Chill hos mormorrr

Jag och Jennifer drog till mormor igår. Jag hade bakat kladdkaka, och hon köpte chips, som vi tog med hehe. Självklart tog vi massor med bilder. Förresten, har jag sagt att jag har färgat håret? Det är iallafall brunt nu igen, som ni ser på bilderna ;)







Idag fick vi köttbullar hos mormor, kanske de godaste som finns. Morfars köttbullar, muuums!

Myysan

Min lilla lilla My kommer hem idag, tror jag?! Hon skulle vara borta i 17 dagar, och idag har hon varit det! Jag kan inte få tag på henne, men jag hooooooooooppas hon kommer hem idag, för jag saknar henne!! För er som inte har koll, hon är i Ghanaa.


Snööö

Hela dagen har jag varit sjuukt trött, usch! Vi hade bild idag, sjukt kul!! Vi målar med akvareller, och det är verkligen skooojj! Sitter hemma nu, slutade ganska tidigt ändå, men jag måste jobba på några uppgifter som ska in snart, vill inte hamna efter som jag alllllltid gör.

Förresten, det har snöat här inatt! Det är ju oktober?! Brukar inte snön komma i typ december? Usch vad jobbigt, vill inte ha snö och kyla. Satt faktiskt och kollade på sista minuten resor igår.. Så himla skönt de hade vart!



Tripp trapp trull, och alla spelade crazy taxi ;)






Önskelista

Eftersom jag fyller år om 1 månad och 2 dagar, har jag hittat lite olika saker jag vill ha. Klicka på bilderna för att se vars det kommer från :)








Almu Dress SEK 299, Ichi - NELLY.COMLulu Oversize Cardigan SEK 359, Only - NELLY.COMChica Tank Top SEK 249, Vila - NELLY.COM Seattle SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMRock It SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COMHigher And Higher SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Klap Dress SEK 399, Ichi - NELLY.COMCleave Plain Denim SEK 249, Vila - NELLY.COMJacqueline Dress SEK 395, Vila - NELLY.COMOne Shoulder Tulip Dress SEK 639, Elise Ryan - NELLY.COMStrapless Body Con Dress SEK 899, Lipsy - NELLY.COMBow Necklace SEK 259, Hultquist - NELLY.COM

Fotobok

Nu när jag går i trean har vi börjat med projektarbete. Jag vet inte om jag sagt det förut, men jag ska ta bilder och sätta ihop de i en fotobok som projektarbete. Jag läste om folk som genom att skriva om en fotobok, kunde få en helt gratis från Fujidirekt! Detta är ju verkligen superbra! Jag funderar nästan på att göra en till också, det är ju kul att ha kvar, och de blir roligare och personligare än ett vanligt fotoalbum. Dessutom är det ju en  himla bra present!


Klicka här eller på bilden för att komma direkt till Fujidirekts fotoböcker :)



Hårfärgning och shopping

Kom till skolan 8 imorse, och fick reda på att min nästa lektion är klockan 12, yeeeeeey! Men nu blir det en del gjort på projektarbete iaf. Igår fyllde pappa år, så det blev tårta med släkten. Jag färgade också håret, det är typ rött/orange/guld/jag har ingen aning. Det är en toning så det lär ju försvinna snart ändå. Men undra vilken färg som kommer sen? Borde vara den blonda färgen som jag hade innan.

Nu har jag inte köpt kläder på väääääldigt länge, och jag är spyless på alla kläder i garderoben. Borde nog köpa något nytt. Men jag hittar aldrig något när jag väl har pengar och vill köpa, irriterande!

Chill vecka

Hela den här veckan har varit sjukt slapp, då vi inte haft några block. Imorgon har jag inte ens någon lektion, slaappt! Därför ska jag jobba istället, haha. Skönt med extra pengar! My far till Ghana imorgon ocskå, sjukaste. hon far dit med några andra på skolan, och blir borta 17 långa dagar!! Måste träna nu!

Kort dag

Har precis slutat för dagen, haha ändå sjukt att man slutar klockan 9:35, värd dag? Jag sitter kvar i skolan i alla fall och jobbar med svenskan. När jag kommer hem blir det projektarbete, måste komma igång med det nu. Orkar nog inte göra så mycket annat idag, har träning ikväll också :) Förresten börjar väl desperate housewives idag? Jag har redan sett de avsnittet ändå.. men åh så bra det ääär! Haha, dom borde släppa hela säsongen direkt sen kan man se allt samtidigt, hehe. Det är så jobbigt att vänta på nästa avsnitt.

Hejdå spanjorer

På tisdags morgonen skulle dom fara hem, vi träffades halv 9 och sa hejdå.. Vi vill fara ner och hälsa på dom sen, och jag tror nästan vi kommer göra det :)





Måndagen med spanjorerna

På måndagen var det sista dagen dom skulle vara här, tråk. Vi hade en lektion på morgonen, och sen skulle vi prova studenmössorna!!!!!! Så nu är dom beställda och jag är sjukt taggad!! Hursomhaver, vi mötte upp spanjorerna sen, som hade gått till universitetet och ett skidmuseum, haha! Det blev shoppning i några timmar, fast dom köpte inte så mycket. Mest presenter till de andra. De köpte också lite mat, typ pepparkakor, ost, sill, hårdbrööö, snus osv!




Efter all shoppning gick vi till skolan för att ha avslutningsmiddag. Alla hade med sig olika saker, det blev typ som ett julbord haha.













Vi satt och hängde på max sen, och cristina kom på att hon hade glömt mobilen där vi åt middag.. blev lite panik, men sen skulle läraren fara och fixa deeet.


Söndagen med spanjorerna

På söndagen hade vi familjedag. Man fick göra vad man ville alltså. Vi var några som träffades på stan, och gick till MVG. Det var de enda som var öppet då det var söndag. Det roligaste var när hon som stog i kassan började prata med miriam (mitt extra barn;) ), som inte förstod någonting. Hon pratade på om hur mycket tjejer som hade varit i affären idag, och om deras rea och massa, sjukt kul! Spanjorerna fick även sura tanter på sig, haha tjejerna satte sig vid ett barn och tanterna gick igång och sa:"DET ÄR UPPTAGET HÄÄÄR!!! UPPTAAAAAAAAAAGET", tillslut sa tanterna till oss:"Dom vägrar lyssna på oss!!!", så vi sa att de är från spanien.. haha.

Vid 3 kollade vi på fotboll, det var uik mot något stockholmslag. Det blev 1-1 iaf.. tror jag? Hahaa shit jag minns inte.




Kameror :]


Efter matchen for vi hem och åt pizza, för att sedan åka tillbaka in till stan. Vi mötte alla utanför megazone, och gick ner för att spela laaaaaaserdome! Det blev väldigt poulärt, alla tyckte det var skitkul! Bara jobbigt att min sak inte funkade i flera minuter i början.. sjukt dåligt av dom, de borde ju kolla så att allt är ok innan de sätter igång spelet?! Men jag kom ändå 6a, så jag är nööööjd! De var bara 18st som kunde spela, så 3 fick stå över, tråkigt :(

Vi satt och hängde på mcdonalds ett tag också, och jag blev liite less på dom, när dom inte kunde hålla käften. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen, dom är verkligen som våra små baaaaaaarn!!


RSS 2.0