Salusand

Imorgon på midsommar ska vi fara iväg till salusand, så jag kommer inte skriva nu i helgen. Vi ska tälta på en camping i 2 nätter. Det blir kuul, och bilder kommer! Nu är jag dödstrött.

Zakynthos

Nu har jag jobbat i 3 dagar.. av typ 8 veckor. Dock är jag ledig nästa vecka, för jag och sebbe far till zakynthos då! Vi bokade en vecka innan, så vi far på måndaag till stockholm, för att sedan sova över på arlanda hotellet och sedan bär  det av till greekland. Det kommer bli så himla härligt, det ser så fint ut där, kolla bara den här bilden!


Lagkvällen

Det går lite trögt med bloggandet, men nu på lovet finns det så mycket roligare saker att göra än att sitta vid datorn. Hela förra veckan tränade vi med stunten, det gick superbra, och vi hade även uppvisning på obbola marknaden! Vi kom sjukt långt på bara en vecka, vi äger! I lördags hade vi lagkväll, men det kom inte så många. Fast vi hade det roligt ändå. Hela kvällen såg vi på gamla cheertävlingar och åt godis hehe. Sedan sov vi över. Jag, My och My tänkte se på film hela natten, men alla 3 somnade efter en kvart.




För vi har tagit studeeenteeeeeeen












Kaaaaaos på studentfesten

Studenten var så jävla underbar! Iaf på dagen! De flestade kanske har hört att flera blev skakade på kvällen. Vi gick in på TC och såg att folk hade hamnat i en stor hög vid trappan, och de där under tappade medvetandet. Bårar (bårer?) körde iväg flera personer, och det blev bara kaos överallt, då folk satt och grät lite här och där.. Vi såg en kille ligga på marken helt blå i ansiktet och helt orörlig. Jag trodde någon hade dött! Men som tur var överlevde alla. Men här står det om han, så himla hemskt. Läs mer om allt här.

Men innan allt det där hände, så hade vi riktigt roligt! Jag har lagt in massa bilder på facebook, men orkar inte lägga in de här nu! De kommer senare. Måste få bilderna från andra också :)

Klassfest och STUDENTEN

På kvällen igår hade vi klassfest. Jag erica linnea linnea och lena började hos linnea, för att sedan cykla vidare till festen. När vi kom cyklande hörde vi festen, så även fast vi inte visste vars hon bodde hittade vi dit väldigt lätt! Det var roligt iaf, lite sorgligt att man måste lämna klassen snart, och det här var nästan våran sista grej tillsammans! Jag cyklade iaf hem till sebbe sen, och kröp ner till en sovande sebbe.

Idag träffades vi och fixade lakan och jordgubbar inför STUDEEEEEEEENTEN imorrn! Det känns helt sjukt, bara sjukt! Men jag ska upp tidigt imorrn, så nu måste jag sova!

Skolavslutning

Igår hade vi skolavslutning. Som vanligt var det väldigt roligt, även fast de har varit något galnare tidigare år!






Våran allra sista gratislunch åt vi på starz. Vi tog en fika bara för att det var sista gången!

Brännboll

I måndags hade vi brännboll med skolan. Vi hamnade självklart i finalen, men förlorade då mot lärarna. Precis som förra året!







Ännu mera bilder från balen

Nu kommer fler bilder från balen. Pappa hade min kamera och tog massor med bilder.

Klassen kommer här i buss, med reggaebusschauffören som kör dom!




Våran bil.



Avslutningsmiddag

I tisdags (nästan en vecka sedan..) hade vi ju avslutningsmiddag. Jag har inte orkat lägga in bilder förrän nu. Lärarna lagade middag till oss, och det blev mumsigt!



förrätt


Robotdansen



Efteråt tänkte vi sova över på skolan, men tydligen fick vi inte det. Så vi satt kvar ett tag och spelade spel istället, innan jag for till sebbe :)


Balen

Balen var sjukt kul! Bilen vi åkte dit i skulle skjutsa 2 andra par innan oss, och det blev världens kö. Så vi kom väldigt sent. Vi var de sista i bil kön, men jag vägrade gå in sist, så vi trängde oss före ett par. VF tog massa bilder på oss så vi är med på 7 bilder på deras hemsida! VK däremot slutade fota just när vi kom, för fotografen hade en deadline att passa. Sjukt dåligt, så sebbes mamma åkte dit med en egen bild som de tog med. Därför hamnade vi först!

Vi UIGare fick lätt de bästa bordet! Precis vid baren, och vi fick mat allra först. Vi hann till och med äta upp före de flesta ens hade fått maten! Till förrätt fick vi getostcheesecake, som smakade väldigt mycket getost. Huvudrätten var kyckling, sjukt gott! Man var riktigt hungrig då, tror huvudrätten kom in vid 9. Till efterrätt fick vi pannacotta med färska jordgubbar. Det var vääldigt gott! Sedan blev det vals, men vi dansade såklart iinte. De öppnade till tc så folk var lite överallt då. Livebandet som spelade var grymma, till dom dansade vi och sjöng så vi blev hesa! Vi for hem sen vid halv 2, innan allt folk skulle hem samtidigt.

Jag la till bilder i inlägget innan de här, och ännu fler bilder kommer sen, men här är bilderna från VF:


Förstörde balklänningen

oj vad mycket saker som har hänt idag! Först fixade vi sminket kl 11, därefter åkte vi hem och skulle äta mat. Självklart skulle jag styrka balklänningen, och sjääälvklart smälte hela tyget och klänningen blev förstörd. Sjuukt så förbannad jag var! Kunde inte sluta skrika, och jag ringde runt till massa. Kul också att jag just hade blivit sminkad. Dock blev det inte så jätteförstört. Tillslut åkte sebbe upp med klänningen till en sömmerska som kunde fixa det.. Samtidigt fick jag håret fixat. Men håret blev underbart, och sminket är perfekt. På klänningen syns det knappt att det är sytt. Eftersom att det är veckat där nere kunde man bara sy ihop lite. Nu är allt fixat till slut och jag är grymt taggad på kvällen! Bilder kommer imorgon :)

Min nystrukna klänning..



Studentmiddag och bal

I förrgår hade vi studentmiddag, som lärarna bjöd på. Det var super gott, och jag har bilder men kameran är med pappa just nu. För han ska ta kort på oss ikv, på baaaalen! Hela dagen kommer gå åt till att fixa sig nu, först äre sminket kl 11, sedan hår kl 1! Jag är sjukt taggad, det här kommer bli rooligt. Kanske lägger in några bilder under dagen? hehe

Akryl

Igår gick jag och Mysan till deras affär (konstnärshoppen) och köpte greejer. Jag köpte saker för att börja måla med akryl! Det är hur roligt som helst, hela kvällen har jag målat typ haha. Vi gick på stan också på jakt efter klänningar. Jag hittade min studenklänning! Äntligen! My köpte en klänning till kvällen, sjukt tjejig! Gissa vem som hittade den då? hehe.

De här målade jag igår, vissa kanske inte riktigt är klara men.



RSS 2.0