Lördagen

Hela lördagen var jag hos Jennifer. Vi har sett massor med vänner avsnitt och filmer. Minns inte så mycket vad vi gjorde.. vi satt vi datorn.. och vi åt en hel del:



Nu drar jag iväg på träningen, vi ska träna 1 timme extra idag, inför en uppvisning.

Fjortis Jennifer

Min kusin, Jennifer, fyller 14 år idag, så efter middagen gick vi över dit.




FAN! jag spillde precis ut mitt cola glas över skrivbordet..  Jaja, jag fortsätter lägga in bilder!






Skolkatalog

Skolkatalogen är hääääääääär! Lägger in lite bilder från den.




Redovisning

Nu hade vi nyss redovisning. Min grupp fick köra först, och det var himla skönt att göra bort de. Nu har vi inget att göra, för man redovisar för andra klassen. De flesta som är här i klassrummet sitter och tränar på deras redovisningar, hehe.

Näe, nu ska jag ta och titta på lite gossip girl! Har precis insett hur bra den serien är, haha.

Cheerleading på gympa

På gympan igår hade jag cheerleading! Haha, de fanns inga mattor, så vi fick ha gymnastik nere i en hall med mattor. Taket var ganska lågt där, så vi gick upp till en annan hall och byggde. Haha jag tror dom gillade byggen mest, fast vi körde bara elevators. Alla kom upp iallafall, haha! Sedan lärde jag dom en dans, väldigt snabbt! Lite hopp blev det också. Vi hade bara någon timme på oss, så hela dagen igår kom jag på massa saker som jag skulle sagt.. haha jättejobbigt! 


En fin klänning

Köpte en klänning idag, en jättefin. Fast förmodligen är det flera andra som kommer ha likadana, då den är från H&M. Men jag gillar den ändåå!

(Kameran är värdelös, jag vet! Det är den lilla..)

Sallad

Nu har jag alla mina pengar på kortet, så det blir stan efter skolan. Jag ska fara till farmor och äta innan jag far på träningen, så jag kommer inte fara hem något. Innan jag far dit, ska jag nog fara och köpa en sallad. Haha på lunchen gick jag omkring och letade efter den perfekta salladen, men hittade den inte. Medans vi gick omkring filmade vi lite.. haha de blev 9 filmer! Sånt är alltid roligt att ha kvar. Har inte ens kollat igenom dom, blir spännande!


Men åh, NU vill jag träffa My!


Gratis mode..

.. Är en himla bra sida om man vill ha just gratis kläder! Det är lätt och smidigt, hehe. Jag får faktiskt snart en biobiljett, utan att knappt gjort något. Hoppas jag kan samla ihop poäng tills jag och My ska på bio, de blir super bra! Man kan också få andra saker, som presentkort på massa olika ställen.

My hemma

My är tillbaka från london nu! Men hon är inte i skolan. Åhh jag vill träffa henne nu!! Haha, hon kommer väl till skolan imorrn iaf! Nu ska vi äta lunch, hoppas vi går till taj mahal.. haha!

Hundarna

Var ute med båda hundarna hur längesom helst idag. Dom fick springa omkring uppe i skogen medans jag tog kort på dom.



Edit

Ellas mamma (Edit) är här nu!



Rolig dag

I skolan hade vi inga vanliga lektioner idag. Först lekte vi i klassrummet, det blev maffia och blinkleken (?). Vi var bara 14st där, och normalt är vi 23 (eller 22?) i klassen. Vid 11 gick vi iallafall till megazone, för att spela laserdome. Åhh det var så himla kul, jag vill bara köra igen. Dom där 20 minuterna man får där inne, går alltid lika fort. Men åh, klassen- vi måste göra om det!!





Efter det, åkte jag, erica, linnea, lena och oliva (ella också) hem till mig. Vi slutade väldigt tidigt, så vi kom då också hem till mig tidigt. For till ica och köpte godis och tårtsaker till tårtan vi skulle göra. Så fort vi kom hem från ica, gjorde vi tårtan. Vad gjorde vi mer? Vi såg på hey baberiba och lite annat. Pizza beställde vi också, delade på en familjepizza. Den skulle räcka till 4 pers och vi var 5.. Pappas kompis sa "det kommer ju aldrig räcka!!", men halva pizzan blev kvar! Sen blev det att äta upp tårtan, sjukt god! fast halva den blev också kvar.. Vi åt också ostkrokar och chips.. Behöver jag ens säga att vi blev väldigt väldigt väldigt mätta?

Våran goda tårta!


Superdag

Imorgon händer det himla mycket roligt kan jag tala om. Vi har en super dag i skolan, så våran klass ska köra maffia i klassrummet! förra året körde vi också det, haha det är kul, så vi kör på samma sak igen. Fast efter vi kört det i 2 timmar, så vi dra till megazon och spela laserdome! Det kommer bli skit kul! Sist jag körde det var väl.. i sexan skulle jag tro, alltså 4-5 år sen? Shit, det är så på tiden att jag spelar det igen.

Dagen blir bara bättre och bättre, för när vi då har slutat ska jag först hämta upp Ella, sen ska jag, Ella, Oliva, Linnea, Lena och Erica dra hem till mig! Vi får väl se vad vi hittar på sen, jag längtar tills imorrn!

Bilder och benvärmare

Jag och Jennifer tar jämt bilder, det gjorde vi idag också. Haha, sen när vi for till ica köpte vi chips också.. jaja jag fyller ju faktiskt år! Juste, benvärmarna har jag ju fått nu! På andra bilden syns dom, mina fina :)




Födelsedag

Nu har släkten kommit, och jag har fått saker, yey! Jag har fått 1700kr, två blommor, presentkort och badgrejer! Nu blir det att fara till Ica och hämta packetet från chique (för jag fick inte de i present!).

Här kommer mina tårtor, haha på den första står det cheer ida, och sen är det jag? Hahahaa.


Vem fyller år idag då?!

Så var man 17, och har bara ett år kvar till 18. Jaja, jag är himla trött och höll på att somna när jag fick mitt första paket, spasaker+pengar. Nu ska jag göra mig klar för dagen, haha.

Mord i umeå

Shit shit shit säger jag bara. Dom hittade fullt med blod i ett trapphus vid farmors lägenheter.. så jävla hemskt.. Det var blod utanför där också, och min lilla Ella har varit och slickat i de. Först levde han, men nu har han tydligen dött! Det känns så konstigt att det händer där, jag var ju fan där i förrgår när jag sov hos farmor. Dom har heller inte hittat mördaren.

Läs själva:
http://vk.se/senastenyttart.jsp?article=232334&categorylist=10,4,6,32,39



Det här har inte med saken att göra men.. imorrn fyller jag år!!


Träning

Idag hade vi en rolig träning! Vi fick göra egna program! Haha, dom skulle innehålla bygg, dans, ramsa och hopp (som ett vanligt program då). Haha det var jättekul! Nästa träning ska vi visa upp dom tror jag, för vi hade inte tid för det idag. Fast jag kom på att jag inte ska fara på nästa träning, jaja dom överlever utan mig! På torsdag är nästa träning, och då fyller jag år.


Min byggrupp! Jag är basen som inte syns så mycket.


Jag hade roligt i bilen påväg hem.

plugg

Har inte haft tid med bloggen idag, usch vad mycket jag har pluggat! Vi har historia prov imorgon, och för en gångs skull kan jag någonting. Ikväll har jag bakat min tårta också, hehe längtar tills torsdag då jag ska äta upp den också! Det blev en glasstårta, spännande! Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig.. jag kommer nog försova mig imorgon annars.

Borta

Kommer inte skriva på ett tag nu, för jag ska fara till stan och äta, sen på träning och sen ska jag sova hos farmor. När jag kommer hem från skolan imorrn ska jag skriva! Nu blev de bråttom!

Morfar

Idag fyller min morfar år, så vi ska fara till dom och äta smörgåstårta senare idag. Det blir mumsigt. Jennifer ska väl förmodligen också dit, så de blir skoj. Jobbigt att gå dit.. det är ju snö överallt och säkert oplogat. Äsch, det är mysigt när det knakar under skorna.


Nu är det bara 4 dagar kvar tills 17år!

Benvärmare

Jag beställde just hem mina kära benvärmare, dom är så fina! Jag hade skrivit upp dom på min önskelista kom jag på nu.. hoppas jag inte får dom! Haha, jaja, dom är så fina så jag kan ta flera par av dom :)


Busiga Ella

Ella älskar verklingen snön.. tyvärr.. Jag var precis ute med henne, och hon busade omkring och sprang som fan i snön! När vi sen kom in fick hon spring i bena, och sprang runt i hela huset och snöade ner överallt. Uschusch, snön fastnar så lätt under magen på henne.



Snöigt!

Idag har det snöat mest hela dagen och Ella har fått träffa kisse. Igår kom My, och vi satt och såg på familjen i hey baberiba! Hon jobbade idag, så hon tog bussen in till stan imorse. Hela familjen är borta nu, och pappa mördade en älg idag :( Det här inlägget blir bara osammanhängande.. haha jaja, jag lägger in bilder från idag.





Fredag

Skönt med fredag! Veckan han gått himla fort, även fast vi har haft massor med prov osv. Men det känns bra. Dansen idag gick himla fort som den alltid gör, men det är ändå kul! Vi hade mördar styrka, haha helt sjukt. Men vi blir starka nu, det är ju tur. Sen hämtade jag Ella bella och åkte hem med henne på bussen. Träffade vikkan där också! Ella satt och stirrade på allt och alla, haha hon är så söt. Men nu är mat dax, det blir min favoritmat- Mammas super kyckling!

Jennifer design

Nu har jag gjort en design till Jennifer, igen! Haha förmodligen kommer hon vilja ha en ny snart, som vanligt? ;D

1 vecka kvar till 17!

Ingen träning

Nu känns det super skönt, alla jobbiga uppgifter är klara och snart är det helg. Ikväll ska jag inte göra någonting, bara ta det luuungt! Nu har vi haft massor med uppgifter och prov, sen helt plöstligt har vi ingenting. Dessutom är Andrea sjuk, så vi ska inte ha någon träning ikväll. Det känns ändå skönt, jag ska sova!

Det är också bestämt att jag ska ha cheerleading på gympan! Haha ändå kul!

Kanske världens sötaste?




Öppet hus

Dans uppvisningen är nu klar, och den gick väl sådär. Jag kom av mig lite i den sista dansen.. och jag kom också på att jag ALLTID har snurrat åt fel håll på ett ställe, hm. Men jag har rätt så mycket bilder från dagen, då My tog min kamera hela tiden, så här kommer massor:

Ettorna:



Vi:








Dansuppvisning

Vi slutade tidigare idag, så jag kom hem en hel timme tidigare, sköönt! Nu blir det massa plugg och packning. För efter kvällens träning ska jag fara direkt till farmor och sova, sen imorgon ska jag vara kvar efter skolan. Vi dansare ska dansa på öppet hus på skolan. Precis som vi hade förra året.  Kameran hänger med överallt, så förmodligen kommer det lite bilder imorgon!

Nu måste jag in i pappas garderob och hitta kläder.. haha vi ska ha svart byxor till dansen, och de får inte vara mjukisar eller jeans?! Huh, hoppas jag hittar något..

Gina

Yess, jag kom hem med en påse! Ett skärp och ett linne, båda från gina!



En sväng på stan

Sitter i skolan och har precis slutat. Vi hade nyss tyska, då körde vi yoga.. hahah men det var roligt! Nu väntar jag på Erica som slutar kvart i, alltså typ nu. Vi ska gå på stan en sväng! Jag har fortfarande pengar som jag känner mig tvungen att slösa, hoppas jag kommer hem med någon påse!

Nu smsade erica mig, och vi ska dra nu!

Cheerleading spel

OMG! Det har kommit ett cheerleading spel till wii! JAG VILL HA DET NÄR JAG FYLLER ÅR SÄGER JAG BARA!

Fast grejen är ju den att, förmodligen kommer det vara cheerleading där snygga tjejer står och viftar med pompoms. Alltså blir det ännu mera fördommar.. Men man kan ju hoppas!


Cheerleading och middag

Kom precis hem efter en lagomt jobbig träning, mina ben skakar och jag har fått ont i magen. Vi hade kondition, usch och fy. Men det behövs ju tydligen! VI fick iallafall bygga roliga saker, skojskoj!!


Innan träningen var vi på middag hos farmor, mycket gott. Det roliga var att innan vi kommit till farmor hade jag och pontus redan kommit på att vi skulle äta potatisgratäng, fläskfile, beasås, sallad och bröd. Vi kom tillochmed på att vi skulle dricka julmust till, haha. Vi fick också kladdkaka till efterrätt, mums.




Biobiobio

Bion var bra, igen! Såg high school musical 3. Det enda dåliga var att den var dubbad! Haha vi trodde den skulle vara på engelska, men helt plötsligt började dom prata svenska, men jaja. Biosalongen var minimal dessutom! Haha, jättegullig! 

Jag tog med min kompaktkamera.. den suger xD



Nu drar vi vidare mot farmor för att äta. Har tillochmed fixat till mig, haha.

Dagen

Idag blir det bio med Jennifer, hennes mamma fixar gratis. Vi ska se high school musical 3, igen då. Jennifer har inte sett den än, och det är ju gratis vafan! ;) Ikväll ska vi fara på farsdag middag hos farmor, sen direkt efter det ska jag fara på träning!! Jag är riktigt taggad på alla träningarna, bara för att vi har världens bästa lag!

Gamla bilder

Sitter på en annan dator nu, och på den finns det massor med gamla bilder.. haha jag kommer nog ångra det här men, jaja jag lägger in några!



Jag och My.. hm, de här var nog i nian.


Gulliga kusinerna.


Snyggifer!


Jag och My på avslutningen i 7an, gillade jag kanske rosa? xD


My är coolast som vanligt.


Jag och Malin på konfirmationen.


Jag, Jennifer och hennes katt.


Dom här bilderna är bara sjuka, HAHA! Den här är minst farlig, jag och Jennifer.


När jag fyllde nåt.. kanske 13? 14? haha ingen aning!


Petter, anki och Jennifer! Hahahha!


HAHAHA! Jennifer!


Jag.. haha.


Brorsan och kusinen, SMÅ!


Jag och pontus i finland.. hm, det var väl i 7an skulle jag gissa.

Spagge

Jag hade roligt..



yess

Bra jobbat ida! Jag har precis jobbat med två skoluppgifter- på en fredag! Det är inte likt mig. Dessutom skickade jag ett mejl till min spanjor som vi ska mejla med, hade helt glömt bort henne, stackarn! Det känns skönt nu iallafall, även om skoluppgifterna inte är klara än, men går frammåt! Var bara tvungen att säga de ;)

Lagstämning

Hade en träning idag igen. Den gick bra. Måste bara säga att Stämningen i laget är verkligen super nu, och det känns hur bra som helst! Det känns som att jag bara går omkring och skrattar hela träningarna. Ih, då blir man peppad på att träna också, vi är på gång! Vi körde lite mer avancerat idag också, toss osv, roligt!

Längtar tills DM och SM, då vi ska åka iväg med laget, kommer bli super! EM kommer också bli skoj, då ska jag fara med My! =) Undrar bara vars det är? VM hade ju också varit roligt att fara till.. haha fast de är i Tyskland.


Cheerleading film

Har gjort en film om cheer laget. Bilder och filmer från träningar och tävlingar osv. Låten brukade vi jämt ha på träningarna förut, och nu har jag suttit och sjungit på den hela dagen.


Cheer

Lägger in bilder från träningen igår, då fick jag vara sidobas. Det var svårt! Nu har 3st miniorer börjat i vårat lag nu, för dom andra i miniorerna ska köra stunt. Dessutom kom det 2 tjejer och kollade på igår på träningen, och dom verkade taggade och ska komma tillbaka!!







Fika

Sitter i skolan och väntar på att Erica ska sluta, vi tänkte gå och fika nu efter skolan. Min grupp var så bra på svenska lektionen att vi fick sluta en halvtimme före alla andra! Nu kommer hon, och nu ska vi fika!

Önskelistan

Önskelista inför födelsedagen:

1. Hårförlängning (ÖNSKAR MIG MEST)
2. Presentkort (Gina, hm, kicks, bikbok, nicole, rut mfl)
3. Kameratillbehör= Presentkort på någon sån affär.
4. PENGAR
5. Flytta hemifrån saker. (Eller.. presentkort där med! Bara jag som vet vad jag vill ha)
6. toffel ugg
+ En lägenhet i stan!!!!!!


Lär väl komma på mer snart..

Julklappar till Ella?



Allt kommer HÄRIFRÅN.

Skola

När man har slutat skolan för dagen, är man inte van vid att det ska vara kol svart ute. När vi slutade idag, gick jag ut och såg knappt vars jag satte fötterna, det ska inte vara så! Hatar när det är mörkt ute, iallafall när man själv också är ute.  Annars kan det vara rätt så mys! Skoldagen var slapp, hade bara engelska, då satt vi dessutom bara och körde ett spel, kan det bli bättre? 


Och jag jobbar på en önskelista ;)


Sovmorgon och jul

Nu är lovet så gott som slut. Men då är det skönt att vi har en jättelång sovmorgon imorrn, börjar 13:15! Blir skönt, hela den här veckan har vi dessutom bara ett block, så det lär bli fler sovmorgonar. Sen kommer vi säkert få kortare dagar. Gud vilken skönt start det blir nu efter lovet!

Nu längtar jag till julen, det är så mysigt. När det är mörkt ute, och man sitter med tända ljus. Sen att handla julklappar.. och att få julklappar! Åh jag vill ha jul! Men jag fyller år före julen, så jag får tagga det istället! Det är ju faktiskt bara 18 dagar tills min födelsedag. Måste skriva upp allt jag vill ha, hehe.

De bästa i vänner




Spring

Ett klipp på Ella från förra veckan.. Hahaha, försök att inte lyssna på mitt skratt.. haha jag hatar de xD


Kaaallt

Jag vet inte hur många gånger jag har trott att det är söndag idag, och det är så skönt! Hela tiden tänker jag att det är skola imorgon. Men de äre ju inte!

Idag har det varit ännu en lat dag, eller dagen har nästan just börjat.. men det är slappt. Är mindre sjuk idag, tror jag. Svin kallt ute iallafall, verkligen! Imorse skulle jag gå ut med Ella, hur kallt som helst! Då hade jag ändå mer kläder än vad jag brukar! Dessutom är snön fortfarande kvar, varför?! Haha det känner konstigt att kolla ut och se vitt!

RSS 2.0