Träningen

Har varit sjuk i över två veckor nu och jag är riktigt less. Febern var bara kvar i typ tio dagar och nu är det bara hosta kvar. Eller bara och bara, den är riktigt jobbig! Igår var jag på träningen och kollade på! Och det var så himla roligt. Jag var med i en dans och fick en hostattack efter det, yey. Jag vill tränaa, tänk om jag är frisk imorrn och faktiskt kan vara med på träningen..

Bilder från tränigen.






Min vecka i bilder

Jag har kommit på varför jag inte bloggar så mycket, för jag sitter jämt på iphonen nu! Och jag har inte kommit på hur man bloggar från den så någon får gärna lära mig!


Jag fick den av My på alla hjärtans dag! Värsta söt! Pappa hämtade min dräkt (JA DE HAR KOMMIT) och hon skickade med han då:)

Mamma dammsugade när jag försökte sova.. Det gick inte så bra.

Maff har varit på besök några gånger, det går ganska bra faktiskt. Hon går omkring och nosar och kollar på fåglar genom fönster. Men oftast mjauar hon.

Glass med varma hallon, mmm. tror jag ska hämta lite mer sånt.

Och så har jag sett en helmassa desperate housewives! Jag har sett igenom allt igen och har nu kommit ikapp mig själv yey.

Wilmas

Jag har åkt på världens sjukdom nu, 39-40 graders feber, hostar som fan, spyr och håller på. Usch! Hela familjen har haft samma och de har varit sjuka i 2 veckor. Kuul. Så jag orkar inte skriva här så mycke. Men jag kan lägga in bilder från i lördags när jag och sebbe var på bubbel på wilmas! Efter vi var där blev jag sjukt trött och vaknade dagen efter med 39 graders feber.



Vi tänkte inte på att det inte var något bubbel först, men när vi hade en timme kvar kom jag på det, och hittade lite knappar så då började det bubbla haha.

Inställda lektioner

Sitter hos sebbe nu och gör ingenting. Skulle haft körlektion idag, men bilen har gått sönder! Så hela veckan blev också inställd. Dock får dom en ny bil på fredag, så nästa vecka börjar jag köra för fullt igen! Men jag ska nog ta mig hem snart, det var ett tag sen jag var hemma, eller iförsig bara 3 dagar sen! Men vad ska jag nu göra resten av veckan? Haha åh! Någon som är ledig??

RSS 2.0