Skoj bilder

På träningen idag hade vi en ny Frida, alltså har vi 3st fridor i laget nu! Hon var med och körde, och jag tror hon vill fortsätta. Hon var med och byggde, så jag satt och tog lite kort då:



Miniorer:




Jag kan inte låta bli att skratta åt som här bilderna på mig och johanna:







Jennifer






Bilder från helgen










Bortskämda och buss

Hade en kort dag idag, skönt! Dom här två veckorna när vi inte haft block har varit sjukt härliga, men nästa vecka kommer bli jobbig däremot. Då kommer vi väl börja 8:25 och sluta 15:45 istället för att sluta 11 som idag.. Haha oj så bortskämda vi har blivit.

Som jag sa, slutade jag 11 idag. På bussen hem satt det två fullisar och skrev och pratade. Det  var ganska roligt att lyssna. Den ena tjatade hela tiden på den andra att den måste skaffa ett liv, och den svarade ungefär: "Ja, det hade vart trevligt".

En till födelsedag

Igår var det min kusin, och idag min mamma!


Kalas

Min lillkusin fyller 9år idag, tror jag. Så vi var dit och fikade tårta. Fast jag missade bussen och kom 30min försent. Då hade alla redan ätit tårta. Den var god iallfall.





Var på stan och köpte en kajal och ett presentkort. Kajalen är super bra, det var My som tipsade om den och det är verkligen bra! Det är isadora.

Provträning

Kom precis hem från provträningen i cheerleadingen. Vi hade 2st nya som var där och testade, och det lät som att båda ville fortsätta! Fast vi behöver ännu fler, så vi kommer väl ha en till provträning. Om ni bor i umeå och vill börja kan ni gå in här.



Tebax, bilder

Har kommit hem från angsjön nu. Det var sista gången för iår som vi var där, skönt! Helgen var väl helt okej, gick ganska snabbt ändå. För det mesta stog vi ute och frös. Tur var det iallafall att jag hade systemkameran, hur kul som helst att ta kort ju!






Haha jag tycker den här bilden känns som madicken!


Angsjön

Kameran är fortfarande underbar, och mååånga bilder kommer bli tagna nu i helgen i angsjön. Efter skolan idag ska jag fara direkt dit. Det här blir nog det sista inlägget alltså, på söndag kommer jag hem med en himla massa bilder!

Första system bilderna

Den allra första bilden jag tog med kameran, haha. Jag hade inte kommit på hur man stängde av blixten då.. haha.


Tillslut kom jag på he.





Gissa vilken av bilderna nedanför som är tagen med systemkameran, och vilken som är tagen med min förra kompaktkamera? ;)


Sony och fel

Sitter och hoppas på att batteriet till kameran ska ladda klart nu! Har ju inte hunnit testa den än, då batteriet inte var laddat. Men kameran är ändå rolig! Jag hade tänkt köpa en nikon d80, men det blev en sony 300 istället. Båda kostade nästan lika mycket, och han som hjälpte till tipsade om sonyn. Den har dessutom en skärm som man kan vinkla, och liveview.

Förutom att jag köpte kameran idag, så har dagen varit jobbig! Inget blivit som jag vill.. haha. Jag fick springa i högklackat till bussen, fick springa till lunchen i högklackat, blev ful på skolfotot, tappade ner ett glas som gick sönder, tappade min lins (fast jag hittade den på väggen).. Ja, det är säkert ännu mer som har gått fel ocskå.

SYSTEMKAMERA

<333333333333333333333333333333333333333333333333


ELLOS har kommit!

Kjolen kostade 299kr, fast man fick välja en sak för halva priset, så den kostade bara 149kr nu.


Tröjan kostade 149kr.


När man köpte något för halva priset fick man också en jacka gratis:




Nu väntar jag bara på sjalen som jag också beställde..

Spindel och ånge

För några minuter sedan sprang jag omkring och hade världens panik. För, när jag gick in på toan här uppe, satt det världens största spindel i badkaret! Om någon hade vart hemma hade dom nog skrattat gaanska mycket när jag sprang iväg samtidigt som jag skrek.. uschuschusch, jag tycker inte om spindlar!!

Förresten, min beställning från Ellos kanske kommer idag! Igår var den i ånge, det är väl inte så långt härifrån? Hoppas den kommer idag iallafall.. Ska ju ta bussen in klockan 11, så om det kommer idag hinner jag kanske hämta det innan.

Massor

Efter våran korta skoldag följde jag med My på stan en snabbis. Köpte inget, bara kollar på lite presenter. Vi köpte subway kakor också, dom är bäst. Det blev inte så mycket mer, vill gå på stan snart fast då kommer jag bara handla upp alla kamera pengar.. så jag väntar nog till fredag! Eller torsdag, då ska vi i klassen ändå till stan och fika. På torsdag kväll ska vi sova över hos Erica också, då blire massa film!

När jag kom hem idag såg jag att dom höll på att ta ner kissen i trädet äntligen! Så nu är hon nere. :)


Catarinas

Våran första lektion för dagen börjar 13:15, fast jag ska ta bussen in som går 11 för att träffa Olivia. Vi tänkte ta en macka på catarinas. Det spelar inte så stor roll vilken buss man tar nu, man får ändå sova hur länge man vill. Haha, fast som vanligt vaknade jag vid 8.

Nu ska jag gå till bussen.

Kissen i trädet

Ute på gården sitter det en katt i ett träd. Stackars lilla kissen sitter och skriker och kan inte komma ner. Högt upp i trädet sitter hon också. Dom ska kanske ringa efter något som tar ner henne.


Härliga schemat

Mitt schema för veckan ser ut så här:


Sent

Det blev rätt så sent igår, vi somnade väl kring halv 4. Mamma och pappa var på cykelfest och kom hem sent. Dom var nog vakna länge än oss.. haha. Imorse vaknade vi vid 9.. det blev inte mycket sömn inatt. Det är så svårt att sova när det blir ljust i rummet. Edit (Ellas mamma) sov här också, hon är söt.

Edit med valpar.



Just nu har jag lite överenergi, springer omkring så My blir rädd.. haha.

Dans bilder

På dansen igår stannade jag, My och Fanny kvar i någon timme. Det roliga är att de inte visst om att jag tog bilder, haha..

My försökte lära Fanny att stå på händer..


.. Fast Fanny ramlade och My skällde ut henne.. (fingret)


.."Hur ska jag kunna lära henne?!"..


Men tillslut gick det iallfall!

Cheerleading EM

Cheerleading EM kommer vara i sverige i år! Mysan och jag har redan planerat att vi ska dit, det kommer bli bäst! Dom vet inte i vilken stad det kommer vara, hoppas på stockholm eller göteborg!! :)


Blir så sur

Beställde precis hem lite saker från ellos, självklart glömmer jag bort att man får poäng på gratisbio om man beställer därifrån! Nu har det hänt två gånger att jag har beställt från internet, och om jag hade gjort det via gratisbio hade jag fått massa poäng.. åhhhhh.

Hur som helst, så skulle jag beställa den där fina kjolen. Men nu var det rea, så den kostade bara 149. Fast man var tvungen att beställa för 200 minst, därför hittade jag en tröja och sjal också. Jag orkar inte lägga in bilder på det nu. Hehe jag valde express, så beställningen borde komma i veckan.

Massa om skolan

Provet gick nog bra, hoppas jag. Det var inte så jättesvårt fast inte lätt heller.. Vi hade då mycket tid på oss, och det kändes väldigt skönt. Efter provet hade vi glosförhör i spanska. Jag hade inte tränat någonting innan idag, och ändå hade jag inga fel, iallafall inga som jag kan komma på. Det var skönt. Fast något ännu skönare är att det är heelg! Så underbart! Veckan som kommer nu ska vi inte ens ha några block, gissa om det kommer bli härligt?! Kommer ha ungefär 1-3 lektioner per dag. Veckan efter den veckan är dessutom likadan, skööööönt.


Svenska prov

Hade inte tid att skriva någe mer igår, var helt enkelt tvungen att plugga till ett svenska prov som vi har idag. Huh, våra svenska prov är alltid svåra, eller oftast, så nu blir det att läsa på så mycket jag hinner innan provet. Det dåliga är att vi har de dirket på morgonen.. Usch å fy.. Nu blire bussen!

Tävling hos Lily



Jag är med och tävlar om 2 frisörprodukter hos lily i sammarbete med Forhair.se.
Om jag skulle vinna, hade jag valt de två produkterna på bilden. En lyxig hårspray är verkligen något jag behöver. Sprayen vi har hemma funkar inte på mitt hår, utan håret har en egen vilja och går till sig nästan dirket. Därför öser jag på hur mycket som helt, men då blir det bara kladdigt.. Jag valde också en produkt som skyddar håret och topparna. Eftersom jag försöker spara ut mitt hår (Vill ha jättelångt!!), så skulle den nog vara bra för mitt hår.

Klicka här för att komma direkt till tävlingen.

Kamera dröm

Jag tycker inte om mina drömmar nu för tiden.. visst det är inga mardrömmar, det är drömmar som är för bra! Som inatt, då drömmde jag att systemkameran jag vill köpa var på rea, så jag behövde inte vänta på lönen för att kunna köpa den. När jag sen vaknade trodde jag att jag hade köpte den, usch. Fast nu är det ju bara en vecka kvar tills jag får den, så det är skönt iallafall.


Orientering

På idrotten hade vi orientering, jag och Lena satsade sten hårt och tog alla 10. Kameran fick följa med också, tog lite bilder. Det är ganska hemskt hur gula/röda alla träd har blivit. Hösten kommer så fort, känns som att det var för någon vecka sen det var sommar.. usch.




Pluggandet

Nu vill jag bara att det ska bli helg. Visst det vill man jämt, men nu längtar jag extra mycket. Det är ändå inget speciellt som ska hända, ska väl vara med My. Jag är så less på skolan. Det känns som att även fast man gör läxor hela tiden, finns det alltid saker kvar.. det tar aldrig slut. Nu ska jag plugga.

Iskallt

Imorse var det jobbigt att gå upp. För det första var täcket himla mysigt och varmt, och för det andra hade jag precis drömmt att det var fredag. Hur kul är det att vakna upp till en onsdag då? Man tror att det snart är helg, men egentligen är det halva veckan kvar. Nej sånt gillar jag inte.

När jag kom ut sen, var det iskallt! Måste verkligen köpa en jacka snart..

Hål och äpple

Det var inte så jättekallt ute, men ändå så pass kallt att jag har börjat fundera på att köpa en jacka. Jag har bara en vinterjacka, ingen höst och vårjacka. Efter lunchen idag hade vi ett hål, då gick jag och Erica runt på stan lite, men jag hittade inget. Eller visst hittade jag mycket, men jag köpte inget!

Nu har vi engelska, och vi var nyss på bibblan och skulle låna böcker. Jag ville ha någon känd, som är bra. Men jag hittade ingen, så det blev en random bok. Medans jag satt och letade på datorn efter böcker, kom en tjej helt plötsligt och frågade om jag ville ha ett äpple. Hahaha, det var bara konstigt, men dom kom från någon teater tydligen och gjorde reklam för den.

Kylan

Filmen igår var ju.. öh.. den handlade om möss, det säger nog allt.. Haha, nämen den var lite små söt, sådär som de flesta teckande filmer är. My gillade den iallafall, det var tydligen hennes favorit film när hon var liten.

Just nu är det kallt här, snart börjar det väl snöa också? Jag skulle inte dirket bli förvånad. Usch, snö kan ju vara mysigt ibland, men inte när den kommer för tidigt och smälter bort för sent, den får vara här i någon månad max..

Idag blir det min stickade tröja från nicole, den är mysig:

Utelåst och sallad

Efter en lång och jobbig dag kommer jag hem och längtar tills jag kommer innan för dörren, men vad händer? Någon har inte lämnat en nyckel och har låst.. Tillslut kommer pontus hem, och jag tar för givet att det är han som inte har någon nyckel, men det visade sig att det var mamma som hade slarvat! Men moster hade en nyckel så vi kom in tillslut.

Har ätit sallad idag, det är nog en av mina favoriter just nu. Det är så enkelt, gott och nyttigt. Pontus har nog inte så bra koll på det här med sallader. Jag gick ner, och där stog han och gapskrattade åt en ostbit som hade smält, och jag frågar varför i hela friden han har kört salladen i micron. Han svarade: "Ska man inte det?!" Ja, det säger allt om honom.

Nu ska jag gå till My och kolla på en film. När My beskrev den sa hon: "Den är jättehemskt och sorglig.... den är tecknad.."

Spanien på utbyte

Det är nu helt bestämmt att jag ska till Spanien på utbyte. Alltså kommer det en spanjor hit och ska bo hemma hos oss också. Känns lite nervöst att fara och bo hos en helt främmande familj, men dom är säkert snälla! Desstuom kommer vi åka på vårtermini, kanske i Maj/april? Fast då kom jag på ett probem, tänk om spanjoren kommer hit när jag ska på SM/DM? Ska den följa med då? Haha, och varje gång jag har träning, ska den sitta och kolla på då? Det är kanske inte det roligaste om man inte är så insatt i cheerleading.


Från tjuvlyssnat

HAHAHA! Måste bara lägga in den här från tjuvlyssnat:

Tjej 1: Jag var och såg Wall-E häromdagen. Jag gillar att gå på bio ensam.
Tjej 2: Jag gillar också att gå på bio ensam.
Tjej 1: Gör du? Då kan vi väl gå tillsammans?!

Mentorsamtal

Nu har vi vårat första mentorskap för 2an. Precis som i 1an, pratar man med sin mentor och medans man inte pratar får man sitta i klassrummet och jobba med saker man ligger efter i. Det är en jättebra timme, fast nu är det så tidigt så jag har inte hunnit ligga efter i något än.. haha. Men det finns alltid saker att jobba med. Ser nu på en lista att det är jag som har samtal sist, så nu får jag jobba hårt med skolsaker! Kommer nog kolla igenom tyska glosorna som vi har förhör på sista lektionen. Om jag har lite att göra kanske jag börjar på en ny design också? Vem vet!




En fin kjol

Jag har hittat en kjol som jag vill ha, tror jag ska beställa den efter att jag köpt systemkameran. Då vet jag hur mycket pengar jag har kvar osv.


299kr från Ellos.




















Namnsdag

Idag har jag namnsdag, såg jag nu när jag loggade in. Varför har vi namnsdagar egentligen, känns lite onödigt, haha. Det är aldrig något vi brukar fira, brukar ni?

Tjuut och chiips

Ella är nästan lika klantig som jag. Inatt vaknade jag av att hon tjöt som aldrig förr, så såg jag att hon hade fastnat mellan väggen och sängen.. haha, hennes tjut hördes i hela huset också, för min lillebror kom in och undrade på som hände, haha. Sen vaknade jag igen nu på morgenen av att någon satt och slickade mina fötter, haha. Då vare bara att gå ut med henne.

Jag och Jennifer satt och nördade oss med datorerna hela kvällen igår, haha. Vi satt i varsitt rum med varsin dator hemma hos henne, och hade webb med varandra, det är roligt de! Haha. Cheese chips hade vi också, det måste vara dom godaste chipsen jag någonsin ätit, helt perfekta! Fast om man får räkna in ostkrokar som chips, så är ostkrokar det bästa.

Ella älskar att sova i mitt rum, för det finns alltid massa kläder att sova på.. haha.

Ella hem

Har fortfarande ont i fötterna sen igår, då hade hade mina nya skor hela dagen. Men det är sånt man får tåla, haha. Idag ska jag göra svenska prov iställetför att ha spanska, skööönt. När vi slutar ska jag vara med My, vi ska ta med Ella och åka hem. För Ella ska vara hos oss i helgen, sötaste vovven. Hon har blivit jättestor nu också, ser ut som värsta lurviga björnen.

Nu ska jag ha matte.

Träning

Hade träning ikväll som vanligt. Hahaha det känns verkligen som att vi har träningar hela tiden. Men dom är roliga iallafall, nu är vi inte så många och då blir träningarna roligare. Vi byggde lite och gjorde lite olika saker som vi ska ha med i programmet! Det kommer bli aas bra. Efter träningen fick jag sitta ute och vänta på pappa i en kvar, så jag tog kort på min väska:


Göra-om-dag

Idag hade vi en "göra-om-i-klassrummet-dag". Så vi har gjort om i klassrummet. Alla klasser får 1000kr att köpa grejer till klassrummet för. Förra året var det precis samma sak, då målade vi ett stort träd längstbak i klassrummet och det blev verkligen hur bra som helst. Vi blev as nöjda, men iår var vi tvungen att byta klassrum så då har vi inte kvar vårat kära träd. Det var väldigt tur för ettora att dom inte målade över trädet som som hade tänkt! Haha, hur som helst, i år målade vi också på väggarna. Alla i klassen fick skriva varsitt ord där bak på väggen, och det blev såklart jättebra! Våran klass är alltid bäst på att göra om, haha.


Orden vi skrev, jag valde ordet spirit.


En text ovan för tavlan. "Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift. That is why it is called the Present".


Hahaha, gulligt va?


Tog bilder på alla i klassen och skrev ut:


Köpte affischer:


Bättrade våran myshörna med överkast och mer kuddar:

Nattöppet och skor

Sprang på stan en snabbis idag, eftersom vi hade föräldramöte 18:30. Jag och Lena orkade inte åka hem, så vi sprang på stan och åt tacos på nattöppet= billigt och gott, kan inte bli bättre. Vi blev väldigt mätta efteråt, huh. Det är typiskt på bufféer, man bara äter och äter, och slutar inte förän man är proppmätt.





Mina nya skor som jag köpte, är såå nöjd. Jag har gott och velat köpa dom ett tag, de kostade 299kr från skopunkten.


Träningen och redovisning

Jag hade träning igår, det gick väldigt bra. Kul var det också. Vi tränade med juniorerna, och det kommer vi göra på tisdagar och torsdagar för vi har inte fått alla träningstider. Andrea har berättat att vårat tävlingsprogram kommer bli väldigt bra, då mycket kommer hända, det blir super. Jag längar tills vi får lära oss programmet!! Ihh. Den där uppvisningen jag pratade om, blev inte av. De hade ändrat sig och ville inte ha oss nå mer.

Men nu ska vi ha redovisning, hejdå.

Uppsatsen

Kom precis hem till ett tomt hus, alltid lika skönt! Uppsatsskrivningen gick väl inte så jättebra, men som tur är har inte jag EU, så det enda som bedömms är engelskan. Då spelar det alltså ingen roll att jag skrev om fel sak! Haha. Mina axlar håller på att dö känns det som, datorn har nog lagt på sig några kilon.. känns det som. Dessutom har jag fått värsta träningsvärken från cheerleadingen i söndags, huvva. Ikväll är det träning igen, får väl se hur det går!

My cyklar omkring i stan (hon är as nöjd).

Uppsats

Nu ska vi skriva en uppsats i 3 timmar, det är om EU mer har vi inte fått veta. Bara att vi ska skriva på engelska då. Nu äre dax att börja skriva, förmodligen tar det inte 3 timmar eftersom vi bara ska skriva 600 ord.

Cheer träningen

Träningen igår gick super, och det var otroligt roligt att träffa alla! Jag tror att nästan hälften av laget hade färgat håret, haha. Men det var härligt att få se alla igen. På träningen satt vi mest och pratade, eftersom vi inte kom in i hallen. Det tråkiga är att det är många som ska sluta i år/ta paus ett år. Det är aldrig roligt när någon slutar, fast det är ju kul att några kommer tillbaka nästa år iallfall. Den 20 september ska vi ha uppvisning i kungspassagen, det blir roligt.

Träningarna sätter igång

IKVÄLL ÄR DET TRÄNING! Hahah, äntligen ska vi börja igen! Åhh, vad taggad jag är, magen börjar pirra när jag skriver om det, haha. Hoppas bara att laget är bra, har hört många som funderar på att sluta, men vi får hoppas att dom inte gör det.. Åhh, nu sitter jag och kollar igenom gamlar bilder på laget, från tävlingar osv. Det ska blir hur roligt som helst att få träffa alla igen!





Sova hos Mysan

Jag och My tog bussen till stan igår, sedan gick vi lite på stan, men på den lilla stunden hann jag köpa en mascara, dans skorna och en mousse till Jennifeer. Middagen köpte vi på nattöppet, där dom hade goda sallader, man kunde också köpa tacos där men vi kände att vi ville vara lite nyttiga, haha. På kvällen började vi fundera på vad vi skulle göra, så vi satte och i varsin fotölj med cola, ostkrokar, choklad och såg på pirates of the caribbean.






Lilla beigen som kom tillbaka! Han är nog världens gosigaste katt, kom och ville gosa hela tiden imorse.



Sen började vi flumma oss, och tupperade håret.. Fast bilden är tagen innan vi började. Mitt hår såg ungefär ut som Bills i Tokio hotel.. hahaha.

Sova i stan

Ni behöver inte leta en beige katt som heter beige någe mer, för han har kommit hem! Yey, haha det var nästan allt jag hade att berätta. Nu drar jag och My till stan för att sova över hos henne sen.

Stan och tråkig design

Vaknade nyss, och det är att sova länge för mig! Inatt sov jag i hela 10timmar. Jag blev förvänad när jag vaknade och såg att klockan inte var 8, som den oftast är när jag vaknar, haha. Nu är det bara att vänta tills My vaknar, för vi ska till stan idag och kanske sova i hennes lägenhet. På stan blir det att köpa hm.. vad heter det? Haha, men strumpor i form av ballerinaskor.. hahaha.. Till Jazzen iallafall, dom säljs på balettakademin just idag, så då åker vi dit.


Jag har kommit på att jag vill ändra min design på bloggen, men jag har inga ideer alls till en ny. Den jag har ny känns bara konstig, och jag är så less på den. Ska nog börja fixa en snart, har ju ändå funderat på det länge nu. Jaja vi får se vad som händer.

Ella hos farmor

För att få en halvtimmes sovmorgon åkte jag till farmor igårkväll och sov över där med ella. Ella mår super hos farmor, och hon blev jätteglad när hon såg mig! Naw, världens sötaste Ella. När farmor skjutsade mig till mamma, och jag gick ut började hon pipa, sööötaste!!


Dans och bortsprungen katt

Fredag idag, som de flesta förmodligen vet. Jag fick träffa våran nya danslärare idag. Alla andra fick träffa henne förra veckan när jag var sjukt, och de berättade att hon var ganska hård men hon var hur roligt som helst! Skrattade hela tiden, och sa roliga saker, helt underbart. Dessutom dansar vi till en låt från mamma mia, då kan man inte annat än skratta.

Från en rolig sak till en tråkig: Mys katt har sprungit bort! De flyttade till stan i söndags tror jag, och han är nu borta i stan någonstans. Men han kommer nog tillbaka, någon måste ju hitta han. Men om du som läser det här bor i umeå, och råkar se en beige katt som heter beige, ring nummret på hans halsband!

Så här ser han ut:

Ella till farmor

Nu for Ella till farmor för att bo där! Men hon ska komma hit ibland, tur det. Det blir väl helger, och så eftersom att vi inte har tid med en hund på dagarna.. Men jag sover ganska ofta hos farmor ändå, då hon bor i stan. Dessutom har jag träning i stan, så det passar bra.

Nu blir det att ta ett bad, känner mig inte så fräsch, haha. Men jag är rätt så frisk så imorgon blir det skola.

Sjukling

Bussarna på morgonen är alltid fulla, värsta drygt! Imorse när jag skulle åka en full buss, sätter jag mig brevid en tjej, haha sen när jag kollar närmre är det vikkan! Jag kände inte igen henne, och hon kände inte igen mig, så det kan gå! Det var roligt iallafall. Något mindre roligt är att jag är sjuk, for hem efter lunchen. Då fick jag också ta med mig Ella som hade varit på pappas jobb idag. Hon var snäll på bussen, och hon tyckte det var jätteroligt att sitta och titta på alla människor.


Flytt och flytt?

My har flyttat till stan nu och jag är inte alls avis på att dom bor i stan, i världens mysigaste lägenhet. Jag vill verkligen flytta till stan.. Värsta bra, då kan man rensa bort massa saker också, för hela mitt rum består av saker som bara står där.. hahah. Hursomhelst, igår följde jag med dit efter skolan, vi köpte ben&jerrys och såg på hogan. Sen tog jag bussen hem.

Idag kommer Farmor hem, vilket betyder att Ella ska flytta till dom ikväll.. Fast jag har kommit på en plan, om jag flyttar till farmor (som bor i staan) några dagar i veckan, kanske måndag till torsdag, det är bra för träningarna också som är tisdag, torsdag och söndag, eller så var det iallafall förra året.. Men nu är det snart dax att gå till bussen.

RSS 2.0