Sebben

Igår fyllde min Sebbe 21 år, grattis till dig sötnos! :)


Flyttar

Idag flyttar jag och Sebbe till farmors lägenhet, i 2 veckor medans hon är borta. Det finns inget internet där, så det kommer inte bli allt för mycket bloggning! Snart ska vi åka och handla, shit vad vuxen jag känner mig. Det ska bli skönt att vara där i 2 veckor, och ändå skönt att vara utan internet. Ikväll ska vi tydligen ut med ett gäng från klassen också.

Bikini

Min bikin från nelly, rööösta ;)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Lördag

Helt sjukt, jag är fortfarande sjuk. Efter 1½ vecka är jag nu sååå less. Sedan i onsdags har jag bara legat i sängen, nästan. Ikväll ska Sebbe komma hit iallafall. Hela familjen ska bort och äta, så vi får göra egen mat. Det blir fläskfile och potatis bollar (kroketter?), mums! Sedan ska vi bara ta det lugnt ikväll antar jag, måste bli frisk någongång.


Snart svenska hollywoodfruar

Idag har jag varit hemma, är fortfarande lika sjuk! Ska det aaalrig gå över? Hela dagen har jag haft hur tråkigt som helst, och bara läängtat tills klockan slår 9. Vet ni vad som börjar då? Världens bästa svenska hollywoodfruar såklart!

Maria är ju bara för härlig också, haha!

Min helg

Oj vilken härlig helg det har varit. Dock är jag ännu sjukare nu, haha jag som nästan var frisk! I fredags var jag ledig från skolan, fast jag var ju ändå sjuk.. Men sebben kom ändå hit och åt middag, min favoritmat, gokycklingen! Till efterrätt blev det slabang, världens godaste efterrätt. Sedan var det bara att åka in till stan igen, för att fira jonte som fyllde år! Dock gjorde det mig sjukare haha. Vi gick hem sedan eftersom att festen var på röbäck. På morgenen fick jag en himla hosta, och var plötsligt dunderförkyld.

Igår (lördaag), hade jag och sebbe varit tillsammans i 6 månader också, så vi for ut och åt kinesmat. Friterad kyckling är det bästa. Vi köpte också lösgodis på godishuset för 80kr, hahaha! Det fanns så mycket att välja, så man måste ju testa allt. Efter middagen överraskade sötnosen mig med bio. Han hade bokat biljetter till alice i underlandet! Jag blev sjukt förvånad haha! Filmen var bra, och 3Dn gjorde den ännu bättre. Det jobbiga var bara att jag fick hosta mitt i filmen, bara irriterande. När vi kom hem somnade jag direkt. Hostan var lite bättre, och nu har jag ätit medicin. Den här förkylningen har verkligen hållit i sig länge.

Söta kisseungar

Nu mår jag äntligen bättre! Jag och mamma var och kollade på kisseungar nyss, så sjukt söta.






sjuk igen

Usch jag har gått och blivit sjuk nu. Vaknade upp med ont i halsen, och nu orkar jag inget annat än att ligga i sängen. Inte kan jag sova heller, tråååkigt.. Kommer nog inte uppdatera allt för mycket nu när jag är sjuk.

Bilderna från helgen







trötta på morgonen, hah!


Skål

På bilden har jag gjort en skål, som jag faktiskt är nöjd med!




En kartong

Det står en mystiskt kartong nere i korridoren här på skolan. Det står att det är till 3orna! Hoppas hoppas hoppas att det är våra studentmössor!!! hehe


DET VAR MÖSSORNA!! Men min fanns inte där, jobbiigt! Tror det är för att jag gjorde ändringar i den senare. Men ändå sjuukt jobbigt

Tjejkväll

I lördags tog jag och Linnea bussen ut till vännäs för att hälsa på Oliiiivia. Vi träffades i centrum, och då hade lena kommit också, sen drog vi och åt middag på något restaurang där. Det fick bli kycklingtallrik. Sedan blev det godisköp inför melodifesten. Jag tog massor med bilder, men jag har de inte just nu, så de kommer senare. Men vi såg som sagt melodifestivalen, och jag tycker att det var heeeeeeelt fel låt som vann. Men så brukar det ju alltid vara. Salem och Erik var helt underbara! När Salem sjöng började vi funderar på om det var en tjej eller kille som kom in och började spela piano, och vi kom inte fram till något. Men nu fick jag reda på att det var Björn gustavsson! Han är så rolig!



Modellen Ella




En annorlunda pyramid

På tisdagsträningen gjorde vi en pyramid som var lite annorlunda! Det ska dessutom vara en bryggrupp där bak, som jag var med i.



Men MY var i farten och tog en bild på den färdiga pyrran:

Fotande

Som jag skrev förut for jag och My ut på stan och fotade i onsdags. Vi skulle ta kort på känslor, och det blev även lite annat.




Stickade vantar

Jag har många inlägg på gång, så jag blir helt förvirrad! Jag har tagit massor med bilder, så nu när jag väl har internet är det väl bara att blogga på.

För någon vecka sen började jag sticka! Vet inte hur jag kunde komma på det, men jag gillar att sitta och pyssla med något. Jag började göra rosa randiga vantar! Igår blev den första klar, yey! Så nu vill jag bara göra klart den andra så jag får börja använda dom. Jag blev värsta nöjd, med tanke på att jag är sämst på att sticka och har nästan aldrig gjort de!



Lite om lovet

Jag har haft lite internetproblem nu under lovet, och därför inte uppdaterat så mycket. Men samtidigt är det lov, och jag orkar inte sitta vid datorn då. Jag har sovit hos farmor i två nätter nu, chill att bo i stan, haha! Sedan sov jag hos Sebben efter träningen igår.

Vi tossade för fullt på cheerleadingen, och tillslut fick jag ett slag på läppen och började blöda, inte kul. Dessutom har jag en blämma just vid min tjockisläpp. Fast innan det hände gick det riktigt bra med tossandet!

I onsdags, förrgår, träffade jag mysan på stan, för att ta kort på henne. Det var till mitt projektarbete (jag ska ta bilder på olika känslor). Fotandet gick riktigt bra, och jag fick några super bilder haha! Jag måste bara fixa photoshop så de kan bli ännu bättre.

Lov

Nu är det ju lov, och det känns väl bra. Jag har inte några planer, förutom pluggdagar med linnea. Men det blir skönt att bara ta det lugnt! Juste, imorgon är det ju 100 dagars festen på corona (visst?). Men vi har ju träning till 9, haha, undrar om jag ska dra dit? Får väl se! Nu sitter jag och ser på en ny serie som My började prata om, Cougar Town, den är helt okej! Har dock bara sett 2 ½ avsnitt.

Subway och träning

Igår for jag ju till sebben och sov över där, och han skulle jobba idag så jag for till farmor 7 imorse. Jag somnade direkt på soffan och sov där några timmar haha! Sedan skjutsade dom mig till Subway så jag fick lunch, och nu började skolan 12, härligt!

Ellabellan hos farmor



Ikväll är det träning igen, och jag är taggad! Träningarna är allt roligare nu på sista tiden, när mysorna är tränare! :)

Vinflaska

Jag hittade en rolig bild i mobilen, från en fest! Det var lite svårt att få upp vinflaskan haha!



Nu drar jag till Röbäck för att sova hos Sebben!


Hårspray och rosa tights

Nu sitter jag i skolan och har just slutat. Som vanligt sitter jag kvar och väntar på bussarna, sjuk kul. Det suger extra mycket nu när skolan har blockat varenda hemsida på hela internet, nästan. Det man kan göra nu är typ att läsa bloggar och spela tetris. Vi hade håltimme förut, så då blir det stan. Köpte massa hårspray och rosa tights. Jag orkar inte skriva mer.

Sova

Igår sov jag så läänge, kan jag ju säga. Först när jag kom hem gjorde jag middag och direkt efter det somnade jag! vid 5! Jag sov hela kvällen, och vaknade vid 10, sedan somnade jag igen vid 12. Dessutom hade vi sovmorgon, så jag började 12 idag. Helt sjukt att jag fortfarande är trött ändå. Jag har slutat nu, och väntar bara på att bussen ska gå.

Cheerleading DM

Så var det måndag igen. Känns alltid lika tråkigt att måsta gå tillbaka till skolan. Det kommer blir gryyymt skönt när man äntligen tar studenten! Men det är dock ett tag kvar, eller några månader iaf.. Helgen har varit niice med Sebbeeen och några. Juste! My var på mig och ville att jag skulle följa med till Luleå igår (Cheerleading DM), dock orkade jag inte. Kändes inte jättetaggat att gå upp så tidigt och åka så långt. Men dom hade tydligen roligt där, och de är supertaggade på att träna efter att ha sett alla lag! Nästa år ska vi också tävla, det var så längesen vi gjorde det nu, så jag är taggad!

SM 2008 var sist vi tävlade, vi är de med magtröjor.


Samma tävling.


DM 2008


DM 2008 här också.



RSS 2.0