Tråkig söndag

Det har varit en riktigt lugn dag idag, sov läänge och sen har jag inte gjort mycket annat. Färgade håret nu på kvällen, det blev blont, riktigt jäkla blont. Får se vad jag gör åt det, kan inte färga mer nu iallafall! Ska nog gå och lägga mig, har sovmorgon imorrn, men jaja finns inget att göra ändå.

Hemresan kreta (29/8)

Jag och erica bestämmde oss för att sitta uppe hela natten mellan fre och lör, eftersom att bussen ändå skulle gå kl 4 på lördag morgon. På fredag kvällen kom vi ändå hem vid 12, så det kändes inte så värt att gå och lägga sig i 3 timmar. Vi satt uppe och spelade kort istället. Vi blev klara snabbt sen och var nere en timme innan bussen skulle gå, så vi betalade för luftkonditioneringen och låsskåpet (?), och satte oss vid datorn haha. Bussresan gick bara på en halvtimme, med sen fick vi sitta på flygplatsen i 2 timmar, jooobbigt. Vi satt och spelade lite kort då.

I platanias, när vi väntade på bussen. Haha lilla skratt humöret vi var på då, förmodligen trötta ;)


Flygplatsen.



Sista bilden från kreeeta.


Vi blev sura, för båda resorna fick vi inte sitta med varandra, utan det var en fet mittgång mellan oss. Men den här gången hamnade vi längst bak, så flygvärdinnorna sa att vi kunde flytta fram om vi ville, det var några rader som var heelt tomma. Så vi bredde ut oss haha.


hahaa usch på mig, men erica är söt!


Våra armband :d


heeemma


hem till regniga umeå


Jag var sjukt trött hela dagen igår, vi hade ju inte sovit! Men jag sov väl någon timme på planet då. På lördag kväll gick jag och la mig 21:40!!! haha jag sov i typ 13 timmar sen, väldigt olikt mig.

Fredagen på kreta (28/8)

Fredagen var den sista dagen, så vi gick upp tidigt och kom iväg till stranden redan vid 11, annars var vi där tidigast 12 typ haha. Vi låg och stekte verkligen heela dagen. Vattnet var underbart, så vi badade väldigt länge också. Vågorna var helt perfekta, de var höga, men inte så höga att man drunkade av dom (så var det typ på torsdagen!). Vi gick och tog en lunch, fick bli grekisk sallad för båda, faktiskt god! Jag lärde mig till och med äta tomater! Nu äter jag snart allt, fast lök kommer jag aldrig äta. Vi la oss på stranden igen sen, och badade. Vid 5 gick vi upp för att kolla på en fotbollsmatch, det var ju sverige!



Tzatziki var ett måste sista dagen!


Innan middagen gick jag runt på hotellet och tog några bilder, vi hade verkligen tur med hotellet, sjukt fint, och precis vid stranden.









Vi åt middag på stället där vi annars jämt äter lunch, och han som jobbar där kom till oss och var aaaas nöjd, han ba: "Our day friends are now also our night friends!", haha rolig snubbe. Det fick bli kycklingspett med bakad potatis igen, fast det var inte lika gott där. Kycklingen var svart och poatisen var liten haha. Hehe vi tog tzatziki till middagen också, vi luktade förmodligen inte så gott på hela resan haha ;)



Vi fick en ananas efteråt! Någon drink typ, den var sjukt god!!





Torsdagen på kreta (27/8)

Torsdagen solade vi inte så mycket. Vi var ganska mycket nere på stan istället. Vi åt lunch på ett ställe där nere, chicken nuggets med tzatziikiii, haha underbart! På hotellet gick det inte så bra för erica, hon skulle hälla upp vatten med spillde, och hon sa: "Men vattnet är ju helt puckat!! Vadå vara kvar i flaskan?!" Hahaha så söt! Fan vad jag skrattade åt de ;) Vi köpte lite vin och cider också, och till middag åt vi kyckling med bakad potatis som dagen innan, hehe gott.






Ondagen på kreta (26/8)

På onsdagen köpte vi solstolar, eller hyrde kanske man säger? Vi solade inte så länge ändå. Lunchen åt vi på samma ställe som dagen innan, bredvid hotellet. Jag tog en macka med skinka och ost, den var good! Även snubbarna på den restaurangen försökte sig på svenska. Han kom och frågade vad vi ville ha, men vi var inte klara än, så han sa: "jag vill komma tillbaka", det var nästan rätt iaf;) Vi chillade resten av dagen, och åt middag lite tidigare, vid halv 8. Man äter alltid middag senare utomlands, och det är ju super skönt, önskar man kunde gör de här också haha.. hur som helst, det var sjukt många greker som kollade, och så fort man kollade på dom blev dom typ as nöjda och gjorde skumma ljud? Hahaha, eller det hände bara 2 gånger menxD



Vi åt middag på ett nytt ställe, världens mysigaste lilla resturang! Det blev kycklingspett med bakad potatis, det var nog den godaste middagen på hela resan, åh vad gott.



Vi gick till någon rock bar (tror jag?), och tog några drinkar. Dom var sjukt goda, sakna alla goda drinkar! Vi drack upp 300kr den kvällen.. hahaha. Minns också att vi filmade massa, men jag har inte vågat kolla på de än haha. Jag minns också att jag slog huvudet i staketet där, minns dock inte varför hahaha.


Tisdagen på kreta (25/8)

På tisdag morgon vaknade jag av att erica petade på mig, haha. Jag rycker till och vaknar:
Erica: Men var de du?!
Jag: eeh, vem annars? haha
Erica: Jag trodde du var en stol!!

Hahaha, det var sjukt random, hon hade tydligen drömt att det stog en stol där? Vi gick upp som vanligt, och åt fruskost på balkonen, hehe. Vi la oss och solade lite innan lunchen. Vi åt på en resturang som låg bredvid vårat hotell, dom var rolig där! Varje gång vi kom tillbaka möttes vi av världens smile haha. När vi väntade på maten spelade vi lite kort, och erica skulle försöka sig på vattenfallet med korten, med armbågarna högt upp och djupt koncentrerad gör hon det, och en servtör går förbi och säger: "You´re a professional!!" Hahahah. Till lunch tog jag en good kycklingsallad, och vi åt tzazikiiii. Jag saknar redan tzatzikin, så himla god den vaar! Det blev en dyr lunch iaf, 20 euro haha.




Vi gick och köpte ett strandtennis och spelade massor. Det var ändå kul! :) Vi gick upp och solade på balkongen, men klarade inte att sitta där mer än 5 min. Det blev verkligen bastu, så sjuukt. Det var inte lite skönt med en dusch efter de, haha.

På kvällen spelade sverige, så vi var tvungna att se det på våran mini tv. Alla kanaler på teven var jättesuddiga, med euro sport var typ bäst, och det var på tyyyska. Varje kväll hörde vi tyska haha, less man är på det nu!


Det blev sen middag, så vi gjorde lite nudlar.


Sen gick vi ut och var taggade. Vi åt middag på samma ställe som dagen innan, schnitzel! Det var sjukt gott. Vi gick ut och tog en drink sen, pina colada! Världens godaste :D


Måndagen på kreta (24/8)

Måndagen började likadant som söndagen, frukost på balkongen, steka på stranden, lunch på hotellrestaurangen. Fast vi tog en varsin hamburgare idag, ändå goda! :D Efter stranden tog vi en peach melba, så himla god! Middagen åt vi på ett nytt ställe, något som hade något med apollo att göra, haha. När vi skulle beställa kommer servitören över till oss och försöker impa, och säger: "tjena tjejer! Vad vill jag ha?", haha sjukt skön. Där tog jag schnitzel, sjukt gooott!! Åh jag blir ju hungrig nu, haha. Vi gick iväg till någon bar och tog en drink också. Jag tog pina colada, så hiiiimla god den var!




Hotellet, från stranden.


Jag vet att det är ett jävla tjat om balkongen, men det är våran som är längst till vänster här, och kolla, de andra har delad!!!!! :D






Söndagen på kreta (23/8)

Vi gick ner till stranden rätt så tidigt, tror jag? Vi hyrde solstolar och stekte höhö. Vågorna var sjukt stora, gick nästan inte att bada, man typ drunknade i varje våg haha. Vi åt lunch på hotellet, det blev en varsin macka. Jag tog kyckling macka, och den var goood! Efter lunchen fortsatte vi steka tills vi blev less. Vi duschade upp oss, sminkade oss och drack lite vin, för att sedan dra ut och äta. Vi åt på samma restaurang igen, men den här gången var vi lite mer fixade, då de bjöd på någon sprit haha. Servitören började fråga vars vi kom från, vad vi hette osv, och sen frågade han om vi ville hänga med han och hans kompis till eclipse, fast vi ville inte höhö.

frukost på balkongen, i världens värme, kan det bli bättre?



Lunchen på hotellet.



Utsikten från hotellrestaurangen!


Hmm, på hotellet någonstans?


Innegården



våran dörr där uppe till höger, mot haavet! Vi hade riktigt tur med hotellrummet, kolla bilden innan, kul att ha balkong där lixom?! ;d Värsta mini balkongerna också! Märks det hur nöjda vi blev över balkongen? haha


Steka på stranden


Efter stranden blev det dusch, och sminkning på balkongen, älskade balkongen :]


Vi åt middag på samma restaurang som dagen innan.



Efter middagen gick vi och tog en drink.


Skrattanfallen vi fick på vägen hem var inte att leka med, hahahaha!




Första dagen på kreta (22/8)

För exakt en vecka sedan, på lördagen alltså, kom vi fram till Kreta och platanias. Vi kom fram till hotellet vid 8tiden på kvällen, efter en rätt så chill resa. Det var bara jobbigt att vi inte fick sitta bredvid varandra på planet! Men vi köpte hörlurar och kollade på filmen. När vi kom fram var det bara att packa upp och ta det lugnt. Jag blev vääligt lycklig när jag drog undan gardinerna och såg vilken sjuuukt stor balkong vi hade fått! Vi var oroliga att vi skulle bli tvungna att dela på en liten en, men våran var helt ensam och stooor. Hotellrummet var ganska stort ändå, eftersom det var tänkt att vi skulle fara 4 pers haha, men det var skönt med stort rum. Vi gick ut och åt på en mysig resturang ganska nära hotellet. Vi var nog rätt slita då, de bjöd inte på sprit, som de gjorde alla andra middagar haha.


I umeå


På väg till bussen, i kreta.


från balkongen!


Vardagsrum



Sjukt chill med mycket plats för smink haha


Lite av balkongen.


Middagen, Kycklingspett med pommes och ris, underbart gott! Till förrätt tog vi tzatziki(?) också, så sjukt jäkla gott!



(ALLA BILDER JAG LÄGGER UPP FRÅN KRETA ÄR BLANDAT FRÅN SYSTEMKAMERAN OCH MOBILKAMERAN)





Hemma

Usch vad konstig den här dagen känns. Det Känns som att det är kväll, inte dag?! Vi kom hem tidigare än vad jag sa, planet var en halvtimme snabbare. Det tog ändå bara 4timmar att flyga. Jag har fortfarande inte sovit något.. förutom på planet, men det var inte allt för mycket. Jag är inte ens trött, tror jag. Snart smäller jag väl av. Jag lägger in lite bilder från resan och skriver om det sen.. haha orkar inte nu.. Eller äsch, jag gör de nu!

fran kreta!!!!!!!!!!!!!

HEJ SVERIGE!! Vi ar fortfarande pa kreta och vi har det super bra!!!! Vi ska aka hem inatt, och det vill inte jag :( Sa jakla underbart det ar haaar. Superskont att kunna ga omkring med aslite klader pa natten! Vi ska ut och ata middag snart, sista middagen :( Men det ska anda bli skont att komma hem.. tror jag haha. Jag skriver massa imorgon nar jag kommer hem, tror att jag ar hemma i obbola vid 11 pa dagen! :)


MAMMA OCH PAPPA: Planet kommer hem klockan 10:40!!

MY: HAR DU TATUERAT DIG?!?!?!?!?! SHIIIT!! JAG SKA IN PA DIN BLOGG NU, BAST FOR DIG ATT DU HAR EN BILD DAAAR!!!

HEJDAAA

KRETA NUUUU HEJDÅ

Nu blir det mitt sista inlägg innan kreta! Väskan är packad och jag hoppas att jag inte glömt något.. Vi kommer bo på indigo mare, sjukt nice hotell! Hiiiiiihh jag är nervös, ses om en vecka!

Huuuuuh kreta imorrn!

Det känns helt sjukt, bara sjukt. Om 12 timmar är jag snart på flygplatsen.. snart ligger jag och erica på stranden och steker! Heeelt sjukt. Måste packa klart allt jag kan ikväll.. Åh, jag är nervös som fan haha! Men vi kommer ha så jäkla kul!!

Juste, jag har inte skrivit att skolan har börjat.. Den började igår. Känns helt okej ändå. Vi har inte gjort så mycket dom här 2 dagarna, mest lekar och shit med ettorna och tvåorna. Vi har också fått schemat, jag kommer sluta 12:15 vaaarje fredag, hur underbart låter inte de?! Idag slutade vi vid lunch också, så jag cyklade hem och packade ihop ALLT i lägenheten.. Blev 2 stora väskor, som jag släpade till pappas jobb. Har växlat in pengarna till euro också, jag är redo!

Iiiih nu ska jag forstätta vara nervös!

Underbara skor

Alla är från nelly.. Ååååh vill haaa

Paris SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Orlando SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Rose SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
RJ SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Grattis världens bästa

My fyller 18år idag, och jag är inte de minsta avis.. typ :(



Mys bilder från Tänndalen

Haha här kommer mys bilder från lördagen i tänndalen, när vi for till lekparken! Haha vi hade då kul!






photoshop, bilder från tänndalen

Varför blir bilderna så suuuddiga?! När jag redigerar inlägget är dom fina, men sen i bloggen blir dom suddiga? :O





Hemmaaaa

Nu har vi precis kommit hem. Resan gick sjukt mycket snabbare än vad jag trott. Vi startade vid 7, och kom fram nu (hehe). Sov för det mesta dessutom, fast jag är ändå trött nu.. Ska nog packa upp nu och duuuscha, känns som att det behövs.

Sista dagen i Tänndalen

Alla sov ut imorse, så för första gången fick vi sova! Fast självklart kunde inte jag göra de. Vi har inte gjort så mycket speciellt idag. Vi åkte ner till funäsdalen och lekte i en lekpark haha, my tog jättebra bilder, men hon har ingen sladd till kameran, så ni får inte seeee doom! Vi åkte omkring lite på affärerna som finns här.. vilket är ica och konsum. Resten av dagen har varit riktigt chill. Det blev middag på en pizzeria, och till efterrätt åt vi kladdkaka här hemma. Sen har vi sagt hejdå till några släktingar här, eftersom vi far hem imorgon. Nu lär det blir lite how i met your mother, sjukt bra serie!!

Haappy hahaha


Den enda bilden jag tog på lekparken haha




hooow i met your mother, i vårat rum.


Nästa gång jag skriver är förmodligen när vi har kommit hem, om det inte blir nå mer ikväll.. vilket jag tvivlar på. Heeejdå.


Födelsedagsmiddag

Igår vaknade vi av hela släkten igen, men kanske 8 den här gången. Det är såå roligt, inte. Hela dagen förbereddes det  inför middagen. Vi gjorde typ inget, eller vi spelade lite kort typ, jag äger på hej knekt (My la till "inte" när hon läste detta nu). Kl 6 kom massa släktingar, stugan blev full med människor, dom var överallt! Middagen var supergo, de blev oxfile och fläskfile med potatisgratäng. Till efterrätt fick vi olika tårtor, muuuums. De blev faktiskt riktigt trevligt på kvällen, haha, värsta festen!

jag och my hade roligt, när jag kommer hem ska jag klippa ihop lite i photoshop hehe.


Vi tog snygga dagens outfit bilder.


Och lite till


Dagens outfit på Ella. Halsband- djurmagazinet. Toffs- Min, från ICA fyren obbola.


Parteeeeeeey

Andra dagen i Tännis

Jag hade inte tid med bloggen igår, så jag skriver idag istället.. Dagen började med att mapa levde om klockan 7, gissa om vi blev glada? Usch vad jobbiga. Farmor fyllde 70 igår, så tydligen skulle de göra kaffe till henne. Typ halv 8 satt hela släkten i rummet och pratade/skrek. Bara irriterande! Sen blev allt väldigt bråttom. Vi skulle ner på byn och fara till tältet. När vi kom tillbaka, var de bara att fixa till sig. Vid 1 kom massa främmen, eftersom farmor fyllde år.. Blev massa tårta.







När alla människor hade farit igen, for vi till Norge. Det är bara 1,5 mil dit, och vi hade norska pengar att handla upp, hehe. Det var svin dyrt där! Vi gick omkring och skrattade åt alla konstiga namn på sakerna i affärn haha. När jag skulle betala började hon i kassan prata massa, jag förstod fan inte ett ord! Jag kommer aldirg lära mig norska :o





På vägen hem for vi förbi världens finaste plats, nästan iaf. Det är ett vattenfall, sjukt fint!




På kvällen drog vi till torpe, där serverades det våfflor.


Framme i Tänndaaalen

Nu är vi framme i tänndalen. Bilresan var lång, men jag sov ett tag, så det gick ganska fort. Det är ändå 62 mil hit! Mobilen var igång exakt hela resan. Det är så chill att ha mp3 på mobilen, med bra ljud också! Jag såg någon film också. Efter att vi kommit fram och ätit oss mätta, gick jag och My på fjällvandring. Båda har en varsin superkamera, vi tog massor med bilder! Ellabella följde också med, hon blev överlyckling när vi kom btw, sjukt söt hon är! Jag hade inte träffat henne på 2 heeeeeeeeela månader.






TÄNNDALEN

My sov här igår, och det åskade och brixtrade när vi skulle somna, så himla mysigt!! Nu packas de för fullt här, vi ska fara om 20minuter! Vi ska ju till tänndalen. Jag vet inte om jag kommer uppdatera därifrån, det finns ju internet på en dator där i stugan. Vi får väl se, heeeeeeeeeejdå!

Tacos

Imorse gick jag upp halv 9, 10 minuter senare satt jag i bilen påväg till stan. Mamma och pappa skulle fara då, så de var enda sättet. Vi for till jobbet och hängde där i 2 timmar! Pappa ska alltid prata med varenda en han ser.. Vi for till lägenheten, hämtade ännu mera saker därifrån, och sen hämtade vi myysan. Sedan handlade vi lite på maxi, och drog hem. Jag och my har flummat på hela eftermiddagen, och skickat övertaggade sms till massa människor. Vi tävlade om vem som fick roligast svar, haha.



Stan med Erica

Usch vad trött jag känner mig nu, efter en dag på stan. Det var härligt att träffa erica igen, vi har ändå inte träffats sen skolan slutade! Vi sprang fram och tillbaka över hela stan kändes det som. Det blev storshopping på apoteket, vätskeersättning, solskydd, burkar, och några fler piller haha. Sen blev det mer shopping på åhlens, mera solskydd och aftersun. Haha både jag och erica råkade spruta aftersun på näsan när vi luktade på den, haha. Jag drog till mammas jobb och väntade tills hon slutade, sen köpte vi sallad från nattöppet, så himla gott!

chilla på mammas jobb haha.

Fotbooooll

Tidigt på lördagsmorgonen körde jag och pappa till stan. Jag fick övningsköra igen, så himla roligt det är! Vi for till mariehem, där det spelades cup hela dagen. Marklunds lag mötte strandbolagare första matchen, man var ju bara tvungen att se!  Pappa for hem direkt dock, haha. Solen sken hela dagen, fast det var ändå kallt. Dagen var chill och gick fort. Slappade mest och kollade på några matcher. Haha efter "middagspausen" kom alla i strandlaget typ dyngfulla, sjuuukt kul! Av någon anledning lyckades dom vinna matcherna efter det, och vann hela cupen haha! Marklund och jag drog hem till mig sen, och kollade på massor med filmer!



Bil och moppe

Vi har inte haft internet hemma på ett tag.. därför har jag inte uppdaterat. I fredags åkte jag till staan igeen. Behövde  linsvätska, och pappa skulle till stan och göra massa. For förbi jobbet och blev kvar sjukt länge. Tillslut satte jag mig i bilen och solade, på förarsidan då. När pappa kom antog han väl att jag ville köra, så de fick jag göra. Det var sjukt kul! Körde från jobbet, till nolia, och hämtade massa ungar för att sen åka till obbola. Jag hade fan aldrig kört i stan innan de, och de gick ju lätt som en plätt.




På kvällen var jag med jennifer. Vi åkte lite moppe, haha jag körde! De gick.. inte bra. Till att börja med försökte jag gasa, och sa: "Men hallå, den funkar inte?!".. jag vred grejen åt fel håll.. Sen vågade jag knappt svänga. Jag kör nog hellre bil haha, mycket roligare, dom går snabbare ;)

Jennifer kör




Förresten, bilderna är tagna med mobilkameran, underbara mobilen! Nu slipper jag dra med en kamera, så himla skönt att ha en bra kamera i mobilen.

w995

Idag blev det nolia igen, men mamma och pappa den här gången. Blev inget köp, tror jag. Vi var inte kvar där allt för länge, utan åkte vidare till media markt. Där shoppade vi mycket därimot. Jag köpte en mobil! Helt random. Jag trodde att jag skulle köpa den i september, efter kreta när lönen har kommit. Men vi kunde tydligen betala den då, så då tog jag den!

Den är heeelt underbar. Kameran är sjuukt bra, och ljudet äger. Dessutom fick jag med 60filmer, håller på att se 1408 nu, haha.


En dag på stan

Jeff kom igår, vi gick till konsum och köpte kladdkaka, höhö ovanligt. Det blev cola och fruktsallad till, sjukt gott! Gissa om vi blev mätta? ;)



Idag vaknade vi klockan 8, av en bil som levde om där ute. Några gubbar har varit och gjort något här i lägenheterna. De gick in till alla och sprutade in myggor i rören (lät det som..). Kul att dom började halv 8! Vi låg kvar och försökte somna om i ungefär en timme, tillslut blev det dax att göra sig i ordning. Vi drog till stan riktigt tidigt, eller halv 11 iaf. På stan shoppade jag.. en del. Jag har inte bilder på allt, av någon anledning hittar jag inte mascaran, kanske något mer jag glömt också.

Min nya parfym! Jag älskar flaskan, och det är bara bra att den luktar gott också, haha.


Nu har jag 3-4 hippieband xD


En sjukt cool klänning/linne/tunika. Den följer med till kreta!


och en randigtröja som hela sverige har, och brun utan sol, det behövs!


Jag och jeff. Vi blev sugna på cola och gick ner på konsum.. igen. Haha det kändes oseriöst att gå ut såhär.


Jennifer kommer

Jag sitter och väntar på Jennifer nu, hon ska komma.. någongång. Inte ens hon själv vet när hon kommer. Hon har fått för sig att sluta äta godis, så det blir fruktsallad ikväll. På jobbet är frukterna billigare, så jag for dit idag, tur att det inte är allt för långt haha. Frukt är ändå sjukt gott, så det blir suuuuperbra.

Nu säger jennifer att hon är påväg, hon kommer från obbola, så det lär ta ett tag. Det blir en chill kväll ikväll, sköönt!

Nooooolia

Jag och mysanpysan möttes igår, på nooolia. Vädret var helt kanon, så himla härligt. Jag önskade att jag hade skippat legginsen.. Meeeen, ca 1 timme efter den tanken, öppnade sig himlen och världens största regndroppar bara öste ner. Av någon skum anledning blev bara jag och My dyngsura. De andra måste ha haft en känsla att det skulle hända.. eller så stog de och fegade under alla tält eller i husen. Hur som helst, vi blev sjukt blöta, man kunde vrida ur kläderna och håret. Vi blev inte allt för populära när vi gick in till alla torrisar, alla undvek att nudda oss haha. Vi fick också många kommentarer, som "regnar det ute", NEEJ? Jaja, när vi blev hungriga gick vi omkring överallt för att leta friterad ost. Jag hade läst på johannas blogg att hon hade ätit det. Tillslut gav vi upp, och skickade ett sms till henne. Haha då hittade vi dit, och det var gott! Det blev inte så mycket shopping, bara en hatt! (olikt mig!)



När det hade lugnat ner sig lite.


Juste! My blev militär. Hon ska gå med i något sånt, och fick en målning. Mååånga blev rädd för henne hahaha.



Juste igen, när vi var i mathuset, fanns det provsmak:
My: Vad är det här?
Gubben (skriker, eller mer än de!): KOOOOOOOOOOOOOKT FLÄSKPAAAAAAAALT!!!


Lördag med fotboll och grillning

Igår var jag och kollade på fotboll. Det är ju Uff här nu, så det är matcher överallt i hela stan. Fullt med bilar och människor är det också. Vi åkte bara in för att se en av pontus matcher, som dom vann med 3-0 tror jag. Vi var hundvakt till nappe också, så han fick följa med.




Mååål haha



brorsan i svart haha


När vi kom hem blev de grillat, mums!



Slut med jobbe

Så var sista jobbdagen över. Känns lite tråkigt, av någon anledning. Kommer sakna människorna där. Dock är det väldigt skönt att kunna sova ut. Jaja, jag har då inte jobbat klart där föralltid, nästa sommar, eller något lov kommer jag säkert jobba. Det är skönt med lite extra pengar! Efter jobbet for jag och sa hejdå till lägenheten också. Har packat ihop det mesta, och numera bor jag i tråkiga lilla obbola igen. Men jag kommer nog bo i lägenheten någon fler natt iallafall.

På jobbet fick vi ta hem vattenmeloner, som är gula i. Vet inte vad de kallas.. om de nu kallas något.. Haha jaja, jag piffade upp den lite xD

RSS 2.0