Uppg= KLAR

Sitter hos farmor och har precis lämnat in den där himla samhälls uppgiften! Åh vad skönt att den äntligen är klar! Nu ska jag njuuuuuuuuuuuuta!

Middag

Vilken underbar dag det är idag! Har legat i solen hur länge som helst. Dock har jag säkert bränt mig, haha! Snart bär det av till farmor, på morsdag middag. Jag kommer sova över där sen också, det var så längesen nu. Datorn ska med, och den sista inlämningen ska göras klart. Den här veckan har vi inte så många lektioner, så jag kommer nog springa till stan efter eller före vi börjar. Vill verkligen hitta en skinnjacka! och jag måste ju passa på nu när jag har hela studiebidraget kvar.

Båt

Ganska precis när vi kom hem från släktträffen, åkte vi in till stan med båten! Några whitesnake spelade vid kajen, så vi satt i båten och lyssnade på dom. Dom var typ.. nästan bra! Heat skulle spela efter dom, men vi var inte kvar så länge :( Det var himla fint där på kvällen iallafall.








Släktträff

Det blev en tidigt morgon igår, då vi skulle upp och åka iväg till tavelsjö. Vi hade en släktträff där, från mammas sida. Kusinerna följde alltså också med. När vi kom fram dit sprang massor med ungar omkring överallt, och de vuxna satt och pratade. Mest hela dagen låg jag och Jennifer och solade, det var super skönt! Vädret var sjukt bra.


kusin i bilen


Det var ju nästan fint där




Helt plötsligt hörde vi ett "BÄÄÄÄÄÄ" och hittade massa får! Haha




Bror!


Kusin och bror




Jag och jeff


Hahahaha.


Hahahaha


Alla mina tremänningar, jag kan inget namn xD


En sista uppgift

Internet funkade inte på hela dagen igår, så under dagen kommer jag skriva om allt som hände! Idag är det sista inlämningsdagen för allt skolarbete. Har en uppgift kvar, som också är den jobbigaste. Den är påbörjad iallafall.. det känns bra. Uppgiften är i samhäll, och man ska skriva om olika länders statsskick. Alltså måste jag hitta massa fakta på internet. Usch, jag tycker alltid det är så jobbigt att leta fakta, jag hittar aldrig någonting.. fast nu måste det gå. Jag ska nog sätta mig ute i solen och jobba på den här.

Sommarjobb och skolarbete

Idag (igår?) var det är jobbig idag. Först åkte jag in till pappas jobb för en "arbetsintervju", det var mest bara får reda på saker om jobbet i sommar. Jag kommer jobba 6½ veckor, åh jag kommer inte få något sommarlov, fast jag får shoppa mycket sen iallafall. Sen åkte jag in till skolan och hade spanska prov, ingen aning om hur det gick, känner ingenting. Sen dans, försöka komma på mer saker till våran egna. Vi har satt ihop mycket i den och den är klar. Det är bara jag som måste fixa musiken och bränna ut den på skiva sen. Efter det var det nationella. Engelska skriftligt. De kändes bra i början, sen spårade det. Jag tycker det är jättesvårt att skriva på papper. För det första är man inte van med att skriva, så man får ont i handen efter 5 min typ, haha. Sen kan man inte gå tillbaka i texten och ändra, då måste man ju planera innan allt man ska skriva ner.. nej de blir bara rörigt när jag ska skriva på papper, haha.

Ikväll har jag bara suttit med skolarbete, tragiskt not. Har fått in hela 3 uppgifter bara ikväll, det känns skönt. Vi har sista inlämningsdag på söndag, så allt ska in till dess. Men det ska nog gå bra! Sen taggar jag släktträffen imorgon, yey.

Cheerleading, återförening

Igår hade vi träning/återförening med cheerleadingen. Det kom massa cheerleaders som gått för flera år sedan, och vi hade jätteroligt. Vi hade en liten träning med några bygg, det gick ändå bra, om man tänker på att flera inte byggt på år! Lite hopp och gymnastik testade vi också. Tillslut fick vi fika+ leka med amandas bräda hahaha.















Spring och nattöppet

Fyfan, vi hade konditionstest idag.. Jag blev ändå ganska nöjd med tiden, fast jag dog efter vägen. Jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv! De gick inte att andas, och allt snurrade. Det var bara obehagligt, vad tvungen att lägga mig ner så jag inte skulle spy.. Huvet höll på att exploder också, uscusch! Olivia och Jonas sprang upp till någon lägenhet och lånade vatten (TACK!), då kändes det iallafall lite bättre. Efter ett tag.. har ingen aning om hur länge, 20min? en kvar? 10 min? eller mer? Haha så gick vi tillbaka iallafall. Jag, Lena och Olivia hade tänkt stanna kvar på något café och plugga, men efter detta trodde jag inte det skulle gå. Men tji fick jag, för efter en lång stund mådde jag bättre. Vi gick till nattöppet istället för ett café, där finns det taco buffé, så vi sprang och hämtade tacochips att äta på under kvällen. Lite fick jag iallafall gjort, innan vi började planera inför skolavslutningen! Hoppas klassen är på våran idé, för det kommer bli sjukt kul isåfall! :)


Twilight

Den bästa twilight parodin, haha sjukt bra!


Dans

Idag har det varit en helt vanlig dag. Imorse hade vi dans, askul! Alla har gjort egna danser som vi ska visa upp alla tillsammans, det kommer bli sjukt snyggt. Vi ska ha en föreställning nästa vecka, då vi kommer visa upp dom, och andra danser som vi också gjort själva, längtar! Om någon skulle vilja kolla på, ska den vara på onsdag nästa vecka, på idun. Förmodligen kommer det dyka upp lite affischer, tror jag haha. Jag har lite bråttom nu, känner mig stressad inför söndag (sista inlämningsdagen). Måste göra klart allt skoljobb nu, sen blir de lång lov!

Ellabella fyller år

För exakt ett år sedan var hon en liten korv! Tiden går så fort, känns som att de var nyss.



KORV! ca. 1½ månad.


ca. 2 ½ månader.


Under stället ligger hon!


2½ månader


3 månader.


4 månader.


7 månader


ca. 10 månader


.. OCH NU ÄR HON ETT HELT ÅR! GRATTIS!

Bilder från lycksele

Vi kom hem för längesen, men jag har inte orkat blogga. Jag tänkte skriva på en spanska inlänmning, men när jag öppnade den, och såg att allt jag hade skrivit inte hade sparats, kändes det inte allt för taggat. Jag är förvånad över hur städat mitt rum är, varje gång jag kommer hem från någonstanns blir de direkt skit stökigt. Men nu är det inte ens lite stökigt haha, skumt. Okejdå, det är lite stökigt, kollade just bakom mig..


Jag kan slänga in lite bilder från helgen:






Nu är jag trött, så jag ska sova.

I lycksele

Nu är vi i Lycksele!  Nyss käkat och nu tar vi de lugnt. Det första vi gjorde var såklart att gå på dollar store! Köpte lite smått och gott. Jag har kommit på att jag vill köpa en skinnjacka, sjukt snygga! Bara jag får pengar så köper jag en. På dollar store hittade jag ett snyggt nagellack, har alltid velat ha ett i korall.

Ikväll vet jag inte vad som händer, bara att vi ska grilla majskolvar. Annars ska vi väl ta de lugnt.


Hos myy

Jag sitter hemma hos Mysan nu, vi har precis vaknat och hon står i duschen. Igår åkte tog jag bussen hit, det är inte kul att vara ensam hemma haha! Jag och My gjorde middag till hennes familj, de blev tacos. På kvällen drog vi på bio också, Män som hatar kvinnor. Den var sjuuukt bra och sjukt hemsk. Men lite förvirrande också. Vi cyklade till bion, så jag fick cykla i stan för första gången i mitt liv, ganska.. hemskt, hahah. Mys tangentbord är värsta roligt att skriva på märker jag, haha.

Vid 12 idag drar vi till lycksele med bussen. Undrar hur lång tid det tar.. borde ta lite mer än 2 timmar tror jag. Familjen är redan där med husvagnen, så vi ska bo där. Vi har till och med internet med oss, hehe.

Lycksele

Det känns nästan overkligt att lovet är så nära.. Bara 3 veckor? Helt sjukt. Dock har vi hur mycket som helst kvar i skolan, inlämningar, uschscuh. Lämnade in en idag, och har börjat på nästa. Vill verkligen bli klar med allt. Ska nog ta med och jobba i lycksele i helgen. Har jag sagt att jag ska dit? Nej de har jag ju inte. Jag och mysan ska ta bussen till lycksele på fredag, för att bo i husvagnen där i helgen. Jag är svin taggad, haha. Vi kan sitta och chilla på hotellet hela dagarna, eller jobba med skolarbete..

Jag tror jag har bränt hela mig, ryggen är iallafall bränd.. Haha jag är för blek för att sola! Men i år ska jag fan bli brun, för en gångs skull. Efter kreta ska jag vara brunare än Jennifer!

Sjukt bra väder

SÅ OTROLIGT BRA VÄDER DET ÄR IDAG! Bästa i år fan! Jag och my har legat i solen heeela dagen. Så underbart, jag har till och med blivit brun. Nu måste jag gå och duscha, skönt.


30 grader!! i maj!

ESC

Woho Norge vann esc! Så himla kul för dom, och låten är ju bra också :) Innan röstingnen ens hade börjat, blev det bestämmt att vi skulle till finalen i norge nästa år, haha. Fan vad skoj de kommer bli, jag är till och med 18 då ju. Svergie kom på typ, 21 plats? Tur att det alltid går lika bra för oss, haha.


Haha taggad! med Mobilkamera.

I torsdags på semifinalen till esc, var det ju bäst! Haha kommentatorn innan varje låt: "Och nu får vi svenskar sträcka lite extra på oss, för i här är det en svensk inblandad.."

Trycka tröjor

Nu är my här! Hon har tagit med klädfärg, så vi ska måla på tröjor. Sitter och försöker skriva bokstäver, men de är så himla svååårt. De ska bli cheerleading tröjor tillslut. Hon sitter och ritar ett samhälle också, med hennes superpennor, som hon  är as nöjd över.



Ikväll blir det eurovision också! undrar vem som vinner. Jag gillar norges och finlands, hoppas någon av dom vinner, eller sverige såklart.

Dansen

Fredag idag, sjuuuukt skönt. Dock blir det bara plugg nu i helgen, vill verkligen göra klart allt.. Skulle vara skönt de.

På dansen gör vi egna danser, och våran kommer bli så cool! Haha jag är jättetaggad på den nu, sitter och fixar med musik osv. Vi hade egentligen redovisning idag, men våran var inte helt klar. Vi ska ha en stor uppvisning på idun om.. hm, 3 veckor? Kommer bli svin kul, hoppas jag ;)

Jag ska klippa ihop musiken till våran dans, och jag har hittat perfekta ljudeffekter! Ska testa klippa ihop nu.

Shutter shades

Har varit hos Jennifer nu ikväll. Vi hade pluggat lite och spelat gh (sjukt längesen!). Sen beställde vi shutter shades! sjuuukt snygga. Jag har redan ett par (röda), men man kan aldrig få för många, haha. Dom här fasiken från usa!




Matte och semi

Matte nationella hade vi idag, som jag skrev om förut (visst?). Provet var sjukt jobbigt, jag hade typ glömt allt som vi gjort. Hoppas de gick bra iallafall.. På vissa får man poäng för att man försökte, så det är väl de jag klarar mig på, hahaha. Det var ganska jobbigt att sitta och räkna matte i 4 timmar, usch.

Nu har jag just sett på semifinalen för eurovision, sverige är vidare! Woho! Då har man nåt att göra på lördag också, haha. Jag blev på bra humör nu, och nu ska jag sova.

Jag är kär i en klänning

Jag har hittat en klänning, åååh vad jag vill ha den. Jag har nog aldrig velat ha en klänning så mycket som jag vill ha den här.. varför har jag inte pengar?!?!


Plugga igen

Jag har precis lämnat in en Religions uppgift som var liite försenad, känns sjukt skönt. Nu har jag gått över till Geografi uppgiften! För en gångsskulle är jag nästan taggad på att göra skolarbete, skulle vara så skönt att bara bli klar med allt.

Imorgon har vi matte nationella hela dagen, typ. Är inte allt för taggad på det om man säger så.. Vi ska sitta och räkna i 4 timmar, sen har vi inga mer lektioner. Fast jag tror vi (Jag,erica och lena) skulle sitta kvar och jobba med en redovisning. Men nu måste jag fortsätta plugga!

pluggpluggplugg

Det har inte gått att logga in på bloggen förut idag, ingen aning om varför. Men nu gick det tydligen.

Jag insåg precis hur nära det är till lovet! Ser inte riktigt ut som det där ute, men det är ju fasiken bara en månad kvar! Jag har en hel del uppgifter kvar i skolan, känns rätt så drygt. Alla lärare ger oss verkligen extra mycket innan lov.. usch. I veckan har vi 3st redovisningar, en inlämningsuppgift, 2 glosförhör, ett nationellt prov och ett konditionstest! Jag skulle inte bli förvånad om vi har ännu mer nästa vecka.. Huuh måste plugga vidare nu..

Lördag kväll

Ella är här i helgen, underbaraste lilla ella! Idag har vi varit på middag hos kusinerna, grillspett, sjukt gott! Jag äter till och med majs nu för tiden, kanske kommer jag börja gilla alla andra grönsaker och konstigheter snart? Näe, skulle inte tro det. Jag hade gjort 2st kladdkakor till efterrätt, 1 till mig och jennifer (som var mest bara smet), och 1 till alla andra. På kvällen blev de ostkrokar och cola också, riktigt nyttigt! Kollade på lite filmer på teven också, lugn och skön kväll. Nu håller jag på att somna här framför datorn, så jag ska peta ut linserna och gå och lägga mig.

twilight

På twinight kollade vi några olika twilight-parodier, här är en av mina favoriter (de andra gick inte att lägga in?):






Random

Det var ju sådär lagomt kul att komma till träningen, och då få reda på att vi inte har några mer träningar i år? Jag och My kom dit och blev förvånade när ingen var där. Usch vad jobbigt att ingen kunde säga åt oss! Som tur var kunde farmor komma och hämta upp mig ganska snabbt.

Idag är min första hela skoldag på.. 2 veckor! Vi har spanska nu, och vi håller på med intervjuer som vi gjorde i spanien. åhh om EXAKT 5 veckor får vi sommar lov, känns inte som det om man kollar ut. Hoppas lärarna inte lägger in massa uppgifter nu innan lovet, men det gör dom säkert. De här inlägget blev ganska random haha.

Ingen träning på 2 veckor

Jag stannade hemma idag också, men jag börjar bli friskare. Dock har jag fortfarande världens drygaste hosta. Imorgon ska jag till skolan iallafall, och ikväll ska jag kolla på träningen. Ska nog ringa och kolla om jag kan sova i stan inatt, hade vart skönt att få sova ut. Det känns jättekonstigt, jag har inte varit på träningen sen flera veckor tillbaka.. känns det som. Missade träningar när jag var i spanien, och i torsdags var det ingen. Det ska bli roligt att träffa alla cheerleaders igen iallafall. Åh, jag ska ta med mig kameran till träningen!

Förkyld

Min förkylning blir bara värre och värre för varje dag.. Idag vaknade jag upp med hosta och en röst som man knappt hör att den är min. Därför ska jag stanna hemma och vila upp mig idag. Hoppas jag blir frisk snart, vill inte missa massor i skolan nu.. Usch vad det är jobbigt med förkylningar! Hur länge brukar man ens vara förkyld? Den borde försvinna snart, yey.

Twinight sthlm

Nu är vi tillbaka från stockholm och twinight! Jag är sjukt trött, hoppas jag kan hålla ögonen öppna så pass länge att de här in lägget blir klart..

Igår träffades jag och mysan på flygplatsen, och tog flyget ner till stockholm vid halv 12 tiden. Flyget gick super bra, det var ju bara 50 minuter så. När vi kom fram släpade vi omkring på rullväskorna inne i stan. Vi gick omkring i 2 timmar, men jag köpte ingenting, ovanligt! My däremot köpte upp hela stan tror jag. Innan vi gick till tåget åt vi på taco bar en snabbis, sjuukaste gott! Nästan gång jag är i stockholm ska jag äta där igen. Efter det mötte vi upp twilight gänget, vi väntade på dom på fel ställe först, tur att dom hittade oss ändå. Vi tog tåget (pendeltåget?) till Bro där träffen skulle vara. Jobbigt att dra omkring på väskorna kan man ju säga.

Väl i lokalen fick alla sitta och hänga och göra vad man än ville. Tillslut fick vi lasange, gottgott! Efter det blev det baseball (De laget som vann, vann the golden onion). Vi var dock inte med, utan gick till en videobutik i närheten, där alla twilighters hade rabatt, sjukt värt! Vi köpte glass och satte oss i en lekpark för att äta den. B&J glassen kostade bara 17kr!!





På kvällen blev det frågesport, jag tyckte mitt lag var värsta bra. Frågorna var ganska lätta, vissa av dom iallafall. Jag hade trott att de skulle vara svårare. Mysans grupp vann iallafall, och dom fick tävla mot varandra i en svårare frågesport. Mysan kom 3a! Woho, hon vann en biobiljett. Efter det var det dax att se på filmen! Har nog sett den över 30 gånger nu.. tappade räkningen vid 20. Några parodier på twilight fick vi också se, alla var jättebra, och jätteroliga! Måste fösöka leta upp alla på youtube, haha. Många låg uppe och kollade på extramaterialet från filmen hela natten, medans vissa gick och la sig lite tidigare. Jag tror jag somnade vid halv 7, sen skulle vi upp 8.. häärligt! Det är nu tröttheten kommer också, under hela dagen har jag varit hur pigg som helst. Här kommer massa bilder:







Goodiebag innehållande ett äpple, schampoo (som bellas), 3st bilder (alla fick olika) från twilight, en knapp och en  twilight spegel.


STHLM NU

Fan vad taggad jag är!! SES IMORRN!

Twinight sthlm

Kom just på att jag inte skrivit om twinight! Eller? Det är ju så, att jag och Mysan tar flyget ner till stockholm imorrn, för att fara till twinight! Det är en träff för alla twilightfans, kommer bli så himla kul förmodligen! ;) Känns kanske liite jobbigt att fara iväg och resa när man just kommit hem från spanien, men vafan, haha. Innan spanien resan var jag as taggad på flygen. Tyckte det skulle bli skit kul att flyga, men efter andra flygbytet var jag less. Nu är jag också väldigt less. Tur att vi inte behöver byta massa flyg och hålla på nu.

Flyget går vid halv 12 imorrn, och kommer fram halv 1. Sedan ska vi springa omkring på stan i några timmar för att sedan möta upp de som håller i träffen. Vi kommer sova över i lokalen vi ska vara i. Vet inte exakt vad vi kommer göra, men se på filmen vet jag iallafall. Sen har jag hört något om en frågesport också. Vi kommer hem på söndag på kvällen. Vet inte om jag kommer skriva något mer innan dess, vi får väl se!

España- Sevilla i bilder

Här kommer bilderna från lilla kameran. Den använde jag bara i Sevilla, då det var en stor stad, och jag vågade inte tappa bort systemisen där. Bilderna är inte så bra, just för att det är en vanlig digital.

Vi gick omkring i parker i början av dagen. Det var i Lördags, i Sevilla som sagt.




Han satt och spelade flamenco, då passade spanjorerna på att visa oss flamenco dans, det var coolt.




Alla elever stog och posade vid ett träd, och helt plötsligt kommer ett gäng kinesiska turister och posar framför oss och tar kort! Haha, så himla sköna!


Vi skulle gå in till en park, men hälften hade tappat bort sig efter vägen, så vi fick stå och vänta ett tag på dom. Julia och malin på bilden.






Vi såg flera par som gifte sig inne i ett stort hus i parken. Så himla fint, det ska jag också göra!


Vid en fontän därute för fanns de här jättefiskarna. De var verkligen sjukt stora, det är ganska svårt att visa storleken på bilder.





Tillslut fick vi gå på stan. B&J!



Vi åkte.. en sån där, till bussen.


På kvällen gick vi ut till en bar/disco. Vet inte riktigt vad det var.. men någon blandning tydligen. Jag och erica var glada, hahaha. (jag köpte örhängena på stan där)

Sjuuk

Det kommer mer inlägg om spanien senare, med bilder då. Men nu orkar jag inte lägga in mer bilder, haha. Har lagt in bilder överaltl känns det som.

Vi har precis ätit, gillat! Sjukt gott, och sjukt somrigt! Det dåliga är att jag håller på att bli sjuk, när jag vaknade upp efter första natten hemma, hade jag ont i halsen. SVIN INFLUENSA? Jaja, hoppas jag inte blir så sjuk.. men jag har fortfarande ont i halsen iallafall. Känns jobbigt att man blir sjuk nu när vi har lång helg, men det var väl tur att jag inte blev sjuk i spanien, som många andra.

Igår kom Mysan hit, och vi satt mest bara och chillade. Hon såg på någon film, men jag var död och somnade vid 9.. Var verkligen hur slut som helst efter resan+ alla flyg. I Spanien gick vi och la oss tidigast 12 varje kväll, oftast senare också. På morgonen skulle vi oftast upp vid 7tiden också, sjukt trött man blir.

RSS 2.0