The sims 3

För kanske en vecka sedan fick jag hem mitt älskade sims spel! Sedan har jag försökt och försökt att få igång det, men inget funkade! Tillslut fick Sebbe försöka, och självklart började det funka då. Jag var överlycklig, ända tills jag insåg att det började stänga av sig hela tiden. Så himla surt, jag vill bara kunna speeela, men det gåår inte! Vad kan vara felet??


Städning

Nu har jag städat mitt rum, och jag är helt slut! Jag slutade tidigt idag, för det är fredag. Så jag passade på att städa, och det typ aslång tid! Nu är sebben här iaf, och vi ska äta middag med farmor ikväll. Det blir roligt!

Bok och cheer

Idag har det varit en pluggdag! Gjorde lite filosofi med my, och det känns bra. Vi gick även på stan och shoppaade lite. Köpte en bok på rean, "1001 cocktails". Vi köpte ju en likadan till erica när hon fyllde år, men jag kände att jag ville ha en själv också! Tjänade till och med 30kr på den nu, haha!

Jag, my och my for även till haga för att visa några ungar på 10-12 år cheerleading. Jag fick visa massa saker, sedan fick de testa. Det var sjukt roligt! För barnen var så taggade, tror att några vill börja i laget iaf, miniorlaget då. 2 timmar efter det hade vi träning, så jag är helt slut på! Måste nog gå och lägga mig snart!

Cheerleaaaading

Igår hade vi träning, och det börjar faktiskt gå lite bättre för mig med gymnastiken, nööjd. Vi byggde mest annars, och det var skoj. Har jag sagt att vi har tryckt tröjor? Nej jag tror inte det.. Men det har vi iaf. Jag tog bild på mys igår, på alla andras tröjor står det bara force.



Jag tycker att trycket blev sjuk snyggt! Det är ju så att de har infört nya regler, så på tävlingar måste hela laget ha likadana tröjor där det står lagnamnet.

Måndag

Nu är det måndag igen. Drygt att ha en lång skolvecka framför sig. Iförsig har vi en ganska chill vecka nu, med FN-rollspel på onsdag och torsdag. Det brukar vara ganska roligt! Hoppas det är det även i år.

Inatt blev jag så oootroligt rädd. Jag vaknade vid 3 av en smäll, och kände någonting som föll på mig. Sedan såg jag att det var min tavla som jag hade fått av My som hade ramlat ner, fyfan. Dock har den ramlat ner förr, men det var ändå läskigt!

Mysig helg och sims 3

Den här helgen har jag varit med sebben hela tiden. I fredags såg vi på film och gjorde inte så mycket, för vi hade tänk gå på igår. Fast alla blev otaggade och tillslut sket vi i det, så jag och sebben stannade hemma och såg på film haha.

Nu är jag så glad, för jag har fixat sims! Jag hade det förut, men slutade spela och därför tog jag bort det. Men äntligen är det tillbaka! Jag minns förra året när jag och my eggade sönder det, haha! Det är roligt att läsa i bloggen från den tiden, skrev bara om att vi skulle spela sims!

Cheerforce.blogg.se

Följ mitt cheerleading lag på våran nya blogg nu! www.cheerforce.blogg.se


Tråkigt

Fredag idag, superskönt! Hehe. Jag trodde att vi skulle ha 2 engelskalektioner idag, men tydligen hade vi inte det.. så jag kom hit för tidigt. Nu väntar jag på att min enda lektion för dagen ska börja. Längtar tills lunchen, blir förmodligen starz igen, hoppas jag! Sen ikväll blir det sebben :)

Mässa på nolia

Efter våran partykväll igår var det skönt att få sova ett tag.. Vi skulle vara på någon mässa på nolia idag, så vi fick fara dit när vi ville. Jag sebben och Linnea tog samma buss och åt på starz (vad annars?), innan vi gick ner till nolia. Jag trodde att det skulle vara intressant där, men det var mest bara tråkigt. Vi lyssnade på di leva också, med efter några minuter blev vi less och drog därifrån.


Lill-lördag

Igår körde jag, sebbe, linnea och rooooster lill-lördag. Vi började hos Sebben, med massor av olika drinkar, sedan drog vi till pipes. Vi gick också till allstar för att få dansa, men det var bara massa OS överallt, så vi drog tillbaka till pipes.









Vi hade problem att komma hem där vid 2, för alla vi kände sov haha. Så vi gick till max för att komma på ett sätt att komma hem. Tillslut tog vi en taxi.


Balklänning

Jag har börjat få liiite panik över balklänningen, redan! Balbiljetterna släpps om typ 2 månader, så jag borde verkligen inte panika över klänningen. Men jag vill ha en rosa, och det ska se ut ungefär som de här nedan. Ni kan ju säga till om ni råkar hitta någon ;)



Fettisdagen och shopping

Fettisdagen är det idag då. Så jag mötte upp Linnea på starz för att äta lunch, alltså en semla. Sedan traskade jag runt på stan med mina feta väskor. Jag hann också med en makeuprådgivning på body shop. Dessutom hade jag en ta 3 betala för 2 grej, så det blir lite shopping där också hehe.




När man handlade för 400 fick man dessa på köpet!



Blev även en sväng in på tehörnan, blev så sugen på ett gott te!


Mitt äventyrs te haha

Fötter

Nu sitter jag i skolan och har eeengelska. Längtar till lunchen hehe. Igår hade jag och sebbe en mysig dag, då det var alla hjärtans dag. Vi for ut till Harrys och åt sjukt god mat! Med förrätt också. Det var super mysigt :)


Måste bara lägga ut den här bilden. Jag vet inte hur många gånger jag har blivit rädd för dom där jäkla fötterna, så jag var tvungen att lägga ut en bild på dom!

Intervju

Fredag idag, så otroligt skönt! Veckan har gått ganska snabbt, så det har varit chill. Sitter och väntar på Linnea, för vi ska ha en jobbintervju. På engelskan då;) Nu kom hon!

Avatar

Har precis kommit hem till Sebbe nu. Jag Linnea och Lena har varit på bio och sett avatar! Man har ändå hört sjukt mycket om den, alla säger att den är helt underbar känns det som. Jag har verkligen försökt att inte ha för höga förväntningar på den, men det har jag nog ändå haft. För jag tycker inte att den var helt uuunderbar. Fast jag brukar iförsig inte gilla så här mycket action, de bara slogs och krigade hela tiden! Den kunde varit lite lugnare, då hade den passat mig bättre haha. Men jag tycker ändå om den, speciellt för att den var i 3d!


Virus bortaa

Idag hade vi sovmorgon till 12, iförsig har vi det varje torsdag och tisdag, hur skönt är inte det? För första gången sedan vi fick de nya restaurangerna, har vi inte åkt in tidigare för att äta haha. Börjar nästan bli lite less.

Förrsten, äntligen har jag fixat bort viruset på min lilla dator! Fick kanske lite hjälp också, men jag gjorde faktiskt lite själv. Känns väldigt skönt att ha en dator i skolan igen, man är verkligen beroende av den.

Fest hos erica

I lördags hade erica födelsedags fest, så vi for diit. Det var sjukt god mat, och en hel rolig kväll! Det togs sjukt mycket bilder också:








Converse

Jag vill ha converse! Den här modellen är ju sjukt snygg, och de rosa är bara så jag! Måste ha dom.




RSS 2.0