Inflammation i örona

Är super sjuk nu.. men det håller på att gå över, hoppas jag. For till läkarn igår, hade någon inflamation i örat tydligen, så nu måste jag äta penselin i 10dagar. Vill bara bli frisk till nyår som är imorrn! My kommer ju hit då, och jag har sagt att hon ska hit även om jag är sjuk.. haha hoppas hon vågar komma. Men jag är faktiskt bättre, halsen gör inte allt för ont och feber är nästan borta. Men huvva, det är på tiden att sjukan går över, har varit sjuk hur längesom helst känns det som. Det är himla många andra som är sjuka nu också, hela familjen är dåliga.. 

Men åh vad rolig nyår kommer bli! Längtar tills jag får ta kort på raketerna, har aldrig tagit kort med systemkameran ju.

Shopping och sjuk än

På stan hittade jag några saker, fast inget på rean. Jag kom hem med en sjal, jättefin, har letat efter en sån länge. Köpte också en stor tröja från Gina, riktigt skön. Ett par spetsleggins och rött nagellack kom jag också hem med. Fast jag var fortfarande sjuk när jag gick på stan, så nu är sjukan ännu värre.. Har haft lock i örat sen igår, ingen aning om varför. Nu känns örat skumt, det går inte att förklara, men alla ljud jag hör, ekar inne i huvudet? Uschusch, vad jobbigt det är att vara sjuk. På nätterna går det knappt att sova.. Hoppas det går över snart!

Mellandagsrea

Idag ska jag till mellandagsrean med Mysan! Är inte allt för sjuk nu, så jag överlever nog stan. Hoppas bara att det inte är  jättemycket människor på stan.. Men det är de säkert, haha.

Julafton

På julafton var jag och familjen hos farmor. Det var mysigt! Vi kom dit vid 2 tiden, och fick fika. Hos farmor går man då aldrig hungrig, haha, fika hela tiden! Sen var det ju kalle anka klockan 3, såklart! Julmiddag åt vi också, gottgott! Även fast jag inte äter så mycket av det som finns.. Julklapparna öppnade vi på kvällen också, blev jättenöjd med mina!! Fick flyttahemifrån saker (Plankstekar, bestick, skålar), presentkort (Gina, hm, sf), en dvd, böcker, spel och lite sånt :)

På kvällen sov vi också över hos farmor, fast jag kunde inte sova så mycket, haha.




Ella var jätteduktig och öppnade sina paket helt själv! Haha hon är så himla söt!!


Lilla julaftonen

Är fortfarande sjuk, men jag kan ändå sitta vid datorn, så här kommer bilder från lilla julafton. Vi var ju hos Jennifer och hade lilla julafton den 23e. Då fick vi julklappar också, jag fick parfym och presentkort! :)





Sjuk

Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Jag har blivit sjukt nu, så jag kommer inte skriva på ett tag.. om jag inte mår bättre snart. Ska nog gå och lägga mig nu, ögonlocken håller på att åka igen, och magen gör så himla ont efter oboyen som skulle göra halsen mindre ont.. usch och fy. Onödigt att vara sjuk på lov.

Bilder från julen kommer någongång.

GOD JUL!

Vi är fortfarande kvar hos Jennifer, och jag har fått massor med skoj saker! Parfym, biopresentkort osv. Nu är det iaf julafton, känns verkligen inte som det. Det har gått himla fort, men det är bara bra.



God Jul på er alla :)


En till julafton

Ikväll blir det ännu en lilla julafton, men den här gången blir det hos Jennifer. Vi ska tydligen äta korv bricka också, så himla gott! Sen blir det julklappsutdelning också, skojskoj! Men vi ska inte gå över dit förens efter middagen. Nu sitter jag och kollar på Harry Potter och hoppas på att tiden ska gå snabbt. Det är den Harry Potter med Cedric (Edward i Twilight)!

Ny bloggdesign

Juste! Jag kom på att jag har gjort om bloggen. Blev så less på den förra designen, och jag råkade förstöra kodmallen igen.. Haha! Designen är inte klar än, men jag gillar den ändå, vad tycker ni?

Ögonfransar

När jag fyllde år fick jag lösögonfransar av My. Nu har jag tagit på mig dom, och det är så roligt! Första gången jag har det. Mina fransar är vääääldigt korta annars, så det känns annorlunda, haha. På stan idag trodde jag hela tiden att dom skulle blåsa iväg.. xD


Julklappar

Som jag sa förut, har vi tjejer i klassen haft lillajulafton idag. Vi träffades på cafe station och lottade vem som skulle få vems julklapp. Jag fick Linneas och Linnea fick min, haha! Det var kul att träffa dom, det lär väl dröja ett tag innan vi ses igen.

Jennifer sov över här inatt. Vi låg uppe och kollade på vänner, och självlart läste vi.




Nu är det inte långe kvar till julafton, 2 dagar.. shit vad fort tiden har gått!


Juligt



Lillajulafton med My

Nästan hela den här dagen har gått åt till städning. Huh, nu är mitt rum himla fint för ovanlighetens skull. Förmodligen dröjer det väl inte mer än några dagar innan det behövs ännu en storstädning. Orsaken till städningen är iallafall My! Hon kommer hit om några minuter, och vi ska ha lillajulafton. Kommer bli skoj! Hoppas hon gillar julklappen, är ändå lite osäker på den.. Hon ska sova över här sen också, och äta middag. Förmodligen kommer vi läsa en hel del.. hon läser på breaking dawn och jag läser Ljudet av ditt hjärta.. (Twilight fortsättningar).

Har tagit kort på julgranen också, men kameran ligger och laddar så jag kanske lägger in dom senare.

Tjejkväll

Ikväll har jag varit med Linnea, Lena och Kaho. Egentligen skulle Erica och Linda också komma, men det blev tydligen inget av det. Vi träffas på måndag istället, då vi ska ha lillajulafton. Hursomhelst, for vi hem till mig och gjorde tacos till middag. Vi bakade lite julgodis också. De blev kola, marsipan med choklad och puffris blandat med choklad.. mycket choklad! Men det blev himla gott. Medans vi åt av godiset såg vi på vänner och twilight!




Julavslutning

Äntligen har vi fått jullov, känns sjukt bra. Dessutom börjar vi den 12 Januari! Det är ju nästan en hel månads lov, eller iallafall 3 veckor. Skönt skönt skönt!

Julavslutningen idag var lite, annorlunda. De vanliga skolorna brukar väl sitta i kyrkan och sjunga julsånger. Men våran skolan är lite speciell, så vi hade språkcafé. Man fick fika från olika länder, och det var lite sånger såklart. Janne (lärare) ska sluta nu, det kommer bli tråkigt utan han..





Julväder och avslutning

Vädret här är verkligen allt annat än juligt. Det har regnat så mycket att snön nästa när helt borta, gräsmattorna syns iallafall. Dessutom är det svin halkigt ute, och värsta blåsigt. Kändes seriöst som att jag skulle blåsa bort idag och när bussen körde över bron till Obbola vinglade den omkring, huva. Vi får hoppas på bättre väder till julafton! 

Ikväll på cheerleading har vi avslutning, det blir mysigt. Alla ska ta med sig fika, så vi lär ju äta en hel del.. haha. Jag tar med mig kameran också, höhö.

Spanska

Alla lektioner den här veckan är väldigt lugna. Det är såklart jätteskönt så här, sista veckan. På spanskan har vi handlat godis, chips och lite sådant, tills på fredag. Vi ska ha något språkcafé då, tydligen. Dessutom har vi fått julklappar av spanskarna som vi ska fara till snart. Skolan bjuder på studieresa, och jag ska då fara till spaninen i en vecka och bo hos en familj, sen kommer hon till mig. Vi brukar mejla med dom nu så här innan, och det kommer bli hemskt att bo där.. haha jag är så himla kräsen med maten, jag kommer ju inte våga äta någonting som familjen bjuder på!  Men jag får väl varna dom i förväg..

Nu blir det att läsa "ljudet av ditt hjärta", som jag köpte idag!


Haga/bräntiskampen

Uppvisningen idag gick verkligen super bra! Så grymt peppade vi blev av publiken som bara skrek! Åh vad kul det var! Vi ville bara springa in där och köra en gång till. Alla byggen gick jättebra, fast ett råkade falla lite, men jag tror inte så många märkte det. Danserna gick dock mindre bra, alla började olika för vi hörde inte varandra. Men det gick bra ändå, tror jag.







Haga vann iallfall kampen, för typ sjunde året i rad? Nu har jag en himla huvudvärk, alla skrek hur högt som helst där borta.. Shit mitt huvud, måste nog ta en tablett och tvätta bort allt smink.




Uppvisning

Sitter här översminkad och klar för att fara (kul att åka buss med allt de här sminket + dräkten.. ). Jag börjar nästan bli nervös, fast det är ju ändå bara en uppvisning och dom är alltid skit roliga! Byggen som vi ska bygga kan vi, och allt sitter bra, så jag har inget att vara nervös för.. Haha men ååh vad kul det kommer bli. Ni som bor i Umeå kan ju komma och kolla på! Mitt på dagen, på gammlia hallen.

Måste ta och äta något nu, innan jag ska ta bussen in till stan.

Träning med dräkterna

Vi har tränat i ungefär 3 timmar idag, med dräkterna då. Uppvisningen som jag har pratat om (skrivit om), är ju imorgon, så vi har tränat mycket inför den. Det kommer iallfall bli jätteroligt!! Uppvisningen är på bräntis/haga kampen, vet inte vad den heter? Jag vet inte när vi ska köra, men det lär jag väl få reda på imorgon.

Här är bilderna från dagens träning (lilla My tog bilderna med min kameeera):





Färgade linser

färgadelinser kan man nu få ett par färgade linser om man skriver om det i sin blogg, vilket är himla bra! Jag och Jennifer funderade faktiskt på att beställa ett par var, till halloween. Ni vet sånna där läskiga, men de blev inget av de.

Jag skulle vilja testa ha blåa ögon, har alltid tyck det är så fint. Skulle också vilja testa bruna.. men det får väl bli en annan gång.

Dans redovisning

På dansen hade vi redovisning av våra danser som vi gjort på de senaste 2 lektionerna. Min grupp saknade en, så vi ska redovisa efter jul, det känns skönt, vi hade inte riktigt koll på alla steg. Men de andra grupperna var jättebra, och jag tog kort.





Kort

Nu är det himla mycket snack om julklappar i min blogg, men jag måste tala om att jag har köpt klart många julklappar nu, kanske alla till och med. På tal om att shoppa, så köpte jag "När jag hör din röst" idag, håller på att läsa den nu. Usch vad bra den är!

Hade träning ikväll också, vi byggde och tränade på uppvisningen som vi ska ha på måndag. Det blev lite dansande också, kulkul. Det finns inte så mycket att berätta om den annars, haha.


Klappar

Vi har inte så mycket lektioner i veckan, det känns bra. Därför behöver jag nog inte ta med mig datorn, för resten av veckan. Alltså mindre bloggning, då jag inte kan blogga från skolan.. Jag vill verkligen gå på stan och göra klart julklapps köpen, det hade varit skönt, men vi har inte håltimmar på länge. Jag får väl se, kanske hinner ner till stan på fredag, om jag har tur. Nästa år ska jag fasiken börja köpa julklapparna i augusti..

Kryckor och twilight

Har varit på stan idag igen, snart klar med alla julklapparna! Känns himla bra. Måste bara köpa två till, det kan jag fixa imorrn kanske. Ikväll har vi träning, fast bara våran stunt då. Efter den ska jag sova hos farmor, som vanligt? ;)

När jag kom hem efter skolan (hade bara en lektion, som slutade 9.30..) gick jag över till Jennifer som hade kommit hem från sjukhuset. Hon hoppade omkring på sina kryckor och behövde hjälp hela tiden. När hon ska upp för trappen måste man gå nedanför henne, ifall hon skulle ramla, haha.

Nu kollar jag på twilight.. haha helt sjukt. Jag kommer aldrig bli less på den, läste ut boken idag också, måste fara och köpa nästa bok!

Brutet ben

Idag har jag hälsat på Jennifer på sjukhuset. Hon fick en kladdkaka, som hon säkert redan har ätit upp. Hehe, jag tog lite kort på henne..



Jag ritade på henne.

Om jag kunde drömma

Nu blir det ganska många inlägg efter varandra, men jag måste berätta att jag har handlat massor de senaste dagarna. För det första jag har köpt boken "om jag kunde drömma", alltså boken till twilight. Den är verkligen hur bra som helst, alla borde läsa och se den! Filmen har jag sett 4 gånger nu..

Dessutom har jag köpt julklappar till Jennifer, till Pontus, till mamma och pappa, till farmor och ivan och till tjejerna i klassen (vi ska köpa en var, sen drar att varsin). Dessutom har jag planerat till Matte och My (deras köper jag imorgon). Huh snart är det klart, och det känns bra. Det är ju faktiskt julafton snart, tiden går så fort.



Måset bara få säga att, jag har fått reda på att Jennifer bröt foten idag. Det var på en innebandy match som hon trampade snett, tror jag. Hon ligger nog på operation nu.. stackars liten. Nog för att det bara var ett litet ben i foten som gick av, men ändå. Jag vill hälsa på henne på sjukhuset, men jag tror inte jag vågar gå dit.. haha det är ju så himla stort och jag tappar väl bort mig i receptionen..

Kväll hos Olivia

Passar på att slänga upp några av bilderna som vi tog hos Olivia i fredags. Vi hade himla kul hela kvällen, haha! Olivia hade massor med roliga spel, så vi körde blandannat rappakalja (heter det så?). Sjukt kul spel, vi skrattade en hel del kan jag lova. Eftersom att Erica var med, var vi också tvungen att se på idol, haha. Olivia drog massor med skämt.. Jag sitter och försöker minnas något, utan att lyckas. Hursomhelst, var Erica tvungen att fara hem med bussen vid 11, tråkigt. Fast jag och Olivia hade kul ändå, speciellt när vi skulle borst tänderna.. Haha jag började blöta näsblod, och vi skrattade massor, vad jag minns. Sen gick vi bara och la oss.








När vi vaknade var det bara att göra sig klar, möta upp Olivias kompis Annelie och sen fara iväg med bussen in till Umeå. Det var många som skulle in till stan just då, så vi fick inte sitta med varandra. Inte så skönt att sitta ihopklämd i en hel timme, bara för att den jag satt brevid var tvungen att bre ut sig.

Olika träningar

Nu börjar jag lägga in lite bilder. Några är från träningen i torsdags, och dom andra från dagens träning. Andrea var sjuk idag, så vi fick träna själva. Men "vi" menar jag våran stunt som ska ha uppvisning nästa måndag. Programmet vi ska köra är klart, och vi ska bara träna på det, och se till att vara super bra. Uppvisningen är på Gammlia, på bräntis-haga kampen. Ni kan ju titta förbi om ni råkar bo i Umeå, fast det är mitt på dagen, på en måndag..






Sjuklingar

Jag är hemma nu, eller jag kom hem igår, fast jag orkade inte blogga då. Bilderna är fortfarande i kameran, och dom kommer så fort jag lagt in dom på datorn. När jag lägger in dom, skriver jag om helgen också.

Nu är Jennifer på akuten, hon gjorde illa sig på en innebandy match. Innebandy är farligt! Jag vet inte vad som har hänt, men tydligen trampade hon snett, och har kanske vrickat foten. Stackarn! My är också en stackare nu, hon är sjuk och har någon influensa tror jag. Uschusch, hoppas hon blir frisk snart.

Olivia och skola

Nu har jag hur mycket bilder som helst, men ingen sladd. Men imorgon kommer det massa med bilder, från skolan och träningen. Vi ska fara till Olivia i Vännäs efter skolan. Fast det blir bara jag, Erica och kanske Linnea som följer med dit. Det blir skoj iallafall, vi ska väl äta middag där och så. Sen ska jag sova över där, och de andra åker hem. Då tar jag säkert också en hel del bilder. Kommer väl hem mitt på dagen på lördag skulle jag tro, och då kommer bilderna.

Idag har vi haft en ganska lugn dag, först var det debatten, och det var ändå roligt. Sen hade dom flesta NK B, men vi som har dans behöver inte de, därför jobbade vi på en dans som vi håller på med. Men som sagt, bilderna kommer imorgon.


Julklappar

Har precis haft ett jättehål, sen imorse. Vi hade tyska prov först på morgonen, men vi ska få nästa lektion på oss också. Vi fick sitta och kolla i boken undertiden, så det var skönt. Nu på hålet har jag varit på stan, och köpt årets första julklapp! Äntligen! Jag tänker inte säga vad det är, för jag vet att de som ska få den läser min blogg. Jag köpte också en till julklapp.. och de kan jag inte heller säga vad det är, haha.

Ikväll ska jag iallafall fara till farmor och sova över, som vanligt? ;)

Twilight på bio

Jag har inte kunnat logga in på bloggen på hela dagen, har ingen aning om varför.


Hur som helst, igår såg vi på twilight! Sjukt bra film. Den är så himla bra, går inte att säga annat. Jag sitter och ser den igen just nu, haha. Jag längtar tills dom andra filmerna kommer, eller visst kommer det fler? Jag vet att de finns fler böcker, så dom borde också komma på film.




Nu ska jag snart fara till träningen, sen stannar jag hos farmor.

Twilight

kameran följde med på träningen igår, så under kväller kommer det nog några bilder. Frida och Evelyn tog kort med den, så de blev en hel del.


Nu har vi sista lektionen för dagen- tyska. Sen efter skolan blir det bio med My! Vi ska se Twilight äntligen, alla säger att den är himla bra, så vi får väl hoppas att den är de. Jag skriver mer ikväll när jag kommit hem.


RSS 2.0