Städning

Vi fick lov igår! Äntligen! Så himla skönt det ska bli med en hel vecka utan skola. Första dagen på lovet har gått åt till att städa rummet, inte allt för kul. Jag är fortfarande inte klar än, men snart så! Det känns som att det var ganska behövligt med städning, haha. Nu är det väl bäst att fortsätta med städningen, annars blir jag väl kvar här!

Köpte skor idag





felhörda låtar

Jag har suttit och kollat på en rolig hemsida nu på morgonen, det är folk som har sjungt fel i låtar, hahaha!

http://www.saltmannen.se/

 

Teddybjörnen Fredriksson:

Artist: Lasse Berghagen

Riktiga texten var:
Teddybjörnen Fredriksson, hans nos den var av garn

Men jag sjöng:
Teddybjörnen Fredriksson, hans moster var afgan

Övriga kommentarer:
Min bror satt och skrålade detta i bilen en gång när han var 10, och tyckte vi var korkade som inte hade hört “rätt”.

Ålder när felet upptäcktes: 10

Namn: Agnes

 

Fångad av en stormvind:

Artist: Carola

Riktiga texten var:
Fångad av en stormvind!

Men jag sjöng:
Fångad av ett korvskinn!

Övrig kommentar:
Var för ung och fantasifull för att tycka att det var nåt konstigt med att råka fångas av ett korvskinn.

Ålder när felet upptäcktes: 5-6

Namn: Emil

 

Artist: Traditionell barnvisa

Riktiga texten var:
Fram smyger räven tänkte haren ta…

Men jag sjöng:
Damsugar-jäveln tänkte haren ta…

Ålder när felet upptäcktes: 3-4

Namn: Simon

 

Satellit:

Artist: Ted Gärdestad

Riktiga texten var:
Satellit, satellit åh-åh-åh

Men jag sjöng:
Batteri, batteri, åh-åh-åh

Övrig kommentar:
vad ska jag säga? kompisen var laddad.

Ålder när felet upptäcktes: 20-23

Namn: Nezzi

 

I believe can fly:

Artist: R. Kelly

Riktiga texten var:
I believe can fly

Men jag sjöng:
Happy Meal i can fly!

Övrig kommentar:
En kille jag känner tänkte styla lite, men det gick ju inte så bra. Det var jag själv som kom på honom och när jag sa hur texten gick egentligen blev han ganska röd i ansiktet och gick därifrån!

Ålder när felet upptäcktes: 11

Namn: Isaa

 

Feliz Navidad:

Artist: José Feliciano

Riktiga texten var:
Feliz Navidad

Men jag sjöng:
At least Mummy died

Övrig kommentar:
Jag kan dock inte ta cred för detta då det var min kompis som i många år gjorde denna felsjungning. När jag fick höra det, skrattade jag så jag grät. Makabert att en glad julsång kan bli en hyllningslåt till att någons mamma finally hade gått bort.

Ålder när felet upptäcktes: Inte allt för unga år

Namn: Åsa

 



Inget skoköp

Efter skolan idag skulle jag gå till stan och köpa mina skor, äntligen! Men efter 40 minuter i affären kunde jag inte bestämma mig. Jag hade kollat in ett par bruna stövlar, sen kom jag på att dom var snygga i svart också.. Haha ja, tillslut gav jag upp, hoppas någon kan följa med på stan imorrn, mycket lättare då.

Ikväll har vi träning, i bara 1½ timme. Ska nog hem sen, måste baka och träna gloser. Drygt! Jag är hur slapp som helst nu, skulle helst bara vilja sovaaa.

Skor

Jag har mejlat med någon från asos nu, och dom ska skicka nya saker. Det har gått 15 dagar sen jag beställde, så det skulle ha vart här för längesen! Hoppas verkligen jag får det den här gången.

Dessutom har jag fått mitt presentkort från gratisbio. Det gäller på skopunkten och dinsko, och är på 500kr! Sjukt värt, att bara få det gratis. Imorgon blir det att shoppa skor, äntligen. Något jag verkligen behöver är skor. Förmodligen håller inte mamma med om det, men jag behöver skor!

Lena

Grattis Lena som fyller 18 år idag!


Semlans dag

Fettisdag idag! Sjukt gott, hoppas vi köper det, hehehe.


Trött

Nu kommer tröttheten.. Gick och la mig rätt så tidigt igår, och nu vill jag bara gå och lägga mig igen. Bussen går om 20 min, så det är väl bäst att jag snabbar på om jag ska hinna med den! Vi har dans nu dirket på morgonen, då får man vakna till iallafall.

Asos

När rob hade varit med på oscarsgalan gick jag och la mig, det var runt 4 tiden skulle jag tro. Fick kanske 3timmars sömn inatt, men ändå är jag inte trött.. Ja, det kommer väl. Olivia var tillbaka till skolan idag! Hon har varit i frankrike i en vecka och bott hos en familj, och hon hade haft det bra :)

Förresten, jag hade ju beställt från asos, för 13 dagar sen, men vars har det tagit vägen?! Det har fortfarande inte kommit fram. Hoppas verkliiiiiigen att det kommer tillslut.. Ska kolla vidare efter en mejl till asos (MY: Dom ville inte att man skulle ringa, läste jag!).

Röda mattan

Jag och My sitter och kollar på galan nu. Vi snackar på msn, och betygsätter allas klänningar, haha. Än är det bara röda mattan, och jag är redan trött. Vill verkligen hålla mig vaken till rob ska dela ut priset. Ja, vi får väl se hur de går med det..

Oscarsgalan

Nu har jag precis flyttat ner till soffan. Hade tänkt kolla på oscarsgalan i natt, men då fanns inte kanal 9 på min tv. Så nu bor jag i vardagsrummet. Robert Pattinson ska vara med på galan och dela ut ett pris, därför är det viktigt att kolla på. Hoppas bara inte det är allt för länge, kommer ju vara död i skolan annars. Men jaja, det är bara att sova nästa natt.

18års festen

Nu är vi tebax från övik då. Det har varit himla kul! Det började med att jag och Lena tog bussen ner till övik i fredags, efter nästan 2 timmar i buss kom vi fram. Då fick vi släpa på väskorna genom stan, enda bort till coop där vi mötte upp Linnea för handling.


På coop var vi väldigt länge, haha några hade lite svårt att bestämma sig. Fast till slut kom Linneas mamma och hämade oss, och skjutsade hem oss till henne. Då började vi (mest dom) med tårtbaket.





.. och det var allt som hände på fredagskvällen. Vi tänkte se någon film, men ingen orkade, så vi gick och la oss. Dagen efter började vi (fortfarande mest dom), duka borden.





Tårtorna fixades till.





Vi började fixa till oss själva också.




Sen började det komma människor, och lekarna startade.




Lena och Elisabet.




Tillslut gick vi och la oss, några sov över och dom andra.. for hem antar jag, haha.



På vägen hem i bussen kändes det viktigt att ta kort på paradisbadet.



Handstående och Övik

På träningen tränade vi ganska mycket gymnastik, men också lite dans. Vi har en ny dans nu, den är rolig. När jag kom hem forsatte jag med gymnastiken, så hela kvällen har jag stått på händer, haha. Handståendena börjar ändå kännas bättre, yey! Jag har filmat lite också, så jag kan se hur jag ska förbättre de!

Imorgon direkt efter skolan tar jag och Lena bussen ner till övik! Hon och Linnea ska ha 18års fest på lördagen, fast vi far ner en dag före (då kan man åka med skolbusskortet också). Först skulle dom vara i rundvik, men nu blire i övik istället. Det är typ.. 12-13 mil härifrån? Har inte så bra koll, men långt bort är det då. Så vi stannar hela helgen. Kommer kanske inte skriva nå mer innan vi far, vi får väl se. Kameran ska då med, så det kommer massor med bilder på söndag.

Ella

Idag har Ella namnsdag!



Gratisbio

Snart har jag tjänat ihop 1000 poäng på gratisbio, jag längtar! För då får man ett presentkort, och då ska jag köpa skor kan jag lova. Gratisbio är så lätt att tjäna poäng på, kostar ingenting. Det är bra för mig som har lite pengar.. speciellt nu när resan ska betalas och allt. Ja, det är tur att det finns en bra gratis sida! De andra gratis sidorna är mycket svårare att få ihop poängen på, därför gillar jag gratisbio!


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=26458

Dansen och Frankrike

Har precis haft dans nu på morgonen, och det var ovanligt roligt! Vi skulle komma på olika saker man gör vardagligt, typ fixar håret. Då skulle vi sätta ihop det till någon dans, och det var hur kul som helst, haha. Olivia var inte där (eller är inte här), för hon åkte iväg till Frankrike i lördags. Hon fick ett stipendium i höstas, så hon bor hos en fransk familj nu i en vecka. Värsta kul för henne!


Dansgruppen.

Serier

Serier är värsta roligt att kolla på, det är så skönt att bara tare lungt och kolla på en serie. Det är inte samma sak som en film, för filmer tar slut direkt. Igår började jag se på OC igen, såg det för några år sedan. Jag minns knappt någonting som hände i den, och då är det bara roligare att se nu! Fast min favorit serie kommer nog alltid vara desperate housewives, om man inte räknar vänner då. Haha.. just nu sitter jag och ser på gossip girl också, sjukt bra.








Lördags

Ni kanske har märkt att bloggen ser lite annorlunda ut? Den är iallfall inte klar än, har bara inte orkat lägga in bilder i headern, haha. Men det får vara såhär så länge.

I lördags kom My hit. Hon åt gomat här och jag bakade kladdkaka. Det blev 3st efterrätter, haha. Vi kollade lite på melodifestivalen, vad gjorde vi mer? Jo juste, vi pluggade lite. Haha mesta tiden gick då åt till kladdkakan.. det gick ju inte allt för bra när jag skulle göra den om man säger så. Först hade vi för lite socker, men då hittade jag det ändå, och hällde i, sen läste jag på burken och där stog det salt.. lyckat! Mamma och pappa fick fara till affärn och köpa nya ingridienser, och tillslut blev kladdkakan klar iallafall. God blev den också, fast väldigt kladdig!





Friluftsdag

I Tordags hade vi friluftsdag i skolan. Jag Erica och Linnea gick på promenad runt hela Umeå, nästan. Det var sjukt kallt också. När vi hade gått i mer än 2 timmar kom vi äntligen fram. Jag och Erica gick och åt kinamat på eatern palace. Både billigt och himla gott. Efter det gick vi på stan ett tag. Mina fötter hade gaaanska ont efter det kan jag ju säga.


'




Presentkorte

Idag for jag hem tidigare, mådde inte bra. Känns som att jag kommer åka på en förkylning.. huva. Men jag tog nyss ett bad och det känns lite bättre. Sen måste jag bara berätta en sak! Haha, minns ni mitt presentkort som jag tappade bort för mer än en månad sen? Det dök upp idag! Känns sjukt bra! De hade gömt sig bland massor med kort. Nu måste jag kolla ut något på gina som kostar 220kr.


Jag har lite bilder som kommer in under kvällen skulle jag tro. Måste bara lägga in dom på datorn.

Cheerleading

Träningen igår var kul. Vi byggde mycket, nästan hela träningen, och byggen gick sjukt bra! Vi gjorde inte bara vanliga bygg, utan coola som vi kanske ska sätta in i programmet. Jag hade med mig kameran också, hehe.





Asos

Ligger hemma i sängen nu, orkar inte gå upp! Har sovmorgon och börjar kl 12 idag. Fast vi har bara engelska och tyska, känns ju värt! Eller inte.. Haha ligger och spelar harpan mot olivia nu, det är skoj de. Finns inte så mycket mer att säga.. Undrar vad jag ska äta till frukost.. hm.


Minns ni att jag beställde från asos förresten? Det gjorde jag tydligen inte! Har försökt beställa 5gånger nu, men det står: "Unsuccessful" på alla! Vet någon vad som är fel? Förmodligen inte, men jag har ingen aning om varför det inte går. Det börjar bli bråttom, imorgon är det deras vanliga fraktpris (under ett tag har deras frakt kostat 10kr).

Nya hotellet

Vi har bokat om hotellet i kreta nu, det förra var 700m från stan men nu är det bara 200m dit. Jag gillar det nya hotellet bättre också, väldigt fint! Jag kan ju lägga in några bilder därifrån! Åhh vi kommer ha så sjukt kul där!





Ser det inte mysigt ut? ;)

Lördag kväll

Det var väldigt kul igår hos Linda. Var inte så många där, men det var ändå skoj. Var tungen att fara hem halv 12, tråkigt! Fast när jag kom hem var jag vääldigt trött, så jag somnade ganska tidigt. Idag har jag fått till bk och köpt godis, sjukt gott! Haha har aldrig varit så sugen på godis tror jag.. Jennifer hade då aldrig sett mig så godissugen.

Nu blir det badet, känner att jag behöver det.

Massa prat

Har tagit det lugnt nu i helgen, igår såg jag på changeling, den var bra.. och hemsk. Det är ändå skönt att inte göra någonting! Fast ikväll ska jag förmodligen till Linda, Ericas kompis. Dom skulle ha fest för en Bella. Innan det blir de plankstek, sjuuuukt gott. Måste ta kort på det.. på tal om att ta kort så ska jag nog ut och ta kort på snön idag. Den är allt fin ibland. Igår gillade jag dock inte snön, påväg hem från bussen skulle jag ta en genväg, och fick plumsa i snö upp till låren, det var inte så kul. Då längtar man verkligen till sommarn, kommer bli en bra sommar :)

Bokat och klart

Kreta är bokat! Det blir jag Erica, Lena och Hanna som far till platanias i kreta. Så himla skoj det kommer bli! Vi kommer fara 22 augusti (som jag skrev förut också). Lägger in lite härliga bilder från vårat hotell.




Inbrott och dagen

Nu har vi precis haft föreläsning (eller något), om att Umeå har ansökt om kulturhuvudstad grej. Haha, coolt om vi blir det! Men just innan den hade skåpen blivit uppbrutna.. igen. Förra året blev mitt skåp uppbrutet, men det klarade sig i år, tur! Tråkigt att folk gör så, usch. Stackars dom som blev av med saker.

Lunchen idag var jättegod! Haha vi åt på taj mahal, och fick friterad kyckling! Underbart. Annars har vi inte gjort så mycket i skolan. Läraren var hemma med sjukt barn, och vi har han i både geografi och IR (båda lektionerna vi haft idag). Vi slapp spanskan pågrund av föreläsningen, sköönt!

Träning

Nu har jag precis beställ sakerna från asos! Yey, handlade för 900kr, alltså slut på studiebidraget. Visar vad jag köpte när jag fått hem det. Men nu blev det bråttom till träningen! Ska sova ikväll, så jag har sovmorgon till 9:45, skönt!

Asos och kreta

Tisdag idag, och jag är jättetrött. Jag gick och la mig ganska sent (eller senare än vanligt kanske jag ska säga) för jag skulle beställa mina saker från asos. Fast det blev massa problem, så jag tar det idag istället. Hoppas bara dom får in mina fina skor (som jag inte kommer kunna gå i).

Kreta är säkert nu också, vi far den 22 augusti. Jag tror vi ska boka idag eller imorgon, lika bra så det inte tar slut. Vi kommer fara ganska lagomt efter att jag fått min lön (om jag nu får sommarjobbet?).

Asos

My och jag har planerat att beställa kläder från asos! Tydligen är det nästan fraktfritt nu, så vi passar på. Jag har hittat mycket fina saker där, och här är favoriterna:


Sjukt söt klänning, 400kr.


Klänning, 196kr.


Sött hårband, 67kr.


Underbara skor, 135kr.


Skor, 132kr.


tröja, 240kr.

RSS 2.0