Nationella

Vi hade nog den roligaste svenska lektionen på länge idag. Haha, sjuk roligt, man fick skratta en heeel del! Nu måste jag iväg till träningen! Ska sova över hos farmor inatt. Imorgon blir det nationella prov i svenska hela dagen imorgon, så jag orkar inte ta med mig datorn.

AJ! Fyfan, jag papercuttade mig just under nageln! AAAAJ!!

Dansen snart klar

Imorse hade vi dans. Det var väldigt nära att jag inte orkade gå upp till den, men det gjorde jag. Vi håller på med egna danser, och jag behövde verkligen jobba på den. Till min förvåning gick det faktiskt riktigt bra! Haha, jag kom himla långt och är snart klar. Nästa vecka är redovisningen av den, så jag ska bara sätta ihop den så den blir klar nu. Woho!

Nu måste jag fortsätta skolarbetet..


Jennifer

Jag  tog en hel massa modellbilder på Jennifer förra helgen, som jag inte har lagt upp.. tror jag. Jag slänger in några nu. Första bilden blev ganska redigerad.. haha.





Resor

Sitter och äter fruktsallad samtidigt som jag lyssnar på breaking dawn. Sjukt gott. Jag och My sitter också och planerar våran resa till Stockholm i Maj. Vi ska fara till twinight, sen ska vi bo på hotell en natt efter det och gå på staaan. Fast jag måste spara pengar ett tag nu.. Vi ska dessutom till Spanien om.. 4 veckor? Vecka 17 hur som helst. Då kanske man vill ha lite pengar där också. Fast skolan betalar ju resan, sen ska vi bo hos någon där nere, eftersom det är ett utbyte så ska dom komma hit sen också. Det kommer nog bli roligt, hoppas jag! haha.

Talet och lov

Nu har jag gjort bort talet. Det var inte så farligt, och jag var faktiskt inte så jättenervös. Inte som jag brukar vara inför tal iallafall. Det gick ändå ganska bra, vet inte exakt.. Haha jag minns inte så mycket.. Jag pratade om bloggar, för de som vill veta. Det känns sjukt skönt att ha gjort bort det, åhh. Sen är det ju lov snart! Tiden bara rinner iväg, verkligen! Jag trodde att det skulle vara minst 4 veckor kvar, men det är ju nästa vecka vi får lov. Efter lovet åker vi nästan dirket iväg till Spanien också, åååh så roligt det kommer bli! Hoppas jag!

Talang

Sitter och tittar på talang från förra året när vi var med. Åhh, det var verkligen jätteroligt! Tävlingen gick ju inte så super bra, men att få vara med och prata med alla andra talanger var superskoj! Nu drar väl snart talang 2009 igång också? Har hört att ett annat cheerleading lag ska vara med då, ska bli kul och se om dom går vidare! :)


Vill köpa nya klääder





Ljus

Jag är förbredd inför den mörka timmen som startar halv 9. Nu är alla ljusen tända och jag är redo, haha! Ska gå över till Jennifer och hjälpa henne släcka lampor, för hon vågade tydligen inte gå hemifrån när det är mörkt i huset? Haha, jaja.



Grillning

Älskar lukten av grillat, känns verkligen somrigt.. Om man tänker bort snön då. Vi gjorde grillspett idag, sjuukt gott.




Snö?

Skulle det inte bli varmt idag? Det hade jag hört iallafall. Jag hade till och med planerat att sitta ute i solen. Men helt plötsligt börjar det snöa? Ska det aldrig ta slut? Huvvaaa, det blir alltså en inne-dag.




The body shop

Efter skolan igår gick jag och Mysan in till stan för en makeup rådgivning på body shop. Det var roligt, och man fick lite tips osv. Dock tyckte jag att hon sminkade mig vääldigt lite. Haha syntes knappt att jag hade smink, så det kändes.. ovant. Jag hade fått det här i julklapp av my, och då fick jag också ett presentkort där. Det fick bli en as bra, brun kajal och en ögonskugge pensel. Har börjat en samling på sminkborstar, haha. Funderar också på att bli medlem på body shop, sjukt värt.


Fransmän

Huh vilken lång dag det här har varit! Fast den har ju varit mycket kortare än vanligt ändå, haha. Vi håller på med tal på svenskan, några fick göra det igår, några idag, och resten ska göra nästa vecka. Jag måste vänta tills nästa vecka.. Haha dryg när man har suttit beredd på att göra det varje dag! På de andra lektionerna gjorde vi inte så mycket, himla skönt. Sen när vi slutade följde jag med Olivia till hennes fransman. Har jag sagt att fransmännen har kommit? Det har dom iallafall. Våran skola har ju utbyte med tyskland, spanien och frankrike. Och de som läser franska har fått hit några som bor hos dem. Det var hur kul som helst, och jag fattade ingenting av deras franska.. haha. Men dom pratade mycket engelska också, så det var ju tur. Eftersom att olivia var med, så lekte vi lite. Vi satt där i ungefär 1 och en halv timme, tills jag åkte hem med pappa och mamma. Ella följde också med hem, gullungen!

FN rollspel

Precis som igår, hade vi FN rollspel idag igen. Det var faktiskt riktigt roligt, alla blev indelade i länder, sedan fick vi ett ämne (vapen). Sen skulle man gå ihop med länder osv, as kul! Jag har också lyssnat en hel del på eclipse, snart är den slut så då får jag fortsätta lyssna på breaking dawn. Hur som helst har jag taigt några bilder idag (med mobilen), eller 2st rättare sagt.



FN och städning

Jag är supernervös nu.. vi ska ha tal på torsdag! uschusch. Är inte riktigt klar med talet heller, måste bli klar snart så jag hinner träna.. Imorgon och på onsdag har vi FN-rollspel i skolan. Hela skolan blir då indelad i olika länder (jag blev Finland). Förra året var det kul, då var jag i media gruppen, och fick ta kort och lägga in bilderna på en blogg.

Ikväll har jag gjort ganska mycket, yey. Har storstädat mitt rum (råkade tappa ner en mugg, så jag var tvungen om jag inte hade velat ha glasbitar i fötterna), och jag har badat.. haha okej, jag har väl inte gjort så mycket! Nu sitter jag och lyssnar på Eclipse (tredje twilight boken), sjukt bra!

Söndags

Vädret var underbart igår, men vad hände sen? När jag gick ut i morse för att gå till bussen, snöade det för fullt och solen var borta. Vi kommer nog aldrig få våran sommar, det kommer bara forstsätta snöa hela tiden..

Igår när jag och Jennifer gick ut med Ella (som jag skrev om förut), var vädret så där underbart skönt! Jag gick till och med utan jacka och jag frös inte ens. Ella sprang på som aldrig förr hela vägen, haha hon är så söt.





Ella

Jennifer sov över här inatt, och när vi vaknade gick vi ut och gick med Ella i 2 timmar! Kameran följde med, här är bilder på Ella.


Tidig morgon och kinesiska

Jag vaknade klockan 8 imorse av en Ella som satt och gnällde. Dryg hon är! Då vare bara att dra på sig stövlarna och gå ut. Det har varit himla härligt väder, gick ut barbent och frös knappt, woho. Fast det ser ändå ut att vara läääänge kvar tills snön är borta. Ikväll ska jag vara med jennifer, hon ska sova över här. Familjen är borta, så det blir bara hon, jag och Ella.

Jag måste också berätta om igår när vi skulle hämta kinamaten! Det blev något fel när vi skulle betala, och kassörskan blev helt förvirrad och kallade dit ännu fler som jobbar där. Vi försökte förklara varför det blev fel (Vi skulle köpa med oss 2st 3 små rätter, men råkade betala för 3), men ingen lyssnade typ. Sen började hon i kassa gaffla på hur mycket som helt på kinesiska, hahaha! Åh det var så kul, det lät som att hon svor en hel del. De andra bakom kassan försökte tysta ner henne också.Tänk vad kul om vi hade kunnat kinesiska.. haha.

En kväll hos Erica

Nu har jag kommit hem från Erica! Så himla roligt vi hade! Vi hämtade kinesmat som vi sen åt hemma hos henne. Sen kollade vi mest bara på vänner, världens bästa serie.






Kinesmat och dans

Så var det äntligen helg igen! Veckorna går fort nu, och det är ju en himla tur det. Ikväll ska jag åka in till stan igen, och hämta kinesmat för att sen äta den hos erica. Vi ska ha vännerkväll hos henne. Lena, olivia och linnea kommer också dit, så det ska bli roligt.

Vi hade dans idag, då vi började med egna arbeten. Min grupp fick 40-talet, så vi ska göra en dans med musik, kläder osv från 40-talet. Efter dansen gick jag och köpte en påse nötter till ikväll, mums!

Hungrig och twilight

Nu har vi samhälls, och det är sista lektionen! Den här dagen har ändå gått ganska fort, och det är bra. Åh, jag vill hem, är hur hungrig som helst. När jag kommer hem är det nästan raka vägen tillbaka till träningen, det är jobbigt att bo så långt ifrån stan. Jaja, nu slutar vi om 10 minuter, längtar.

Förresten, snart har jag läst ut så länge vi båda andas (fjärde twilight boken)! Så himla bra bok, har suttit och läst på lektionerna idag.. fast bara lite. Det känns ändå jobbigt att det är sista boken, och det kommer ingen till heller. Jag får väl läsa om de 4 som finns, hehe. Sen längtar jag tills tvåan kommer på bio! Vilket är i November (på min födelsedag, höhö). Det kommer bli himla kul att se den!


Bilder från helgen

Hela helgen var jag som sagt hos My, vi gjorde inte mycket alls utan tog de mest bara lugnt. Det blev lite melodifestival, lets dance och en hel del läsning. My (hon är jättenöjd) gjorde skrapost till middag i lördags, det var jättegott, och det räckte till frukost + lunch dagen efter också. Juste, Ella följde med till Mysan också, som ni kan se på bilderna häääär:







In till stan

Nu har jag gjort kycklingwraps till middag, ska ta med några till mig och my. Ja, jag har packat allt och är redo att fara till My inne i stan. För vi ska bo där hela helgen, så uppdateringen blir väl inte den bästa. Hejsansvejsan!

GLAD

Sista skoldagen dagen idag, så jäääkla skönt! Vi hade precis våran sista lektion också, låång helg. Super skönt att slippa skolan imorrn, hehe. Vi ska vara hemma och tjäna ihop 100kr till ghananerna (?), hehe! Ikväll har vi träning också, sen ska jag slappa och vara med my hela lång helgen! wooohooo!

Träningen och helgen

Jag sitter kvar på skolan nu, även fast vi slutade för snart 45 minuter sen. Men mina bussar går ju aldrig, så jag åker hem med pappa om en kvart. Ikväll har vi träning igen! Det var sjukt längesen nu, och det ska bli kul att börja igen (vi hade en paus över lovet). Förmodligen far jag till farmor efter träningen, det är så skönt att få sovmorgon, hehe. När jag är hos henne får jag ungefär 1 timme sovmorgon, så det är ju lätt värt. Hm, var det något mer jag skulle säga? Jo, jag och My har planerat att vi ska bo hos henne i helgen, med våra hundar! Det blir roligt! Jag tror att våra hundar går ihop. Det blir ju skoj för dom också, förhoppningsvis. Nu ska jag fortätta kolla på vänner.


Smoothie



Sitter här och dricker en smoothie som jag precis gjorde, den blev faktiskt god!

Biiiio

Lovet är nu över och skolan är i gång igen. Usch vad jobbigt det känns, tänk vad skönt att vara ledig en vecka till.. Men på fredag är vi lediga iallafall (vi ska jobba och tjäna ihop 100kr till skolan). Tror jag ska vara hemma och typ städa eller något, hoppas mamma och pappa går med på det.

Efter skolan idag gick jag och My till bion för att hämta våra biljetter som vi skulle få. Vi var ju på en reklaminspelning, och för det fick man biobiljetter. Men bion visste inget om detta, så vi fick dom inte! Förhoppningsvis kan vi hämta dom senare i veckan.

Outtakes från vänner

Vänner kommer alltid vara min favorit serie. Helt sjukt vad bra det är! Kolla in den här videon!


Rosett

Jag  var med Jennifer igår, vi var hos henne och kollade på spöksidor. Haha, vi blev så rädda att jag var tvungen att sova över där, även fast extrasängen var längst in i förrådet och omöjlig att få fram. Idag har vi varit på stan. Jennifers familj skulle in till stan så vi hängde med. Ett diadem köpte jag, och när jag kom hem gjorde jag om de. Det blev rosa med en rosett, från att varit brunt och tråkigt.



Lite andra små saker blev också köpta, som dom här örhängena:


Reklaminspelning

Mysanpysan kom hit igår, och helt random bestämde hon att vi skulle fara till någon reklaminspelning inne i stan. Vi hade tänkt ta bussen, men när vi gick uppför den långa jobbiga backen till busshållplatsen, åkte bussen förbi. Som tur var skulle mamma och pappa in till stan och köpa en ny tv (en skit snygg! äntligen slipper vi den gamla klumpen!). Man träffades då på hamnmagasinet för att sen ta bussen till en lägenhet bara några minuter därifrån. Det var lätt värt, för man fick gratis biobiljetter. Dom hade sagt att de 80 första skulle få det, men det kom bara runt 60st. Det var ganska fult, dom skulle filma när allihopa gick in i ett vardagsrum, och sen skulle vi börja hoppa och dansa till petter som kom ut på scen. Haha, jag vet inte ens vad det är för reklam vi kommer vara med i, men jag tror inte den kommer gå på teven, utan bara på youtube. Jaja, det var iallafall värt för en biobiljett som vi får hämta ut på måndag!

Efter allt detta gick jag och mysanpysan hem till mysanpysan för att sova där. Självklart gick vi ner till statoil och köpte lite onyttiga saker. Det åts upp till slumdog millionair, super bra film!! Morgonen efter (imorse) gick vi ner på stan för att boka tider för make up rådgivning, som jag fick i julklapp av mysanpysan. Till slut hamnade vi hemma hos mig, och här ska vi sova inatt. Måste också tillägga att vi har bakat världens godaste kakor idag, snickerkakor! Sjukaste goda!

Bio och rita

Jag och Lena har planerat att fara och kolla på bio ikväll. Våra bussar går inte allt för ofta, därför följer hon med hem hit sen och sover över. Det ska bli kul att äntligen göra något på de här lovet. Har inte gjort så mycket annars om man säger så. Eller jo, jag har börjat rita igen. I sommras ritade jag jättemycket fula teckningar, och jag började med det igår igen. Det är verkligen kul! Även fast jag inte är så, men jag funderar på att ta en gratiskurs som vi får av skolan. Skulle vara roligt att lära sig mer om det. Men nu tillbaka till teckningen, håller på att rita kenza nu, haha.

Ritade av Kristen och Rob

Den blev inte så lik men.. jaja.



ASOS HAR KOMMIT

Äntligen kom mina kläder från asos! Jag beställde för ca 3 veckor sen.. men det kom bort, så dom på asos skickade ett nytt packet! Är super nöjd med allt, och allt passar! Fast kjolen känns lite stor..





TwiNight

Läste precis på twilightsweden, att det kommer ordnas en twinight i stockholm 2 maj! Jag måste dit! Åhh, det kostar bara 250kr, för mat och sovplats. Då är det bara resan ner dit.. Är det inte någon som är på? Åhh jag vill diiiiiiit!

RSS 2.0