Huvudvärk

Det finns nog inte mycket att säga om jobbet, det är väldigt enformigt.. Idag har jag haft ont i huvudet exakt hela dagen, eller vadå haft, jag har det fortfarande. Det känns som att de enda jag har gjort är att ta tabletter. Får hoppas den försvinner snart. Jag var helsäker att på att det skulle bli övertid idag igen, men det blev det inte. Vi jobbade på och blev klara långt innan vi slutade.

När man jobbar med grönsaker hittar man ofta dåliga frukter osv, då blir man inte allt för sugen på lunch eller mat överhuvudtaget. Vissa saker ser inte allt för goda ut, speciellt nu i rötmånaden. ikväll vill jag inte göra någonting, ska duscha och slappa fram för teven, my är här också. Jag vill sooova haha.

Jobbet i veckan

På jobbet i måndags blev det något stressigt.. En var sjuk, så vi var bara 2st inne på grönt. Allt som vi skulle göra gjordes inte.. haha. Hela vecka nu har det varit rätt så mycket flummande, annars klarar man inte av dagarna ;) Jag och vanessa har gjort en frisbee som kastas förfullt på rasterna, sjukt kul. Dessutom har jag som mål att kunna jonglera med en hand, och 2 frukter då. Kan det typ 2 varv nu xD

Idag har dagen varit väldigt jobbig. Jag är alltid inställd på att onsdagarna ska vara lätta, men inte fan är dom de. Det blev övertid ett tag.. Åhh hatar att känna mig stressad, det går inte att lugna ner sig heller. Nu är det bara 2 dagar kvar, 2 små dagar. Jag går fram och tillbaka, om det är positivt eller negativt. Det ska bli skönt att slippa gå upp kl 6 varje dag, men jag kommer ändå sakna jobbet. Vad ska man göra hela dagarna sen?

Inatt har det varit världens jobbigaste natt.. haha kanske att ta i. Men jag vaknade vid halv 3, och kunde bara inte somna om. Det händer verkligen aldrig! Foten gjorde så jäkla ont, måste ha varit någon växtvärk, men jag borde inte växa mer, haha!

Angsjön

Helgen har varit väldigt lugn, med många filmer. Det var himla trångt och varmt i husvagnen, då vi var 6pers. Men vi överlevde. Exakt heeela helgen har det regnat. Inte så roligt, då det var musikfestivalen, haha.

Innan allt regn kom:


Efter:


De blev inte så mycket bilder, haha vi var bara slitna hela tiden..


Angsjön

Sååå skönt med helg! Dagen har varit slapp, så jag kunde fara 40min tidigare. När det inte finns några ordrar, smider jag och vanessa planer, hehe. Snart kommer jennifer och hämtar mig, sen drar vi till aaaangsjön. De kommer om en halvtimme, måste diska undan och städa nuu.

Förresten, kamerasladden är i angsjön, så det blir sjukt mycket bilder sen, både från denna helg och förra.

Min framtida bil


jobbet och angsjön

Idag vaknade jag en hel timme för tidigt, det händer inte ofta. Speciellt inte så här tidigt på morgonen. Fredag idag, känns jäkligt skönt. Veckorna bara flyger förbi, och det är endast en vecka kvar på sommarjobbet nu.Det känns konstigt.. för jag gillar nästan jobbet, haha. Det är enkelt, och tiden går fort.. Jag kom just på en sak! DET KOMMER LÖN IDAG! Sjukt nice!

Efter jobbet idag, drar jag och jennifer till ansjön. Jag saknade det så mycket sen vi var där förra helgen.. Nu är det festival där också, dock ska vi inte på den haha. Men det kommer vara mycket folk där, så de blir askul! Måste fixa klart packningen.

Vännäsdagarna

Hitta fler bilder från i lördags, när vi for till olivia. Vi kom fram ganska sent, så vi gick och hyrde film och köpte godis, hehe. Dagen efter började vi med att göra tårtan, för att sen gå ner på vännäsdagarna. Vi åt på någon restaurang där och bara gick omkring, köpte inte så mycket. Vi kollade också på när olivias brorsa spelade där nere. hon kände typ alla i bandet.






När jag får pengar..

Allt kommer härifrån.







Angsjön

Jobbet var jäkligt skönt idag, det fanns inte mycket att göra, så jag och Vanessa fick fara hem vid 12. Vädret är sjukt bra, och jag ska ut och sola! Snart kommer pappa och hämtar mig, för vi ska till angsjön i helgen. Haha det blir första gången i sommar. Jennifers familj ska dit också, så det blir superskoj.

Grattis Linnea imorgon

I helgen var jag i Vännäs. Det blev bara jag lena och olivia. Vi hade planerat att fira linnea som fyller 18år imorgon (GRATTIS!). Vi gjorde tårta och allt, dock kunde hon inte komma. Haha, men Olivias familj fick hjälpa till att äta den. Det blev en hel massa grädde, sjukt mättande haha.


Nu är resan betalad

Det blir jag och Erica som åker, för lena kunde inte.. jag är taggad!!!




Orkar inte rubrik

Det finns inte mycket att skriva om nu när jag jobbar hela tiden.. Varje dag är den andra lik, och när jag kommer hem hinner jag knappt äta innan jag måste sova. Igår åkte jag ner till obbola för att vara med Jennifer. Vi såg på vänner och bakade, haha. Sen hände det väl inte så mycket mer. Idag ska Lena komma och hämta upp mig, sen åker vi mot Vännäs och ooooolivia. Vi sover över där inatt och går på vännäsdagarna imorgon, yey.

Om kreta resan, nu blir det bara jag Lena och Erica som far, alla andra har hoppat av. Men vi kommer ha sjukt roligt ändå! Något underbart om jobbet, är att jag hade räknat fel med veckorna!! Har alltid trott att jag skulle sluta 7Aug, men nu slutar jag 31jul, uuuunderbart. Dessutom slipper jag jobba när det är nolia!! Haha, då blir det mycket att göra på jobbet.

Den här ska jag köpa när lönen kommer


Cheerleading EM!!!

Jennifer kom hit igår, och vi hade en vännerkväll med godis och kladdkaka. Jag vaknade halv 10 imorse, och gick upp för att vänta på att hon också skulle vakna, men tillslut fick jag väcka sömntutan. Sen cyklade vi ner på stan, och jag köpte jeans! Dock är de jeansleggins, men jag kan fan inte ha vanligt jeans nu haha. Älskar legginsen.

Nu sitter jag och My och ser på Cheerleading EM på en hemsida, där man kan följa de live. Vi hade tänkt se de där nere i nyköing, men vi tar de nästa år. De skulle dock varit kul, nu när de är i Sverige.. Om ni vill se, gå in här. Det håller på tills 19:30 ikväll, och fortsätter även imorgon.




______________________________________________________________________
Uppdatering: Sverige fick 1 GUUUUUUUUUUULD, 2 SILVEEEEEEEEEEEER, 2 BROOOOOOOOOOOOOOONS! VI ÄÄÄÄÄÄÄGER!

Sjuk

Nu har jag åkt på en förkylning igen.. Det känns som att de kommer tillbaka hela tiden. Halsen gör ont och jag hostar hela tiden, men jag måste jobba ändå. Vi har redan en person som är sjuk inne i grönsakerna, så jag mååste jobba, dessutom förlorar jag ganska mycket på att vara hemma en dag. Sen har jag hicka heela tiden, vet inte vars den kommer ifrån! Igår hade jag hicka säkert 7-10 ggr, helt sjukt! Dock är varje hicka typ 2 hick, haha.

Nu är jag trött, och det är tydligen my också eftersom hon ligger och halvsover här brevi, gooonatt.

RIX FM

Umeå har fått tillbaka rixfm! Det är värt ett helt eget inlägg, haha. I vintras fick vi rock klassiker istället för rixfm, men nuuu är de tillbaka. Lugna favoriter fick försvinna istället, vilken himla tur! När pappa fick reda på att de var tillbaka sa han: "Så de finns alltså en gud!!!" uuuuunderbart.


RSS 2.0