Middag och Mysan

Nu är My här, hon ska sova hos mig, och gissa vad vi ska göra? Jo, vi ska spela sims och äta ben&jerrys, höhö.

Min familj kommer hem idag, och jag ska vara snäll för en gångs skull, och göra en middag till dom! Jag känner mig skit snäll, haha jag har nog aldrig överraskat dom förut!

Jag ska skriva längre en annan dag

Stan och bort med edit

Igår hade vi träning, jag gjorde illa mitt knä! Eller jag gjorde ingenting, bara tränade, och nu kan jag knappt gå på knäet, fy! Jag skriver bara en snabbis nu, för jag ska göra lite mat innan edit ska hem, de kommer och hämtar henne vid 11 tiden.

I onsdags var jag på stan och handlade! Det känns skit skönt! Jag köpte en svart body, solglasögon, paraply örhängen och ett linne som var på rea, det kostade bara 25kr! Jag vet inte om jag orkar lägga in några bilder på det xD

Nu blir matlagning

Vart tog våren vägen?

Igår var det ett himla fint väder, nästan all snö var borta, eller man kunde iallafall gå på asfalten, men vad händer?

jo, det HÄR händer:
image377

Farmor och byxor

Jag sitter hos jennifer med Edit nu, vi har haft fullt upp med allt simsande så jag har inte haft tid att blogga, och jag har inte heller haft internet, det kanske förklarar saken bättre.

Idag ska jag följa med farmor till droskan, vi ska äta tacobuffe. Jennifer ska också följa med, för vi ska sova över hos farmor efter det, sen i morgon ska vi gå på stan! Jag ska köpa massor av saker, och inte tänka på att jag kommer bli fattig!

Jag måste också berätta att jag har hittat mina cheerleader byxor, jag vet inte om ni vet att dom har varit borta, men det har dom! Och dom har varit hos My! Haha. Jag fattar inte hur dom kan vara så underbara, på SM ska jag LÄTT köpa minst två par till, om dom finns där iår igen vill säga.

Jag lär inte skriva så mycket nu i veckan, men man vet aldrig!

Nu är jag ensam hemma

Att läsa bloggar jag faktiskt ganska jobbigt, när man har varit borta i två dagar! Jag låg efter hur mycket som helst överallt, men nu har jag suttit här i en halvtimme och jag har inte ens gått igenom alla! Haha, det är så jobbigt att läsa bloggar när man ligger efter, men helt underbart när man är hemma, alltid så roligt att läsa om alla andra ;)

Ja, jag och My har ju sovit i deras affär, i två nätter, när jag kom hem släpade jag på alla väskor, påsar och sovsäcken, och självklart slår jag i skallen i dörren! Det gjorde skit ont, jag har fortfarande ont! Men jag gick och hämtade Edit hos moster, då blev det bättre. Hon är så söt när hon är glad, hon bara hoppar omkring och viftar sönder med svansen, då blir man glad! För er som inte vet det, Edit är en hund.

Familjen åkte iväg imorse, hehe skönt! Dom ska till fjällen med Edits familj, men jag och Edit blev kvar hemma. En rolig sak är att, den andra familjen egentligen skulle fara imorgon, men dom for idag! Haha det betyder, att dom kommer komma fran dit före min familj, men det vet inte min familj! Hahaha fattade någon det där? Men hursomhelst, det kommer bli roligt! För Edit familj ska överraska min familj, och nu hoppas jag att min familj inte läser det här, för då är hela grejen förstörd ;)

Nu måste jag gå och göra något att äta! Undrar vad det blir, jag har myyyyycket att välja på, hehe.

Klippt mig och sova över

Idag har jag klippt mig, och varit i skolan (FRIVILLIGT!!), och efter den frivilliga skolan gick jag och My en snabbis på stan, inget köpt, förutom mat.

Ikväll är det träning, och efter den ska jag till Mys affär och sova där i två nätter, så förvänta er inte att jag kommer skriva på ett tag ;) haha. Men jag ska till farmor och äta imorgon, då kanske jag hamnar vid datorn. Jag har just hett in bilder på datorn, här kommer några:

Min nya frilla:
image375

Jag och My skulle spela sims en kväll..
image376

ojdå, det blev bara två bilder!

Mentorskap

Nu har vi mentorskap i skolan, då får man göra vad man vill, det är rätt så skönt, sen är det lunch och tyska och dans.

Igår hade vi träning, och nu har jag flera blåmärken på armarna, haha, ja behöver jag säga att vi tränar på nya saker till cheerleadingen? ;) Nu längtar jag bara tills vi får dräkterna, haha jag kommer inte vilja ta av mig den när vi har fått dom! Men dom är ändå sjukt sena, imorgon har det gått exakt 1 månad sedan de hade lovat att vi skulle få dräkterna, förstod någon det där?

Nu kommer jag inte på något mer som jag kan skriva!



Jag som trodde att jag hade pengar

Nu ser jag att vi måste betala Cheerleading terminsavgiften snarast, jag som trodde att jag skulle få behålla mina 1000kr nästa månad, men ack och ve, 900kr av de måste gå till Cheerleadingen, som vanligt. Men det är ändå värt, för cheerleading är så roligt! :)  

Hotell?

Mysan ska opereras vid Stadion, så jag har kollar några hotell som ligger typ där (det här är mest för My, men ni andra får kolla om ni vill, ni kan också få ge tips om hotell i stockholm;) )

Hotell i stockholm:


1,5km från stadion, 699kr/rum utan frukost


1,6 km från stadion, 965kr/rum med frukost ( VÅRAN FAVORIT, fast de som har bott där har sagt att frukosten var dålig, och toaletterna var ute i korridoren, men vi kan nog stå ut?)

1,4 km från staion, 1299kr/rum med frukost

0,9 km från stadion, 1245kr/rum med frukost

1,8km från stadion, 1590kr/rum med frukost

Stockholm

My är överlycklig, så jag är överlycklig! Hon hade haft grymt kul i stockholm, och shoppat som fan! Hon ska opereras senast i Maj, OCH DÅ SKA JAG KANSKE FÅ FÖLJA MED! Det hade varit det mest underbara som jag vart med om, fyfan vad roligt vi skulle haft!

Nu ska jag kolla upp hotell i stockholm, för vi ska ju såklart sova över där ;)

Underiderad och hungrig

När jag var liten sa jag underiderad till intresserad, alltså, underiderad?! Men jag var faktiskt ganska smart, för tänk undra+intresserad, hahah ja, jag tyckte det var ganska roligt ;)

Snart kommer pappa hem med hamburgare, haha fan vad onyttigt! När vi väl äter onyttigt, så är det alltid innan en träning, det är rätt så jobbigt men nu är jag så sjukt hungrig att jag inte bryr mig!

MY LEVER

MY LEVER!!!!!!!!!!!!!!!!

Och operationen blir av, senast Maj tilloch med!! Fan vad kul! Nu vill jag ha hem henne, hon skickade ett sms, men jag kan inte svara, för jag har inga pengar! ÅHH :( Jag vill svara på hennes sms, fråga fråga fråga, hon är ju fan i Stockholm, det här är stort!

Redovisning och MYYYYY

Nu har jag precis haft tyska redovisningen, den var faktiskt inte så farlig som jag hade trott. Fast jag sa fel, och blandade ihop allt. Men jag fick ändå VG+, så jag är rätt så nöjd iallfall! Nu är det bara Matte provet kvar idag, det känns typ bra. Hoppas bara det känns bra på själva provet också, jag vill verkligen gå VG!

Nu vill jag veta hur det går för My, det är för henne jag är nervös nu! Jag vill att hon ska komma hem, och jag vill ha LOV! Men snart så kommer de. Bara ca. 2 skoldagar kvar, eller 3, jag måste ju fara hit till skolan på torsdag för att jobba med någon uppgift som läraren ville att jag skulle skriva mer på. Men då kan ju jag och Mysan fara på stan eller något efter det, vi kanske kan fara till maxi och köpa Ben&Jerrys? Den här gången borde vi köpa 3st var! Hehehehe.

My i Stockholm

Nu är My i Stockholm. Jag mår värsta dåligt för att jag inte sa något innan hon for :( Inte ens ett hejdå, men vi hade ju inget internet och inge pengar på mobilen :( Men jag hoppas att det går bra för henne där nere, hoppas du får gå på stan och hitta massor av roliga saker och ha lite roligt! :)

Inget internet och hurtigt

Någon håller på att grejsa med vårat internet, så det funkade inte igårkväll, det kommer nog inte funkar ikväll heller så jag får väl skriva i skolan.

Idag har vi redovisning, matteprov och inlämning, jag känner mig ganska taggad, ne! Men jag gjorde ganska mycket läxa igår faktsikt, men det var bara för att jag inte hade något internet.

Jag var faktiskt otroligt hurtig igår
1. Jag gjorde massor med läxa
2. bortstade tänderna i 10min
3. Läste jättemycket i en bok till svenskan.
4. Jag gick skitlångt! Fast det var på Gympan, men iallafall!

Photoshop är skoj

När man har tråkigt är det skit roligt att sitta och hålla på med photoshop. Det är verkligen super kul, jag önskar bara att jag var lite bättre, men jag gör det bara för att det är så roligt.

image359

Stank och cheer

Alla här brukar säga att Obbola (där jag bor) stinker, för att vi har en fabrik som släpper ut något typ 2 gånger/år. Och idag är en sån där dag, det stinker verkligen! Jag tror jag aldrig känt någon äckligare lukt, det måste nästan vara något annat, för det luktar typ som sopor blandat med spya, ja ni kan ju tänka er själva hur det luktar.

Jag kom precis hem från träningen, det gick väl rätt så bra. Vi ska träna svin hårt nu inför SM, och alla är as taggade! Vi möter bra 2 lag, och dom ska vi klå ;)

Jag har upptäkt att jag är rik, okej inte så jätterik, men jag har pengar! Eller jag får pengar om typ 1 vecka, eller 2. Dom pengarna behöver inte ens gå till Cheerleading! Så himla skönt det kommer kännas! Haha.

snart kommer dräääkterna



Sims sims och sims

My har precis farit hem, och idag har vi spelat hela dagen. Jag behöver säkert inte säga att vi spelade sims, haha. Vi såg på melodifestivalen igår, jag tycker iallafall att rätt låt vann, vad tycker ni? ;)

Ikväll har vi träning, och våra dräker är snart pågång, skit vad jag längtar!!! :D

JAG VANN

Åhh! Jag har vunnit en tävling! Nu är jag helt överlycklig!!!!!!!!!!!!! Jag vann en ögonskugga (TEAL, som våra dräkter!) från makeupstore!
Här vann jag!! Tack tack tack tack så mycket!! :D

Ikväll ska My förmodligen komma, vi ska vara ensam hemma och tjocka oss som vanligt, haha. Sen blir det såklart melodifestivalen, kung! Haha hela kvällen kommer jag gå omkring och le, nu är jag GLAD!

Melodifestivalen och SIMS

Nu är det fredag igen, för er som inte visste det. Känns bra med helg, även fast jag förmodligen bara kommer sitta med sims hela helgen, sen ska jag ju se melodifestvalen såklart! Vem tror ni vinner?
 
Så här tror jag resultaten kommer bli:
1. Perelli
2. Amy
3. BWO
4. Linda
5. Rongedal
6. Sanna
7. Sibel
8. Christer
9. Frida

Egentligen är det bara helt vilda gissningar, vissa låtar kommer jag inte ens ihåg, haha. Men det är bara roligt att se hur många rätt man hade sen ;)



Nu ska jag springa över gården till Jennifer, där jag ska............ trumvirrvel........ SPELA SIMS SÅKLART!

Tråkigt

Jag har inte orkat blogga idag, jag är bara så sjukt trött! Har också ont i huvet och är yr, så jag for inte till skolan idag. Jag skulle säkert kunna somna hur lätt som helst om jag gick och la mig, men jag orkar inte istället ska jag sitta här framför datorn och sova!

Jag har just ätit också, känns som att jag ska explodera, fy!

hungrig

Sitter i skolan och är skithungrig! Vi har en lektion kvar innan lunch, åh jag måste ha MAT! Sen när det äntligen blir lunch ska vi gå till droskan, mums!

Efter lunchen har vi ett tyska prov/test/förhör, ja, jag vet inte vad det är, men vi ska skriva en dialog, usch vad jobbigt, jag vill hemhemhemhemhemhem!

orkar inte

Jag orkar inte gå och lägga mig, jag orkar inte gå upp imorrn, jag orkar inte sluta spela sims, jag orkar inte att jag är svin fattig, jag orkar inte göra läxa, jag orkar inte alla prov till nästa vecka, jag orkar inte vänta till påsklovet!!

gonatt!

Sims lov och blött

Jag känner att jag inte skrivit på ganska länge nu, eller 1 dag. Nu sitter jag i skolan och vi har inte börjat, så jag kan ju lika gärna skriva några rader.

Igår satt jag och spelade sims hela kvällen, roligt liv, jag vet! Jag är helt beroende av sims nu, ibland får jag vissa perioder då jag spelar sims hela hela hela tiden, jag är nog i en sån period just nu. På påsklovet ska jag och Edit vara ensam hemma hela lovet, då blir det förmodligen en hel del sims med Mysan! Självklart ska vi ha Ben&jerrys då också.

Inatt drömde jag en dröm om att jag tog ett par skor, som inte läkte in vatten! (Igår var det sjukt blött här, och mina fötter badade i skorna hela dagen). Jag tog skorna idag, och jag är inte blöt! Haha jag tycker det var ganska roligt, även om det inte är blött ute idag, haha.

fattig

Den här månaden har jag 800kr, av dom ska 500kr gå till tågresan, 150kr är jag skyldig pappa, 100kr är jag skyldig farmor, 180kr ska jag betala för framkallningarna+ att jag har tappat bort 100kr! Shit vilken lyckad månad det här kommer bli!

DM domarprotokollen

Ja, nu har vi fått se domarprotokollen från DM som var förra helgen. Vi hade fått 10% avdrag, för att topparna dunsade ner i mattan efter ett bygg. Och som alla i laget kände, så fick vi mycket mycket mer poäng på Mixed än Sr A, om vi hade tävlat som vi gjorde i Mixed på Sr A, hade vi kommit 2a!! Fast det hade inte kännts så bra, för då hade inte Northern gått vidare till SM, och vi hade gått vidare i två klasser, så det var ju bra att vi kom 3a ;)

Efter träningen idag hade vi ett möte om SM, och vi kommer åka tåg dit. Northern hade tänkt åka samma tåg som oss, men det var fullt, tråkigt! Vi fick veta att tågbiljetterna kommer vara sjukt dyra också, 1042kr dit och tillbaka, fy vad dyrt! Tur att jag har en pappa som sponsrar, hehe.

Lite bilder och tjockis

Nu har det varit en himla dålig uppdattering här, det är för att jag suttit och varit en ballong med My, haha. Vi har spelat sims i två dagar nu, fast vi har ju sovit också. Vi är så sjukt tjocka också, vi har ätit 3st Ben&Jerrys, chips och ännu mera chips, massa dricka och nötter, det är allt jag minns. Men vi var ju tvungna att gå lite också, så vi gick till brevlådan och postade en lapp från DM, haha jag är så snabb, vi fick den för en vecka sen. Det var den här lagkortsgrejen vi skickade in, längtar tills korten kommer! haha, då läggs dom upp här kan jag lova ;)

Jag har laddat in bilder på kameran så de kommer här:

Tog kort på Teven, det var från nyheterna när vi var med, haha.
image352
image354

Sen har jag fått mina piercingar från Modeaktuen som jag vann en gång, tror jag ska sätta in någon av dom nu!
image353

Tjock kväll

Här kommer ett inlägg, som för första gången på flera dagar, som inte handlar om Talang 2008 eller cheerleading.

Idag har jag vart på stan, skulle in och fixa linsgejer, och bussarna gick konsigt så jag var tvungen att gå på stan. En ganska bra sak var att jag glömde "ta-ut-pengar-kortet" hemma (jag har glömt vad det heter), så jag kunde inte köpa något vilket var himla bra för min ekonomi! Det var tänkt att jag skulle till Maxi efter optikern, men jag ska åka upp med mamma och pappa ikväll dit. Jag och My ska köpa Ben&Jerrys där, hehe det är ju 3 för 125, man måste ju passa på! Ikväll ska jag och My vara grymt tjocka med Ben&Jerrys, chips, dricka och såklart, datorerna med sims 2. Det var nog ganska tur att jag fick gå på stan och röra mig lite, fast i slutet av veckan kommer jag väl ändå se ut som en ballong!

Nu ska jag gå och möta My, som är påväg hit. Oj, juste! Jag glömde säga att Edit också ska sova här ikväll, det är ju skit bra, för henne måste man gå ut med ;)

Talang

Nu lägger jag mest bara in bilder här på bloggen, och nu kommer ännu mer! Haha, jag är bara tvungen att lägga in de här, jag tycker om dom! Bilderna är från sista talang dagen, alltså när inspelningen var. Man ser oss när vi hänger bland alla coola talanger :)

Här kommer de:
image336
image337
image338
image339
image340
image341
image342

Tv4

Kolla in den här länken: tv4nyheterna.se/2.139?videoId=1.312138 (klistra in den)

Vi är med på nyheterna där, en bit in i programmet.

Inspelningsdagen- Talang

Nu är jag äntligen hemma efter en låång dag. Jag kan börja med att säga att vi inte får säger hur det gick i talang, men vi kämpade bra och satte allt. Det var då väldigt bra reklam för oss och så :)

Vi har tagit massor av söta bilder med alla blivande talanger. Det var väldigt många små barn som vi pratade med, jättesöta! Så fort jag har fått bilderna så åker dom raka vägen in här på bloggen. Snart kommer vårat bidrag in på hemsidag också hörde jag, så ni får väl kolla in där!

Ikväll klockan 22:15 kommer vi vara med på en intervju på tv4, men jag tror att det är lokalt, så ni som bor här i västerbotten kanske kan se det iallafall. De filmade oss när vi byggde lite och dansade osv, så, det blir roligt att se hur dom har hett ihop det! Haha.

DM pic

Idag gäller det, idag är TV inspelningen! Jag är nervös, de kommer säkert trycka på krysset mitt i programmet, fan vad pinsamt. Efteråt får jag heller inte säga till er eller någon hur det gick, det kommer bli sjukt svårt att hålla sig!

Här är några DM bilder från: http://picasaweb.google.se/utmarken/DM2008Lule?authkey=ZUjUemEgh6w
image326
image327

image328
image329
image330
image331image332


Sen har jag två bilder från Amandas bdb:
image333
image334

Framkallning

Jag har framkallat några bilder, eller några och några, det kostade faktiskt 181kr! Några av bilderna ska in i scrapbooken (som jag nästan inte har börjat med än) och några ska väl in i något fotoalbum!

Jag vill framkalla mer bilder nu, bilder från DM och talang, hih.

image325


Dagens talang

Jag har märkt att jag inte skriver så mycket på bloggen nu för tiden, och när jag väl gör det handlar det om talang eller cheerleading. Men jag ska berätta lite om dagen iaf:

Idag var det ju genrep på idun, talang 2008. Vi gick igenom allt som kommer hända, hur vi ska springa in och ut osv. Vi fick också köra igenom programmet. De gjorde också intervjuer med oss, och sen med bara killarna, haha.

När vi satt där och väntade, snackade vi med en liten cool grabb, han var 10år och skulle dansa! Haha, han var shit söt och pratade värsta mycket med oss. Vi fick också se han dansa, duktig!! Sen var det en liten grabb på 12år, som ägde på att spela synt, han var hel grym! Det ska bli sjukt kul att kolla på programmet på TV sen, då man får se alla.

Vi gick och åt lunch på subway, det var otroligt gott. Jag testade till och med en ny macka (jag äter alltid samma!), den hette typ chicken terriaki (????).

Ja, det var väl det mesta som hände idag. Imorgon är det TV inspelning, och alla är sjukt taggade! Fast jag är rätt så nervös ;) Jag är jätterädd att dom kommer trycka på krysset, och sen får vi inte fortsätta, shit! Men det kommer säkert gå bra! De flesta som aldrig har sett cheerleading tycker att det är häftigt, hoppas de också gör det!


Synt-grabben och dans-grabben!
image319

Han dansade för oss
image320

image321

image322

image323

Evelyn och kemi byggde lite.
image324

Genrep inför talang 2008

Hela det här lovet har jag gått upp vid halv 7 tiden, eller tidigare. Det känns jäkligt bra, haha. Nu ska jag snart in till stan igen, för genrep inför talang 2008, det där kändes ovant. Man säger oftast genrep inför DM, haha. Imorgon är det ju TV-inspelning, shit vad roligt det ska bli! Åh, jag längtar tills det kommer på TV! Då får ni sitta och kolla på oss! :)

Idag måste alla föräldrar till oss i laget vara med och skriva under massa saker, så vi får vara med. Sen ska vi gå och äta lunch på stan!

Här är en bild från igår, när vi var på uttagningen till Talang.
image318


Jag har lagt in lite mer bilder i inlägget där nere "DM", ni kan ju kolla in där om ni vill.

TALANGGG

VI SKA VARA MED I TALANG 2008!!! VI GICK VIDARE TILL TVINSPELNINGEN!! HELT SJUKT!

image313

Talang

Nu har vi varit på en tävling! Det är inte DM jag menar, för vi har varit på talang 2008! :D Hahaha, dom älskade typ oss och filmade oss hela tiden, så ni kan ju kolla på teven sen när det är, vi är garanterat med! ;)

Vi körde vårat program, idag ska dom ringa om vi har gått vidare till teveinspelningen, haha. Isåfall kommer den vara på tisdag, fan vad roligt! Fast det var ju ganska många med, tror jag.

Jag har bilder på kameran, men My har den, så det bli inge sånt!

DM

Nu är DM över för iår. Vi kom hem med 2 guld och 2 brons! Guldena var i Cheer mixed och Evelyns individuella, och bronserna var minior och Senior A.

Hela DM:et var jätteroligt, det roligaste var typ att träffa alla snälla lag! (speciellt northern). Åhh det var så roligt! Men det tråkigaste var att det inte kommer någon DM dvd, har ingen aning om varför, men vi försökte filma de flesta så, hehe.


Här är våran duktiga Evelyn!
image309

image311

Jag längst till höger
image312

image314

image315

image316

RSS 2.0