Vet inte

Jag är i skolan nu, internet hemma är så dåligt att det nästan inte funkar så jag får passa på att skriva i skolan. Imorgon åker vi ju till SM, så uppdateringen kommer väl inte vara den bästa nu framöver. Men på måndag kommer jag hem, men massor av roligt bilder.

Jag han inte skriva så mycket för NU HAR JAG DANS!

Genrep idag

Den här dagen har varit väldigt stressig, därför har jag inte kunnat skriva. Jag åkte till Mys affär efter skolan, vi gjorde jättefina lappar där det står FORCE, dom ska med på SM. Fast vi har ju inte med oss så många som hejar på oss, men vi får ha dom när Evelyn tävlar individuellt.

I övermorgon far vi till CHEEEEEEEEEEER SM, och jag har nästan inte packat!! Jag brukar packa ungefär en vecka innan, men jag har iaf börjat packa lite smått nu. Det är så jobbigt när man inte kan packa allt än.

Vi hade genrep idag med Cheer! Jag tog lite bilder

Lapparna som jag och My gjorde
image445

DRÄKTER!!
image446

DRÄKTER!

DET VAR DRÄKTERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÖVERGLAD!!

nu har vi nationella i engelska!!

mentorsamtal och träning

Idag är det måndag, och vi har inte så många lektioner idag, det är en himla bra början på veckan! Den här veckan är inte så lång heller, vi går bara 3 dagar och sedan dara vi till SM (!!!!!!!!!!). Det börjar bli rätt så pirrigt, men nu ska jag inte snacka massa om SM som vanligt.. ;)

Nu har vi mentorsamtal i skolan, jätteskönt. När man inte har samtalen får man göra vad man vill. Det smartaste vore att göra skolsaker, men det är bara 1 uppgift som jag har att göra, och den boken är hemma. Men på onsdag har vi ju mentorsamtal igen, då ska boken med!


Ikväll är det överrasknings dax, shit vad nervös jag är! My ska med på träningen, hon är lika nyfiken som jag. Efter träningen ska vi sova över hos farmor, det kommer bli skoj! Farmor har inget internet så jag skriver mer på tisdagsmorgonen :)

De sista talang inlägget

På sistone har nästan alla mina inlägg hanlat om talang, det måste vara rätt så störande, men det här ska bli mitt sista inlägg, kanske!

Jag skulle bara lägga in lite grejer jag har hittat på tv4.se.


Kolla in de här två bilderna från talang, båda är då från tv4s hemsida (på den sista bilden är det jag med vit tröja):






Sen ska jag lägga in några länkar på alla videos som vi är med på.

Vi i talang, på själva tävlingen

Ett klipp

Kodjo+några i laget viftar på näsborrarna

ööööööverraskning!

Vi ska få en överraskning imorgon på träningen! Alla antar att det är dräkterna, men tänk om det inte är dom, gud så besviken jag skulle blivit. Men vad skulle det annars kunnat vara? Våran tränare skrev att det var en efterlängtad överraskning, dräkterna har vi gått och väntat på i ett halvår! Dessutom är de 2 månader och 1 vecka sena (vi skulle ha fått dom till DM, men de kom aldrig). Jag hoppas verkligen verkligen verkligen att det är dräkterna som har kommit nu, shit vad glad jag skulle bli! Ni får kolla in här på tisdagsmorgonen, då skriver jag vad överraskningen var ;)

Repris

Om 10 min är det repris från talang i fredags, det missar ni inte va? Jag ska iallafall kolla igen, hehe, jag kommer aldrig få nog. Någon som pappa känner har spelat in det också. :)

Godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en bok. Känns väldigt konstigt att göra det när klockan knappt är halv 11, på en lördag! Men det är roligare än att sitta här och nörda mig, godnatt!

ULLARED?!

Jag kom precis på världens grej!!! När vi är nere på SM, borde vi fara till Ullared!!!!!!!!!!!! Det är typ bara några mil från Borås (?). Det är ju värsta smart, det hade varit så grymt roligt, jag vill verkligen dit igen! hahah någon cheer forcare som är på? ;) Vi har ju faktiskt jättemycket tid när vi kommer fram på fredagen!

image442
Från i somras när vi var i Göteborg, vi for på ullared;)

Ensam hemma

Så otroligt tråkig den här kvällen kommer bli! Alla ska bort eller göra något, men inte lilla jag. åh fyfan.

köpa lite saker

Nu på sistone jag har köpt lite saker som jag glömt lägga ut, så allt kommer så samma gång!

image441
En väska från H&M. Visst är den gulli?

image440
Gardiner från Maxi!

image439
En bikini från H&M, jag har ingen bättre bild, men ni ser ju färgerna iaf!

image438
och till sist, en mjukglass, rå gooooo!

kolla in oss

Kolla in oss från talang här: http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.394460&renderingdepartment=2.757

(vårat internet är trögt, så jag kan inte kolla på den. Har ingen aning om vars det är från)

Äntligen hemma

Nu är jag hemma igen. Det var en rätt så lång extra träning idag, och det gick jättebra. Vi har gått framåt sjukt mycket, SM kommer bli så roligt. Tänk, om en vecka tävlar vi! Helt otroligt, och om 5 dagar tar vi tåget ner till Borås, TJOHO.

Efter träningen idag hämtades jag av mamma och pappa, vi for och åt på subway, så sjukt gott det är där, helt underbart. Dessutom känns det inte lika onyttigt som typ McDonalds och Max, fast det är det säkert.

Bilder från idag:
image435
Evelyn flyger

image436
Åsa fick ett blåöga, stackarn! Fast hon ser lika glad ut ändå ;)


Utanför träninghallen hittade vi den där, den är så sjukt äcklig så tryck upp den på egen risk!

Talang!

Nu har vi varit med!!! Det såg ju bra ut, bara roligt att se! Jag är jättenöjd ;) Jag skrev det där igår, men internet fungarade inte.. Snart har vi extra träning det där därför jag är uppe så tidigt. Internet är fortfarade mega segt, så jag hoppas det här kommer upp

Talang

Imorse när jag satt i bussen, kom jag på att det är fredag, och det är talang ikväll! OMG, jag började darra, tur att jag satt ner! Jag är bara så sjukt nervös, fast jag fattar inte varför?! Jag vet ju vad som hände och allt, men jag är nog rädd för att de ska filma mig.. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, jag kommer sitta och hålla för ögona när det är vi, fyfan!

Jag tjatar ganska mycket om talang nu.. men det går över

En solig dag

Idag har det varit en sjukt härlig dag, men massor av sol. Verkligen hur härligt som helst. Vi tjejer i klassen kom på att vi borde äta mjukglass i stan, så efter skolan imorgon ska det ske. Jag längtar! Haha, fast innan jag får min kära mjukglass måste jag göra matte prov, det längtar jag inte liika mycket till. Jag borde nog plugga på det, men jag känner mig rätt så säker på det mesta.

Lunch ute i solen, inte helt fel.
image431

Matte ute i solen, också härligt
image432

Det var varmt idag!!
image434

Umeå Guiden

En tjej i mitt cheer lag är med i Umeå Guiden! Till och med på framsidan. Jag tyckte det var så coolt, så det förtjänar ett helt eget inlägg ;) Haha, fast dom har skrivit fel, hon heter inte Jenny, utan Johanna! :)

image430
image429

En torsdag

Så var det Torsdag igen, vilket betyder att ännu en vecka är snart slut. Men vet ni vad det också betyder? Att det är precis en vecka kvar tills vi lämnar tråkiga Umeå, och åker ner till Borås och SM! Nu börjar jag bli nervös, och vi behöver verkligen sätta in fler extra träningar kan jag ju säga. Fast det löser sig alltid.

Idag är det långdag i skolan. Torsdagarna är dom enda dagarna då vi går hela dagen, man blir alltid trött och orkar ingenting, så blir det nog idag också. Vi ska ha två mattelektioner, tjohoooooo!

Jag måste nog göra mig iordning nu, ni får en bild från SM förra året:
image428

Nyttigt

Jag vill träääääääääääääääääääääääna!

Nu när jag är så van med att träna ofta, känns det hemskt att inte träna. Imorgon har vi träning, skönt. Det hade varit hemskt om jag inte haft Cheerleadingen, då hade varje dag varit hemsk! Tur också att vi har mycket dans i skolan och jag och My brukar ju ta promenader. Fast det gjorde vi inte idag, vi satt och solade i den otroligt varma solen. Det var helt sjukt varmt idag, fast när vi skulle ut gick den i moln. Vi gjorde en fruksallad också, det blev gott. Fruksallad blir min och mys nya grej. Istället för allt godis och chips, kör vi på frukt! Eller nästan.

Örhängen från Modeakuten

Jag har fått ett par örhängen av modeakuten. Jag vann dom där, och jag tänkte visa dom. Det var ett tag sen jag fick hem dom, men det är bättre sent än aldrig!

image427
Det är en skorpion, den är ganska liten, så det kanske inte syns.

Redovisningar

Hejhej!

Onsdag idag, snart helg, det känns himla skönt. Idag har vi två redovisningar i skolan, tyska och samhäll. Jag är skit nervös, även fast det är ganska små redovisningar, jag vet inte ens om tyskan räknas som det. Vi ska ha en mini lektion bara, och lära de andra saker. Jag har om klockan.

Vi har haft träningar 3 dagar i rad nu, det känns. Jag är sjukt trött, på bussen orkade jag knappt hålla uppe ögona. Dessutom har jag ont i ögat! Jag har ingen aning om varför, men det känns som att det är något med linsen, usch!

Massor med träning

SM är det ändå som jag tänker på nu, känns det som. På bussen till träningen igår satt jag och tänkte på tågresan till SM, och allt roligt som vi skulle göra. Självklart vaknar jag upp och har åkt förbi min busshållplats! Men jag kom inte försent till tränigen iallafall. Vi hade en extra träning igår, och idag har vi en vanlig träning.

Det kommer bli väldigt mycket träningar den här veckan, 5st, men det dyker säkert upp någon till. De tänkte sätta en extra träning på fredag 8-9, men då är vi ju med i talang, så några (jag) ville inte ha träning då.



image426
Missa inte talang på fredag kl 20.00!! (Killen på bilden är GRYM;)

Extra träning

Idag har vi en extra träning, den slutar ganska sent, så jag kommer sova hos farmor igen. Bussen går om 20min, jag borde kanske snabba mig. Men jag kommer iallafall få sitta där, eller förmodligen stå där ute och vänta i typ en timme, men det är ju roligt att frysa ihjäl!! Bussarna går aldrig när man vill att dom ska gå..

Våren är underbar

Nu är det en ny vecka igen, och vi är ett steg närmare sommaren. Våren är verkligen här nu, om man bara tänker bort all snö, men vädret är helt fantastiskt, jätteskönt. Idag har jag ingen jacka i skolan, för första gången iår, det måste nästan firas.

Jag tror jag missade en lektion imorse, men jag är inte säker.. Men våran lärare var inte där, så jag sa i Fredags att min grupp borde ta sovmorgon, men jag har ingen aning om dom gjorde det. Jaja, det var iallafall skönt att sova ut, fast jag vaknade vid 8 av att en bil stog och tjöt, tror jag? Det kanske var min lillebrorsas väckare eller något.




Friends och SM

Hejsan!

Jag och Mysan pysan har precis sett färdigt hela säsong 10 av friends, hehe vi håller på att ta oss igenom alla säsgoner, fast det blev ju lite konstigt när vi hoppade till säsong 10. Men hennes pappa håller på att greja de andra också. Idag är det söndag, som de flesta vet, hoppas jag! Och snart ska vi väl gå ut på en promenad eftersom att det inte blev någon igår, bara en kortis till pizzerian..

ikväll är det träning och jag är så sjukt peppad!! Det är så roligt att träna nu, juste, jag har inte berättat varför jag är glad va? Vi ska kanske tävla i internationell på SM. Hihi, sjukt roligt, då möter vi massa andra länder, fan vad roligt! Jag vill tränaaaaaaaa!



Cheerleading på glasklart

Just nu är det Cheerleaders på glasklart, så slå på 1an. Jag och My sitter och kollar på det! Skulle bara säga det

Forever21

Jag och några ska förmodligen beställa hem saker från forever21. Jag har hittat de mest underbaraste sakerna som jag någonsin sett, och allt är så himla billigt! Men då är ju frakten rätt så dyr, men det är därför vi ska gå ihop några och beställa. Fast då blir ju ändå fraktan dyrare, men aja! Här är allt jag vill ha:

image419

image420

image421

image422

image423

image424

VI SKA VARA MED PÅ TALANG OM EN VECKA!

Japp det ska vi! IIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

image418


Behöver jag säga att jag är sjukt peppad?! :O

Bara underbart

Nu kan det nästan inte bli bättre! Solen skiner, det är varmt, jag har klänning och det är freedag!
Gud så underbart, jag älskar solen! Den är uuuuuunderbar. Dessutom är det är sjukt härlig stämning i laget, alla är hur glada som helst och det är underbart att träna med massa underbart glada människor! Hahha oj vad underbart allt blev.

Min underbara klänning. Hoppsan, det blev världens fejs, men tänk inte på det, tänk på klänningen!
image417


Nu kommer min lärare så jag hinner inte skriva mer..

Sol

Idag lyser solen och det är himla skönt! Påväg till lunchen hittade vi till och med blommor, hoppas bara snön försvinner nu och det blir vår, eller förresten det får gärna bli sommar på en gång! Men snart vräker väl snön ner här som vanligt, varje gång man verkligen tror och hoppas på att våren kommer, så kommer snön nästa dag. Det har varit så många gånger också!

OJ! jag måste rusa till bussen hejdå!!!

Nationella och film

Vi hade precis vårat första nationella prov i gymnasiet, usch vad hemskt. Jag hatar att skriva på engelska, jag måste verkligen träna, för jag behöver ett större ordförråd!!! Huvva, men det är ju iallafall skönt att det är bort gjort.

Något roligt, är att vi håller på med filmer på Multimedian, det kommer bli jätteroligt. Min grupp ska göra olika reklamer, skit kul ju! Jag längtar jättemycket tills vi ska spela in den.


Systemis

Jag tror jag dör snart, på riktigt! Jag måste ha en systemkameraa, jag bara måste! Åhh jag går åt snart, jag hatar att låna folks systemisar, sen måste jag bara ha en, hur många gånger har jag sagt det nu? Jag har hittat en, hehe. Sen har jag räknat med minneskort och väska, då kostar det 6 408kr.. Jag vill bara ha pengar! Om jag får ett sommarjobb i sommar kaaaanske jag har råd.. åhh jag orkar inte tänka någe mer.


Sammanfattning på det här inlägget: Jag måste ha en systemkamera.

Hurtig

Idag har det varit fullt upp igen, vi hade FN rollspel idag igen, och idag var "den stora dagen" då alla länderna skulle hålla tal och shit. Men eftersom att jag var i Media gruppen, slapp vi allt sånt! Allt sånt där slutade iaf vid 2 tiden, så jag och My tog en tidig buss hem sen gick vi av i Holmsund, det är en bra bit ifrån Obbola där vi bor! Ja, sen gick vi hem därifrån, det tog 1 timme och 40 min, fast då gick vi omkring på en annan ö också.

Nu på kvällen har jag följt med pappa på Maxi, det äger. Jag har ätit min första mjukglass i år, yeey.

GLAD

Nu är jag hur glad som helst! Men ni får inte veta vad, eller alla Cheer Force vet ;) hihihi jag kan fortfarande inte sluta le! Åhh det kommer bli så himla roligt. Det var allt ifrån mig! ;)


FN rollspel

Vi har haft FN rollspel hela dagen idag, och vi har haft fullt upp. Därför har jag inte kunnat skriva någonting här. Jag hamnade i gruppen media, så jag har varit och filmat, tagit kort och skrivit inlägg på en blogg, som deltagarna då kunnat gå in på och läsa. Det är ändå himla roligt, mycket roligare än vad jag trodde det skulle vara. Jag är glad att jag inte hamnade i ett land, för de ska hålla tal imorgon vilket vi i media gruppen slipper. Fast 2st i våran grupp ska bara berätta lite nyheter och vad som har hänt under dagarna. De ska också visa en film från idag, det kommer bli roligt att se.

Två bilder från dagen:
image409
image408

Sluta och färga

Gud så skönt! Jag slutar klockan 13:05 idag, för våran gympalärare är sjuk, så himla härligt! Hoppas My ser det här, för vi ska åka 13:15 bussen hem. Jag ska hem till My och färga hennes hår, det ska bli spännande ;)

Engla

Lilla, lilla, lilla, lilla Engla är nu hittad, död. Det är så hemskt, jag håller nästan på att börja gråta! Hela veckan har jag varit insatt i Englafallet, och hoppas på att man ska hitta henne, visst hon är ju hittad men.. Åhh, det är bara så himla sjukt, och stackars stackars stackars hennes föräldrar och vänner. Jävla gubbjäveln är dum i huvet.

Artikel från aftonbladet.

Slapp söndag

Söndagar är alltid tråkiga dagar, eller man ska aldrig säga aldrig, men de är oftast tråkiga. Det enda man gör är att sörja för att skolan börja nästa dag, typ. Eller så sitter man och kolla på alla repriser som går på TV.. ja det är precis vad jag har gjort idag. Fast jag har också gjort en design. Ikväll blir det träning, och det kan verkligen behövas.. haha det är rätt så bra med träningar på söndagar, så man tränar bort allt som man smaskat i sig under helgen, helt perfekt!

Jag fick plötsligt lust att gå på bio, fast mina sista pengar gick ju till min underbara klänning.

Spel

My har gått hem nu, och jag spelar bubble shooter, det är värt att testas, men det är dock beroendeframkallande, så testa det på egen risk!

Näe, det här går inte, jag får ge upp spelandet. Ögonlocken sjunker ihop om jag inte anstränger mig för att hålla upp dom, så nu blir det sängen!

En klänning och loppis

Loppisen idag gick väl bra, jag och My åkte upp dig, men vi behövde inte jobba på mycket. Det var ju inte direkt så mycket folk, men lite saker fick ju sålda, dessutom fortsätter loppisen imorgon. Innan vi drog till loppisen gick vi en sväng på stan. Vi hann inte så långt, för vi blev lite fast på H&M, vi la undan några saker var. Jag köpte också en klänning, och jag är så sjukt nöjd! Den är helt perfekt, sommrig och den kostade bara 149kr. Jag köpte också en vit sminkpenna, vet inte vad det heter.. Hur som helst, här kommer bilder.

Min underbara älskade och helt perfekta klänning:
image400

De här skorna är också helt underbara, och de kommer köpas så fort jag får pengar..
image401





Jag och My har varit på en promenad igen, precis som förra lördagen. Det här är en bra början på våra nya liv. Vi tog med kamerorna, så jag har en hel del bilder, de kanske dyker upp här.

Inlägget försvann

Åhh fy vad jobbigt, jag hade skrivit värsta långa inläggen men det försvann! Oj så drygt. Jag kan iallafall försöka sammanfatta det:

Vi har haft redovisningarna nu, det gick nog ganska bra tror jag. Det var inte riktigt som redovisningar, mer som teater redovisning, så det var ganska roligt. Min grupp hade om digerdöden, och jag var en smittad med massor av svarta prickar i ansiktet.. haha. Nu ska vi iallafall ha spanska, men våran lärare har tydligen farit hem eller något? Haha, hon är knasig.

Där är himla skönt att det är fredag idag! Så otroligt härligt det ska bli med helg. Ikväll blir det Talang 2008 och berg flyttar in (antar jag) med Mysan pysan. Och självklart ska vi äta massor av gotta= Chips, ostkrokar, dricka, godis osv, oj vad hungrig jag blev nu!


Loppis och helg

I helgen blir det loppis på skolan, därför har jag varit hos min mormor idag och hämtat saker att sälja. Farmor har också skickat hit lite grejer, hon hade skickat med blandannat några pennor, som jag tog! Jag har lääänge velat ha just sånna, så det var bra det.

Idag hade vi ett ekonomiprov, det sög, jag har ingen aning hur det gick, man får väl se helt enkelt. Imorgon har vi också en redovisning, men det är som inte riktigt en redovisning mer som teater, så det blir väl roligt. Iallfall att se de andras ;) Men 1 rolig sak med morgondagen är ju självklart: Att det är fredag!! Så himla skönt det ska bli med helg, dessutom ska jag vara med underbara My <3

Jag ska beställa

Nu har jag bestämmt mig, jag ska beställa kläder från ellos.
Och jag ska verkligen göra det, så fort mamma har godkännt det ;)

Detta ska/vill jag beställa:
image387

Lista

Bara för att det var länge sen jag hade en lista.

UTSIDAN -Jag har...

( ) haft rosa hår
( ) haft blått hår
(x) haft svart hår
(x) piercat mej
(x) burit en svart klänning
( ) inte duschat på en vecka
( ) haft tuppkam
( ) tatuerat mej
(x) hatat mitt utseende

INSIDAN -Jag har...
(x) ljugit för en kompis
(x) varit ensam
(x) blivit missförstådd
(x) känt mig utstött
( ) känt som om jag håller på att dö
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
( ) sett någon dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) tror på andar
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) Har en bästa vän

ÖVRIGT -Jag har...
(x) skolkat
( ) blivit avstängd från skolan
( ) ätit sushi
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
( ) Legat naken utanför en ambassad
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te/kaffe-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) tittat på en solnedgång
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) rört en orm
(x) blivit kittlad
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) haft kramp
( ) dansat i månljus
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) sjungt karaoke
( ) Tågluffat
(x) blåst bubblor
( ) förstört en fest
(x) fastnat med tungan i metall
(x) suttit på ett tak
(x) tagit smärtstillande
( ) åkt släde
(x) stannat uppe hela natten
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
( ) lekt playboymodell naken i leran på en strand
(x) klättrat i träd
(x) hoppat i en lövhög
( ) sovit under stjärnorna
( ) brutit ett ben
( ) sett en del av mej själv brinna
(x) svimmat
( ) fångat en fisk och sen ätit den
( ) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) Besökt över 20 länder
( ) gråtit så mycket att jag skrattade
( ) fuskat på ett prov
( ) använt ett falskt id
(x) skrikit tills jag blev hes
( ) badat i en fontän
(x) glömt någons namn
( ) haft en Britney Spears-skiva
( ) haft/har en trädkoja
(x) spelat kyckling
( ) blivit arresterad
( ) fått sparken
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) varit med om en jordbävning
( ) varit med om en bilolycka
( ) byggt en kärra
( ) kysst en fisk
(x) varit en cheerleader
( ) blivit rånad
( ) sovit på en parkbänk
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) hoppat från en bro, ner i vattnet
(x) sjungit i duschen
( ) drömt att jag gift mig med någon
( ) åkt fritt fall i kjol

Photoshop hos farmor och PLUGG

Vet ni hur mycket jag älskar photoshop?! Det är ju det underbaraste, så otroligt roligt att bara sitta och mixtra med en bild, som jag gjorde igår hos farmor. Hon har inget internet, passar det inte alldeles utmärkt att leka i photoshop då? JORÅ! klart det gör!

Den här bilden gjorde jag igår:
image382

Ni behöver inte klaga, jag håller på att lära mig (som My brukar säga).



Ikväll blir det RÅ plugg inför ett ekonomiprov imorgon, suck, fan vad drygt. Dessutom har jag glömt boken i skolan, ibland undarar jag hur jag lyckas? Folk måste säker anstränga sig om de vill vara lika glömska som mig.. usch!

Ett kort inlägg

Igår sov jag över hos farmor efter träning, det var rätt så länge sen sist. Jag behövde också fråga om hon kunde hjälpa till att betala SM (HEHE), så jag slog två flugor i en smäll.

Det går riktigt bra för Mys blogg nu, ojojoj! Hon kommer bli sjukt duktig men det är hon ju redan! :O


Olivia

Istället för att plugga på provet som vi ska ha i övermorgon, har jag gjort den här:

(Jag gjorde den bara snabbt, och den är bara här för att hon på bilden vill se den)
image381

Photoshop

Jag har kommit på att jag älskar att göra blogg designer, det är så himla roligt, nu har jag gjort om Jennifers igen, och ihh jag vill bara göra massor! Jag älskar också att sitta i photohop, nu när jag har laddat ner olika penslar och texter, shit kul! Men hur som helst, ska jag nog börja göra massa designer, sen kanske jag kan ge bort dom, om någon vill!

Haha jag satt och väntade på bussen igår.. och testade lite olika penslar. Det här är iaf Jennifer, min kusin ;)
image379


Jag sitter i skolan, som vanligt, och väntar på att lektionen ska börja.. vi börjar om 50 min, suck!


SNÖÖÖ och lagkort

Jag har 1 bra nyhet, och 1 dålig, jag börjar med den dåliga: DET SNÖAR UTE!! I helgen gick jag till och med omkring med ballerina skor och kjol och det var (nästan) inte ens kallt, och vad händer nu då? Jo, det vräker ner hur mycket snö som helst, när den gamla just har försvunnit, man blir ju bara så less! Men, då var det ju tur att vi fick våra lagkort från DM idag (DOM RÄTTA!!). Självklart ser jag knäpp ut på den ena, och på den andra står mitt hår ut (kolla längre ner för bild) men det är väl något man får leva med, helt enkelt!

image378


Bara för att

Bara för att göra detta klart för mig, så ska jag göra en lista på saker som ska göras till skolan i veckan:

  • Spela in en film till Engelskan
  • Redovisning på historian
  • Prov i samhäll
  • Jobba med Matte
  • Jobba med en samhällsuppg

Nu har jag iaf lite koll på det..

Måste ha den här jackan

Jag har hittat en jacka, som jag bara måste ha! Jag har lagt in den här förut, men jag hade nästan glömt den, när jag hittade den igen! Åhhh jag kommer aldrig glömma den, jag måste ha den :( Den kostar ju bara 800kr också..

image374

Ny design och bilder

Nu sitter jag på skolan, ensam, jag har inte sett till någon! Eller jo, jag hör lite fotsteg där ute i korridoren. Vi börjar om 45 min, det kanske är därför ingen är här.. men jag vill att My ska komma! Undrar vilken buss hon tar? Jaja, jag har det bra här med min dator. Förresten, har min nya design kommit upp än? Jag gjorde den igår kväll, och jag är nöjd!! Jag brukar aldrig vara nöjd med saker typ, speciellt inte med bloggdesigner..

Idag har vi bara 2 lektioner, sen är det komma i kapp dag, jag har två saker jag måste göra. '


Jag slänger in några bilder från helgen, och i fredags:

Jag och My tog en långpromenad, vi gick förbi kyyyyyrkogården.
image371

I fredags lärde vi Fanny flickis.
image372

Och kolla! Våren är snart här! Fast ni kan ju tänka bort snön som syns där nere..
image373

Min lilla MY

Min lilla My har gått och gjort en ny blogg, hon har börjat rita bilder i photoshop därför heter bloggen: www.MyCreative.blogg.se

Hon är så sjukt duktig, och hon började typ i veckan! Den här tjejer kommer gå låååångt.

Helgen och imorrn

Igår var jag med Jennifer, vi satt (ovanligt nog) inte vid datorn! För vi gjorde lite allt möjligt, såg på Eva och Adam, spelade kort, spelade Guitarr Hero (?) mm. Det är ganska skönt att inte sitta vid datorn, även fast jag har gjort det hela den här dagen.. Haha jag har suttit och gjort en design till Jennifer, och det är så hemskt, för jag blev jättenöjd med den och nu vill jag ha en likadan! Jag ska nog göra om min, nääääääästan som hennes, men kanske lite annorlunda ;)

På kvällens träning hände det inget speciellt, vi bara.. tränade ;) Imorgon är det skola, och jag känner mig sjuukt stressad! Jag vet inte vars jag ska ta vägen, jag bara tänker på allt som kommer hända i veckan, vi ska ha redovisningar och prov osv :(

Nyttigt och kalender

Jag och My har bestämmt oss för att bli nyttiga, vi ska nästan sluta äta massa chips, godis mm! Imorse när vi hade vaknat gick vi till och med på en lång promenad, i 1timme och 20min!! Det känns skit bra, hehe, dessutom gick vi ut före frukosten, jag har hört att det ska vara bra ;)

Nu sitter jag och gör en kalender i min kamera! Jag har hittat massa special saker i den, det är jätteroligt, hehe. Jag har inte tid att skriva något mer nu, måset jobba på kalendern!

Vill ha sommar

Idag är det Fredag, men det känns ändå inge bra, vet inte varför! På fredagar brukar jag alltid vara jätteglad för att det är helg, men jag vill ha sommarlov! ingen himla helg! Nu börjar det gå dålig för mig i skolan också, jag ligger efter med 3 saker, fy vad jobbigt! Men på måndag har vi "komma-i-kapp-dag", då får jag väl jobba sönder. Men snälla någon, GE MIG SOOOOOOOOOOMMAR!

Cheerleading i tv

När jag kom hem idag från träningen berättade mamma att hon hade sett några cheerleaders på lilla aktuellt. Självklart vad jag ju tvungen att gå in och kika, men det är skit segt att ladda! Men det är iaf några från power som är med, och det ser bra ut än så länge ;) Här kan ni gå in och titta, cheerleadingen är typ i mitten.

Det är roligt att Cheerleading börjar bli så stort, vi har varit med på rätt så många tvprogram, typ melodifestivalen, talang, lilla aktuellt, nyheterna? Snart ska ni se att cheerleading är lika populärt här som i USA, okej, det kommer aldrig hända ;)

Roligheter

Vi håller på att göra filmer på Engelskan! Det är ju roligt. Grupperna hade börjat för några veckor sen, men då var inte jag här så jag fick hoppa in i en grupp. Vi kommer göra en parodi på lite olika filmer, och nästa vecka är det inspelning.

Det är roligt att göra filmer i skolan, det gjorde vi på minerva (där jag gick högstadiet) också, och det är as kul! På tal om att vara as kul, så håller jag på att se på Björn Gustafsson just nu, han är stört skönt! Alla gillar typ han nu, men det kan man förstå!


Tjuvlyssnat

Tjuvlyssnat är så himla bra! Jag är glad att dom kom på den hemsidan, den är ju så sjukt rolig!

Kolla:

Busshållplats, Lund

Två tjejer ~16 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Jag har tänkt berätta en grej för dej ganska länge nu..
Tjej 2: Öh, okej. Vadå?
Tjej 1: Jag är gravid!
Tjej 2 (hysterisk): VA? Seriöst? Du kan inte mena allvar, när ska du föda barnet?!
Tjej 1: April april..
Tjej 2 (förvånat): VA? Den här månaden?? Din mage har ju typ inte växt nåånting, du måste kolla upp det där.


Garderobs städning och bad

Igår var det stor rensning i min garderob! Det hade behövts göras för grymt länge sen, men igår tog jag tag i det! Det känns alltid som att jag har värsta lite kläder, men när man har rivit ut hela garderoben och ser alla kläder ligga överallt i hallen, så bevisar det motsatsen. Jag fick ihop en full ica påse med kläder jag inte ville ha/aldrig använder. Jag vet inte vad jag ska göra av det men, det går väl till My eller Jennifer, antar jag.

Några av kläderna.
image368

Efter att jag varit hurtig och städat tog jag mig ett varmt spa-bad= Med ansiktsmask, det var jätteskönt! Självklart såg jag på en film också, den här gången blev det A cinderella story.

Nu sitter jag i skolan och väntar på lektion, idag har vi den längsta dagen på veckan, den är 5 lektioner, huvva. Vi får väl se om jag kommer hem levade ;)

Dagens post

Idag är jag hemma från skolan pågrund av förkylningen, när posten nyss dumpade ner i brevlådan sprang jag ut direkt, hehe jag hade fått lagkorten från DM och min ögonskugga som jag vann här.

Men lagkorten var inte direkt de jag hade hoppats på.. haha, det var några andra lag från typ ACC, undra hur jag ska göra? Haha Är det någon som läser det här, som går där, som möjligt vis har fått våra lagkort? xD

Här är ögonskuggan:
image366
.. och här är deras lagkort
image367

April

Idag på träningen kom jag på en roligt sak, det var ett april skämt förra året, haha. Våra tränare hade gjort om vårat slut i tävlingsprogrammet, det var helt sjukt och alla gick på det! Vi fick stå på ett ben med tummen och pekfingret ihop, som en boll (fattade någon det där?;). Vissa fick ligga på golvet osv, vi körde till och med programmet några gånger med det där, alla tyckte att det var hel skumt, sen började tränare skratta!

Hahaha, hur som helst, idag på träningen sa min tränare: Vi ska testa en ny sak.. Hahaha gissa om alla trodde det var ett skämt pågång? ;) men det var det inte, för nu har vi gjort om i programmet, det är skitsnyggt!

shoppa

På lovet var jag ju på stan och gjorde av med en massa pengar, igår hände samma sak igen, haha, fast då gick det mer pengar. Jag hittade en väska och 3 par skor, haha! Men det är jättebra för jag behöver nya skor, och det var ju ta 3 betala för 2.

Här är de saker som jag har köpt:


1 april

Idag är det den 1 april och jag suger på att luras, för varenda gång jag har försökt, har jag börjat skratta! Därför har jag gett upp, men det ska bli roligt att se andra bli lurade, längtar!

På historian har vi börjat se en film, Gladiator, vi ska se klart den idag. Jag har aldrig sett den, men jag vet att jag inte brukar gilla krig filmer när folk bara döör hela tiden. Fast de flesta tycker ju att den här filmen är bra, så jag kanske gillar den?


Det är helt underbart att bloggarna funkar igen, jag fattar inte hur jag kunde leva utan bloggen! Det är ju skit jobbigt, det finns ingenting att göra när man inte kan blogga eller läsa bloggar! Fy, hoppas dom inte ska göra om något igen.


Startlistan till SM

      

JUNIORER:

CHEERDANS B

1 Gothenburg Cheer One
2 Julle United Dansförening - Shinning Stars
3 Västervik Cheerleading Ravens
4 Tornados acc, Dansateljen
5 Norrköping Dans Center - Annas Stjärnskott
6 Uppsala Dance Crew - Phantoms
7 Arctic Cheer Avalanches - Divas
8 Musketeers Funky Cheer

CHEERDANS MINIOR
1 Nykvarn - Ferretz
2 Julle United Dansförening - Rising Stars


CHEERDANS A JUNIOR
1 Norrköping Dans Center - Starlights
2 Julle United Dansförening - Small Stars
3 Åmål Drill & Dans


GROUP STUNT JUNIOR

1 Vänersborgs GF
2 Sofiaflickorna Dynamites
3 GF Uppsalaflickorna Spirits - Barracudas


INDIVIDUELL MINIOR

1 Loella Orrell, Kolsva IF
2 Michaela Karlsson, Nacka GF/Twisters Cheer Elite
3 Victoria Kothe, Sofiaflickorna/Dynamites
4 Jessica Lambeck, GF Uppsalaflickorna Spirits
5 Fanny Ohlin, GF Uppsalaflickorna Spirits
6 Beverly Law, Julle United Dansförening
7 Annie Ernvid, Musketeers Funky Cheer
8 Sara Lund, Royal Cheer and Dance


INDIVIDUELL JUNIOR
1 Fanny Petric, GC Troops
2 Sofia Tuvesson, GF Uppsalaflickorna Spirits
3 Evelyn Mukka, Umeå Saints                       <--------
4 Emma Puman, Linköping Lightnings
5 Malin Gustavsson, Åmål Drill & Dans
6 Frida Sundqvist, Haninge Cheer Elite
7 Elin Backström, Fagersta
8 Justina Kumpyte, Luleå Cheer & Dance
9 Emelie Malmgren, Sofiaflickorna/Dynamites
10 Lisa Nelson, GF Uppsalaflickorna Spirits


CHEER MINIOR
1 Luleå Cheer & Dance - Bumblebees
2 Musketeers Funky Cheer
3 Gothenburg Cheer One
4 Eastcoast cheerleaders
5 Köping GF Sparks
6 GF Uppsalaflickorna Spirits-Spitfires
7 Nacka GF/Twisters Cheer Elite
8
9 Power Cheer & Dance - Cats
10 Sofiaflickorna Dynamites - Daisies


CHEER B JUNIOR

1 Luleå Cheer & Dance - Jackets
2 GC Troops
3 Vänersborgs GF
4 Arctic Cheer Avalanches - Patriots
5 Power Cheer & Dance - Pythons
6 GF Uppsalaflickorna Spirits -Mustangs
7 Linköping Lightnings
8 Nacka GF/Twisters Cheer Elite
9 Gothenburg Cheer One
10 Musketeers Funky Cheer


CHEER A JUNIOR
1 Kolsva IF
2 Haninge Cheer Elite
3 GF Uppsalaflickorna Spirits - Excaliburs
4 Sofiaflickorna Dynamites - Diamonds
5 Power Cheer & Dance - Cougars
6 Luleå Cheer & Dance - Stingers
7 Royal Cheer and Dance
8 Malmö Allstar Cheer
9 Linköping Lightnings

   

 

 


SENORER:

CHEERDANS A SENIOR
1 GF Uppsalaflickorna - Hell Cats
2 Musketeers Funky Cheer
3 Julle United Dansförening - Allstars
4 Norrköping A Star
5 Royal Cheer and Dance
6 Hurricanes, ACC Dansstudion


GROUP STUNT SENIOR

1 Power Cheer & Dance - Fabest 5ive
2 Luleå Cheer & Dance - Honeybees
3 Hedemora - Coconuts
4 Musketeers Funky Cheer
5 Kolsva IF


GROUP STUNT MIXED SENIOR


1 Musketeers Funky Cheer
2 GF Uppsalaflickorna Spirits - Apaches
3 Bodens GK - Ize Athletics


PARTNER STUNT SENIOR

1 Power Cheer & Dance - Ravens


INDIVIDUELL SENIOR

1 Julia Lövgren, Luleå Cheer & Dance
2 Ida Backström, Fagersta
3 Elin Jansson, Nacka GF/Twisters Cheer Elite
4 Nikki Elfstrand, Musketeers Funky Cheer
5 Lisa Forkman, Linköping Lightnings
6 Hanna Ohlin, GF Uppsalaflickorna Spirits
7 Emelie Fagerholm, Nacka GF/Twisters Cheer Elite
8 Tone Sörlie, Malmö Allstar Cheer
9 Ida Knudsen, Gothenburg Cheer One


CHEER B SENIOR

1 Piteå - Ice Climbers
2 Fagersta - Thunders
3 Sofiaflickorna Dynamites - Dolphins
4 GF Uppsalaflickorna Spirits - Tom Cats
5 Gothenburg Cheer One
6 Nacka GF/Twisters Cheer Elite
7 Vänersborg GF
8 Typhoons ACC Dansateljen
9 Malmö Allstar Cheer
10 Power Cheer & Dance - Falcons


CHEER MIXED SENIOR


1 GF Uppsalaflickorna Spirits - Black Hawks
2 Cheer force allstars Umeå <------
3 Sofiaflickorna GF - Cheer-X Dynamites


CHEER A SENIOR

1 Luleå Cheer & Dance - Honeybees
2 Örebro - Cheer Unlimit
3 GC Troops
4 Nacka GF/Twisters Cheer Elite
5 Kolsva IF - Goshenites
6 Gothenburg Cheer One
7 Power Cheer & Dance - Eagles
8 Sofiaflickorna GF Dynamites - Dragons
9 Musketeers Funky Cheer
10 BGK/ACA - Northern All Stars


 








Äntligen funkar det igen!

Jag går åt på bloggen som inte hur funkat, när jag äntligen har tänk skriva något, men det värsta var ju nästan att de andra inte heller kunde skriva, så det fanns ju ingen blogg att läsa. Men äntligen är det igång igen!


 

Jag tänkte, eftersom att jag inte har skrivit så mycket på lovet, tänkte jag sammanfatta mitt lov här.

På påsklovet har jag:

  • Ätit 8st chips/ostkrokspåsar    och druckit 8st stora läskar med Jennifer och My.    

       
  • Ätit 3st Ben&Jerrys med    My, samtidigt som vi har spelat sims.

       
  • Sovit hos Jennifer typ hela    veckan, och varje dag har vi spelat sims.

       
  • Sovit i Mys affär i två    nätter.

       
  • Sovit hos farmor och mormor med    Jennifer.    

       
  • Varit hundvakt till Edit, som    förövrigt ska bli mamma!! ( JAG VILL HA EN VALP!!!)

       
  • Ätit tacos 4 gånger,    både på restaurang och hemma.    

       
  • Lärt My att spela Guitarr    hero (stavning?)

       
  • Sovit i Mys affär i två    nätter.

       
  • Sovit hos farmor och mormor med    Jennifer.    



RSS 2.0