Lucia och Jennifer

Idag hade vi ett prov, eller inlämninguppgift. Vet inte vad man ska kalla det, men vi skulle skiva en inlämningsuppgift på en lektion, som ett prov. Det vad ganska svårt, man skulle skriva om Nk shit, typ energi, olja och sånt. Vi hade också lucia idag. Jag ska ju vara med i luciatåget! Sist jag gick lucia var för typ 4 år sen, så det ska blir skojigt. Alla som skulle gå lucia träffades idag och planerade låtar och så. Den tiden som vi planerade lucian på var på dans lektionen, så vi kom en halvtimme senare till den, men vi fick ändå vara med. Egentligen får vi inte vara med på dansen om man kommer försent och missar uppvärmningen.

Nu är jag med Jennifer. Vi är ensam hemma hos henne. Vi har varit på Ica och handlat för Jennifers mammas Ica kort, hehe. Vi är gaaanska tjocka. Hennes föräldrar är i Stockholm nu! Jag vill också dit. Jag har typ varit där två gånger, det var för 100 år sen.

Imorgon ska jag och Jennifer på bio och se hartbreak kid. Hennes mamma fixar gratis, hehe. Efter filmen ska vi gå lite på stan och så. Både jag och hon har nyss fyllt år, så vi har liiite pengar att spendera, jag längtar!

/Ida

A-frame och huset

Vi hade träning idag. Det gick super bra med alla byggen! Vi har gjort om lite med byggen, men jag vet inte om det ska vara så. Vi brukar bygga A-frames, sen hamnar alltid toppen långt ner, idag löste vi det! Toppen hängde inte med när vi dippade typ, så hon fick inte så mycket kraft. När vi sen testade flög hon typ upp till huvudena på topparna!

Nikki var snäll idag och tog med lussebullar till alla i laget, dom var jättegoda! mums.

Haha, sen hände det en ganska rolig sak när vi skulle hem från träningen. En tjej i mitt lag skulle få skjuts hem av oss, sen berättade hon vilken adress det var. Då sa pappa att han hade bott på den gatan när han var liten! När vi sen kom fram till huset så var det huset han hade bott i! Det var ganska kul!

Nu ska jag typ sova!
/Ida

Dagen och storstädning

Idag fick jag VG på en skrivuppgift!!!! Jag är as nöjd. Annars var den här dagen en vanlig dag. I slutet av dagen fick vi sitta och lyssna på 3orna som redovisade om deras resor till Spanien och Ghana. Klockan 15.24 slutade vi då, sen sprang jag och My till hennes klassrum och hämtade hennes väska, vi ville hinna med bussen som gick 15.30. Vi sprang ifrån klassrummet vid 15.26 kanske, sen gasade vi på till busshållplatsen efter vasaplan. Precis när vi kom till busshåll platsen så kom bussen, tuuur!

Nu håller jag på att storstäda mitt rum nu innan träningen. Jag dammsugar till och med!
Nu ska jag gå och forstätta med städningen!

/Ida

Southpark gubbe

Gör en southpark gubbe som ser ut som fig själv!
Säg till när ni har gjort det, så kan jag titta!

Sidan är: www.sp-studio.de

image104

/Ida
                   

Cheerleading VM

Nu har jag håltimme, sen har jag suttit och kollat på den här videon: http://arenan.yle.fi/toista?id=919125
Det är alla som tävlade på Cheerleading VM i Finland.

Förut idag kollade jag också, jag hade sett typ en halv timme av den, sen skulle spola framåt och då började den om från början! När jag sen satt och titta om den, kom min lärare och sa att vi skulle ha individuella samtal, så jag stängde ner skärmen och gick iväg och snackade med henne. Hon hade sett att jag såg på Cheerleading, så hon frågade massor om det. Tillslut var samtalet slut, så jag gick tillbaka till datorn, men gissa vad som hade hänt? Jo, den hade börjat om från början! Jag hade hunnit as långt, det är drygt!

/Ida

Jennifer fyller år!

Nu ska vi snart ha debatt. Jag är nervöös. Debatten ska dessutom vara på engelska. Åhh, klockan 9.45 är det våran tur. Jag är nog mest nervös för att jag kommer förstöra för de andra i gruppen.. Shit, jag känner mig jättestressad, åh.

Idag fyller Jennifer år (min kusin). Vi ska väl till henne ikväll och äta tårta sen, det blir säkert kul!

/Ida


My på träning

På träningen kom vi fram till att det bara är två veckor kvar tills våran uppvisning. Det är några gymnaster som ska ha en juluppvisning, sen ville dom att vi skulle ha uppvisning där. Men eftersom att vissa i laget inte kommer på alla träningar, så har vi ganska svårt för att träna på byggen! Allt annat (Dans, hopp mm.) börjar sitta, eftersom att vi har kört det varje gång alla inte är där. Sara ska komma på ett sätt att lösa det här, och jag hoppas att hon gör det, för så här vill jag då inte ha det!

My följde med till träningen, hon tyckte att vårat program såg jättebra ut! Nu blir jag glad! Vårat program är faktiskt ganska bra, hehe. Men ni får inte se det än, ni får allt vänta tills DM. Som man brukar säga: Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, så håll ut! Hehe.

Träning
image101


Nu är jag trött, så jag ska gå och lägga mig. GOOOO natt!
/Ida

Tetris

Tetris är jättekul! Mitt rekord är faktiskt 58 rader, woho! På den här bilden har jag skrivit Ida, som alla ser! Jag har verkligen talang för sånt här med tetris skrivande.

347219-139

Rattatiolle.. eller?

Jag orkade inte skriva något mer inlägg igår efter att vi hade sett filmen. Men filmen var jättebra! Vi såg ju Raratoille, tror jag det stavas nu. Om ni inte har sett den, borde ni gå och se den, eller ladda hem den och se den, eller nåt!

Idag hade vi sovmorgon, jag älskar sovmorgon. Fast, det blir inte så mycket till sovmorgon när man bor i Obbola. Vi börjar klockan 12 idag, och min buss gick 10.06, fast då for jag och My och åt innan skolan började.

Jaja, nu orkar inte inte skriva mer!
/Ida

Typ ett test

Första bokstaven i ditt förnamn:
A - korkad
B - blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du första bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging


Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:
röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

En söt alkolist som är porrig.

Internationell temadag och linser

Dagen började med att jag och My kom en halvtimme försent. En person i hennes klass sa att vi började 10.00, men så var det ju inte. Men när vi var borta drack dom bara te, och jag gillar inte ens det. Efter det skulle vi vara i grupper och leta fakta om några länder och så, inte så speciellt. På lunchen gick vi till Catarinas och åt en kyckling currymajonäs, det måste vara den godaste macka jag någonsin ätit. Jag är rätt så kräsen, och om jag skulle göra en lista med allt jag inte tycker om, skulle den bli gaanska lång. Den mackan är nog den enda som duger åt mig!

My följde med mig och pappa till optikern efter skolan. Vi skulle kolla om jag kunde få starkare linser,  nya glasögon och kolla varför mina ögon blir så röda. Svar: Jag har nu fått starkare linser, om två veckor ska jag dit och fixa glasisar och mina ögon blir röda för att jag har linserna för mycket. Jag måste börja ta av mig linserna när jag kommer hem efter skolan ungefär, annars brukar jag ha dom tills jag går och lägger mig.

Ikväll ska My komma hit och vi ska se på den nya filmen, råttatoi, eller vad den nu heter. Jag vet inte hur det stavas, men det utalas typ så? Aja, det ska bli skojigt. Det är alltid kul att kolla på filmer med Mysan!

/Ida

Träning och reklam

Reklam måste vara det bästa som finns! Hur skönt är det inte att sitta och fika samtidigt som man kollar igenom reklamen som har kommit ner i brevlådan? Jag har just suttit i ungefär en timme och kollat igenom all reklam! Det är bara så myysigt. Jag fattar inte hur folk kan sätta "ingen reklam, tack"-skyltar på dörrarna. Det är typ det roligaste som finns ju!

När jag kollade på reklamen, hittade jag en kamera som jag vill ha, här är den: http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Site/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=p2Gz6oZKCO5SR0EjA9JBwx1h0000evceIuug?ProductID=oTbD4QFHUAQAAAEUE9IEnO__&CatalogCategoryID=6h7D4QFHnVYAAAEOjLpZtSy8

Från reklam till träning. Idag har vi gjort om en dans i programmet. Nu ser det lite bättre ut, vissa saker som Mandy gjorde var lite.. hm.. konstiga. Men nu tycker jag att vi har fått till det riktigt snyggt. Vi stog typ och körde igenom ena dansen i en timme, den börjar nog sitta känner jag!

/Ida

Hårfärgningen är klar

Såja, nu var håret färgat! Jag ska lägga in en bild nu också, så ni får se. Jag blev rätt så nöjd. Fast, nu vill jag bara klippa mig, sen blir jag ännu nöjdare. Mamma har börjat klaga på att mitt hår ser fult ut! Jaja, här kommer bilden!

image92

/Ida


Familjen i Hey Baberiba

Jag bara älskar familjen i hey baberiba! Det måste vara de bästa program som någonsin gjorts!
Kolla bara in dom här skojiga videorna.

I den första videon praoar alla i kungafamiljen på olika ställen.


Här är Vicotoria och Daniel på fest med Daniels kompisar. Kungen och Drottningen på på middag hos Göran Person, det är hans riktiga röst! ;)


Dom har gjort ett dataspel med kungafamiljen, sjukt bra!

/Ida

Inreda vardagsrum

My skrev i hennes blogg att hon hade inrett ett vardagsrum på Åhlens hemsida. Det varkade kul, så jag gjorde det jag med! Det var faktiskt kul, ni borde också gå in där. Sidan är: http://www.ahlens.com/heminredning/julmys

Här är rummet som jag gjorde.
image85

/Ida

Hårfärgning och stökigt rum

Jag åt på kajutan idag med familjen. Taco buffe är alltid gott, fast det är ändå mycket godare på droskan! Efter maten for vi och handlade, jag köpte en hårfärg! Jag ska färga håret bruuunt. Vet inte när jag ska färgda det men, förmodligen imorrn innan träningen. Jag orkar då inte hålla på med det nu!

Förresten, mitt rum är skit stökigt! Det var ju det jag sa, varje gång någon sover här så blir det stökigt! Det är kanske för att man måste dra in extra sängen och tjafsa med den? Jo, det har säkert något med den att göra.

Jag har råkat trycka in högtalaren på min låne dator, det är skolans! Den går inte att he tillbaka.
image83

Här är min hårfärg! Jag ska ta kort sen när jag har färgat också!
image84

/Ida

Övernattning

Jag har städat mitt rum! Ganska mycket också! Fast, Jennifer ska sova över här inatt, så då lär det bli stökigt igen. Jämt när någon sover över hos mig blir det stökigt! xD

Det var längesen jag var uppe så här länge! Hehe, gud vad jag är cooool.

/Ida

Random snack

Direkt efter dansen idag gick jag till stan och mötte pappa. Jag skulle ta ett kort till mitt legg. Det gick jättebra, jag såg ut som en deprimerad säckpotatis, alla kan ju inte bli bra på bilder. Vi gick till någon bank tror jag, och fixade legget. När vi for hem såg vi att en bil hade farit ner i diket nästan där jag bor, det är minst 3 bilder som har farit ner i diket där i år! Verkar var halkigt!

Det här inlägget vart ganska onödigt.

/Ida

Sjuk video

Jippie, vi har haft 2 timmar och 20 minuters Nk nu på morgonen, bara drygt. Okej, lektionen är inte slut än men. Efter den här lektionen ska vi ha gympa, sen äre dans som gäller!

Jag var bara tvungen att lägga in den här sjuka videon. Det är olika cheerleading lag från 80talet. Dom hade typ inga regler! Dom gör ju kullerbyttor ner från bygg, och helt sjukt! Kolla in den.

/Ida

Bygg träning

Idag var typ alla på träningen, det är bra! Vi byggde nästan bara, vi körde igenom alla byggen som vi har i programmet, det gick riktigt bra! Vi klarade det mesta, för vi är de bästa! Haha, jag fick bara lust att rimma lite. Alla bygg gick bra, men det är ju svårare när man ska sätta in dom i programmet, men det kommer gå as bra! Vi satte iaf in några av dom nu på tränigen.

På torsdagar ska vi komma en kvart tidigare varje träning och på söndagar en halvtimme. På den tiden ska vi köra styrka och kondition. Det låter ganska lite med typ en kvart, men om man lägger ihop alla kvartar som vi kommer ha tränat på, så blir det rätt så mycket! Starka kommer vi då bli!

/Ida

Inbrott i skåpen!!!!

Vi har sett filmen nu. Den var hur tråkig som helst, jag tror jag somnade. Men tillslut efter någon timme skulle vi gå tillbaka till klassrummet. Vi gick källarvägen, och när vi gick förbi dörren till skåpen, såg vi en städtant som stog och stirrade in mot skåpen. Vi gick till henne och såg att typ 15 skåp var uppbrutna! Sen såg jag att ett av dom var just mitt skåp. Som tur var hade jag inga värdesaker där, men jag hörde att de hade kommit över en börs och mp3 mm. Det är hemskt när sånt där händer! Speciellt när vi är en sån liten skola, fast, jag tror då inte att det var någon elev på UIG som gjorde det!

/Ida

FILM

Vi ska se ännu en film om Nk. Efter den här har vi sett 3 filmer om det den här veckan! Läraren verkar ha dålig fantasi, därför får vi bara se på massor av filmer. Nästa vecka ska vi ha debatt på engelska om Nk. Shit, man måste kunna massa Nk-ord på engelska, jag längtar inte.

Imorse hade vi ett Ikk prov. Det gick sämst och var hur svårt som helst. Men jag får väl göra om det någongång kanske! Nu måste vi gå till filmen!

/ida

Kalas

Nu är jag 1500kr rikare än vad jag var innan jag fyller år! Hehe, jag har typ bara fått pengar. Av farmor fick jag också en röd lampa som ser ut som en julgran, den är jättemysig! Jag har också fått trisslotter! Jag vann 50kr! Hehe, det är ju alltid något.

Igår kom My hit med paket. Av henne fick jag en väska som man ska sy ihop själv, as kuul! Jag fick också en tidning och en 3D tavla som man ska pyssla ihop själv. My är bäst! :*

Min kusin (Jennifer) ska komma snart och äta tårta. Då kanske jag får ett paket av hennes familj också, jag gillar paket! Därför är det ganska tråkgt när jag bara får pengar hela tiden xD Men pengar kan ju också vara bra, bättre än massa saker som man inte vill ha!

Allt jag fick:
1700kr
Två lampor (En i taket, en i fönstret).
Ostkrockar
Trisslotter (Vann 50kr på en).
En väska som man ska göra själv.
Lyxigt schampo
Tidning
En mini talva som man ska klistra ihop!

Här kommer några bilder:
image74
image78
image79
image82
image81
image80
/Ida

Test- Svensk testet

Hur svensk är du?

(/) Du är blond
( ) Du har blå ögon
(x) Ditt syskon har blont hår
(/) Dina föräldrar har blont hår
(x) Du har blek hy
Total: 3

(x) Du Trivs jättebra i sverige
(x) Du har inga släktingar utomlands
( ) Du har aldrig varit utomlands
( ) Ditt favorit ämne är inte språk
Total: 2

( ) Du tycker om att vara i skogen
(X) Du brukar åka på semester i sverige
( ) Du gillar snö
(x) Du fyller år på vintern
Total: 2


Totalt: 7 ganska svensk ;)

1-5 Inte så jätte svensk
6-9 Ganska svensk
10-13 Du är äkta svensk

Min morgon

Imorse när jag vaknade var inte farmor vaken (jag sov ju hos farmor). Jag tänkte att det var konstigt, hon brukar alltid sitta i köket och läsa tidningen när jag vaknar. Jag tänkte inte så mycket på det utan gjorde mig klar för skolan. När jag sen gick in i köket och skulle göra frukost kollade jag på klockan! Det visade sig att min väckarklocka inte var omställd från sommartiden! Jag hade alltså gått upp en timme för tidigt! Det kändes himla jobbigt, så jag satte mig vid datorn och spelade tetris.

/Ida

Mätt och träning

Igår åt jag hur mycket gott som helst, jag kommer bli fet! Till frukost fick jag chokladpudding, sen på lunchen åt jag bara en macka, men det räknas inte. När jag kom hem igår från skolan, fick jag en present av mamma. Hon hade köpt en ny taklampa, jag blev glad! För den jag har nu är röd, och det blir jättedåligt ljus i rummet, men nu ska det bli ändring på det.

Till middag åt vi ju tacos, jag blev mätt! Tacos är ju så gott, så man äter tills man inte orkar äta något mer. Det är inte så bra. När vi sen hade träning var jag hur mätt som helst! Men träningen gick super ändå! Många i laget klarade massa gymnastik! Alla var såå duktiga! Jag vågade till och med köra flickis med pass, sist jag gjorde det ramlade jag bara och det var kanske en månad sen. Jag filmade programmet några gånger, och jag tycker faktiskt att det har börjat se bättre ut.

När träningen var slut for jag till farmor, där jag fick ännu mer mat! Vi fickade rulltårta och kakor! Jag trodde seriöst att jag skulle explodera, okej, kanske inte rikitgt. Men jag vart himla mätt.

Nu sitter jag i skolan och väntar på läraren. Imorgon ska vi se på film igen. Då kommer vi ha sett 3 filmer om Nk (Naturvetenskap). Det är rätt så jobbigt. Dessutom är filmerna på enelska, då blir dem ännu tråkigare.

Här kommer några bilder från träningen.
image58
image57
image56
/Ida

Bussarna suger

ÅH! Jag hatar bussar. Idag går det en buss 15:30 och en 16:30. Gissa vem som just missade den första? JO JAG! Sen går dom alltid tidigare än vad dom ska från vasaplan. Fy för dåliga bussar!

/Ida

Födelsedagen

Imorse fick jag 500kr av mamma och pappa. Det är det enda jag kommer få idag, eftersom att jag har träning ikväll, så farmor och dom kommer imorrn. Idag ska vi äta tacos, för att jag fyller år! Värsta gott, jag längtar. Fast jag längtar mer tills onsdag! Då bire tåårta.

Nu ska min klass, och jag också, sälja salamikorvar till klassresan! Det är utmärkta korvar på 800g. Dom finns i tre goda smaker: Vitlök, kryddmix och peppar. Det är också perfekta julklappar, man får med inslagnings kartonger. Man får också med goda recept till korvarna. Så, vad väntar du på? Beställ en av mig idag och du får den för 160kr/korv!

Nu börjar min lektion!
/Ida

16år nu!

Den stora dagen har kommit, dagen då jag blir 16 år! Det känns inte som att jag fyller år idag, för jag kommer få alla presenter imorrn.

En morgon när min lillebror fyllde år sa han: Det känns inte som att jag har växt något inatt. Jag tyckte att det var kul, fast han var ju ganska liten.

Nu ringde just mamma, hon sa att det fanns en present där nere på bordet, hehe. HEJDÅ!
/EN STOR IDA

Skolkatalogen är här!!

Äntligen har skolkatalogen kommit! Gud vad kul! När jag har skrivit klart det här, ska jag titta igenom den, har bara kollat en snabbis! Det ska bli skoj att kolla vilka gymnasium alla har hamnat på. Dessutom fyller jag ju år imorrn! Just nu känns allt värsta skojigt. Nu är det säkert att My och hennes mamma ska öppna affären också!

I skolan idag kollade vi mest bara på film, det är sköönt. Efter skolan gick jag till stan och köpte en till julklapp, woho. Jag har börjat gå på stan alldeles för ofta, nu har jag bara 100kr kvar av sommarjobb-pengarna. Fast jag lär ju få mer pengar imorgon när jag fyller år.

Nu måste jag gå ner och tömma diskmaskinen innan pappa kommer hem! Annars blire livat!

Hahaha, vilken hemsk bild! Jag ser värsta datanördig ut, men den ena är pappas och den andra är skolans!
image55
/Ida

Stryka och kondition

Jag orkade inte skriva ett inlägg igår, därför skriver jag det nu. Vi hade ju träning igår, som vanligt. Sara (tränarN) var i Finland på VM, så vi hade styrka och kondition med Andrea på den här träningen. Det var rätt så jobbigt, men nu är jag mycket starkare! haha, på vägen hem mådde jag illa. Det var nog för att jag inte tränat så hårt på ett tag.. Direkt när jag kom hem for jag raka vägen till sängen. Det är ändå skönt att sova, men om man sover länge så är man fortfarande trött på morgonen, det är konstigt.

/Ida

Hotell Scandic PLAZAA

Nu har vi kommit hem från hotellet. Det var coolt. Vi bodde på våning 12, alltså näst högts upp, om man inte räknar med relaxen som är högst upp. Vi hade världens utsikt över stan, och nästan teg, det var fint! Vårat rumsnummer var 1201 och en cool sak, var att när vi gick in i rummet så kollade vi på klockan, och den var prick 12.01! Nästan lite läskigt! Sen gick vi ner till stan, jag köpte en klänning, igen! Mamma tycker inte om när jag alltid köper massa klännigar. Sen köpte jag två par leggins, mina går alltid sönder, så nu har jag några på lager. Nu har jag köpte ännu mer julklappar! Jag tycker det är så skönt att göra bort det, även fast det är rätt så kul. Jag köpte någon lyckt-aktig sak till farmor, och en receptbokhållare till mamma, hon gillar att laga mat. Efter allt shoppande gick vi och åt middag på Mias Grill, det var faktiskt länge sen jag var där! Men det är himla gott, det bästa är ändå att man får hur mycket dricka som helst! På kvällen tänkte vi ju gå på bio, men det blev inte så. Istället beställde vi kanaler, så vi fick massor av filmkanaler. Vi såg bland annat nyaste Harry Potter!

Här kommer några bilder från resan till umeå!



En sak jag glömde skriva: När jag och My var på stan, såg vi Brolle Jr (visst heter han så?). Det var rätt så coooolt

/Ida

Hotell och bio

Nu kommer ett kort inlägg som jag bara skriver snabbt!

Nu har jag fått våran tävlningsmusik! Äntligen. Den är typ ändå bra, hehe.

Jag måste seriöst vara den osmidigaste i världen! Jag hoppade just och kring och dansade lite vilt. Sen sparkade jag ut foten RAKT in i ett bort, som for in i en sminklåda, som for in i en spegel! Som tur vad gick inget sönder!

Jag har börjat packa lite smått inför hotellresan! Förresten, är det någon som vill tipsa på någon bra bio film? Vi hade tänkt se på bio, men vi vet inte vad vi ska se. Hehe, så vi får tipsa på!

Nu måste jag gå! Jag och Jennifer ska till morfar som fyller år idag, tårta är alltid gott!

/Idan

Sv prov

Nu är jag överlycklig!! Jag fick G- på Sv grammatikprovet! Nu tänker ni säkert: Vadå, det är ju dåligt? Men, det var inte många som klarade de provet, och jag behöver inte göra om det!! hoppas jag. Jag har aldrig fått G-, haha, men jag hoppas att det räkas som G?

/Ida

De efterlängtade dansfilmerna!

Nu kommer de efterlängtade (eller?) filmerna från dansuppvisningen!

På den första videon dansar vi då street, och jag står på bakre raden i mitten (den som ser jätteljus ut, eftersom att alla hade typ lång tröjor utom jag?!)


Här dansar vi jazz (det som är kul). Jag är den feta saken i vit tröja där det står: I (L) CHEER.

Öppet hus på UIG!

Jag hoppas att alla där ute var på öppet huset på UIG idag, för eran egen skull! Annars har ni missat något, nämligen våran dansuppvisning! Det gick typ endå bra. Bättre än när vi tränare iaf, det är ju positivt. Det var många små 9:or som jag kände igen, och min pappa. Han filmade faktiskt, så det kanske kommer upp någon dans video här snart.. Den som lever får se! Nämen, jag måste lägga in filmerna på youtube först, det kanske tar lite tid! Men nu ska jag sluta babbla på massa random!

/Ida

Cheerträning och dansuppvisning

Våra dräkter var inte beställde! Åh, jag trodde att alla hade betalat och att vi skulle få dräkterna om typ 6 veckor, men ack å ve! Det var en som inte hade betalat= MY! Om hon inte betalar snart, så kanske vi inte hinner få dräkterna tills DM! Haha, tänk om vi hade kommit där med de gamla saint dräkterna! Okej, nu ska vi inte tänka negativt.

Träningen gick iaf bra! En i min byggrupp håller typ på att opereras, så vi kommer kanske inte kunna träna på ett tag.. På tal om operation så har min mamma opererats idag! Det var ingen allvarlig operation, så hon kommer hem imorgon och är hel frisk! På tal om operation igen, så ska kanske My opereras snart! Det kanske jag redan har skrivit men.. Nu ska jag sluta snacka om massa operationer!

Imorgon har vi ju då dansuppvisning på öppethus. Så efter träningen for jag till mormor och lånade morfars hatt, vi ska ju ha hattar till jazzen. Nu har jag då två hattar, men det kommer säkert vara någon som inte har med sig sin imorgon! Jag är faktiskt inte nervös! Otroligt, jag brukar jämt vara hur nervös som helst, för minsta lilla grej.

Jag ska försöka gå och lägga mig tidigt idag, eller juste! Vi har ju sovmorgon imorrn kom jag just på. Hehe, imorgon har vi friluftsdag, vadå fri luft? Jag ska vara inne och ha dans, sen yoga. Det är INNE, det blir väl inte så mycket friluft? Aja, det kommer hursom helst bli himla mycket dans imorrn. Först på friluftsdagen, sen ska vi ha en till danslektion och till sist uppvisningen på kvällen! Men det blir säker skoj!

/Ida

Biljettkontroll

Varför finns det biljettkontrollanter igentligen? Bara onödigt! Det är ännu onödiare att vi med skolbusskort måste ha legg. Det kom en sån där biljettkontroll idag.. Jag måste nog fixa ett legg iaf, annars måste jag betala. En rolig sak var att han pratade i "ni-form" till mig och till My. Jag har nog aldrig hört någon säga "Ni" till mig. Först trodde jag att han pratade med båda oss, haha.

Dåvamyran och spanska

Nu har vi kommit tillbaka från Dåvamyran. Det var en sopförbränning. Alltså, dit kommer sopbilarna och dumpar alla sopor, sen eldar dom upp soporna och det blir typ energi? Jaja, hur som helst, så stank det överallt. I något rum luktade det hårspray, i dom flera var det bara jättevarmt och pågrund av det gick det typ inte att andas. Jag lärde mig inte direkt mycket av att vara där, bara det här ovanför som jag skrev. Blev mest bara förvirrad av allt.

Bussen släppte av oss på vasaplan, så vi gick till catarinas (där det finns mackor). Jag tar alltid kyckling currymajonäs och vissa dagar får den för sig att vara hur stark som helst! Alltså, jag tog 3 glas med vatten! Den är verkligen inte god när den håller på sådär, fy!

Snart ska vi då ha spanska, jag hatar spanska. Jag skulle lätt ha slutat i den, om man inte hade fått extra poäng. Men, jag kommer förmodligen sluta nästa år. Läraren är bara konstig, det enda hon kan säga är typ: Bien, vale, muy bien. Hon säger det lixom hela tiden!

Nu orkar jag inte skriva längre.
/Ida

8 dagar kvar

Nu är det 8 dagar kvar tills jag fyller år! Jag glömde skriva det, och jag kände verkligen att jag var tvungen att berätta det för alla där ute!

Dåvamyran

Jag och Mysan har börjat ta kort på regestreringsskyltar. Vi håller ju på att leta efter dom. Först ska man hitta 001, sen 002, 003 osv. Nu har vi också börjat ta kort på dom också. Till en början ska vi ta kort på alla mellan 001 till 030, sen får vi se hur långt vi kommer. Vårat mål är att ta kort på alla upp till 999, ELLER HUR?

Idag ska vi fara till någont himla dåvamyran med klassen. Jag har ingen aning om vad det är, men det är väl något kraftverk eller nåt? Nu fick jag just reda på att det var sopförbränning där! Det enda jag vet om det är att det inte är bra. Vi kommer ha lunch senare eftersom att vi ska vara i dåvamyrasaken till klockan 12.

/Ida

ARG

Jag är förbannad! Någon annan skulle säkert inte varit förbannad i mitt läge, men jag är lättretlig! Familjen var hos mormor och morfar på farsdag-kalas, fast jag hade ju träning, så jag var inte med. Sen skulle dom ta hem en tårtbit och en hatt (till jazzen) men kom dom ihåg något av det? Nej! Nu måste jag gå iväg dit själv och ÅH, det orkar jag verligen inte! Därför tänker jag inte prata med min familj från och med nu.

Träningen gick väl bra. Ingen gjorde iaf illa sig, det är ju alltid något positivt. Vi har ändrat ganska mycket i programmet nu. Ramsan har vi gjort om, och en gymnastik del. Vi lär väl göra om något mer sen också.

/Ida

Bilder

Jag har inte bytt om än! Jag kände mig tvungen att lägga in lite bilder!
Nr 1: Från en uppvisning.
Nr 2: Jag kan spagat igen!
Nr 3: Uppvisning.
Nr 4: Uppvisning.


Simsig helg

Sims är hur kul som helst! My och Edit har sovit här i helgen. Vi har mest bara spelat sims, därför har jag inte skrivit på ganska länge. Vi började med en ny utmaning, den gick ut på att göra 8 st simmar i en familj. Men man får bara styra den ena. Det ska vara som ett mentalsjukhus och du är den som tar hand om alla. Sen när man har uppfyllt sin livsönskan får man lämna mentalsjukhuset. Det var värsta kul och spännande! Jaja, jag tror inte det är så många som är intresserade av mitt sims spelande, haha.

Om en timme börjar träningen, jag måste kanske börja byta om och så. Det är jättekul på träningarna nu, när vi tränar programmet, så man ska njuta! När man kan programmet bra, så blir det typ jobbigt att bara köra det om och om igen!

Nu ska jag byta om.
/Ida

Test dax igen

Hur medelsvensson är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[/] Du känner någon som har samma förnamn som du (känner bara till)
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni fler än 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[x] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng/studiebidrag (ibland)
[/] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter Mc Donalds-mat/pizza/tacos varje vecka
[x] Du följer Melodifestivalen

19/30 Nästan en svensson!
My brukar alltid säga att min familj är värsta svensson familjen, men nu är det bevisat att vi inte är det!

Hey baberiba och tjuvlyssnat

Jag älskar kungafamiljen i hey baberiba! Dom är ju så sjukt bra. Jag och My har suttit och kollat igenom massor av avsnitt på min dator. Haha, det finns inget mer att säga än: Det är så sjukt bra! Man kan inte sluta skratta åt dom.

Då vare Fredag igen. Ännu en skolvecka är slut. Sen jag började på UIG har veckorna gått jättefort. Man har knappt hunnit blinka så har det blivit helg igen! Det är ju bra, för då kommer ju snart sommarlovet! Så himla skönt det kommer bli. Tänk, då är snön borta! Iförsig är snön borta nu också, men den kommer väl snart, tyvärr!

Idag satt jag och My på bussen igen, pratade högt igen och alla andra satt knäppt tysta IGEN! Det är verkligen inte roligt! Men det är ju inte kul att sitta tyst på en buss hela tiden? Eller jo, kanske om man sitter och lyssnar på oss. Jag måste allvarglgt gå in på tjuvlyssnat. Det hörs kanske vad det är, men för er som inte fattar: Det är folk som tjuvlyssnar och skriver in vad de har hört. Jag skulle inte bli förvånad om mitt och Mys snack kommer upp där!

Nu måste jag gå in på tjuvlyssnat!
/Ida

Cheerfilm av vikkan

Här är en film som vikkan i mitt lag har gjort. Hon är as bra på sånt! Det är iaf en film från cheerleading lägret som vi hade nu på höst lovet.


Evelyn cradle

Här är en gammal film från en träning. På filmen är det Evelyn som kör en vanlig elevator cradle. Jag är bakpersonen (den som står där bak).

Voltbilder

Jag kollade igenom lite bilder, och hittade två bilder på mig och My, när vi voltade! Jag är ju värsta proffsvoltarN vettni!

Den första bilden är på Mys perfekta volt, och den andra bilden är på mig, som ramlar typ?

DM snack

Jämt när jag sitter och tänker på DM, blir jag jättenervös. I år har vi gått upp två klasser och vi ska möta två riktigt bra lag! Det är LCD, som har vunnit SM och ACA och Boden som har slagit ihop och heter nu Northen allstars. Dom verkar hur bra som helst. Fast, vi kommer ju också vara värsta bra, men jag är endå så nervöös!


Den här bilden gillar jag så mycket! Det var just efter vi hade fått veta att vi har de mest minnesvärda. Varje gång jag ser den, kan jag inte låta bli att le. Man känner lyckan i bilden, det är så härligt! Ni ska tro att jag grät mycket på den här bilden, ojoj.
image19

Träning idag

Efter cheerlägret som vi hade, verkar alla i laget har blivit sjuka. Fast några har iaf blivit bättre, så de var med idag.

På träningen har vi byggt, min bygggrupp klarade båda byggen vi gick igenom, vi är bäst! Vi har gått igenom några danser, ramsan och lite sånt. Det jag saknar på träningarna är hopp. Vi hoppar nästan aldrig! Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men, jag vill hoppa!

Andrea mätte upp nybörjarnas mått till dräkterna idag, så Sara ska beställa dräkterna idag! Eller, skicka in måtten iaf! Jag längtar jättemycket tills vi får dem. Jag kommer typ sitta med den på mig hela tiden, och inte vilja ta av mig den. Åhh, dräkterna kommer vara såååå snygga! =D

/Ida

Buss prat och matteprov

När jag och My åker buss, så är vi typ jämt dom enda i hela bussen som pratar. Det är jättehemskt! Vi pratar hur högt som helst, och alla andra sitter knäppt tysta. Idag hände det igen! När My sen gick av bussen (hon går av före mig), så blev det tyst! Alla som sitter där tänker väl typ att man är hel konstig, och värsta jobbig som bara pratar.

Vi har fått tillbaka våra matteprov! Jag fick 25,5/30! Är hur nöjd som helst! Jag har aldrig i hela mitt liv fått bättre än G på matteprov. Det bästa jag har fått (förutom det här) är 14/24, och det var G! Jag var bara tvungen att säga det, för jag blev så glad!

Det är träning ikväll igen! Hoppas vi ska ändra på några saker, det är så kul att lära sig nya saker. Fast, jag hoppas också att vi ska träna på allt, så vi blir bättre än vad vi redan är!

/Ida

Cheerleading

Nu tänkte jag brätta för alla intresserade, om min cheerleading karriär.
Det började med att My (www.cheer.blogg.se) började i cheerleading och först trodde jag (som alla andra) att det bara var tjejer som hoppade med puffar. När My då började följde jag med och tittade på hennes träningar. Jag tyckte det såg roligt ut, så jag började i ett nybörjarlag hösten 2005. Vi var inte så många i laget, kanske 6-7 st. När fler och fler slutade, var vi tillslut tvungen att lägga ner laget, efter knappt en termin. Man kan säga att jag tog en paus i "cheerleadandet" men började igen hösten 2006 i seniorlaget. Fast, eftersom att typ alla seniorer hade flyttat, eller slutat, så tog de laget en paus. Då fick alla som var födda 91 eller senare börja i junior laget. Där har jag nu gått och vi tävlade på DM i mars, där vi kom 2a och vi fick även priser för mest minnesvärda. Det betydde alltså att vi skulle till SM i april. En vecka innan tävlningen fick My tränings förbud, varför hon fick det kan vi läsa på www.cheer.blogg.se. Evelyn, som också tävlade individuellt, bröt foten några timmar före vi skulle tävla, så hon kunde inte vara med i varken individuellt eller junior B. Men det gick jättebra för oss endå, vi kom 4 av 9 st.

Nu har vi kommit tillbaka som seniorer, nu bättre än någonsin! Så passa er, alla senior A lag!

Här är bilder på mig och på min lilla maskot som jag har gjort, (Jag hade bara kul och tog lite bilder, det där var typ min första scorp!)

Halka

Det har verkligen börjat bli jättemörkt här, redan vid 4 tiden (när vi slutar) har det blivit kölsvart! Tänk, sen när det blir värsta halkigt överallt, +att det är mörk! Jag måste köpa vinterskor med dubbar, annars kommer jag se ut som bambi på hal is! Det var faktiskt nära att jag ramlade för någon dag sen.

Jag hade tråkigt idag, så jag ritade en Pyramid i paint! Haha. Kanske lägger in den någongång.

Sen tycker jag att ni ska gå in på den här sidan: www.cheer.blogg.se
Det är My (min bästis) blogg.

På träningen igår fick vi ju våra Cheer Force linnen. Jag lägger in en bild på linnet och Force shortsen.
(Klicka för större bild).

Spanska lektion och träning

Haha! Jag hade tappat bort min spanska bok, sen idag på lektionen sa min spanska lärare:
Lärare: Ida, vars är din bok?
Ida: Jag vet inte..
Lärare: Har du tappat bort den?
Ida: Jaa..
Lärare: Vilken tur att jag har hittat den då!


Haha, jag tycker det var kul! Nu sitter vi och väntar på att dansen ska börja, vi har håål. Nästa vecka ska vi ha dans uppvisning på öppet hus. Alla i klassen ska typ kolla på.

Igår hade vi ju träning, det vad kul! Vi har ju inte haft träning på 6 dagar. Vi fick våra Cheer Force linnen och shortsen. Sedan byggde vi, och gick igenom programmet. Sen fick vi reda på att vi ska ha uppvisning den 9 December. Det är några gymnaster i träningssalen bredvid våran som ska ha uppvsining sen ska vi ha uppvisning där! Hehe, det ska bli kul. Synd bara att vi inte hinner få våra dräkter.

P.S. Om 13 dagar fyller jag år! =D

/Ida

Jag gillar tester

Ni får vänja er vid att jag har sånna här tester, sånna tycker jag om!

Livet just nu:

Hur mår du? - BRA
Kläder? - Jeans, tröja.
Noppade ögonbryn? - Japp
Pojkvän/flickvän? - Nepp
Mobil? - Jarå!
Msn? - [email protected]
Bilddagboken.se? - Cheerida

Välj ETT altenativ som passar dig bäst och stryk under det:

1.
Beskriv dig själv med ett av följande ord:

Snäll
Rolig Såklart!
Cool

2.
Du föredrar dessa kläder bäst:

Mjukis byxor och huvtröja
Jeans och t-shirt
leggings och tunnika Helt klart!
Något annat

3.
Du tycker att det är coolt att:
Vara sig själv
Använda tobak
Skolka

4.
Du tycker det är töntigt att:
Ha rätt på alla prov
Använda tobak
Vara med mamma&pappa

5.
Bästa tv-serien:
Prison break
Scrubs
The OC
One tree hill
Lost
Heroes
Desperat houeswives
Någon annan serie

Svara bara ja eller nej:

Ibland är skolan kul - Ja!
Är kompisar viktigare än kärleken? - Ja
Är du lycklig? - Ja
Äger din familj en soda-stream? - Ja
Har din familj en sommarstuga? - Ja, den står på angsjö camping!
Är julen den bästa högtiden på året? - Ja
Gör det här för att du inte har något bättre för dig? - Ne, ska igentligen plugga tyska, jag har tyska lektion.

Tre konstiga frågor:

På morgonen när det är skola, klär du på dig innan du äter frukost då? Japp

Har du någon aning om vad det är för skillnad på Center och Plopp? I så fall vad? Nej!

Har du någon gång slagit sönder någonting för att du var så arg? I så fall, berätta! Minns inte, jag tror itne det, jag brukar bara stampa i trappen och slänga igen dörrar!

John Tucker must die

My brukar fixa massa filmer, som hon sedan fixar över till min dator, och hon har nyligt gjort det. Så jag har massor av filmer, idag såg jag en av dom: John Tucker most die. Den var bra! Haha, jag såg den när jag badade, när jag badar måste jag alltid göra någonting, oftast ser jag på film, som jag då gjorde nyss också. Nu sitter jag och borde läsa på Svenskan, jag ska ha grammatik prov imorrn, suck. På tisdagar brukar vi ju ha sovmorgon till 11:55, MEN imorgon ska jag ju göra provet, och börjar därför 8:25, känns jättebra!

Jag måste bada tillägga: Jag har städat! Mitt rum ser jättebra ut. I vanliga fall brukar det vara saker, kläder, ja, allt möjligt där inne, men från och med idag ska det blir ändring på det! Hehe, det där kommer inte hålla.

/Ida

Prov imorrn

Nu sitter jag i skolan. Vi har håltimme, fan vad drygt! Sen har vi engelska. När jag fick hjärnskakning hade de ett Svenska prov i skolan som jag missade. Imorgon måste jag göra om det, så jag sitter här, och borde kanske egentligen plugga..  Vi har också en engelska uppgift som vi ska lämna in på fredag, den borde jag också skriva på. På lovet täntke jag så här: Åh, vad skönt, vi har typ ingenting att göra i skolan! Men nu när man väl är tillbaka i skolan, så dyker alla skol uppgifter upp. Det känns jobbigt, men istället för att sitta här och skriva hur synd det är om mig, som har så mycket skolarbeten, så jag ska börja jobba på dem ist!

/Ida

Skola

Ja, Idag är det då skola. Känns endå bra, jag har nästan saknat den. Vi har iaf sovmorgon både idag och imorrn, min buss går om 2 timmar! Ibland är det jobbigt att inte kunna sova. Nu på morgonen får jag väl sitta och spela sims, alla mina downloads har ju börjat funka! Till och med håren och kläderna, woho.
Tack My som alltid fixar allt! :*

Jennifer sov över och imorrn är det skola

Igår var mamma och pappa på fest, så Jennifer sov över här då. Vi gick och la oss vid 1:30, och vaknade 10:30. Jag brukar inte kunna sova länge, men idag gick det! Jag brukar typ sova längre när jag sover med någon.
Nu äre söndag, det betyder att det är skola imorgon. Fast det känns endå bra, vi börjar efter lunch båda måndag och tisdag. Vi har dessutom bara 1-2 lektioner per dag.

Nu äre snart jul. Eller, det känns som det! Jag har lyssnat på några jullåtar, och de är så härliga. Även fast jag fyller år "snartare", nu är det faktiskt bara 16 dagar kvar tills jag blir 16 år! Woho.

/Ida

Normal familj och SNÖ

Igår var jag hos Jennifer hela kvällen, vi satt mest bara framför datorn. Min familj var också hos Jennifer, hennes mamma och min mamma är ju syskon. Vid 12 tiden gick familjen och jag hem. När vi kom hem satt hela min familj framför datorn och lekte med en webcamera. Alla, mamma, pappa, brorsan och jag. Vi satt där och gapskrattade och ställde in webcameran på olika effekter. Haha, vi är normala!

När jag vaknade idag titta jag ut och såg att det var vitt! Det hade snöat! Egentligen tycker jag att snön bara är jobbig. Det blir slaskigt och halkigt. Fast den här snön kommer endå försvinna direkt. Jag kom också på nu att jag måste hitta vinterskor! Nu när snön har kommit, fan. Det finns nog inte mycket positiva saker med snön.

/Ida

Här är min familj

Cheerfilm och bilder!

Jag börjar bli hungrig, vi ska beställa mat idag, förmodigen från Holmsund, längtar! Jag ska ta en kebabtallrik, mums!

Nu lägger jag in en film. Hehe, jag slänger in lite gamla goa bilder också.

Amanda snurrar!




Bild 1: Från våran första uppvisnig.
Bild 2: Innan SM
Bild 3: MY!
Bild 4: Lagkortet från DM

Sköönt lov!

Det är verkligen himla skönt med lov, även om jag fick ett kort lov, så är det endå skönt! Fast, jag har kommit på att jag måste börja plugga.. Jag missade ju ett svenska prov som jag ska ha nästa vecka, och ett tyska prov. Det känns bara jobbigt att börja tänka på skolan! Därför ska jag sluta med det.

Igår var jag ju med My. Vi spelade sims! woho. Hon hade laddat ner Sims 2 Årstider, så nu har jag också det. Vi fixade också över alla hennes downloads till mitt sims. Hehe, gissa vem som har suttit och spelat sims ett tag?

Ne, nu ska jag hoppa i badet och sätta på en film. Jag kan inte bada utan att se på film, hehe.
/Ida

Lov och ny design

Nu är det lov, på riktigt. Det känns himla skönt, nu får man ju sova ut på morronen, fast jag kan inte sova länge, som ni kanske märker. Idag vaknade jag 07:40, yes! Vilken bra start på lovet! Nu har vi lov från cheerleadingen till på tisdag, gud vad skönt! Då ska jag passa på att vila upp min handled, som fortfarande gör ont.

Igår satt jag uppe och fixade min nya design. Den här gången blev jag hur nöjd som helst. Hoppas ni gillar den! Den blev iaf mycket bättre än den förra.

Idag ska jag vara med Mysan! Det var längesen jag var med henne nu, om man inte räknar med när vi gick till Ica igår.

Det är också den 1 November idag, och 20 dagar kvar tills jag fyller år!

/Ida

RSS 2.0