Lördagen med Spanjoerna

I lördags fick vi lite sovmorgon. Lena och hennes miriam hade sovit över hos mig och cristina.. fast lena åkte iväg tidigt. Men vi andra fick sova länge haha. Jag, cristina och mitt extrabarn fick skjuts in till nydala, där vi skulle vara och bastaaaa. Vi fick vänta typ en timme tills lärarna kom, haha! Spanjorer är verkligen sega, kommer alltid försent.




Vi rodde ut till en flotte, som bastun var på. En spanjor testade ro på bilden, det gick inte allt för bra i början, haha men tillslut gick de! I Bastun hade de flesta svårt för att stanna inne, så de gick omkring ut och in hela tiden, och det blev inte så varmt i bastun. Men vi drog på med asmycke värme, sen hoppade vi i sjön. 2 spanjorer vågade också, de trodde jag inte de skulle göra haha. Dock skrek de heeela vägen in i bastun sen, de ekade typ över hela nydala?



Sen blev de korvgrillning, jag vet inte om de hade provat det förut, men det gick ner iallafall.



På kvällen var det sjuuuuukt kul! Först åkte jag cristina och mitt extrabarn hem till mig och gjorde i ordning tacoos, sen kom lena också och åt. Spanjorerna hade duschat precis innan, så de kom ner till middagen i pyjamas, haha värsta söta.

Vid middagen:
Jag: När ska vi fara då? Dom är ju inte klara än..
Lena: Nej jag ser de, dom har ju... pyjamas!!

Vi for iallafall till Julia sen. Vi tog bilen, Lena körde och jag var vägvisare.. det slutade med att vi åkte omring på böleäng när vi skulle till röbäck.. tillslut hittade vi slätten och körde vidare till röbäck, där vi också virrade omkring ett tag! Tillslut hittade vi dit, när dom ringde.. haha! Hos Julia blev det singstar och GH, även lite twister. Spanjorerna var ändå gaanska tysta (ändå inte tysta!!) när vi sjöng, men de drog på mycket ändå. MEN sen kom Jonas på den smaaarta ideen att ta dit ett singstar på spanska.. Då gick dom igång och det blev omöjligt att sitta i samma rum. Svenskarna sökte skydd i köket, där det kanppt gick att prata med varandra. Jag filmade när vi försökte prata, men man hör bara sång (SKRIK!). Tillslut tog vi bilen hem, även då körde vi fel.. Vi körde mot gräsmyr istället för Umeå.. men sen insåg vi att vi körde åt fel håll. Fast vi kom hem efter ett tag!




Cheerleading

På de senaste träningarna har jag tagit med kameran, så jag kan slänga upp lite olika bilder därifrån. Nu när vi bygger kör vi ganska mycket på grunder, det känns bra, och vi blir fan sjukt bra!! Det kommer bli mycket lättare med de svåra byggen då också, det kommer bli super!












Andra dagen med spanjorerna

I fredags for vi med spanjorerna till Lycksele. Jag, Lena och Cristina fick åka i bilen medans de andra åkte minibuss. De spanska lärarna körde oss haha. Det var faktsikt skönt att inte åka med alla andra.. dom skriker så himla högt! Vi kom fram till lycksele tillslut, och for då till djurparkeeen. Spanjorerna tyckte nog det var ganska kul, de tog då mycket kort haha.















Vi for till ett skogsmuseum, som också låg i lycksele. I början gick vi omkring och kollade på tråkiga saker.. tills vi hittade barnavdelningen.









Spanjorer

Det har inte funnits mycket tid för bloggen den här veckan, när spanjorerna varit här, eller är! Det var varit sjukt kul med dom här, jag vill att dom ska stanna längre.. Men dom åker imorgon, tidigt, så vi måste nog gå och sova snart. Hon står i duschen nu iaf. Jag ska skriva mer om veckan sen, när jag har bilder också!

Första dagen med spanjorerna

Nu är dom häär! Det var så roligt igår på flygplatsen, man blev verkligen glad av att se alla igen! Dom var så taggade haha :) Det första dom sa var typ "Its so cooold!". Jag tycker ändå inte det är jättekallt här nu, dom skulle kommit lite senare! Lena kunde inte komma och hämta hennes, så jag har haft 2st här!!

På flygplatsen var vi självklart tvungna att ta en gruppbild:


Imorse åkte vi in med pappa ganska tidigt, fick sitta och vänta ett tag på skolan. Sen fick dom kolla på lite lektioner innan vi åt på droskan.




Det blev lite rundvandring på stan, och sen for vi till volvo haha.



Dom hittade en försäljare som pratade spanska haha!


Våra små barn hittade en lekpark och hade svårt att komma ifrån den.. söta är dom iaf!




Efter ett tag på stan tog vi bussen till böleäng, och volvo! Det var inte allt för kul där.. men dom tyckte det var ganska roligt att få gå omkring.. sa dom iaf!


Nu på kvällen har jag haft träning, sen for vi och fiiikade.


SPANJORERNA KOMMER

SPANJORERNA KOMMER IKVÄLL! HELT SJUKT! Jag längtar ändå, det kommer bli väldigt roligt! Vi ska göra massa roligt med dom, hoppas dom också tycker det är roligt haha. Vi har värsta schemat, det känns ändå braa! På fredag ska vi till Lycksele djurpark, höhö. Vi ska åka minibussar dit. På lördagen blir det bastu på dagen, och på kvällen ska vi festa tror jag? Eller bowla? Söndagen ska vi kanske åka skridskor, haha annars vet jag inte vad det blir! På måndagen ska vi nog gå omkring på skolan och i stan, och sedan avslutningsmiddag på kvällen. De åker alltså på tisdag morgon. Förmodligen kommer jag ta mycket kort under den här veckan, hehe! Jag har inte använt systemis på jättelänge, känns konstigt.


förresten, varför går det inte att ladda upp bilder? Går det för andra?!

Skola igen

Kom just på att jag måste berätta om igår, jag vaknade HALV 1! Rekooord! Jag är verkligen sämst på att sova, mitt förra rekord var halv 12, och det hände typ förrförra nyår! Hahaha helt sjukt, trodde klockan gick fel när jag vaknade ;D

Idag har vi haft inredningsdag i skolan, fast vi hade bild först. På inredningsdagen gjorde vi inte så mycket, köpte bara massa saker och städade bort lite från förra klassen. Men det blev nice! Vi har en psykologi uppgift som ska in idag, så jag försöker skriva ihop lite på den nu.. usch! Jag lääängtar tills nästa år.


Efter skolan gick jag och my till någon skivaffär, där industrial royal skulle spela. Dom var braa!




Norrmejerier

När jag hade prao på jobbet skulle några därifrån fara på studiebesök på norrmejerier, så jag fick hänga på då. Fick också köra dit bort, askul! Haha jag har kört ganska mycket nu i veckan, det är ju sjukt roligt! På norrmejerier fick vi gå omkring och kolla hur dom gör allt, haha jag trodde helt seriöst att dom skulle ha kossor där, men de hade dom inte :] Vi fick goodiebag också, haha med typ ost och recept.. och en kökshandduk där det står "jag är en norrlänsk hjälte", yey!


Spanjorer

Den här veckan har jag jobbat på strand, haha. Vi hade prao och jag orkade verkligen inte hitta något. Det var ändå chill, inte allt för mycket att göra. Människorna där är sköna också! På onsdag kommer spanjorerna hit också, shiiiiit. Det är fan 4 dagar kvar!! Blir typ nervös, haha. Jag vet inte ens när dom far igen? Vet någon de? Haha!

När vi for till dom förut i våras, var det sjukt kul, dom var ändå sköna! Hoppas de blir braaa

Personalfest

I fredags var det personalfest på jobbet, så himla kul! Vi tjejer som har jobbat där hängde mest ihop, och drog igång musik mm. Blev en hel del dans i högklackat också, har fortfarande ont i benen! Men de va sjukt kul, haha! Sen drog vi ner på stan, alla skulle till droskan eller olearys, så jag och vanessa satte oss på minvera för att vänta ut dom haha. Tillslut stängde de och vi satte och på mackedonkan, kom väl hem vid 3! Nu taggar vi nästa års fest, då ska vi med ut haha ;)

09/09-09

Neeeeeeeeeeeej! Det är ju 090909 idag! Fan jag har tänkt skriva 09/09-09 09.09 juu, faaan!

Jaja haha. Idag har det varit en ovärd dag, for till skolan, märkte att jag hade kunnat ta sovmorgon till 9:45, men jag fick iallafall sluta tidigare, skönt med kort dag!

Jag måste också säga, att jag älskar min nya dator! Det är så skööönt att äntligen ha en dator med en batteritid på mer än 10minuter. Och den är så lätt, jag bär med den överallt. Dock har jag inte fått igång internet än.. men de får pappa fixa på söndag haha. På fredag är det personalfest på jobbet, jag är grymt taggad!! :)

NY DATOR

jag har köpt en dator nu! Sjukt söt är den, perfekt till skolan :)


Orkar inte rubrik

Gårdagen var sjukt mysig! Åkte in till erica vid 2 tiden, vi hade myskväll med sunes jul och sommar haha. Vi gick och åt lite kinamat, för att sedan dra iväg till någon fest, sen drog vi till stan och träffade massa människor, sjukt kul! Sen gick vi tillbaka till erica, där hade de spårat lite.. ja vi gick och la oss rätt så tidigt ändå!

Imorrn är det skola, otaggad. Vissa har prao, så vi lär vara liten klass, skönt det ändå. Olivia är i bulgarien, fan va kul!

Kort daag

Har just kommit hem från skolan nu, sjukt skönt med kort dag! Vi hade en liten redovisning om resan till spanien, och psykologi innan det. Slutade 11, så jag åkte med mamma hem! Veckan har gått sjukt fort, tuur! Ska lägga mig och kolla på lite gossip girl, var så länge sen nu :)

RSS 2.0