Shopping

På senaste tiden har jag beställt lite saker. Från Ellos har jag köpt en röd bikini (man kan se den på bilderna från övik), en stor rosa tröja och även en par skor som jag fortfarande väntar på. Från nelly har jag köpt ett par högklackade skor (som är grymt mycket snyggare på!) och ett hippieband.




Hårfärg har jag också köpt, som jag skrev. Jag orkade inte ta massa bilder, så den här får duga.. Haha usch vad platt hår.. Jag tycker håret känns ljusare på riktigt än på bilden, men som sagt, orkar inte ta bilder.


Sen har jag köpt en kjol också, på rean.


Övik- Söndag

På söndagen vaknade jag vid 9, och tänkte sätta mig i solen för att vänta på att de andra också skulle vakna. Men när jag kommer ut ser att att vi fått grannar under natten, och de sitter och grillar! Jag kände inte för att sitta där då, så jag väckte de andra hahah. Då tog vi med oss frukosten och gick iväg och satte oss på gräset.



Haha jag viftar bort flugor, de var verkligen öööööverallt.


Sedan gick vi till stugan och packade ihop det mesta, jag tog även lite bilder på våran lilla söta, gamla stuga haha.




bilen blev så sjukt varm, så den fick kyla ner sig.


Vi drog in till stan vid 12, då vi hade lämnat tillbaka stugnycklarna. Eftersom att stan hade stängt på lördagen, for vi dit på söndagen istället. Vi gick i några affärer, dock blev man ganska less. Vi har typ alla i Umeå redan. Men jag köpte lite hårgfärg och nagellack.





sen drog vi hem! Jag och Olivia fick ta bussen från Nordmaling, eftersom Lena bor där. Det var inte roligt att komma till en smockfull buss, med världens största väska, 2 kuddar och 2 små väskor! Fyfan haha, jag ska aldrig mer packa mycket saker.. Jag tänkte inte på att vi skulle åka buss hem..



försökte ta en bild på mig och lena.. haha

Övik- Lördag

I lördags gick jag och lena upp vid 9, haha mitt fel. Jag vaknar alltid tidigt, och då väcker jag allt och alla runtekring, hehe. Men vi gjorde oss i ordning på 3 timmar, och sedan drog vi ner till stan för att hämta Olivia. Vi köpte lite frukost och drog sedan iväg mot öööövik. Bilresan var inte allt för lång, men det var jäkligt varmt i bilen, men vi hade kul ändå!




Vi stannade hos Lena i rundvik, och jag hittade massor med fina blommor, jag var bara tvungen att ta lite kort.






Tillslut kom vi fram till campingen. Vi hade 2timmar innan vi skulle få stugan, så vi låg och solade på stranden. De blev även lite bad. Det var rätt så varmt ändå.. när man väl varit i ett tag. Dock fanns det jättemycket fiskar, fyfan!




När klockan blev 3 dumpade vi väskorna i stugan och drog ner till övik. Vi hade tänkt gå en sväng på stan, men de hade stängt klockan 4!! Så vi satt och chillade på subway och i olika parker.










Tillslut blev klockan 8, och rix fm festivalen drog igång.














Ola kollar fan in i kameran här!!!!!





Vi åkte hem vid 11 kanske, och satte oss i stugan några timmar. Vi försökte hitta någon micro för att göra popcorna, men det gjorde vi inte. Några killar stog och stirrade huuur mycket som helst när vi gick och letade micro, inte direkt diskreta! Tillslut gick vi och la oss vid 2? 1? vet inte riktigt.

hemma

Nu har vi kommit hem från övik. Det har varit en rolig helg, med roligt folk. Nu är jag sjukt trött, så bilder kommer imorgon. På 2 dagar tog jag 500 bilder, de mesta var under festivalen. Jag orkar inte gå igenom alla och hålla på, så de kommer imorgon. Jag har även beställt lite kläder som jag visar imorgon. Åh nu ska jag nästan ta och sooova.

Lena hos mig

På jobbet igår hade vi inte mycket alls att göra. Efter lunch gjorde man kanske en order, haha. När det väl dök upp någon, fick vi göra sten sax påse för att se vem som skulle göra den. Till slut ringer Lena och säger att hon är vid min lägenhet nu! Jag trodde vi hade sagt en timme senare, men som tur är kunde jag fara tidigare från jobbet och möta upp henne. Vi hade en chill vänner kväll, med beställd pizza och ostkrokar. Vi gick och la oss riktigt tidigt, runt halv 11! Av någon andledning är jag alltid mycket tröttare på helgerna än på vardagarna, då jag knappt kan gå och lägga mig. Jaja, nu måste jag packa färdigt innan vi ska sticka och hämta de andra, och börja fara mot ööööövik.

Övik till helgen

Nu är planerna klara inför helgen, det kommer bli super! Först kommer Lena upp till mig och sover här till lördag. På lördag morgon hämtar vi upp erica och olivia för att dra ner till öööövik. Vi har bokat en stuga, det kommer bli så sjukt mysigt! På kvällen åker vi in och kollar på rixfm festivalen. Dom kommer ju inte till Umeå, för dom hatar oss. Vi kan inte ens lyssna på rixfm på radio, de suger! Men jag är taggad på helgen.

Lite uppdateringar om jobbet- de är sjukt slappt. Finns inget mer att säga haha, idag har vi för det mesta bara fått sitta och vänta på ordrar. När det väl kommer in, får man varsin, och får vänta en timme till. Det är ändå dålig, för tiden går jääkligt långsamt då. Nu måste jag gå och lägga miiiig.

Övik

Det finns inte mycket att säga om jobbet, allt är likadant varje dag. Det blir gaanska långtråkigt, men tiden går ändå fort.

Något roligt är att vi har gjort upp planer till helgen! Det blir att åka ner till övik och gå på rixfm festivalen på lördag, med tjejerna från klassen då. Sen sover vi nog över där, blir lättast så. Lena har tagit körkortet (GRATTIS IGEN!!), därför blir det lättare att bara kunna åka ner.

Midsommar

I midsomras (säger man så?), var vi hos vikkan och angelica. Det bjöds på gillat, och det var väldigt gott. Efter det, drog vi ut i obbola. Vi märkte att vattnet var varmt, så vi bestämde oss för att bada! Dock var det inte lika varmt när vi väl var i. Men de va värt! Årets första svenska dopp, haha. Det var inte dåligt kallt att just kommit upp ur iskallt vatten, sen åka moppe i bara kjol, kl 23! När vi kom tillbaka satt vi och såg på big brother och värmde oss, sjukt rolig kväll! :)

efterrätt:


vi fixade till midsommarstången, med en studsmatta.


badbilder:





Sims 3 och jobbe

Hela helgen har varit så jääkla skön. Mysan har bott hos mig i min lägenhet (hehe), och vi har bara chillat och spelat sims 3. Nu är jag helt fast i det igen. Man blir verkligen helt beroende haha. Min sim hade som en önskning att lära sig ett nytt recept, sen for jag och mysan till maxi, där fanns det recept man kunde få och jag tänkte direkt: "YES nu går min önskning i uppfyllelse!!" hahaha.. Men sims 3 är verkligen underbart, bättre än 2an! Det tyckte jag dock inte först, men man måste lära sig.

Idag var första dagen på jobbet, om man inte räknar inlärningsdagarna. Det går bättre och bättre, idag gick dagen till och med fort! På lunchen cyklade jag hem och åt lunch med my. My hade lagat maten heeelt själv, de blev kladdkaka.. Och nu sitter jag här och har jäkligt ont i fötterna, näe nu blire sims!

I lördags orkade vi inte göra mat, så de blev massor med ost och gurka till middag.

Jobbe och Ella

Hejsansvejsan! Jag försökte blogga igår, men inläggen bara försvann (jag gjorde flera!). Usch vad jobbig bloggen kan vara.. Men nu har jag iaf jobbat klart för den här veckan, jag hade bara två dagar för inlärning. I år ska jag plocka grönsaker, vilket är såå mycket roligare än att städa, som jag gjorde förra året. Dock är de så mycket mer ansvar, om jag skulle göra fel, är det inte bara jag som måste göra om, det känns jobbigt!

Nu sitter jag i farmors lägenhet, eller min lägenhet i sommar hehe. Dom har farit till stugan i tänndalen, och ska vara borta heeela sommarn. Jag kommer alltså inte få träffa Ella på TVÅ MÅNADER! :(

Marknaden

Marknade igår var, tom! De flesta hade nog farit därifrån, det var ju inte dirket de bästa vädret. Men vi köpte en varsin munk och blev nöjda över våra köp. De blev en lugn kväll, vi kollade på några filmer som gick på teven. Nu har My åkt in till stan för att jobba, och jag gör ingenting.

Marknad:

Obbolamarknan

Idag är det obbolamarknan, årets höjdpunkt! (eller?). Vi ska snart fara dit och kolla lite, det brukar inte finnas så mycket där, haha. Ikväll kommer my hit, för att stanna i 2 nätter! Med henne ska jag gå på marknaden imrogon också, hihih. Nu måste jag fara.

Korthårig Ella

Jag var nyss ute och tog bilder på Ella. Hon var inte på modellhumör, men fick några bilder ändå. Hon blev så söt när hon klippte sig! ögonen blev mycket större, sjukt söt hon är.







Flytta

Nu har jag så sjukt tråkigt! Fyfan, jag orkar inte lov, kommer nog ta tillbaka det där snart.. Men jag har börjat packa inför flytten. Jag ska bo i farmors lägenhet hela sommarn, då hon är i stugan. Kommer bli sjukt nice att slippa obbola, men sjukt onice att flytta tillbaka hit sen.. Näe, jag ska fan hitta en helgjobb och flytta hemifrån!

Jordskalv!

Den har dagen har de inte hänt mycket alls, önskar jag bodde inne i staaan! Nu för någon halvtimme sen började plötsligt huset skaka. Datorn och skrivbordet skakade till. Jag tänkte dirket att de är väl åskan, men de kom ingen högt buller. Nu läser jag på vk, att det tydligen var ett jordskalv, värsta coolt.

http://vk.se/Article.jsp?article=284505

Lilla Ella

Ella har nu blivit mindre, eller iallafall kroppen! Skallen är fortfarande lika hårig, kanske inte lika hårig som först men.

Före och efter bilder:

Skolavslutningen

Sommarlov nu! Känns helt overkligt! Avslutningen var de roligaste på lääääänge. Haha, jag skrattar bara jag tänker på den. Alla klasser gjorde en varsin grej, de flesta typ sjöng. Fast våran klass gjorde en teater om lärarna, så jäääkla kul! Jag måste få kolla på filmen, haha. Jag var till och med i teatern, haha dansade magdans inför hela skolan xD Lärarna körde allsång på uig, så jävla sköna! Alla kom in som en artist, dåligt mycket man fick skratta då, haha. Förra året körde dom lets dance, och alla kom in och dansade, dom äger!








Film från dansuppvisningen


En lång dag

Hela den här dagen har varit så underbart rolig! Nästsista dagen, och det var brännbollsturnering på skolan. I våran klass var vi 6st spelare, vi hade tänkt ge upp och skit i de, men vi tänkte "ähh vi kör". Sen går vi och vinner 2 matcher i rad! Först mot 3orna, och sen mot 1orna!! Haha, bara sjukt. Dom var fler i lagen också. Sista matchen blev mot lärarna, där gick det kanske inte lika bra, haha. Men lärarna är ju asbra, så det är inte så konstigt. Men JAG gjorde en varvning mot lärarna, helt otroligt xD

Sen gick tjejerna och jag ner till parken för att sitta och bara ta de lugnt. Vi hade med oss kakor och gott, så det var mysigt. Dessutom är tivolit i stan, så vi passade på att gå dit en sväng. Haha, det var de roligaste på länge. Ericas skratt i den ena, så himla kul! Önskar att jag hade filmat det eller nåt, hahaha. Vi blev hungriga sen och åt kinamat på eatern palace, tror jag. Det var lite för gott, usch hatar att vara för mätt. Jag tog bussen hem efteråt, och erica ringer för att fråga om jag har färgat håret, haha. Hon fick en bild i huvet på mig med färgat hår! och ja, jag har färgat håret. Haha söta lilla erica!

Nu blev klockan mycket, och jag är trött.

MMA

På dansen igår märkte jag att mina pengar saknades, självklart hade någon varit där och snott medans vi dansade. Så himla onödigt, usch. Dessutom måste de vara någon av dansarna, då de andra inte kunde komma in. Hörde att en annan tjej också hade blivit av med pengar, bara jobbigt.

Hela den här kvällen har gått så sjukt segt, haha klockan är ändå bara 8! Nu sitter jag och kollat på mtv music awards, sjukt bra. Twilight är så bra, haha. Har längtat efter att MMA ska gå, och äntligen gör de de. Det var egentligen i söndags det sändes i usa!

Dansuppvisning

Nu har vi haft våran dansföreställning, det gick nog bra. Nu kommer vi aldrig mer ha Anna-Karin, kommer sakna henne. Önskar att vi kunde ha henne nästa år också, hon är verkligen världens härligaste lärare!

Nu är jag bara jätteless, och trött, efter en hel dag med dans. Men jag ska lägga in lite bilder som jag tog på förträningen ändå. De första är från våra egna danser, alla grupper fick ett årstal. Min grupp hade 40-talet, men eftersom att jag dansade då, så har jag inga bilder. Sen hade vi modernt, då vi också hade gjort egna danser. Alla fick köra sin egna, men alla körde de samtidigt. Tror de blev riktigt coolt! Det var flera som filmade, så förhoppningsvis hamnar de på youtube.

Grupp 1, 20-talet.







Grupp 3, 60-talet.







Ettorna:





okej, jag hade en bild från våran! Hahaha, dock inte i dansen men.


Uppg och DANS

Snaaart är allt inlämnat. Bara 2 små uppgifter kvar. Den ena är nog klar nu, har bara skrivit ihop den ganska snabbt, men det är inte världens seriösaste (är de ett ord?) uppgift. Tror inte ens vi har fått någon uppgift, det var mest "skriv ihop lite om det där.." haha. Jaja, nu är det bara religionen kvar, och till den har vi kvar lektionstid. SNART LOV!

och imorgon har vi dansuppvisning, yeeey! Jag är sjukt taggad. Det kommer bli så himla skoj. De här dansåret har varit roligare än förra året, nu har vi bara danser jag gillar (jazz och modernt). Nästa år kommer vi ha street igen, det är jag inte allt för peppad på. Men tillbaka till uppvisningen: Klockan 19.00 kommer vi ha föreställning i studion, på idun. Det är gratis och vem som helst får komma, så kom! Jag tror att Lena skulle filma också, ska bli kul att se :) Min kamera följer också med såklart.

New moon trailer

Jag var bara tvungen att lägga in NEW MOON TRAILERN!

Den visades för första gången i natt på Mtv music awards, men det sändes inte i Sverige.. annars hade jag lätt suttit uppe och kollat. Men det är tur att det visas lite då och då i veckan.


RSS 2.0