Galapremiär och valparna

Nu har vi kollat på valparna igen, dom är hur söta som helst! I helgen ska jag och My vara hundvakt till dom också, då kommer vi sova över där. De kommer också köpa mat och allt till oss, det kommer bli super! Valparna kan inte äta själva än förutom en, den största. Haha, dom andra får vi sitta och mata. Hoppas bara att My fortfarande kan?



På fredagskvällen ska jag följa med My på någon gala. Jag har inte riktigt koll på vad det är, men det är någon premiär av filmen mamma mia, det ska bli jätteroligt. Det lät värsta lyxigt, galapremiär!

Förslag på hundnamn?

Nu är det dax att komma på ett namn till hunden också. Jag vill ha ett gammalt och helst ovanligt namn. Men ös på med massor av förlag till denna vovve:


Helgen i Lycksele

Nu är vi tillbaka. Helgen i Lycksele var jätterolig, inte alls så långtråkig som jag hade förberett mig på. Det började med att jag åkte dit med Edits (Min valps mamma) ägare. Det gick bra, deras bil var härlig. När vi kom fram for vi till en match. På hela cupen var det typ fler norkar är svenskar. Hela vårat hotell var fullt med norkar, det enda man hörde var typ norska! Tur att ingen av dom pratade med mig någon gång, för jag hade inte fattat vad dom sa.. haha. Medans dom hade några matcher (tror jag) gick jag på dollar store, höjdpunkten! Det är underbart billigt ställe för er som inte vet, varför finns inte de i Umeå? Jag handlade iallfall lite saker där, kommer bilder! Det hände inte så där jättemycket på kvällen, de mest spännade var när jag hoppade ut genom fönstret för vi bodde på första våningen, haha. På natten fick jag sova på världens obekvämaste säng, det var bara en extra säng fast dom brukar ändå vara ganska sköna. Den som jag fick sova på var hur hård som helst, fast jag sov iallfall. På frukostbuffen dagen efter såg jag min svenska lärare! Hahah, först hörde jag någon prata med sitt barn och jag kände igen rösten och det visade sig vara min lärare. Min lillebror hade någon match under dagen, och vi åkte hem vid 3 tiden.


Hotellet var jättefint och så på utsidan, men i rummen kunde de vart lite bättre. Men det duger gott och väl, jag älskar att bara bo på hotell så, bättre än inget!


Hotellets baksida, finfint!


Det bästa, dollar store.


Helt onödig bild, men jag gillar molen, jag tycker att dom påminner om toy story.



Lycksele i helgen och My i kväll

Min lillebror har cup i lycksele i helgen, därför är min familj där och jag ensam hemma. Det var en himla tur att vädret är perfekt så man kunde sola. My kommer ikväll, vet inte vad vi ska hitta på? Vi får väl se. Imorgon ska jag iallafall till cupen i lycksele. Mamma och pappa bor på ett hotell, så där ska jag också bo. Dollar store är just nedanför, perfekt! Jag kommer sova över där 1 natt, sen kommer jag hem på söndag, men jag kommer skriva mer innan jag far.

Lekparken försvinner

Hejdå lekparken.


Min egna valp

Nu är det helt klart, jag ska få en valp! Åhhh, världens sötaste valp. Den kommer bo hos farmor mest nu men, sen när jag flyttar hemifrån följer den med. Jag har inte kommit på namn än, för jag vill att det ska vara helt perfekt och genomtänkt!


Min lilla voffsing!

Godisdröm och bänk

Vaknade precis, och därmed har jag ett nytt sov-record för sommaren. Haha, jag är jättedålig på att sova, kan verkligen inte sov länge. Inatt hade jag en skum dröm. Det var i skolan, vid godisautomaten. När jag skulle stoppa i pengar råkade jag stoppa i pengen på fönstret (?), men på någon sätt hamnade pengen i automaten ändå, och den började skaka jättemycket tills den ramlade ner och jag fick allt! Hahaha, det är inte ofta jag kommer ihåg mina drömmar, men den här minns jag.

Idag ska pappa köpa en ny tvbänk till mig, yey. Jag funderar också på att göra om i mitt rum, jag börjar bli less på möbleringen (heter det så?).

En dag på stan

Det blev en dag på stan med Mysan idag. Kom hem med en jätteskön tröja från bikbok, halva priset till och med. Köpte också en gullig börs från accent, eller förra wedins. Träffade Amanda från laget på en affär där hon sommarjobbade, skojskoj!

På tal om ingenting, så kommer nog regnbågen fram här snart!

Tältningen

Vädret har varit sämst hela helgen, det suger. Tältet är genom blött för att det yttre tältet tydligen blåste iväg, så det regnade på alla täcken, filtar, kuddar och madrasser! Inte så lyckat. Men det är ändå roligt att sova i tält, en natt sov vi ju där! Det skulle bara vara roligare om det inte var på baksidan.. haha.

En nyttig helg

Natten i tältet gick bra, enda tills vi vaknade. My fick hur ont som helst, så vi tog en promenad. Det blev tydligen bättre så vi satte oss och såg vi vänner vid 9-tiden. Båda somnade och vaknade av att mamma kom till tältet vid 12, hon sa att dom skulle fara till ansjön. Nu är jag ensam hemma. Vi handlade lite frysmat och andra nyttigheter (faktiskt!!) på ica. Det enda onyttiga var väl chokladpuddingen eller chokladmousse som vi trodde det hette.. haha.

Efter våran lilla handling gick jag till mormor för att äta middag. De hade grillat och gjort en jättegod middag, gissa om jag blev mätt? Sen kom dom med massa glass, shit. Jag kan ju säga att jag rullade hem! Nu väntar jag bara på att My ska äta middag klart.


Ser det inte gott ut?

Tältning

Nu blire tältning med Mysan! Vi klarade att slå upp tältet helt själva, dessutom med hennes skada!




Rea överallt?!

Igår när alla var i Stockholm, följde jag med till min lillebrorsas match, för att gå på stan. Vad jag inte visste var att det var rea överallt. Jag hittade en jättefin klänning, som var jättefin på också, det enda problemet var att storleken var för liten och den gick nästan inte att ta av. Det var synd, för det var billig också, 79kr! Det var också synd att jag inte hade mer pengar, men några saker köpte jag iallafall.

Armband, 9kr!


leggins, alltid bra att ha!


Nagellack, köpte det silvriga.

Ensam hemma på midsommar

Midsommar idag, känns inte speciellt alls. Den enda skillnaden är att jag är ensam hemma, familjen är på middag hos några, men jag skulle vara med My istället. Vädret var riktigt urkasst på morgonen, molnigt och regningt. Men nu har det blivit rikigt härligt väder, det är ju skönt det. My är hemma och äter midsommarmat nu, vet inte vad vi hittar på ikväll, blir väl vänner som vanligt? Sjukt underbart!

Familjen sticker iväg imorgon, till angsjön. Den här gången vill jag inte följa med, det är så tråkigt där. Jag stannar alltså hemma, med My. Vi hittar nog på något roligt. Eftersom att Jennifers familj är i stockholm, kan vi sno deras lyx-solstolar, hehe. Vi är kattvakt till deras gullikatt, så vi har deras nykel.


Egentligen är det en helt onödig bild, men ser ni det vita strecket vid trädet? Det är Jennifers flygplan! Hahaha.


Mys operation!

My ringde precis och berättade att hon har haft operationen nu! Hon sa att allt gick bra och hon hade tråkigt. Näspiercingen var hon tvungen att ta ut, taskigt! Hon opererade axeln, det borde inte spela roll med en näspiercing då.. men det är väl någon anledning. Nu ska hon vara på sjukhuset tills imorgon då hon åker flyg hem. Stackarn, fast jag har inte så mycket roligare här hemma. Alla är ju i Stockolm!

Jag ska följa med mamma och handla nu.

MVG till mig!

Mina damer och herrar, för första gången i hela mitt liv, presenterar jag stolt:


Alla far till Stockholm!

My är i Stockholm, Jennifer sitter på planet till Stockholm. Varför är inte jag i Stockholm? Jag vill också vara i Stockholm. Haha lite mycket Stockholm känner jag. Men My kommer tillbaka imorgon iallafall. Fast hon kanske inte kan göra så mycket då, hon ska ju operera sig där, det är därför hon är där. Jennifer ska fira midsommar där nere, hon kommer tillbaka nästa vecka någongång.

Det är tur att väderet är toppen idag. Inga moln på himlen, det är tur det. För nu när alla är i Stockholm, ska jag bli brunare än dom där som har åkt iväg, hehe.

Min snart opererade My:


Världens gulligaste valpar

Nu har valparna farit hem, efter nästan en hel dag hos oss. Jag säger bara: Jag vill haaa en! När jag hälsade på dom förut fick jag inte så bra bilder, men nu blev de lite bättre hoppas jag, eller? (Den bruna är min favvo).









Bakabaka och valpar

Valparna kommer när som helst, det gör My också. Hon slängde sig på cykeln när hon fick reda på att valparna ska komma, nästan. Hursomhelst, jag har precis bakat chokladmuffins, älskar dom! Det är verkligen hur roligt som helst att baka, när jag flytter hemifrån ska jag baka varje daaag!

Valparna kommer!

Idag får jag besök av valparna. Eftersom att deras ägare ska flytta, är det visning på deras hus. Därför måste valparna och edit vara här! Åhh, underbart, dom är så himla söta. Men dom sover för det mesta, och då kan jag ta bilder på småttisarna.

Bilder från ett besök hos dom för någon vecka sedan:


Staden och sola

Stan idag, köpte 2 par hotpans (Svarta och röda) och ett nagellack. Jag älskar nagellack i alla möjliga färger! De är så härligt och sommrigt. Ska nog börja samla på mig jättemånga, värsta roligt. Efter stan solade vi på Jennifers baksida, härligt härligt. Fast jag blir aldrig brun, jag kommer förbli vit restan av sommaren, yey! Jennifer är hur brun som helst, det är inte roligt att sitta bredvid henne kan jag tala om.

Nu blir det vänner, blir aldrig less.

Marknaden

Obbola marknaden igår var dålig. De hade inga varmachips, och hur lite saker som helst på hela marknaden! Fast, det är nog bra, för jag måste spara mina pengar. Det roliga med den var väl att my följde med! Det har nog inte hänt så mycket mer. Lovet är tråkigt, jag längtar nästan tills mitt sommarjobb börjar, shit.

Ögonfransarna är borta

Jag har råkat ögonfrans-tång-böja av mina ögonfransar! En dag märkte jag att dom var borta, och jag kom på att det måste vara från när jag böjde dom.. För jag hade mascara på dom. Det är värsta hemskt, jag saknar mina ögonfransar, men visst växer dom ut? Någon som har sten koll?

Phoebe Buffay

Vänner måste vara den bästa serien av alla och phoebe den roligaste sångerskan! Haha, här är hennes musikvideo med smelly cat.


Härligt väder och minneskort på rymmen

Vilket härligt sommarlov vi har, solen har inte varit framme på hela lovet! Just nu haglar/spöregnar det, helt sjukt, det bara öser ner! Det är nästan roligt ju. Över till något annat. Igår var jag med Jennifer, sen kom en Lisa. Vi gjorde inte så mycket, såg lite vänner. Jag övertalade Jennifer att se vänner, och hon gillade det!

Något jobbigt är att mitt minneskort till kameran är borta. Det kan vara hos Jennifer, men jag vet inte. När jag lägger in bilder till datorn brukar jag bara stoppa in kortet, men nu när kortet är borta måste jag ta fram sladden! Därför blir det inga bilder, eller jag kan slänga in en bild från angsjön, då var det lite bättre väder:



Här kommer bilderna..

.. från skolavslutningen såklart!





Världens bästa avslutning

MY har snott min kamera, så jag kan inte lägga in alla bilder från igår. Men hon kommer kanske hem snart. Hennes brorsa tar studenten, hon är där nu.

Skolavsutlingen var helt otroligt kul! Den roligaste jag någonsin varit med om. Min skola är helt underbar, alla bjuder på sig själv. Gissa om vi skrattade ihjäl oss när alla lärare kom in som grisar och vargar?! Hahahaha. Jag filmade iallafall det mesta, det kanske kommer in här. Det fanns bara en liten negativ sak med avslutingen, den tog mer än 3 timmar, men vem bryr sig? Världens bästa avslutning.

Efteråt följde jag med till mys affär. Vi påbörjade en traditiion= Att vi ska tjocka i oss massa fika efter avslutningen. Sen hände det inte så mycket, vi for till mig och sov över här, och nu har hon snott min kamera.


Skolavslutning

Idag har vi skolavslutning, känns helt otroligt! Det var allt.

Mina nya jeans shorts

Jag behövde verkligen det, och nu är det köpt. Hur skönt som helst. De är från H&M och kostade 298kr.


Brännbollens dag

Brännboll hela dagen, som alla andra. Våran klass förlorade båda matcherna, fast vi har knappt halva klassen, haha. Men på något sätt blir det mycket roligare när man är få. Pompomsen följde med, och vi hejade förfullt, vi byggde till och med. När det var kvar gick jag till stan, hittade ett par jeans shorts som jag köpte. Dom var jätteperfekta, kan man säga så? Det blev även ett röd och vit prickigt paraply, sött.



My och fanny som cheerleaders


Tebax

Tebax från ett tråkigt angsjön. Det finns inte alls mycket att göra där, insåg jag i helgen. Jag stannar hellre hemma och solar. Usch, tur att jag slipper fara dit på ett tag.

Men det är iallafall ganska fint där, visst?

Sommarsommarsommar och angsjön

Idag har jag varit på jakt efter ett par jeans shorts. Självklart har jag inte hittat några. Det gör jag aldrig när jag verkligen behöver något. Jag och tjejerna i klassen tog en glass på kajen, mysigt! Erica ska till italien imorgon, så det dröjer ett tag innan vi ser henne igen. Men i sommar ska vi hitta på något, vi har planerat både att bo i stuga och tälta. Det kommer bli mysigt.

Nu drar jag till angsjön igen, kommer hem på söndag!

Jordgubbar

Jordgubbar+socker+grädde= Underbart!


Kräver ett helt eget inlägg..

JAG HAR GJORT KLART ALLT SKOLARBETE, OCH ALLT SOM HAR MED SKOLAN ATT GÖRAA!



Klassen har rymt

Hela klassen är borta, så jag sitter ensam i klassrummet. Jag tror att klassen är och spelar brännboll och fikar, men vi dansare har haft individuella samtal, och då stack alla andra. Jag ska väl gå och äta lunch snart kanske? sen måste jag lämna tillbaka min body också.. men jag orkar inte. Jag vet inte ens när vi slutar idag. Jaja, snart är det helg, och efter helgen är det nästan sommarlov så jag är glad.

Sola hela dagen

Idag har jag solat mest hela dagen, helt underbart, fast det syns inte. Haha, jag får jobba på det! När jag inte solade bakade jag, eftersom att mamma och pappa firar bröllopsdag, ville jag vara snäll och göra muffins. När jag inte bakade muffins, gjorde jag mat, tacos. Det var också för att fira deras bröllopsdag.


Det syns att sommar är här, då kommer fräknarna fram!



imorgon ska jag till skolan, vi lär väl inte ha så många lektioner, men det kan vara bra. Vi ska ha lite individuella samtal och mentorstid (?).  Den här sista veckan känns ganska onödig, varför inte bara ge oss sommarlov en vecka för tidigt, istället för att ha massa onödiga lektioner och samtal, haha.

Sjuk

Jag är hemma idag, mådde sjukt dåligt igår kväll, nu känns det lite bättre. Igår höll jag verkligen på att spy, inte kul. Men som sagt, det har blivit bättre. Tur att jag inte missade några jätteviktiga lektioner idag, bara språken.

Nu ska jag ut i solen, man får ju passa på!

Köpes och köpes

Har precis köpt till par skor, röda ballerina, ur söta. Jag bara köper och köper.. men jag ska faktiskt lämna tillbaka min body, den var genomskinlig och jag kommer ändå aldrig använda den.

Det här blev ett himla kort inlägg, men jag måste sätta igång med de sista skolarbetet nu!

Shoppaaa

Vi hade sovmorgon imorse, började 11:55. Men jag tog en tidigare buss in till stan för lite shopping, hehe. Jag kom på igår kväll att studiebidraget har kommit. Jag köpte inte så jättemycket, men två plagg blev det iallafall.

På ginatricot köpte jag det här, en vit body till skolavsluningen för 129kr, och en orange/röd tubtop för bara 79kr. (Jag gjorde som naima och ritade i paint, hahaha).

En ny design

Har suttit och gjort om på bloggen nu, känns skönt. Jag började bli ganska less på den förra designen. Men jag är nöjd med den här nya.

Angsjön

Kom hem för ett tag sedan, men jag har varit fullt upptagen av att flytta över alla bilder, filmer och låtar till den andra datorn. Den här skoldatorn ska vi förmodligen lämna in någon gång i veckan, och jag vill inte att allt ska försvinna. Jag ska nog köpa skivor och bränna ut filmerna jag har på datorerna också, då vet man att man har kvar dom.

I Angsjön hade vi det bra, helt otroligt väder. Jag kände mig nästan som en kändis där, det var massor av frågvisa barn som började ställa frågor, och när jag sa att jag gick i cheerleading, halvskrev alla barn samtidigt: "Var du med i talang?!". Hahaha.

Här är två bilder, lekte lite med kameran bara.


RSS 2.0