Nya skor

Jag köpte nya skor på Scorett för ett tag sedan. De är helt underbara!


Körkort

Gissa vem som just tog körkort??? Så himla sköööönt det känns. Äntliigen!

Ikväll ska vi till farmor och fira med tårta hehe

Cheeeer

För en vecka sen hade vi träning, dock var många fortfarande borta då de va sportlov. Vi lekbyggde lite istället, baser var toppar, toppar var baser. Sjukt kul! My fick toppa också ;)





Huddinge och träning

Nu är det typ bestämt att vi (familjen) ska ner till huddinge den 7 April! Yeeyyyy! Fan va roligt att träffa jeffen igen, det var fan sjukt längesen nu! Men det är ändå 3 veckor kvar tills vi far, men de går nog fort hoppas jag.

Nu sitter jag hemma och pysslar och ser på bb.. Första lediga dagen på aslänge. Har varit fullt upp med jobbcoacher och körskola hela tiden känns de som. Ikväll har vi träning också. Det gick asbra i tisdags så jag hoppas på en likadan träning nu. Det är så roligt efter tävlingar när alla är så taggade!

Naglar

Jag målade naglarna igår med CFA färgerna. Silver teal and black. Dock ser tealen blå ut nu, men de är exakt teal egentligen!

Snö??

Funkar ens filmerna från förra inlägget? De funkar inte för mig iaf! Men min dator är ju som den är.

Vaknade idag till värsta snölandet?? När hände detta? Man hade ju till och med börjat se asfalten!


Gick upp kl 7 idag, och nu snart ska jag ta bussen till körskolan och plugga ett tag, sedan ska jag köra också. Igår gjorde jag klart repetitionerna på datorn, och även slutprov! Sköönt! Det har varit så sjukt mycket att plugga på till körkorte. Dock har jag väl glömt bort allt nu igen.

Filmer från DM

Här är vi på DM, CFA <3


Våra underbara miniorer:

Cheerleading DM

Är hemma från Cheerleading DM nu! Det var helt otroligt roligt, vi har verkligen världens underbaraste lag och förening!

Vi for upp till Boden mitt på dagen i lördags. Vi hade hyrt en buss för heela föreningen. Det tog kanske 4 timmar, sedan var vi framme på campingen. Det var mysiga stugor, dock saknades det en säng i våran, väldigt skumt! På kvällen gjordes det inte så mycket, plattade håret och kollade andra chansen typ!






Mysigt litet kök



På lördagen gick vi upp tidigt, kanske kvart i 6? Gick upp och tog på dräkten och fikade. Sminket och håret skulle andra fixa åt en. Vi for till hallen kl 8 och började träna då. Sen var det förträning och det gick väl inte så jättebra, men så ska det va! Sedan tränade vi lite till innan invigningen. Efter den tränade vi lite till sen såg vi miniorerna tävla. Dom var verkligen suuuperduktiga! Dom satte alla bygg och var sjukt tajmade i alla danser och hopp! Jag skrek så mycket i deras program så jag trodde jag skulle tappa rösten! Efter dom hade kört fick vi värma upp direkt. Jag var ovanligt onervös den här tävlingen, eftersom att vi skulle ändå gå vidare till RM. Vi rev några bygg på tävlingen men annars gick det asbra!

Vi var de sista laget som skulle tävla så efter det var de bara att ställa upp sig och vänta på prisutdelningen. Dock tog det ca 1 timme.. Man var ju ganska less på att bara stå och vänta. Vi sysselsatte oss iaf med lekar, "bill och busan och jag" och bengt på knappfabriken tror jag vi körde. Men tillslut drog prisutdelningen igång! Våra











'

Efter tävlingen blev det max, som alltid? Sedan åkte vi hem!





Clowner på sjukhuse

I måndags var jag hos jennifer på sjukhuset en sista gång innan huddinge. Och då vare ju clowner som det är varje måndag!




Maff

Nu har jeffs familj farit till huddinge, så maff bor hos oss just nu. Hon har sovit här för första gången och knappt mjauat alls! Dessutom har hon invigt kattlådan här! Förut när hon bara hälsat på brukar hon stå vid dörren för det mesta och vilja fara hem. Hon är nog riktigt smart och fattar att det är här hon kommer måsta bo ett tag nu! Hon sov faktiskt med mig inatt, en stund iaf haha. Annars hänger hon längst in i förrådet, där trivs hon.



Hon har kommit på att det är skönt att ligga under min lampa, med värmen där.



RSS 2.0