Måndag

Jag orkar aldrig skriva här nu för tiden! Som ni kanske har märkt. Det händer ingenting om dagarna så det känns bara sjukt ovärt. Ibland får jag jobba, annars har jag körlektioner eller pluggar på körskolan. Och igår fyllde jennifer 16 år, haha hon är så liten! Jag gav henne ett armband och en kudde som hon blev nöjd över lät det som :) Imorgon och på onsdag ska jag jobba iaf.

19 år

Gissa vem som fyller år idag? Jag såklart! Så idag blir det fika med släkt och sedan sitta hemma och tare lugnt med sebbe. Igår var jag med erica, men vi for aldrig ut som vi hade tänkt! Vi satt hos henne och såg lite idol och åt köttbullar haha!

Slappa dagar

Jag har slutat jobba nu, eller i måndags rättare sagt! Det har faktiskt varit riiiktigt skönt med slappa dagar nu! Igår var jag på stan och köpte lite julklappar, efter det gick jag och erica på bio! Vi såg den där lyckan, kärleken och meningen med livet.. är jag ganska säker på att den hette! Den var bra! Väldigt lång och väldigt osköna stolar.  Annars var den bra!

Iförrgår kom jennifer hem vid 2, för första gången på 1 månad! Jag sprang över till henne ett tag, fast hon var inte lite trött. Sedan gjorde jag tacos till familjen bara för att jag är världens bästa dotter! haha!

Idag ska jag göra prov och inlämningar. Det sista vi har i fotokursen, för avslutningen är på tisdag! Ändå chill prov, man får 8 försök att göra så bra som möjligt, och varje får ta en timme. Och vi har nästan en vecka på oss!

Önskelista igen

















Mandy

Nu har vi börjat med träningslägret, därför har jag fullt upp hela dagarna, och på kvällarna är jag helt slut. Mandy är här igen, som för 3 år sen, och gör programmet åt oss. Hon är helt underbar! Sjukt skön! Och programmet blir asbra! Hon ska träna oss i 4 dagar, idag är den tredje. Spännande! :)

Lång dag

Idag har det varit en riktigt lång dag! Började med att vakna 04:22, känna alltid lika kul. Började jobba halv 6 och slutade halv 5.. Sedan hade jag riskettan kl 16:45, så vi åkte dit fort som attans och jag fick slänga i mig ett äpple innan som middag. Sedan va den i 3 timmar, och då gick till sjukhuset! Det tog typ 20 min, och då var jag snabb! Sist jag hälsade på jeffen var ändå en hel vecka sen, dock har hon inte mått så bra! Men nu såg hon nästan pigg ut, hoppas det blir bättre! :) Nu håller jag på att somna, måste kämpa för att hålla ögona öppna..

RSS 2.0