magarna, hon blev skit glad, och hade väärldens spirit! haha, åh hon var så sjukt duktig. Nästan direkt när vi hade sett Evelyn, fick vi gå till tåget, då ringde de från tävlingen och berättade att Evelyn hade tagit silver. Ojojoj, vi bara hoppade och skrek i hela tåget, jag höll på att börja gråta, hon är så duktig!! :)

image448

Jag kommer skriva lite mer om SM, förmodligen, och lägga in massor med bilder, men inte idag!

HEJDÅ UME

Internet är helt borta hemma nu, det för blir nog det sista inlägget före SM.

Jag sitter hos My och hon håller på att packa, men det har jag redan gjort. Jag hängde på hit så att jag kunde sno hennes internet. Höhö, jag kommer endå hamna nog efter med allt bloggläsande.. Det kommer bli jobbigt.

Nu ska vi snart iväg och ha hur kul som helst, ni får ha det bra, så skriver jag massor om SM när vi kommer hem på måndag! Vi far ju inte riktigt än, men jag kommer inte hinna skriva mer.

RSS 2.0