Sjukt kul!


Eriiiiica

Graaaaaattis Erica som blir 19 idag!!!


Usch vilket väder

Tog mig in till stan en timme före skolan börjar idag, för att köpa med mig en macka från subway. Hur underbart är det inte att äta på subway varje dag, och skolan betalar? Det var tydligen storm ute, så det blev inte så lätt att ta sig dit haha, men jag överlevde. Hela stan är dessutom oplogad, inte kul. Men nu sitter jag i skolan och kollar igenom lite tyska, för vi har läxförhör om 20 min. Jag tror också jag håller på att bli sjuk, och det blir inte mycket bättre av det här vädret!

En lång dag

Hela dagen har jag varit på Umeå universistet med cheer laget. Vi har haft uppvisning där, och fått gå omkring och heja på uniaden som fyller år. Vi träffade även blondinbella! Vi pratade om att bygga lite med henne, och vi skulle träffas senare.. dock träffades vi inte senare, haha. Men jag är glad ändå, för jag är med i hennes blogg!

Blondinbellas bild (här är hennes inlägg med bilden):


Jag tog en (dålig) bild från föreläsningen, som var riktigt rolig! Man ville bara höra mer :)


Efter allt for vi till stan och åt på subway med laget. Juste, måste bara slänga in att vi har fått nya restauranger till skolan, subway och starz, huur niice? Sedan åkte jag till röbäck och var med sebbe någon timme, innan det var träning igen. Jag är heeelt slut nu, ska nog sova snart, efter en dusch.

Ella

Jag sov hos farmor efter en träning nu i veckan, och dagen efter började jag skolan 13:15, sjukt nice haha! Vi for och fikade innan skolan då. Sen fick jag ju träffa ellabellan! Juste, både torsdag och fredag var jag ledig också, så ella bodde här då, sötnosen.



En kväll med mysan

Igår vad jag med min my för första gången på lääänge! Hon tränade miniorerna till 7, så jag for och kollade på. Dom är så sjukt söta, och grymt duktiga!! Hela högen började förra tisdagen, så dom har varit på 4 träningar, sjukt haha!



Sedan for jag och my till affärn och köpte kladdkaka, kakor, grädde, dricka hehe, sedan såg vi på vänner.

Underbara ringar

Jag bara älskar denna stilen på ringar.. Åh kan någon köpa åt mig?





från bettiesgalleria

Bakning och Cheerleading

Idag hade jag bara en lektion, kändes väl sådär lagomt värt att åka buss i två timmar, för att ha lektion i en timme. Men jag kom hem tidigt iaf, och då blev det muffinsbak. Igår bakade jag exakt likadana muffins, men de blev inte kladdiga.. och de jag gjorde nu blev perfekta, massa kladd! Jag har även suttit och kollat på made på mtv, det var cheerleading! Jag blev sjukt sugen på att träna då, och det är väl en himla tur att vi har träning ikväll. Sjukt roligt! Vi ska dessutom ha uppvisning nästa tisdag, det kommer bli skoj! Uppvisningar och tävlingar är det bästa med cheerleading, helt underbart!

Spanien

ikväll har jag varit på skolan. Det var öppethus, och jag skulle berätta om spanienresan, kändes dock inte jättevärt, då det inte kom så många haha. Jag och Jonas började planera en resa till Arahal, där vi var på utbyte för snart ett år sedan. Vi tänkte åka ner till Sommarn och hälsa på dom, värsta roligt att träffa dom igen. Hoppas vi kan fara, och hoppas alla andra också vill fara haha.

Varm choklad

Varm choklad är lätt bland det godaste man kan dricka, speciellt med grädde eller glass! Förresten, jag köpte sugrörsskedar på lagerhouse för ett tag sen, sjukt söta!



I en annan del av köping

Just nu sitter jag och kollar på i en annan del av köping. Det är första gången jag ser de på teven nu, men My har snackat så mycket om det, så man måste ju bara kolla in det nu.


Hemavan över nyår

Vi kom hem från Hemavan i söndags (3 Jan). Vi hade sjukt kul, förutom att vi bodde i ett spökhus, men mer om det senare hehe. Resan började i onsdags, med en 6 timmar lång bussresa! Dock var det inte så jobbigt som jag har tänkt, utan gick rätt så fort. När vi kom fram fick vi skjuts till stugan av tanten vi hyrde av. Det hade aaaldrig gått att bära allt som vi hade med oss, iallafall inte för mig ;) Vi kom fram vid middagstid, och resten av kvällen chillade vi mest.

Torsdagen (nyår), åkte vi i backen. Jag var sjukt nervös, eftersom att jag inte åkt på typ 5 år, om man inte räknar med bygdsiljum för några veckor sedan. Dessutom visste jag ju inte om pjäxorna skulle passa, haha. Men allt löööste sig. Jag tror mina fötter domnade bort lite tillslut, så de gjorde inte ont då iaf.



Första dagen i backen.




På kvällen lagade vi middag själva, fläskfilé och kroketter, blev sjukt gott! Dock fanns det väldigt lite skålar i stugan.. så salladen fick vi ha i en pepparkaksburk haha!










Efter alla smällar osv, gick vi hem och la oss. Jag blev lite sur på lamporna som inte fungerade i vårat rum, men som hade fungerat förut!! (Spööke!).

På fredagen åkte vi slalom igen, dock inte så länge, för sedan for vi till after ski.


Här har vi spöket igen!

På kvällen åt vi middag, alla 4, och plötsligt hör vi att något faller i golvet på övervåningen! Fyfan vad hemskt det var, vi gick upp och kollade men inget låg på golvet.. Då vägrade jag vara kvar i huset (kanske de andra också? haha), så på kvällen gick vi upp till hotellet och spelade biljard och pingis.

Innan vi gick iväg spelade vi lite kort, och byggde haha! Fast dom bilderna har moa.


På lördagen sov jag och Sebbe ganska länge.. så vi åt lunch innan vi for till backen. När vi satt där och åt, föll helt plötsligt en sop ner från kroken där den hade hängt! Fyfan! Återigen vägrade jag vara kvar i stugan, så jag fick sminka mig vid skiduthyrningshuset..




På kvällen blev det film, och lite städning/packning.

På söndagen sov vi läänge, för jag orkade inte åka i backen igen, hehe. Därför städade vi undan lite, tog en promenad och packade klart, för att sedan ta bussen hem.





(Säg till om ni vill att jag ska ta bort någon bild!)



Virussss

ojojoj vad längesen jag skrev nu. Började skriva ett inlägg om hemavan för flera dagar sedan, sen fick jag virus på lilldatorn.. Och det var bara på den datorn jag hade bilderna, men som tur var kunde jag rädda dom. Tydligen har mitt förra virusskydd gått ut, och då kom det massa virus direkt, sjukt irriterande. Men jag tror att jag har något skydd nu, haha. Nu ska jag fortsätta med inlägget om hemavan.

RSS 2.0