Lockar

Lockade håret nu på kvällen, älskar att fixa till mig! Så här blev de iallafall:


Första snön på stan

For till stan idag med Jennifer och hennes familj. Det var super kallt imorse, och det var nog inte så bra för min förkylning.. Sen kom den första snön också. Men den är väll borta imorrn. Jag gillar inte snö, fast det är bättre med snö än regn.

På stan klippte sig Jennifer och färgade håret, +att hon fick ett tandsmycket. Vi gick inte på stan, och det är bra för mina pengar! Måste betala cheer terminsavgiften innan nästa vecka.. De var de studiebidraget de! Vi skulle fara och äta sen, på mcdonalds! Det var inte igår jag åt där kan jag ju säga! Sen blev det godis köp, trodde mitt skulle kosta typ 40 (de vägde mycket och de var himla dyrt kilopris!), men sen blev det bara 25!



Jennifers hos frissan.


Hennes brorsa (och min kusin), Matte!

 

Godis

Är fortfarande sjuk, och det är tråkigt. Det enda jag gör på dagarna är att sitta vid datorn eller teven, och det är inte så mycket att blogga om. Men idag har jag varit på maxi. Dom skulle ha billigt godis där, men de hade dom tydligen inte, så jag for dit i onödan. Ja, det är väl vad jag har gjort idag.. inte så intressant. Men imorgon ska jag kanske till stan, får se hur jag mår. Fast jag tror nog jag kan fara, hehe, då blir Jennifer glad!

Sjuk

Jag kunde inte sova länge alls idag, bara pågrund av förkylningen jag åkt på! Usch så jobbigt det är.. Man ska inte vara sjuk på lov. Jag har inga planer för dagen, så jag får väl sitta här och äta halstabletter. På fredag ska jag följa Jennifer till frissan, sen ska vi gå på stan. Får väl hoppas att jag är frisk till dess iaf.


2st gubbar

Min mamma har skojat till det i vårat vardagsrum, och gjort 2st människor som sitter där. Varje gång jag går ner blir jag lika rädd för dom! Man borde ju lära sig någongång!




Mormor

De blir inte att man skriver så mycket nu på lovet. Man tycker att det borde vara tvärtom, då man inte är i skolan osv. Men jaja, jag och Jennifer sov hos mormor, skojskoj. Vi satt och såg på filmer och vänner. Självklart köpte vi cola och cheese chips också!  När vi kom fram till ica såg vi att det var rea på lösgodis, så det blev lite av de också.




Hittade bilder på mig och ponus, haha när jag gick i 4an!

Min dag







Och nu drar jag och Jennifer till mormor för att sova över.


Nappe på besök

Nappe, som också var här förut, kom hit idag igen! Han är så himla söt, haha. Samma ras som Ella (lhasa apso) , fast Ella är 25% kinesisk nakenhund också.



Mitt rum just nu



klockan

När jag vaknade imorse såg jag att klockan var 9, och jag tänkte att jag inte orkar sova nå mer. Sen går jag upp och kollar på datorn och då är klockan 8! Värsta jobbigt! Hahaha, nu blev det en hel extra timme, och alla bara sover hur länge som helst.

Vi har både lov från skolan och träningarna nu, så jag kanske får ta och träna lite? Nja, inte klockan 8 på morgonen.. jaja jag hittar säkert något att göra.

Äntligen

Äntligen lov, så otroligt skönt det känns. Nu får man sova på morgonen, slippa åka buss.. ååh vad skönt! Vi hade bara dans idag, eller man fick komma in och jobba med något om man behövde. Det behövde jag, haha. Men dansen var ännu roligare idag än vanligt, men vi gjorde samma saker som vanligt ändå. Fast det var inte så många där, vi var bara 7st där av 15! Det blir alltid roligare när man är färre, haha.

Nu sitter jag här och tar det lungt, och det ska jag fortsätta med resten av veckan!


Klasskort..

Jag står högst upp till vänter.. usch tur att bilden är liten så man inte ser så bra, haha.



Snart lov

Nu har vi bara en lektion kvar, fast det är matte.. usch! Jag hatar verligen att ha matte sista timmen, på den jobbigaste dagen.. Men man får väl kämpa på nu. Imorgon har vi inte ens någon lektion, för vi har någon sorts av komma ikapp dag. Jag vet inte om jag har något att göra än, men annars behöver jag bara fara dit efter lunch och då är det dans! Jag längtar jättemycket till dansen, den är ju så himla rolig, helt sjukt! Nu ska vi dessutom snart ha uppvisning, då övar vi massor på mamma mia dansen, skoooj! Snart looooov!

Nu börjar matten!

Hål igen

Har håltimme nu, jag måste vänta på Linnea och Lena som har eu kunskap nu innan vi kan gå på lunch. Men dom slutar på 5min så jag behöver inte vänta så länge nu! Idag är det torsdag, alltså ska jag vara kvar inne i stan och vänta på träningen som börjar klockan 6. Tror jag ska äta hos farmor om jag får, har inte frågat än. Jaja, det löser sig alltid. Min dator dör närsom helst och jag orkar inte hämta laddarn, så jag går nu.

High school musical

Kom just hem från bion! Den var värsta härlig, fast dom sjöng typ hela tiden kändes det som. Men den var härlig, man blir alltid på bra humör av high school musical filmerna! Det jobbigaste var att mina ben typ dog, man sitter verkligen oskönt på bio! Man kan inte lägga upp benen på den som sitter framför en ju.. Men ni borde iallafall gå och se på filmen! Den var värd de!

På bussen påväg hem från bion pratade jag med my. Det var värsta roligt, längesen jag var med henne nu.. bara för att hon har flyttat till stan. Jag vill också göra de.. men på lovet nästa vecka ska jag vara med henne, längtar! :)


Annars idag har vi haft himla mycket prov känns det som! Först hade vi seminariumet, gick inte så bra.. sen var det tydligen spanska prov just efter, det gick nog ganska bra tror jag. Vi hade läsförståelse, och det var inte så svårt. Sist var det konditionstest, gick inte så bra, men jag är nöjd att jag inte stannade och gav upp. Jag sprang 2km utan att stanna, yey! Men jag fick iallafall "ganska bra", enligt en liten snurra.

seminarium och bio

Hade fullt upp med plugg igår, så jag skrev ingenting. Satt och läste på massor om förstavärldskriget.. usch, självklart förstår jag ändå ingenting. Vi ska ha seminarium med det idag, och det kommer gå dåligt.. Hela veckan har jag oroat mig för det, uschuschuschuschusch.

Ikväll händer det roligare saker, efter skolan ska vi tjejer stanna kvar och gå och äta, sedan ska vi gå på bio! Vi ska se high school musical, yey! Haha. Det kommer bli skoj!


Svammel

Det blev så att jag for på stan ändå, inte för att jag hittade något men. Jag har ju 50kr på H&M, för att jag har shoppat så mycket där. Sen har jag ingen aning om hur mycket pengar jag har kvar nu, tror det är ganska tomt på kortet.. men tänk OM det skulle finnas massa pengar där, haha! Det är alltid roligt att hitta massa pengar som man inte räknat med, jag får nog ta och kolla upp det där. På onsdag ska vi på bio iaf, hoppas jag kan fixa pengar till de, hehe, hej mamma och pappa! Nämen, jag får ju ändå studiebidrag snart, dessutom fyller jag år snart, då får man ju också pengar! Eller det kanske inte är så snart ändå, 20 november.. nämen, det är ju exakt en månad! OJ shit, det är ju bara 2 månader kvar tills jul, 8 veckor! Snart kanske man borde ut och köpa julklappar?

Tyska och hem

Roligaste tyskan idag, haha. Våran lärare är i ghana, så vi har en vikarie. Vi fick berätta om oss själva och My sa att hon var elak men det trodde inte vikarien på.. hahah! Så han frågade alla andra, och vi fick ha en röstning om My var elak eller inte, haha!

Jag sitter kvar på skolan nu och funderar om jag ska gå på stan, eller åka med pappa hem, eller ta bussen.. Ja det är mycket att tänka på! Men jag tror inte jag orkar gå ner till stan, kommer ändå bara hinna vara där en snabbis. Det är jobbigt att ta bussen också, det är typ alltid full nu för tiden.

En dag

Som vanligt har det varit en väldigt lugn söndag idag. Jag gick över till Jennifer och kollade på en film, sen har vi bara tagit de lugnt. Nu på kvällen hade jag träning, roligt roligt! Innan träningen for jag och pappa till mias grill och åt, det var gott! Det var så länge sen jag åt där också, då blir det bara godare när man väl äter där igen. Hur som helst, på träningen fick jag basa igen, kuul! Vi pratade också om hur vi ska göra iår, och nu äre så här att vi kanske inte kommer tävla, utan ta ett tränings år. Då kommer vi få 2år på oss till tävlingsprogrammet. Det känns ändå bra, då får vi träna upp oss och bli super bra!

Nu sitter jag och ser på gossip girl, för första gången. Det verkar ändå bra, så jag kommer nog fortsätta se det!


Moster

Moster hade 40års kalas igår kväll, så jag har varit där med Jennifer. Innan vi for dit klippte vi Ella också, hon blev jättesöt! Haha, och hon har en toffs! Här kommer massa bilder:








Kvällen

Som jag sa förut, hade vi tacokväll hos mig igår. Det var jätterolligt! Det började med att jag och Lena tog bussen hem till mig med Ella också. Vi gick och handlade till middan, och fixade till lite. Sen efter någon timme kom Linda Erica och Linnea. Då gjorde vi tacos och hade jättekuul!



Sedan blev det teven. Vi såg på en film och åt glass, sen blev det idol också.




Sen stack Linda Erica och Linnea.


Då vare bara jag och Lena kvar, så vi satte oss och såg på eva och adam, haha.


Kenza och awards

Imorse när jag gått av bussen, nästan sprang jag till skolan! Och inte bara pågrund av regnet, nej för att kenza var på radion! Haha, jag trodde jag skulle missa det, men de gjorde jag inte. Det var iaf kul att lyssna på, hennes röst är så annorlunda, jag tänker mig inte att den ska låta som det gör, haha. Nu sitter jag och kollar på massa bilder från blog awards som var igår, skojskoj!

Träning och tacokväll

När jag skulle gå till träningen började det regna, inte det roligaste. Det regnade inte så mycket, men jag blev blöt ändå. Salladen som jag åt till middag var god iallafall, och alltid lika mättande, så jag har halva kvar. Träningen gick super.

Imorgon har vi bestämmt med tjejerna i klassen att dom ska komma hit. Vi ska göra tacos och se på lite film och så. Sen får vi väl se vad vi hittar på! En av dom kommer sova över också, skoj! Jag längtar!


Matte och sallad

Sakta men säkert kommer kodmallen tillbaka. Som ni kanske märkt har jag börjat lägga in reklamen igen. Men det är väl bara 2 st än? Jaja, det ska in mer snart iaf. Nu sitter jag på IR lektion, jobbigt. Är helt slut känns det som. Vi har en mattelektion sen också, sista timmen. Det är ju alltid lika roligt att ha matte sista timmen. Ikväll ska jag inte hem efter skolan, jag stannar kvar någon timme och far direkt på träningen istället. På lunchrasten idag for jag och köpte en sallad som jag ska äta till middag, självklart är den från nattöppet! Dom har de godaste salladerna! Man får plocka ihop dom själv, de kan inte bli bättre!

50kr


Titta vad som hade kommit idag, hehe alltid roligt med presentkort! Även om dom bara är på 50kr.


Om skola

Sitter i skolan nu, imorse hade vi mentorskap, alltid lika skönt. När man inte ska prata med sin mentor får man bara sitta och göra vad man vill, bästa lektionen! Sen på historia lektionen gjorde vi en jätterolig sak! Haha, vi har blivit indelade i olika länder, sedan får man sitta och skriva till varandra. Jättekuuul! Snart har vi spanska, det är inte alls lika kul. Hoppas vi får plugga till provet vi ska ha på fredag..

Trrräning

Rolig träning idag! Tiden gick hur fort som helst idag, mycket fortare än vanligt. Men det var roligt. Vi byggde, och jag fick vara bas! Ihh, det var nog 2 år sedan jag var det, och det var skoooj! Sedan dansade vi en hel del och hade skoj.


Operation och tacos

Min lillebrorsa har opererat sig idag, när han bröt armen i sommras. När han bröt den gick det av flera ben och det var så illa, därför opererade dom in 2st pinnar i armen, som han då idag fick operera ut. Just nu väntar mamma på att han ska vakna upp, och pappa ska också fara dit. Därför blir jag ensam hemma när jag kommer hem. Hehe, tror jag ska äta tacos igen, 3 dagen på raken! Jag får aldrig nog!

Kyckling

Världens godaste lunch idag, kyyyckling! Det blev taj mahal för mig och Olivia, och dom hade friterad kyckling, helt sjukt gott! Jag kom på att kyckling är nog min favorit mat, all sorts kyckling! Vi har haft hål nyss men nu ska vi ha IR. Hade en inlämning till idag som jag inte är riktigt klar med, tror jag. Hoppas vi får jobba med den nu på lektionen.. haha. Läraren gick ut igen, så vi börjar tydligen inte än! Men jag kommer ändå inte på något att skriva.

Tårta och sjukling


Idag var det tårtkalas för min pappa som fyllde år igår. Tårtan var mumsig! Ella kom också, men hon är sjuk stackarn! Hon har legat och spytt hela dagen och inte ätit någonting. Hoppas hon blir bättre, annars får dom väl ta na till vetrinärn!

Lilla sjuklingen:

Löshår

Just nu har vi mentorsamtal, och jag sitter och kollar på löshår! Mamma har köpt det, och jag vill också haaa! Har kollat in xtend, det kostar ju bara 1299kr för clip in saker. Av Lindaslya får man dessutom 10% på det, jag viiiill!


Dag och Ella

Sitter i skolan med My nu, och vi börjar inte förens kvart i 10, så är det alltid på måndagar. Det blir nog en rätt så lugn dag idag, hoppas jag! Vi ska ha mentorsamtal, och på 2 av lektionerna idag är lärarna i ghana, sköööönt! Fast då har vi iförsig vikarie, men ändå.


Ella är den bästa modellen!

Lugn dag

Idag fyller min pappa år, grattis! Men det blir inget firande idag, det blire imorrn! Det har varit en väldigt lugn dag idag, varit med Jennifer och kollat på filmer hos mormor. Ja, jag har inte gjort mycket alls. Träningen ikväll är inställd också, så jag får fortsätta ta det lugnt. Men det kan vara skönt också!


Ännu mer design

Nu har jag ändrat designen igen, är nöjdare nu. Men den är fortfarande inte klar, måste ändra kodmallarna som jag var tvungen att återställa.. Haha har inte orkat fixa det än! Men snart så!

Bilder på Ella

När det slutat regna gick jag ut på baksidan och tog kort på Ella. Hon är så söööt, fast hon ser nästan ingen pågrund av allt hår, haha sötis.





Regn och bowla

Nu är det lördag igen, det är ju inte så jätteroligt att vakna upp till regn. Speciellt inte om man har en hund som måste ut. Nog för att det är ganska mysigt med regn, fast Ella blev dyngsur och sprang omkring och blötte ner överallt så fort vi kom in, haha. Idag ska vi kanske fara och bowla, men som vanligt kommer det säkert inte bli något, haha. Jämt när vi planerar saker skiter det sig, och sen blir det inget av de. Men nu får vi hoppas att det blir bowling!

EDIT: Det blev ingen bowling..

Ett helt år

Vet ni vem som fyller 1år idag? Det är ingen annan är min blogg! Haha kanske lite svårt att gissa? Men den blir ett helt år idag, tänk att jag har bloggat så länge, ojoj!

GRATTIS BLOGGEN!

Lilla Ella har blivit stor

Idag kom Ella hit också! Hon ska vara här tills söndag. Hon ser ut som en liten björn nu, och är stooor. Några som bor i vårat radhusområde, har precis köpt en liten valp. Han är en lasa apso, men huuur liten som helst! Ella är ju 75% lasa apso också, men hon var nog inte så där liten när vi fick henne. Jag tog några bilder på dom, fast ingen blev bra.. haha.



Ond hand

Det här var den första träningen som jag inte hade med mig min systemkamera, sen jag fick den alltså. Det kändes tomt, haha. Träningen var rolig.. enda tills vi hade gymnastik och skulle kolla hur nära vi kunde stå varandra när vi hjulade och körde rondater.. Då krockade min hand med johannas fot, det var inte skönt. Har fortfarande ont, och jag kan nästan inte använda den. Fast det går bra att skriva, och det är en himla tur!


Jobbigt i skolan

Det har varit en lång dag idag, med bland annat 2st mattelektioner.. Nu sista timmen hade vi matte, det är tungt! Dåligt väder har det också varit, regn och hemskheter. Då är det nästan bättre med snö till och med. Något roligt är att Olivia fick ett stipendium och får åka till Frankrike v.47! Så roligt för henne, verkligen! Läraren valde ut henne, för hon tyckte att hon var värd det. My sökte också stupendium, och för henne var det bara mellan 3personer! Men jag har inte hört något om det? BERÄTTA MYYY!

Nu sitter jag på skolan och väntar på att bli hämtat av farmor, jag orkar inte åka hem för att vara där en halvtimme innan jag ska upp till träningen igen. Så jag åker till henne och äter, skönt att inte behöva stressa.

Tävlingar

På bussen in till stan imorse, fick jag värsta tävlingslängtan. Jag vill tävla! Åh, och att vara med laget hela helgen, det är så mysigt. Jag hoppas verkligen att vi får fler till laget, så vi ens kan tävla iår! Längtar så mycket till DM, SM och EM! Kan man inte bara spola fram till dess?! Haha.





Shoppande

Vi slutade rätt så tidigt idag, så jag gick lite på stan. Sjävklart kom jag hem med några påsar:


Bild från google.


På Nicole köpte jag en klänning för 149kr, och en kofta/tröja för 199kr. Klänningen gillar jag hur mycket som helst, den är annorluna. Inte som dom andra klänningarna som jag brukar köpa.. Haha men den är fin.



Jag köpte också stumpbyxor (mina förra fick ett hål, förvånande?).


En dag på nydala

Som sagt, sov jag över hos farmor inatt för att sen åka upp till nydala på friluftsdag. Farmor släppte av mig vid nydala och jag satt där i en kvart, men det var typ inga där. Då ringde Olivia och sa att jag var på fel sida av sjön.. haha. Fast det löste sig, dom kom och mötte mig, sen försatte vi runt sjön. Det var en lång väg kan jag lova, 8-9km! Det tog ganska precis 2timmar för oss, fast då stannade jag och tog kort lite då och då. När vi kom fram till KFUM grillades det hamburgare till lunch. Min var himla bränd, annars helt okej.

Det var fint vid nydala.





En karta över sjön vi gick runt.


Vi träffade på My och Fay efter vägen.


Vi gick också förbi en stooor lekpark..


... där blev vi kvar ett tag!


Massa söta ankor flöt omkring.


Mina lärare.


Det grillades hamburgare.


Där skulle vi träffas, och inte vid nydala badet.. haha.

Sova farmor

Om ungefär en halvtimme bär det av till träningen. Efter den ska jag fara till farmor och sova över där. My är osäker om hon kan följa med eller inte, men hoppas hos kan det! Ja, jag kommer inte skriva förens imorgon efter skolan, eftersom vi har friluftsdag imorgon (som jag har sagt några gånger nu). Men jag kommer med bilder imorgon, så det blir skoj.

Friluft och hål

Det är verkligen jobbigt med alla tidiga morgonar, men om vi bara flyttar till stan så slipper man ju ta bussen så tidigt.. Ikväll ska jag och My sova hos farmor för vi har friluftsdag imorgon.. och vi orkar inte gå! Juste, jag måste ringa och fråga farmor om vi får sova där också! Hoppas bara det går nu, då får vi ju träffa Ella också, världens sötaste som säkert har blivit jättestor.

Nu har vi håltimme, men vi börjar nog snart skulle jag tro. Efter lunchen gick jag och Erica en sväng på stan. Jag var på jakt efter nya mjukisbyxor, men hittade inga. Istället hittade jag sockar som inte finns, eller ballerina sockar, haha.


Pluggande

På kvällen har jag varit hos Jennifer och pluggat. Nikko kom också, sen gick vi till ica för att köpa nötter. Det förtjänar man faktiskt när man sitter och pluggar matte. Nog för att det bara är ett G prov imorgon, men ändå ett prov. Jag har hört av andra klassen att de ska vara lätt, och det är ju en himla tur! När vi inte orkade plugga någe mer gick vi ut och tog kort, fast de blev inte så bra.. haha det var ju så mörk ute! Förresten, visst är det tråkigt när det är mörk ute redan vid 7tiden?! Det märks tydligt nu också, usch vad tråkigt.


Långa dagar igen

Nu blir veckorna normala igen, efter två blockfria veckor. Det känns jobbigt, väldigt jobbigt! Dagarna nu blir alltså långa, och tråkiga. Haha, okej jag ska försöka vara lite posetiv. På onsdag har vi iallafall frilufsdag, det blir väl kul antar jag. Skönt att inte behöva sitta i skolan.

Nu blire bussen

System på träning

My följde också med på träningen idag, och det gjorde min systemis med.

Haha taggad!



Mysan kom

Nu när My har flyttat till stan träffas vi nästan aldrig, och det är inte kul! Men igår kom hon hit, så jag hade inte tid att skriva någe. Vi hade iallafall hur kul som helst! Sjävklart tog vi vääldigt många kort också, men jag vet inte hur många som kan visas här.. haha. Om jag säger så här, vi körde topmodel, hahahahaha! Jag lägger in några bilder!

Vi gick till BK och hade himla kul på vägen dit.

Tjockade i oss allt i köpte på BK



Sen blev det topmodel! haha.
.. och en hel massa smink!



Sen blev det fin middag, haha.





Lite ändringar

Sitter och ändrar designen hit och dit just nu, blir aldrig nöjd! Nu är jag trött också, så det blir bara konstigt. Desstuom råkade jag göra något med kodmallarna, så jag var tvungen att återställa dom. Huh, men jag tar imorgon! Designen är alltså inte klar än, forstätter på den imorrn.

En kväll hos Erica

Vi höll våra planer som vi hade gjort upp. Dom köpte mackor på subway och det blev en sallad för mig. Jag hade bränt ut 5filmer och tagit med, men dom gick inte att spela upp på dvdn. Därför såg vi på hundtricket istället, den var rolig! Vi for hem ganska tidigt för både Erica och Linnea hade andra planer. Men när vi kommer hem är alla inne på msn, och vi frågade varandra varför vi inte var med varandra längre, haha.






n

Kvällens planer


Bilder hela tiden

Nu förtiden tar jag alltid med mig kameran till träningarna, så jag har alltid bilder att lägga in från dom. Finns inte så mycket att säga om träningen, så här kommer bilderna:


Miniorerna/juniorerna bygger.




Naima och frida.



Naima visar upp sina nya skor.. och kolla mattan uppe i hörnet!

Håltimme

Skoldagen idag är både lång och kort. Lång för att jag går mellan 8.25-15:55. Och den är kort för att vi har bara två lektioner.. Alltså en håltimme på ca. 5 timmar mellan lektionerna.. Alla har inte samma schema heller, så jag vet inte vad jag ska göra nu idag. Men det blir väl film skulle jag tro, har massa nya nu!

Dessutom har jag glömt hela börsen hemma, så jag har inget matkort eller pengar idag.. Jag kommer hungra ihjäl.

Vill ha nya skor

Dom ska vara ungefär som dom här nere (klicka på bilderna för att komma till sidan där de finns).





Spanska läxa

Vi ska lära oss den här sången till spanskan.. haha.


RSS 2.0