Grekland

Det var komma ikapp dag idag, och det är alltid lika skönt. Kunde kanske ha jobbat lite mer, men jag fick iallafall lite gjort. Finns väl inte så mycket mer att säga om skolan.. Men vi i klassen har planerat lite till i sommar. VI hade tänkt tågluffa runt hela europa, men vi nöjer oss med bara Grekland. Hoppas hoppas hoppas vi kan fara, det hade varit så otroligt roligt!! Får spara pengar fram till sommarn nu..

Stan

Vi hade en förläsning idag om sömn (jag blev trött av att lyssna på den!) och vi slutade ungefär en halvtimme tidigare. Då gick jag och Olivia ner till stan, hon skulle kolla efter skor och jag hade inget bättre för mig.



Sen blev jag så himla sugen på en sallad, och det var ett bra tag sen jag åt en från nattöppet (annars åt jag en sallad imorse..). Ikväll blir det depserate housewives och sallad! Skönt att bara ta det lugnt.


Färgade linser

Jag har fått mina färgade linser nu, de som man skulle få om man skrev ett inlägg i sin blogg. Ett par blåa tog jag, och det blev coolt. Har gröna ögon i vanliga fall.

Tog kort med mobilen, så det blev inte så bra men man ser ju färgen iallafall.

Erica

GRATTIS ERICA SOM BLIR 18ÅR IDAG!


Träningen i bilder

För första gången på lääänge tog jag med kameran till träningen igår, det blev lite bilder.






Lets dance

Kollade på lets dance nu ikväll, och blondinbella åkte ut! Katastrooof, nu är det inte lönt att kolla på lets dance. Hon skulle verkligen varit kvar några veckor till. Det finns ju dom som är mycket sämre än henne.

Fredag idag, alltid lika skönt. Har inte hänt så mycket idag. Jag har himla ont i benen efter träningen igår. Vi körde 90grader mot en vägg, och jag har aldrig haft så här ont efter det.. kan ju knappt gå. Men det blir väl bättre hoppas jag.

kort

Köpte min kjol idag! Haha åh, dom var aldrig slut, dom hade bara flyttat på dom. Men nu är den min! Var på stan med Jennifer och Lisa. Köpte också ett halsband!

Träningen idag har blivit framflyttat en halvtimme, så jag ska dra dit nu! Sover hos farmor sen också.

Planer i sommar


Kjol och ghost whisperer

Kjolen jag skrev om, var självklart slut när jag skulle köpa den. Så jag köpte en klänning och ett skärp istället.. Dessutom har jag tappat bort presentkortet, så när jag hittar det (MÅSTE HITTA DET!) kan jag köpa kjolen.

Imorse orkade jag inte ta bussen, så jag åkte med till mammas jobb. Har suttit i en tandläkarstol och kollat på ghost whisperer nu på morgonen. Men jag gick hit till skolan för ett tag sen, fast vi börjar ändå om en halvtimme.

En fin kjol

Jag har hittat en sjukt fin kjol på Gina, åh vill verkligen ha den! Jag har presentkort där, så den kommer nog bli min!


Huvva

Hela dagen har jag legat i sängen och svettats, huvva. Har ont i huvet nu också.. Jag har inte haft smink på hela dagen, och jag kollade mig nyss i spegeln.. Haha, jag blev nästan rädd. Jag ska nog gå och lägga mig snart, är jättetrött. Förstår inte varför, jag sov hur längesom helst inatt. Jaja, jag sätter nog på desperate housewives så kan jag somna till det. Jag har sett himla mycket av det, är redan på säsong 3!

Gonatt!

Stan

Det blev en sväng till stan idag. Följde med mamma och pappa, och jag kom hem med ett par mjukisbyxor, fotoalbum och lite godis. Mjukisarna har letat hur länge som helst känns det som, haha. Fotoalbum också, har himla mycket kort överallt som måste in där nu. Just nu är det kort över hela mitt golv.. haha usch vad jobbigt att fixa med bilder.

Fredagen

Så jäkla skönt det känns nu med helg!! Var tungen att säga de.

Har inte uppdaterar på ett tag för i torsdags bodde jag hos farmor, for dit och åt och sov där. Det är så skönt att slippa gå upp så tidigt på morgonen.. och slippa åka buss. Den här veckan har jag bara åkt buss två gånger, och det har varit härligt!

Idag har det varit en jättelugn skoldag. Vi hade "redovisning" på svenskan, bara spela upp en pjäs. Det är alltid roligt att göra de, mycket roligare än att sitta och läsa historierna. Spanskan var inte allt för jobbig heller. Tillsist hade vi dans, sjukt kul. Anna-Karin är verkligen hur härlig som helst, haha. Man får alltid skratta på hennes lektioner. Det blev en redovisning på dansen också, för min grupp kunde inte visa upp dansen förra året. Haha, det känns konstigt att säga förra året, kanske ska man säga förra terminen?


Chokladmuffins

Ikväll har jag bakat muffins. Jag kom på att det var längesen jag bakade. Nu ligger dom och svalnar, hopps dom blev goda! :)



Tidig morgon

Kom till skolan klockan 7 imorse, eller 10 i för att vara exakt. Alltså har jag suttit här i ungefär en timme, och vi börjar inte förens om 40 minuter. Men det är så skönt att slippa åka buss. Hatar verkligen bussarna, speciellt på morgonen. Då är det hur mycket folk som helst, och det tar lång tid att åka.. usch. Det är mycket roligare att sitta i skolan och kolla på gossip girl, hehe. Fast nu har jag sett alla avsnitt som jag har, får ta och fixa fortsättningen.

Träningen och desperate housewives

Idag var jag inte peppad på att träna, för en gångs skull! Efter en lång och tråkig dag i skolan ville jag bara ligga hemma och kolla på desperate housewives. Men jag är glad att jag for på träningen, för den var rolig. Jag fick vara bas, svårtsvårtsvårt. Mina otränade handleder fick ont, dom är himla svaga, måste träna upp dom.

Men nu ska jag ta och kolla på desperate housewives. Är på sista avsnittet på första säsongen, och säsong 2 håller på att laddas ner! Verkligen hur bra som helst.


Första skoldagen

Jag har precis vaknat, men ligger kvar i sängen. Vad hemskt det känns att gå upp såhär tidigt, även fast vi har sovmorgon.. Men jag brukar ha ganska lätt att komma upp på morgonen, det känns iallafall skönt. Tur att vi inte började förra veckan, som många andra. Jaja, snart lov, bara 7-8 veckor till.

Första träningen

Nu har träningarna dragit igång igen, skönt att börjar träna! My var med på träningen idag, första gången på kanske 2 år? Det är pågrund av hennes axel som har varit knas i flera år. Men nu är hon tillbaka, även fast den gör ont. Hoppas hon klarar av det iallafall!

Vi körde axelstående på träningen, och jag fick vara bas! Det var skojskoj. Dessutom körde hon hårt med oss nu dirket efter lovet, massa styrka och kondition.


Vänner

Det känns bra att de flesta börjar skolan idag, och vi börjar inte förens på måndag! Så himla skönt. Ella är här med mig idag, och hon är lika söt som vanligt. Någonting var fel i huset idag, vissa lampor funkade inte, ingen tv levde. frysen var svart och internet funkade inte! Men nu funkar det tror jag, pappas kompis kom hit och fixade det. Nu ska jag återgå till vänner!

Gala och SM

Här sitter jag i min säng med två datorer, och kollar på grammisgalan. Galan är inte allt för spännande, därför sitter jag och spelar sims samtidigt (LÄNGTAR TILLS SIMS 3!!!). Har också ont i foten/benet, ingen aning om varför.. Känns bara konstigt, som växtvärk nästan, man vill bara slå till den.

Förrsten har dom kommit ut med att cheerleading SM ska vara i Nyköping! Det ska bli kul, ändå skönt att fara till en tävling och bara kunna ta det lungt och inte behöva stressa upp sig för själva tävlingen. Men tävlingar är verkligen hur kul som helst! Åhh.

En katt

Pappa och lillbror har åkt ner till en innebandy cup i övik, dom har varit där några dagar. Min kusin och hennes pappa har också åkt med deras lag. Idag var sista dagen för cupen, och min brorsas lag kom 3a och kusinens 5a (tror jag de va). Så det gick bra för dom där nere. Fast Jennifer kunde ju då inte spela, för hon bröt foten/benet för några veckor sedan. Hursomhelst, så har vi haft en katt här under dom dagarna, då hennes ägare också for till övik. Hon heter Signe och är jättesöt! Det är ovanligt med en gosig katt, när man är van med Jennifer tråkiga katt som sitter i en fönsterbräda hela dagarna.




Fint från H&M

Det har kommit mycket nytt och fint till h&m nu, tur att jag har presentkort där! Har kollat in på hemsidan, och hittat hur mycket om helst.





Klippning och slingning

I julklapp fick jag presentkort på klippning och slingning, och nu är det gjort. Slingade ljusare slingor, och klippte håret bara vanligt. Men jag tycker att det blev jättekort, tydligen var det nödvändigt.. minns inte sist jag klippte mig hos en frisör.

Så här blev det iallafall:


Nu dör datorn!!

Nyår

På nyår var My här, precis som förra året. Vi åt plankstek, precis som förra året. Hon sov här, precis som förra året!
Men iår hade vi en liten hund också, Rollo. Mys mamma kände någon som behövde hundvakt, så vi tog hand om honom. Han var en liten kinesisknaken hund med päls, och svin söt! På kvällen såg vi på lite olika filmer som, ett livsverk, speak, vänner och ET.






På tolvslaget gick vi ut på gården, där det inte fanns en människa. Tillslut kom dom dock, det var mina kusiner och en annan familj. Jennifer hoppade ut där på kryckor, haha.






RSS 2.0