Eriiica

Igår fyllde Erica 20år, så det var fest hos henne. Jag fick först jobba till 2, sedan for jag hem till henne och började fixa tårta, lekar och smink. Vi blev klar där ganska precis till 7, då folk började komma. Det blev en riktigt trevlig kväll! Och jag tog lite bilder.



Hon önskade sig samma sak av alla haha! Ändå sjukt att hon fick 5 likadana paket, från samma äffär, men alla hade olika papper! Dock blev det lite dubbletter av innehållet istället!










Pyrra

Lägger in en bild från träningen igår, halva pyramiden!



Körskolaa

Idag har jag suttit på körskolan ett tag, hade även en dubbellektion i statskörning, med trafikljus och körfältsbyte. Det gick sådär, är inte van med växlar och allt än! Sedan gick jag upp till jennifer och chillade där. Hon somnade såfort jag kom och sov kanske 1-2 timmar, så jag satt och läste körkortsbok.

Iphone skal

Idag fick jag hem mitt skal som jag beställde, de såg inte riktigt ut som jag väntat mig dock.. Här är deras bild av det.




Och de här fick jag hem! Men det är rosa och glittrar så jag är nöjd ändå!


Torsdag träning

Träningen idag var jätterolig! Det blir alltid en sådan härlig stämning när alla är där! Jag tog några bilder som blev lite suddiga!



Torsdag

Jag satt och lekte med iphonen heela kvällen igår, shit! Haha fattade först inte hur man fixade appar, började googla efter dom på vanliga datorn.. inte vad vid att mobilen nu också är en dator haha. Men den är helt uunderbar! Så himla roligt att ha en bra mobil!!

Idag har jag körlektion kl 14, så jag åker till stan vid 1, och sitter på skolan efter lektionen och pluggar. Jag vill ha mitt kööörkort. Har träning ikväll också, då är det lika bra att stanna i stan efter lektionen.

Iphone och halkis

Nu sitter jag och leker med iphonen! Försökte blogga från den också, men jag vettafan hur man gör så det sket jag i! Ska fixa spotify till den också, det ingick tydligen, awesome.

Idag var jag ju på halkbanan också. Det var inte alls så hemskt som jag trodde. Vi var 4 st på skolan som for ner till öviks flygplats. Och jag fick börja köra! Det var ändå ganska kul, man fick testa tvärbromsa i olika hastigheter, köra i kurvor i halka, med och utan ABSbromsar och antisladdsystem. Det var ganska kul, skönt att ha gjort bort de!

Iphone

Igår var jag på stan, och gissa vad jag beställde? En iphone! Leveranstiden skulle vara 1-2 veckor, men idag ringde dom och sa att den hade kommi! Ska hämta den imorrn, wiiiie! Juste imorrn har jag ju halkbanan också, shit. Hade 4 körlektioner igår, och 2 idag. Jag längtar efter körkorteee


RSS 2.0