Gratis kläder

Edits matte kom hit med massor av kläder pågrund av att dom ska flytta, perfekt! Jag gillade nästan allt till och med, riktigt fina kläder! Det är ju himla bra när man får kläder av de man känner, oftast hittar man något bra :)



Jag mixtrade lite med kläderna ;)


My



Min bästa vän My hade gjort den här illustrationen av oss två. Hon är bäst. Nu var det ett tag sen vi var med varandra, och jag saknar henne<3

40års kalas

I lördags hade mina kusiners pappa party, han fyllde 40år. Det var ute i en jättefin stuga där hans mamma och pappa bor. Hela familjen for dit (Ella också) och vi hade jätteroligt. Det bjöds på grillat till middag, det var jättegott. Efter middagen badade vi badtunna, fast det var lite jobbigt, eftersom det var så många barn där. Dom har också en tub (?), som man sätter fast bakom båten. Den vågade jag inte åka, men någon gång i sommar ska jag testa den! Efter det mesta var över fick jag och Jennifer skjuts hem, sedan sov jag över hos henne, för hennes familj skulle sova på sugan.


Gulligull kusin.


Stugans baksida.


Ella somnade, sötnos.


Jennifer blev glad under middagen.


Jennifer och Ella.


Tuben.

Lite Ella bilder

Jag tog lite bilder på gullungen Ella idag när jag kommit hem från jobbet. Det blir inte så super bra bilder, men tänk vad roligt när jag köper systemkameran då kommer jag aldrig sluta ta kort på henne!




Äntligen fredag

1 av 4 veckor är nu avklarad, det flyter på! Jobbet är nästan roligt, iallafall när dom berömmer mig så mycket! Haha, en gubbe gick fram till pappa och pratade om hur duktig jag var! Det är kul att höra. Jaja, det är fredag och det är så härligt! Ska bli superskönt att vila nu på helgen. Fast imorgon blir det inte mycket vila, då vi ska till mina kusiners pappa som fyller 40. Det ska vara ute kusinernas farmor och farfars hus som ligger vid vatten. Dom har mycket roligt där, badtunna, en tub (?) som åker efter båten, det ska vara grill buffé och bara massa skoj! Vi kommer nog vara där hela dagen, med Ella också. Just nu är pappa och lillebrorsan i Angsjön, det var någon kubbtävling där som dom ville vara med i, men dom kommer hem imorgon.

Baka Ella

Vi bakade en kladdkaka, och Ella ville också vara med, sötnos!


Ella pella!

Ella och jobba

Ella är verkligen hur söt som helst, många har kommit fram och sagt det också. Man vill mest bara gosa och leka med henne hela tiden. Fast på nätterna är hon inte lika gullig, hon bara gnäller och gnäller. Jag skulle inte bli förvånad om grannarna ringde och klagade!

Idag på jobbet hände det inget speciellt men jag skurade golv och fick världens beröm för att jag gjorde det utan att någon sagt åt mig, haha. På radion hade dom ett program där man skulle ringa in när man visste vilken kändis som sa: "Stinkande katt, stinkade katt vad ger dom dig för mat? Stinkade katt, stinkade katt det är inte ditt fel" Jag tycker det var hur kul som helst, för det är ju Phoebe Buffay från mitt absoluta favorit progam vänner!

Valpen är här nu

Efter en hel dag på jobbet med kartong pressning och sopande, for vi och hämtade våran lilla Ella. Hon är världens sötaste! Det ska bli så roligt att lära henne saker osv, men det ska vi nog inte börja med på en gång. Hon är hel cool och piper bara ibland för att hon saknar Edit (mamman). Nu har hon somnat iallfall.

Regn regn regn

Jobbet var inte så tråkigt som jag hade förväntat mig.. det var liite roligare. Fast det fanns inte mycket att göra, för det mesta gick jag bara omkring och hoppades på att hitta en kartong att pressa. Men det var tur att vädret inte är så bra iallafall, man missar då inget. Även fast jag gillar regnet, det blir som så mysigt. När det regnar öppnar jag alltid fönstret och sitter och lyssnar, det är mysigt det.

Sommarjobb

Nu är det snart dax att åka in till stan för att börja på mitt sommarjobb, känns jättebra att gå upp så här tidig! Usch, jag har nog aldrig tyckt om min säng så mycket som jag gör nu..

otaggad

Imorgon börjar jag jobba, gissa om jag är otaggad? Jag ska ju jobba resten av sommaren. Usch, men jag ska tänkta på systemkameran.. och valpen.. och alla pengar..

Angsjön musikfest

Har varit i Angsjön nu igen, den här gången väldigt länge också. Vi kom dit i tisdags, men det var så länge sen att jag inte ens minns vad jag gjorde.. På onsdagen kom Edits familj, det minns jag. Edit var med, men valparna var hemma. Edit har blivit hur söt som helst, när valparna var mindre var Edit jättesmal, men nu är som jättego! Nu i helgen var det Angsjö musikfestival, det är något som dom har haft i 5 år där nu, campingen blir alltid full och det står husvagnar och tält lite överallt. Jag tycker inte att det är så jättebra där, det är dyrt att gå in där också, 250kr för att lyssna på gubbar som sjunger är inte värt det!






Min ritade valp

Vikkan ville se en bild som jag har gjort, så här har du en av de bilder som jag har ritat:


Vännäs

I lördags åkte jag till Vännäs och Olivia som sagt. Jag kom dit ganska sent, vid middagstid, så vi gick nästan direkt ner till tivolit som var vid marknaden. Vi åkte två karuseller som såg roliga ut, men det var dom inte! Den ena gick bara runt, runt, man såg ingenting, bara kände att den gick runt. Den andra var alldeles för långsam. Det var desutom jättedyrt där, ett åk kostade 30kr! Vi blev less nästan direkt, då gick vi hem till henne och såg på Beck-den svaga länken.

tivolit





På lördagen gick vi ner till marknaden ganska tidigt, för Olivia skulle vara med i en pjäs, som var hur bra som helst! Jättemånga kom och kollade på den, det var jättekul! Vi gick omkring på marknaden och jag köpte en klänning och ett par örhängen. Sedan hämtade mamma och pappa upp mig när dom var påväg hem och nu sitter jag här.

Olivias gulliga katt

Så var man hemma igen

I Angsjön hände det inte så där jättemycket. Jag minns iallafall inte så mycket. Vi kollade på några filmer som vi hade hyrt med oss och bara tog det lugnt. På fredags kvällen kom det två små tjejer som också bor där på campingen till oss. Dom är syskon och jättesöta, enda tills dom började slåss. Haha, dom kallade varandra fula ord också, som stinkunge, haha, men dom är söta ändå. På lördagen skjutsade pappa mig till Olivia i vännäs, men det skriver jag mer om i ett annat inlägg.


En kväll for vi och fiskade på bryggan. Han i gipset är min brorsa, han skyddar sig mot myggen och knottarna (?).



Angsjön iiiiigen

Det börjar kanske bli lite uttjatat, men nu ska vi till angsjön igen. Vi blir där till söndag eller måndag, fast på lördag ska jag till vännäs och en tjej i min klass, och sova över där till lördagen. Det blir skojskoj, men jag uppdaterar när jag nu kommer hem.

Film hyrning och katter

Igår kväll hyrde vi två filmer och satt och kollade på dom. Det var Wallander- pyramiden och humor från tv4. Wallander filmen var tråkig och himla långsam. Dessutom hade de bytt ut typ alla skådespelare? Humor filmen däremot var roligare, fast om Björn Gustavson skulle varit med skulle det varit ännu bättre. Han vad med på fodralet men inte i filmen!

När jag skulle gå och lägga mig (eller jag låg och läste med det är samma sak) då hörde jag två katter som satt mittemot varandra och skrik-mjauade! Det lät verkligen hur högt som helst. Jennifer, min kusin som bor mitt över gården hade också hört det, Haha.

En kväll

När vi kom hem med Pontus igår fick han bestämma mat, så vi beställde från kajutan i holmsund. Efter maten började jag måla lite med kol, som jag har fått i julklapp för längesen. Nu har jag ritat hur mycket som helst, och det är jätteroligt! Jag har ritat av alla i vänner flera gånger och min lilla Ella. Till slut gick jag över till Jennifer (som vad med Lisa), där hela min familj också var. Vi kollade på tv och gick till mig, jag gjorde en design till Jennifer iiiigen. Sedan for vi till bron, för en galen gubbe skulle tydligen åka scoter (?) till finland. Jag vet inte vars han skulle starta, men han kom iaf inte ens till bron där vi stog, haha.

Nu ska jag snart till stan igen, jag har åkt in till Umeå varje dag den här veckan, haha. Men nu ska jag iallafall inte till sjukhuset. Jag vet fatiskt inte vad jag ska göra.. typ fara till maxi?


pontus igår när vi skulle hem.

Hem från sjukhuset

Vi var på sjukhuset igen med pontus idag, haha. Jennifer och 3 kompisar till pontus följde också med. När vi kom dit blev jag och jennifer utskickade av mamma, för pontus skulle få vara ensam med sina kompisar men då stannade hon kvar ändå, haha. Pappa skjutsade oss till två djuraffärer, jag kollade på lite hundsaker igen, och jag köpte lite saker som jag visar sen.

Nu ska vi in till sjukan igen och ta hem pontus!

Min valp

Här kommer några bilder på min valp som ska heta Ella, fint va?





Snart börjar jobbet

Mitt sommarlov är snart över, det är 13 dagar tills mitt sommarjobb börjar och då kommer jag jobba stenhårt fram till skolstarten. Det känns så hemskt, usch. Fast jag får väl tänka på system kameran som jag ska köpa, men mitt jobb är så trååkigt!

Idag får jag iaf kanske hälsa på pontus igen på sjukhuset. Det är inte säkert, det beror på om han får fara hem idag, för då rymms jag inte i bilen. Jag vill dit!

En dag på sjukan





Var på sjukhuset idag med pappa, vi hälsade på mamma och pontus (lillebror) som sov över där. Han hade opererats inatt, de satte in några järnstänger i armen för att hålla den på plats antar jag. Han hade iallafall ont, fast han var rätt så borta, haha. Det kom sjuksystrar och gav han smärtstillande hela tiden kändes det som (vi var där hela dagen). Sedan åkte vi till en djuraffär och kollade på saker till min hund som flyttar hit i slutet av månaden!

Minns ni mitt inlägg om när dom tog bort lekparken? Då tog dom bort en liten gunga som åker åt alla håll, det var den pontus ramlade från och bröt armen. Han åkte över hela grejen och tog emot med armen, gud vad hemskt det var. Det var blod överallt och han bara skrek och skrek. Benet som hade hade brutit stack ut ur armen han trodde att han skulle dö eller förblöda.



Bruten arm

Min lillebrorsa bröt armen ikväll, fyfan vad hemskt det var.. Han ramlade på en uppgrävd gungaktig sak och skulle ta emot sig med händerna, men då bröt han armen. Han skrek som fan och det var värsta synd om honom. Uscha vad hemskt.

Dollar store

Lite saker vi köpte på dollar store förra veckan:



My gästbloggar (Galapremiär+valpar)

My som skriver nu: Jaa, vad har då Ida gjort under tiden hon inte har bloggat? ( vilket är i princip hela tiden, visst har hon blivit sämre på att uppdatera? ) Hon tog en tripp till Angsjön med kusinen hennes, som ni kunde se i inlägget under. Inte kusinen alltså utan att hon åkte till angsjön. Det var för övrigt det enda meddelandet hon lämnade till mig om det också. Hon gick inte heller att få tag på via mobilen så där var jag ensam lämnad kvar. Hur som helst kom hon tillbaka några dagar senare brun som en... Hon stekte tydligen hela dagarna och det syntes speciellt på benen som blivit lite brända. Men vad gör det? Hon ser som vanligt het ut, med sommarblekt hår också!

Men nu är hon hemma. Eller inte riktigt hemma. Utan hon for direkt till några bekanta för att passa hundvalparna. Vem är bättre hjälp för det uppdraget om inte jag?! Så vi har spenderat ett dygn drygt med 5 gulliga valpar. Dock är de inte så gulliga klockan 6 på morgonen gnällandes. Som kan jämföras med hundleksaker. Ironiskt va? Men det är bara att gilla läget. Speciellt för Ida som ska få en liten sötsak (hundvalp, för er som inte förstod det) om några veckor.

Förresten ljög jag lite däruppe. Ida och jag tog faktiskt en liten paus från vårat uppdrag och gick på galapremiär. Det var helt otroligt! Vi bjöds in till ett avskilt område med massor av tilltugg som bättre kan beskrivas som BUFFÉ! Ida vart helt tokig i ostarna och jag vet inte hur många hon åt! Sedan väntade bion och där hände det en riktigt rolig sak innan. Men det hände mig och det här är ju Idas blogg så det får ni nog gå till min senare om ni vill veta mer om det ;D Tillbaka till Bion då: Den var jättebra! Mycket bra sång och en riktigt taggad publik som vi till en början trodde skulle applådera efter varenda låt. Efter bion for vi hem utmattade och efter vi matat valparna, kollat på tecknad film så somnade Ida så sött i den stora lyxiga sängen vi får sova i här.

Nu sitter hon och leker med valparnas mor. Jag tror hon skulle göra lite käk till oss också, eftersom att det är anledningen till att jag skriver och inte hon. Men ni ska nog få en uppdatering av henne också, men inte än! So long så länge!

(En bild från galapremiären)

Jennifer

Inatt sov jag över hos Jennifer, min kusin. Vi gjorde inte så mycket, kollade på vänner osv. Jag måste också säga att hon har en jätteknäpp katt. Jag lämnade en hårsnodd på Jennifers skrivbord, och morgonen efter låg den i hennes katts matskål! Hahah, hon är knäpp. Men nu ska jag ta mig ett bad, och efter det ska jag följa med Jennifers familj till angsjön, blir där tills fredag.

RSS 2.0