Nyårsklänning

Klänningen kommer från nelly, är sjukt nöjd över den!




Testade lite med mina nya nagellack, är inte så bra men det var faktiskt mina första!

Nytt smink

Foundation/Puder som jag köpte på sminkningen, och en concleaner. De är riktigt bra, jag är sjukt nöjd! Nu måste jag bara köpte en bättre pensel, min fick jag i åhlens julkalender, den suger.

Saints

Haha kolla vad jag hittade i en låda! Shit vad taggad jag var som satt och gjorde den där, haah! Synd bara att vi bytt dräkter, och dessutom ska få nya snart också! Måste nog göra en ny med våran nya dräkt.

Jobba

Nu ska jag fara och jobba! Skönt att jobba dagen innan nyår, det lär ju vara ganska chill idag :)

Sminkning

Idag har jag varit på sminkning här i obbola, fick det i studentpresent och det går ut efter nyår haha. Hon gjorde halva ansiktet med festsminkning och andra halvan vardags, för att jag ska kunna göra båda. Sen la hon dock till lite till på vardagssminkningen för det såg ju lite skumt ut! Fick iaf välja produkter för 500 också, så jag tog en foundation/puder/concealer och en concealer.

Sedan gick jag hem och bakade lussebullar! De blev sjukt goda, jag är ju super bra på att blanda ihop en pulvermix med vatten!

Jeff

Jennifers läkare har hittat några cancerceller som fortfarande är kvar, så nu har det blivit så att jennifer måste fara till huddinge i 2 månader.. Där ska hon göra en benmärgstransplantation. Usch så himla tråkigt att inte kunna träffa henne varje dag. Men vi lär ju åka ner några gånger. När jag fick reda på det var jag och gick på stan, och hade just köpt kanske väärldens sötaste gosedjur. Därför fick han heta Jeff ;)


Nagellack


33 nagellack, det trodde jag då aldrig att jag hade! Då kom det iförsig 10 nya på posten idag. Det är alla med stora vita till höger. Man kan öppna de på två ställen, så man kan göra coola dekorationer!

Julklappar

Här är de flesta julklappar jag fick i år, har dock inte haft lillajulafton med my än, men vems fel är det??








Jag fick 11 trisslotter, gissa hur mycket jag vann? 50kr på en lott, det är sjukt!


Bidrag till körkort! wiie! :)




Julafton i bilder

Först var vi som sagt hos farmor.











Ellas favoritställe


Vi åkte vidare till jennifer på sjukhuse







Kan ni gissa vem som är vem??



Min nya tv

På mellandagsrean köpte jag mig en tv! Det var det jag spanade efter, och tillslut hittade jag den bästa teven som jag bara var tvungen att ha. Det är en samsung 46" lcd-led tv, haha shit vad jag kan! Jag vet till och med vad det betyder ;) Jag är då sjuukt nöjd med den, vi satte upp den igår och nu har jag den som dataskärm.  Den är fan exakt lika lång som min tv-bänk!




Julafton

Nu julaftonen över igen. Jag är uppe sjukt tidigt, jag vet, men vi är påväg till mellandagsreaa!

Julen igår var mycket mysig! Vi for till farmor vid 1, och åt lite fika. Sedan blev det kalle som vanligt, och efter det mat, sen sist julklapparna såklart! Bästa presenten iår var en dator! Min mini dator kan ju inte ha sims, för den har ingen skivsak, men nu har jag fått mig en simsdator! Efter den julaftonen drog vi vidare till sjukhuset, där jennifers familj befann sig. Där hade sjukhuset fixat värsta mysigt, tidigare hade de haft julbord och tomte där också. Där fick vi lite mer presenter, och jag fick presentkort :) Jag har tagit asmycke bilder, så jag lägger in de efter jag har julshoppat! Då får ni se vad jag tänk köpa också, spännande?? haha

Jul

Nu har jag precis slagit in den sista julklappen! Köpte klart alla iförrgår och det känns sjukt skönt! Eller juste, fan jag glömde att jag har beställt en julklapp, så en inslagning är kvar iaf! Annars är allt klart. Nu är det bara att tagga julen, wie! Kanske får jobba något i veckan också, fick ju jobba heela förra veckan så. Fast nu kanske alla blivit friska. På torsdag blir det iaf jobb.

I fredags hade jag körlektion också, nu börjar det kännas riiktigt bra! Jag längtar efter körkort! För första gången kände jag faktiskt att jag visste vad jag gjorde, och nästan hade det inom mig haha! Har ju inte kört något hemma med växel, för vi har automat, så det var lite svårt att komma in i det.. men nu så är jag på gång!

Lucia movie night

Lucia idag, och det är nog första gånger i mitt liv jag inte har sett något luciatåg! Jag saknar skolan lite bara för det. Jag och My var på lucia movie night på sf igår/idag, där det var förhandsvisningar på 3 filmer. Först var man tvungen att lämna in jackorna, och betala kontant vilket de inte sagt något om, så flera fick lov att springa iväg och ta ut pengar! Det tyckte jag va dååligt. Sedan fick man goodiebags med popcorn, varma chips, festis och energidryck, då blev jag glad igen! Det tog sjukt lång tid innan första filmen började, men det var nog runt 00:30. Den första hette easy A, och var riiktigt bra! Funderar nästan på att se den på bio igen, sjukt bra! De andra var inte lika bra, någon handlade om rånare och den andra sög, minns knappt vad den handlade om, något med tabeltter typ. Men trots den dåliga sista filmen somnade jag inte! Även fast klockan var 7 när det hela var slut! Då gick jag och My hem till henne, och såg vi en liten unge som bar på en luciakrona, det var den mesta av ett luciatåg jag fick se i år. Vi somnade ändå vid halv 9, och sov i 4 timmar innan MY inte ville sova mer. Då ringde jobbet, så jag jobbade halva dagen också. Kan säga att jag är ganska sliten nu.

Idag ska vi äta första julbordet också! Även fast det mest bara är köttbullar med potatis för mig.

RSS 2.0