Göterborrrrrrg

Nu har jag äntligen lite tid för bloggen! Borde egentligen sova med tanke på att jag höll på att somna idag på jobbet.. Men måste bara skriva om helgen!

I Lördags hade vi utbildning 10-4, men my och my (som gick fortsättnings kursen) körde 9-5, så jag och frida fick vänta på dom. Men vi gick igenom hopp, bygg och gymnastik. Hur man lär ut och passa osv. Det mesta kände man ju igen, men det som var nytt var deras namn på allt! Det var nog det svåraste, haha. EFter det åkte vi stårvagn till buurger king, andra gången i mitt liv som jag äter där, och jag har då ätit mycket godare! Vi åkte till hotellet för att sitta och plugga.

På söndagen hade vi ett test, och efter det hade vi lunch. Sedan gick vi igenom dans, ramsa och armrörelser. Den här dagen var riktigt slapp, och det kändes verkligen som att man kunde allt då, eftersom vi redan pluggat in det dagen innan.. Vi for ner på stan sedan, och jag hoppades att stan skulle va öppet, vilket de var! Jag såg att de stängde 5, och tänkte "yessss!", sedan kollade jag på klockan, 16:57.. fan. Det blev mcdonalds till middag, innan vi åkte till hotellet och slappade hela kvällen. Beck såg vi också.






Vi beställde frukost klockan 5, eftersom att flyget gick 06:40. Sedan tog vi taxi till flyget. Flög till stockholm, fick mer frukost på den resan. Sedan kom det nytt folk på planet, så resan mellan stockholm och umeå fick vi ännu mera frukost, haha! Aldrig tidigare har jag ätit frukost 3 gånger på en morgon..

Ingen laddare

Jag har tydligen glömt laddaren hemma, så jag kommer inte kunna lägga in alla bilder jag har tagit idag! Jag skriver imorgon efter jobbet.

Utbildningen

Nu har det redan gått en hel dag med Cheerleading. Det har gått otroligt fort, och kul har det varit! Hinner inte gå in så mycket på det, för jag måste plugga till provet imorrn innan My blir galen! Lägger in några bilder jag tog idag.




I göteborg

Flygresan gick braa, jag och frida satt och spelade vänd tia typ hela resan. Förutom när vi åt muffins och macka. Hon vann alla gånger utan sista! Planet mellanlandade i stockholm för att fylla på med mer människor.

Nu sitter vi på hotellrummet efter några timmars letande efter statiol.. Vi hittade tillslut och nu förhör vi My E som ska ha prov imorrn!


Nu bär det av

Nu åker vi snart! Ska fara typ kvart över/halv, för att vara på flygplatsen i goo tid. Jag tror att jag har packat allt, oj kom just på att jag glömde tröjorna! Hehe, annars har jag nog allt.. Får man hoppas! Dock kommer nog planet bli försenat enligt pappa, det snöar som som aldrig förr här, usch! Tur att man åker neråt så man slipper snön för en helg! Eller de kanske har snö i göteborg.. Men jag är taggad ändå! Fan vad kul! Men jag är nervös för provet vi ska ha på söndag!

COLA

51 kartor cola att ta hem! Kan säga att de är redan slut!


Fredag

Igår hade vi träning, byggde hela träningen och det var sjukt kul! My jobbade så My var ensam tränare (vi har 2 mytränare). Vi gjorde en pyrra, som vi satte värsta snyggt efter bara en träning! Fast det gick väl kanske lite segt, haha. Efter träningen for jag till jennifer, förvånande? Jag är där varje dag. Fast nu kan jag inte fara dit på 3 hela dagar, för vi åker ju till göööteborg ikv. Det känns faktiskt jobbigt att åka iväg när jag vet att jennifer är på sjukis..

Vet inte om jag hinner skriva nå mer innan vi åker, kommer ha fullt upp med att packa när jag slutar jobba. Som några vet brukar jag packa typ en vecka innan jag ska någonstans, men nu har jag bara tagit fram väskan och lagt i kläder! Shit, jag kommer stressa sönder ikv. Fast jag har ju ändå 2 timmar på mig.


Torsdag

Idag är sebbe sjuk, hopppas inte jag blir smittad! Då får jag ju inte träffa jeffen! För hennes immunförsvar är bort nu, och därför blir hon smittad lätt. Jag sitter på jobbet nu som vanligt, ingenting händer, så jag har inget att skriva om!

Önskelistan





(alla säsonger)



Tog bara en random bild på datorn, jag kan inget om datorer, men en ny laptop vill jag ha!

Just de här glaset var underbara! Så klicka på bilden och beställ 2st 4-pack ;)

Lite olika

Vi for till jennifer ändå! Som vanligt haha. Moster fyller år idag, graaattis, så vi lämnade paket där också. Juste, det är bara en månad kvar tills jag fyller år! Sjukt fort tiden går! Jag kan lika gärna lägga in en önskelista här snart ;d

Nu ser jag och mamma på berg flyttar in, helt klart det bästa programmet ever!

Onsdag

Ännu en dag på jobbet, känns faktiskt skönt att få lite lov om 2 veckor! Men jag kommer nog vilja jobba sen när den dagen kommer. Fast iförsig kan jag vara hos jennifer mer när jag inte jobbar :)

Idag har det gått en vecka sedan vi fick reda på jeffs cancer. Eller klockan halv 5 idag är det exaaakt en vecka sedan. Det känns verkligen som mycket mycket mer. Idag kan jag nog inte hälsa på henne heller, första dagen utan att träffa henne! Måste verkligen packa inför göteborg i helgen, och hon börjar nog bli less på mig haha.

Juste, i helgen. Jag, My, My och Frida ska ner till göteborg hela helgen (fre-mån), för att gå en tränarutbildning i cheerleading! Det kommer nog bli roligt, mysigt att bo på hotell!

Tisdag

Idag har jag jobbat på för fullt som alla andra dagar. Vet inte om jag skrivit det (förmodligen har jag inte det) men jag har ju fått vikarieanställning på strand, till 9 November. Det var alltså i typ 2 och en halv månader! Det var riktigt nice. Jag har jobbat där en hel del, hela sommar, sen typ 2 veckor ledigt, sen har jag jobbat tills nu! Efter jobbet hade jag fotokurs. Vet inte om jag skrivit om den heller.. Men jag har varit på kanske 6-7 föreläsningarn nu, varje tisdag då. Vet inte om jag har lärt mig så jättemycket, men lite lär man sig alltid! Det ska vara 10 föreläsningar totalt så det är snart slut. Kursen är på universitetet så efter det gick jag i regnet mot jeffs rum. Det är ju sjukt nära, tog typ 5 min. Vi såg på desperata och lite cougar town, sen blev hon trött och ville sova, tror jag!

Jennifer dag 1

Har precis kommit hem från Jennifer på sjukhuset. Idag var hon riktigt glad, trots att den riktiga behandlingen började idag. Annars har det mest varit lite mindre cellgifter. Det kan också ha varit tack vare clownerna som hälsade på, hahah sjukt kul! Det är skönt att höra att jeffs blodvärden börjar se riktigt bra ut! Just nu är de vita på 20, när hon kom in var de på 130! Helt sjukt! En vanlig människa har typ 5-10.



Idag var det exakt 5 dagar sedan vi fick reda på jennifers cancer, och det känns snarare som 2 veckor.. Sjukt segt tiden går! Det känns nästan som att jag också bor på sjukthuset, för jag är typ jämt där.. Den som vill kan ju följa jennifers blogg häär, och läsa mer om detta. Nu är det bara att vänta och se vad som händer, längtar tills det hela är över och jeff är frisk igen! Då järnpiller ska vi utomlands :)

Jeff

Det har hänt en hel del nu de senaste dagarna. Men det kommer bli bra, sjukt bra! Jag bara vet att du kommer klara det, för du klarar allt!


RSS 2.0